Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Απρ 2010

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ της Εφημερίδας…

Ήλθε σαν σχόλιο σε ανάρτηση το “δημοσιεύουμε” όμως για λόγους δεοντολογίας κι όχι μόνο, σε μια εποχή που αρκετοί την “βαράνε” εμείς εκφράζουμε έμμεσα και άμεσα την αγάπη και συμπαράσταση μας, άσχετα αν διαφωνούμε με τις απόψεις της έχει όμως το δικαίωμα να τις εκφράζει ελεύθερα κι εμείς θα της δίνουμε βήμα όποτε το επιθυμεί .
Ο διαχειριστής του blog
Η Εφημερίδα αυτή, είναι αυτή που αγαπάει ΚΑΙ τον ΤΟΜ και το λέει ξεκάθαρα γιατί δεν έχει τίποτε να κρύψει.
Επίσης είναι αυτή η εφημερίδα που δεν κάνει κρυφά ραντεβού γιατί δεν ντρέπεται για τους φίλους της και μπορεί να κοιτά όλο τον κόσμο κατάματα γιατί δεν την πατρωνάρει κανείς.
Πολύ φασιστικό και εγωκεντρικό να νομίζεις ό,τι εσύ δεν κάνεις λάθος με αυτά ή αυτόν που υποστηρίζεις.
Δεν λέει ιστορίες για τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ,
Γράφει για την ιστορία του τόπου της που είναι η ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
Εάν δεν είσαι από την ΣΑΛΑΜΙΝΑ και δεν σε ενδιαφέρει, μην τη διαβάζεις.
Εσύ που ξέρεις τα πολλά, δεν μας λες πως απόκτησε τον τίτλο και με πιό κόλπο;
Η Εφημερίδα αυτή είναι η μόνη που έχει τόσους πολλούς συνεργάτες και αξιόλογους επιστήμονες, 15 τον αριθμό.
Πότε έκανε ελιγμούς; Και γιατί να το κάνει;
Τους ελιγμούς και το γλείψιμο το κάνουν αυτοί που φοβούνται ή τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι.
Σου έχει δώσει την εντύπωση ο,τι φοβάται ή ο,τι τα παίρνει;
Δεν βρίζει, αποκαλύπτει με ντοκουμέντα και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Πιθανόν να σε έχει ενοχλήσει αυτό.
Άφησα τελευταίο για το αν μπήκε ποτέ μπροστά στα προβλήματα και ποια η προσφορά της στον τόπο.
Ρώτησε το αναγνωστικό κοινό της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ της ΑΘΗΝΑΣ και του ΠΕΙΡΑΙΑ, αυτούς που ηθικά μας στηρίζουν για να συνεχίσουμε το έργο μας.
Είναι ο πολίτης που μάχεται, που αγωνίζεται και που για να κάνετε αυτά που έχει κάνει η εφημερίδα και η εκδότριά της, πρέπει να έχετε άλλη μια ζωή μπροστά σας.
Ρωτήστε να μάθετε.
Δεν είναι τυχαίο ό,τι είναι η πρώτη εφημερίδα, ίσως αυτό σας πονάει.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/10 10:24

    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΩ, ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΑΔΑ ΕΓΡΑΨΑΝ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΚΤΙΚΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/10 14:27

    Βρε που την ξεθάψατε αυτή ,άντε κατεβάστε την από εκεί ,δεν ντρεπόσαστε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/10 17:15

    ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΛΟΥ, Η ΡΙΝΟΥ, Η ΚΟΠΕΛΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΚΟΥΝΙΣΤΡΙΑ. ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΛΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΗ Κ. ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ
    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    Κ. ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ


    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΙΑ ΒΙΛΛΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/4/10 16:32

    Αγαπητή κα Κατερίνα, εδώ και καιρό διαβάζω την εφημερίδα σας. Πράγματι είναι η πιο ενημερωμένη από όλες τις άλλες έχει ποικίλη ύλη για να διαβάσει κανείς και είναι η μόνη που τα λέει έξω από τα δόντια.
    Επίσης όλοι οι συνεργάτες είναι αξιόλογα άτομα και όλοι είναι γνωστοί στην κοινωνία της Σαλαμίνας. Είναι άτομα που έχουν προσφέρει και έχουν βοηθήσει και μέσα από τις δουλειές τους αλλά και έξω από αυτές, σ' αυτό το νησί που λέγετε Σαλαμίνα.
    Συνεχίστε το έργο που κάνετε μην υποκείπτετε σε κανέναν.
    Να ξέρετε ότι η εφημερίδα σας έχει πολύ καλές κριτικές από κόσμο του Πειραιά και της Αθήνας.
    Ειδικά το τελευταίο τεύχος είναι πολύ δυνατό, το άρθρο του κου Μαντούβαλου είναι συγκλονιστικό και φυσικά τα στοιχεία για την Κοινόσουρα άκρως αποκαλυπτικά.
    Μια φανατική αναγνώστρια σας
    Παρασκευή Γαλανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/4/10 17:36

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΒΑΤΟΦΟΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΚΡΥΨΙΝΙΟΙ, ΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΙΤΙΣΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ;;; ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΖΟΥΝ;; Η ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/4/10 19:05

    Από αυτούς τους αναγνώστες θα την βρείς μ...α σου, στις εκλογές που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/10 21:19

    8:59

    Καλά ποια η ποιος είσαι μπερδευτήκαμε και εμείς ο Βεγγάλης η Μαρία ή η Κατερίνα .Αποφάσισε Κάθριν και πες μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/4/10 23:46

    ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ; ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Η ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΟΥΜΕ;; ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ;; ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ;; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/10 23:59

    Μπράβο είσαι μεγάλος μάγκας που τους τα λες χύμα και ουτε φωνή, ούτε λαλιά. Πολίτη με δικαίωμα ετσι είναι τα πράγματα όπως στα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ.Διαχειριστά του μπλογκ.
    Αγαπητέμου φίλε Λ......
    Θέλω να σε ευχαριστήσω που με έκανες <> θέμα, αλλά πρέπει να ξέρεις, και το ξέρεις γιατί με γνωρίζεις χρόνια, ό,τι δεν χρειάζομαι συμπόνια, έχω μάθει στη ζωή μου να παλεύω να αγωνίζωμαι και να μην χαρίζομαι σε κανέναν.
    Σε ευχαριστώ όπως και να έχει,γιατί μέσα από την εισήγησή σου βγαίνει η αλήθεια για το κυνήγι της εφημερίδας.Αυτό πονάει και ενοχλεί.Είχαν μάθει κάποιοι τόσα χρόνια μόνο να τους γλύφουν.
    Θα μου επιτρέψεις να σου πω,πως έκανες ένα λάθος.Έπρεπε να βάλεις και το σχόλιο που με κατηγορούσε γι'αυτό έδωσα και την απάντηση αυτή.
    Αγαπητέ διαχειριστά,αφού μου δίνεις το βήμα (σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά)θα ήθελα να καταχραστώ λιγο από τον χώρο σου και να ευχαριστήσω αυτούς τους φίλους της εφημερίδας για τα καλά τους λόγια, αλλά και να απαντήσω για τελευταία φορά στα πιόνια εκείνα που μόνο κακό κάνουν σε αυτόν τον υποψήφιο Δήμαρχο που τους έχει δίπλα του και τον εκθέτουν συνεχώς.Θέλω να σε διαβεβαιώσω πως όλος ο κόσμος γνωρίζει για ποιόν υποψήφιο μιλάω και ποιά τα πιόνια-ψώνια.
    Να τους πώ λοιπόν πως οι συνεργάτες μου όλοι είναι επώνυμοι και αναγράφονται υπογράφοντας τα άρθρα τους αλλά και στην ταυτότητα της εφημερίδας.Στο φύλλο της εφημερίδας που θα βγεί,θα τους δεί όλλους λόγο γενεθλίων του <>.
    Θέλω επίσης να τους πώ, πως είναι αυτοί οι συνεργάτες που ο υποψήφιος Δήμαρχος τους΄, ζητάει την βοήθειά τους τακτικότατα.
    Γιατί δεν τον ρωτούν να τους τα πει;Μήπως ο σολιψισμός του δεν το επιτρέπει και έτσι κολάει και τα πιόνια-ψώνια;
    Αυτούς τους συνεργάτες που έχω <> και που τους ευχαριστώ που με τιμήσανε και γράφουν στην εφημερίδα μου, αυτούς λοιπόν έχουν βαλθεί όλοι οι υπόλοιποι να τους πάρουν από τον <>για τις δικές τους εφημερίδες με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά......έχει αλλά η ιστορία.
    Απορία. Αν υποθετικά ρωτάω άν, οι συνεργάτες μου έγραφαν σε συνάδελφη
    εφημερίδα,ας πούμε υποθετικά και πάλι την <> του κ.Δερτούζου, ή την << Σαλαμίνα>> του κ.Ροκίδη θα ήταν καλοί και αποδεκτοί από τα πιόνια-ψώνια;
    Ελπίζω να αναρτήσεις την απαντησή μου και σου υπόσχομαι να μην ενοχλήσω άλλη φορά τον χώρο σου.
    Αν και η τεχνολογία κάνει θαύματα και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε θετικά,υπάρχουν κάτι πιόνια-ψώνια που βγάζουν αποθυμένα- κόμπλεξ- μίσος κ.α και χαλάνε όλη τη μαγεία.
    Εξακολουθώ να πιστεύω πως όλοι αυτοί δεν είναιτίποτε άλλο παρά μόνο μία λεκάνη με βοθρολύματα τυλιγμένοι σε σελοφάν με χεζολί
    χρώματος κορδέλα.

    ΥΓ.
    Περιμένω με αγωνία να μου πουν με τί κόλπο έβαλα τον τίτλο αυτόν στην εφημερίδα.
    Και να μου πουν από που τα ν<>.

    ΥΓ-2
    Μάγκες του γλυκού νερού που δεν έχετε την τόλμη να βάλετε την υπογραφή σας, εγώ γυναίκα και δεν ντρέπομαι μα ούτε και φοβάμαι να πω την αποψήμου επώνυμα.
    Κρυφτήτε κάτω από τα φουστάνια των γυναικων σας γιατί αυτές έχουν προσωπικότητα.
    Εσείς δεν είσται τίποτε άλλο εκτός από μουνουχισμένα σκυλιά,που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να γαβγίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/4/10 09:57

    γαβ γαβ γαβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/4/10 10:59

    ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΟΥΚΟΥΝΙΣΤΡΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ, ΜΕ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;; ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΡΙ. ΧΥΜΑ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΧΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/4/10 17:30

    ΡΙΡΙ ΒΑΛΤΑ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΦΟΥΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΧΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/4/10 11:42

    ΡΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ. ΤΑ ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΟ,ΧΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΟΔΙΦΕΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ. ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΛΕΩ. ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ: Εγω αν ειμουνα στη θεση τους, θα τα ειχα κοψει και θα τα πεταγα στη θαλασσα. ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/4/10 14:47

    Ρε Μαστροκόλια, πολύ τον ειδήμωνα δεν μας κάνεις;
    Αν ήσουν καλός δεν θα εφευγες απ'τον τόπο σου.
    Κάνω λάθος;
    Μια παροιμία λέει."Κουτσοί στραβοί στον αγιο Παντελεήμωνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/4/10 16:14

    ΠΑΚΙΑ, ΠΑΚΙΑ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΠΑΞΙΣΑΚΙΑ. ΤΟΜ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ, ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/4/10 21:34

    ΩΡΑΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΜ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/4/10 01:00

    ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΙ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΙΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΟΛΟΙ.
    ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.
    ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΝΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/4/10 03:35

    ΡΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ;
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ;
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΔΗ;
    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/4/10 13:23

    ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ, ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΜΠΑΞΙΣΙΔΕΣ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/4/10 14:00

    re paidia giati den vazete thn kyria ekso apo to latomeio san skiaxtro; den ua ksanampei kaneis ekei.... kai lyuhke to problhma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/4/10 11:43

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΜΟΝΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.