Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Απρ 2010

Γιάννης Τσαβάρης όλα στο φως, οικογενειακό «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» / θα βρουν τα κουράγια οι συνυποψήφιοι του να τον ακολουθήσουν!!!!

Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες,
Το Νοέμβριο του 2010 όπως όλοι γνωρίζετε θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή του νησιού μας.
Σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι με τις ευαισθησίες μας αλλά και τον πολιτικό πολιτισμό μας.
Ιδιαίτερα βέβαια σ’ αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών και φυσικά πρωτίστως οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων. Θα πρέπει δηλαδή κατά την άποψή μου με δική τους πρωτοβουλία να ρίχνουν άπλετο φως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους και ιδιαίτερα στην οικονομική τους υπόσταση, αν αυτή αμφισβητείται, ούτως ώστε οι δημότες κάτω από πραγματικά γεγονότα να κρίνουν και να αξιολογούν τους πάντες.
Στρατευόμενος κι εγώ σ’ αυτή την αντίληψη καταθέτω δημοσίως τον πόθεν έσχες της οικογένειάς μου (προσωπικό, συζύγου και δύο άγαμων τέκνων) των 10 τελευταίων ετών, διότι από το νόμο αυτή είναι η χρονική διάρκεια του πόθεν έσχες.

Συγκεντρωτικά σας αναφέρω ότι για το ανωτέρω χρονικό διάστημα το συνολικό οικογενειακό εισόδημα ήταν 789.034,73 οι τεκμαρτές δαπάνες 297.517,38 και το τελικό διαθέσιμο ποσό για οποιαδήποτε χρήση είναι 491.517,35.
Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία δεκαετίας μέσα από πίνακες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.protovoulia-salaminas.gr/images/articles/pothenesxes_tsavaris.pdf

Επίσης θέλοντας να απαντήσω σε όλους αυτούς που παραποιούν και διαστρεβλώνουν κακόβουλα, γεγονότα που έχουν σχέση με την υπαλληλική μου ιδιότητα, τους ενημερώνω ότι η μετακίνησή μου από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας Πειραιά στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά, έγινε για λόγους υπηρεσιακούς και σε συνέχεια αιτήματος που εγώ υπέβαλα στις 12-03-2010 (αρ. πρωτ. Αίτησης 40339/12-3-10)

Γιάννης Τσαβαρής
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/10 23:53

    μπράβο ικανέ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ εκεί διαφέρουν οι ικανοί στη λεπτομέρεια και στην ευθύτητα, οι αλλοι πότε θα κάνουν το ίδιο π.χ. ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/10 11:11

    Όλοι γνωρίζουμε αυτό που λέει ο λαός. "Δεν με έδιωξες εσύ, μόνος μου έφυγα". Ή αν θέλετε δεν με απέλυσαν αλλά παραιτήθηκα. Καμία φορά για λόγους αξιοπρέπειας αφήνουν στον άλλον να διαλέξει μόνος του τον τρόπο της φυγής. Αυτά για την ιστορία και τι συμβαίνει συνήθως. Σε πονηρούς καιρούς ζούμε και οφείλουμε να σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα.
    Η πονηράδα μας δεν προέκυψε τυχαία αφού ο κυρ. Γιάννης πολύ συχνά άλλα εμφανίζει προς τα έξω και άλλα λέει. Θα δώσω δύο σύντομα παραδείγματα.
    Πρώτον ζητάει το λατομείο να λειτουργεί για τις τοπικές ανάγκες και μόνο αλλιώς να κλείσει. Δεν υπάρχει νόμος στην Ελλάδα που να υπαγορεύει αυτό που υποστήριζει ο κυρ Γιάννης οπότε έμεσα μας οδηγεί στο κλείσιμο του λατομείου.
    Δεύτερον αναφέρει στο μήνυμα του για "ευαισθησίες". Ποιες ευαισθησίες μπορεί να έχει κάποιος όταν σε περίοδο απολύσεων, υψηλής ανεργίας, αρνητικής ανάπτυξης κλπ, ζητά σε από μία μικρή τοπική κοινωνία να κλείσει κάτι που δίνει έσοδα σε μία μερίδα Σαλαμινίων εργαζομένων.
    Νομίζω δεν πρέπει καν να ακολουθήσουμε αυτούς που φοράνε το προσωποίο του δημοκράτη και συμπεριφέρονται φασιστικά αποσκοπόντας σε ιδία και μόνο οφέλη.

    9/4/10 09:27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/10 12:33

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΡΕ!!!! ΚΟΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΤΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΦΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΤΕΖΙΖΟΣΑΣΤΕ ΑΝ ΦΟΡΕΣΕ ΣΑΚΑΚΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗ ΕΥΔΑΠ ΑΠΟ ΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; ΕΡΓΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣΚΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΦΙΓΜΕΝΟΙ. ΧΥΜΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/4/10 16:57

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΟΥΝ ΑΣΥΔΩΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/10 20:52

    Ο Τσαβαρής ποτέ δεν απάντησε αυτά τα οποία του καταμαρτυρούν. Έχουν πολύ δίκιο όσοι τα λένε και προφανώς έτσι θα είναι.
    Έχει πρόβλημα με τα δικαστήρια. Θέλει να κλείσει το λατομείο και δεν είναι τόσο πολιτικός άντρας για να το πει ευθέως αλλά απαντά για 3 μισθούς και 5 γραβάτες. Μεθοδεύει επιτροπές και ομίλους με στόχο να ικανοποιήσει τα ίδια του τα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/10 22:17

    τα εκατομυρια που σκορπαει θα μας πει το λαμογιο που τα βρισκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/4/10 11:45

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΔΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/4/10 14:40

    Ρε θα μας πείτε τώρα ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ για τις τοκογλυφίες της Γούναρης , εκεί που πίνουν το αίμα του κοσμάκη και αφήστε τον Τσαβαρή . Ο Τσαβαρής δεν ΡΟΥΦΗΞΕ το αίμα κανενός ,βοήθησε πολύ κόσμο και γι’ αυτόν τον λόγο είναι πρώτος δημοτικός σύμβουλος μακρά του δεύτερου .ΙΣΦΙΟΚΑΜΠΤΕΣ του αγγέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/4/10 14:57

    KRETINE ΌΛΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΒΟΑ.
    ΑΠ'ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ.
    ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.
    ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/4/10 15:09

    nai nai nai!!!!mas epises twra,poly kollhtos prepei nasai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/4/10 19:44

    Για τον κονδυλοφόρο 10/5:04μ.μ.

    ΚΟΥΡΙΕΡ-ΚΟΥΡΙΕΡ, ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;
    ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ...ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/4/10 20:30

    ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ; ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/4/10 03:01

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΙΟΥ-ΚΟΥΡΙΕΡ) ΓΙΑ ΔΗΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΒΕΝΖΗΝΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΚΙΝ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑΣ).
    Ο ΜΙΧΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ;ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ; ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ.
    ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΉΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΙΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.
    ΒΡΕ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΠΙΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ;
    ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ;ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ;
    ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ 20 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕ ΚΑΙ 300 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΚΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ;
    ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ; ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ;
    ΑΥΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΗΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ Ε4ΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ.
    ΒΡΕ ΑΟΥΡΤΟΥΟΥΟΥ.

    12/4/10 02:59

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/4/10 13:17

    ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ, Η ΝΟΜΟΜΟΤΑΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;; ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΑΣΑΜΕ, ΑΘΛΙΟΙ. ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ, ΚΑΜΑΡΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/4/10 13:19

    Υ.Γ. ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ, ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/4/10 13:28

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ
    ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΕΛΕΩ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ,
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΠ?
    ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΧΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΟΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/4/10 15:20

    Ρε λαμογια όλοι σας, μας τα πρήξατε με το λατομείο και τον Τομ.
    Αϊ σιχτίρ εσείς και το νταμάρι.
    Που είσαστε ρε νεολαιοροκάδες του λαμογιού, να πάτε να κλείσετε τον δρόμο για μιά βδομάδα;
    Γιατί δεν σας δίνει εντολή το αφεντικό σας το αρχιλαμόγιο;
    Νομίζει ότι ετσι θα μπορέσει να ψαρέψει ψήφους;
    Ουστ ψοφίμια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/4/10 15:39

    ΕΣΥ ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ
    ΑΝΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΗΞΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΣΕΙ Ο ΤΟΜ ΝΑ ΞΕΠΡΗΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/4/10 20:02

    tis vasilikis to eidame. to diko sou???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/4/10 21:03

    Κ. ΤΖΑΒΑΡΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΥΤΟ''
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ''
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ'''

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ
    ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΗΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/4/10 23:33

    ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ, Η ΝΟΜΟΜΟΤΑΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;; ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΑΣΑΜΕ, ΑΘΛΙΟΙ. ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ, ΚΑΜΑΡΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/4/10 14:08

    ΡΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΩΡΙΣΕ ΔΙΣΚΟ Ο ΓΑΜΩΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΓΙΑΤΟΥΣ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΚ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΡΩΤΑΓΑΝΕ ΑΝ ΤΡΩΓΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΛΟΓΚΑΝ
    ΑΥΤΟ ΨΩΦΙΣΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.
    ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ. ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/4/10 17:53

    ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ, Η ΝΟΜΟΜΟΤΑΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;; ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΑΣΑΜΕ, ΑΘΛΙΟΙ. ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ, ΚΑΜΑΡΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/4/10 11:20

    ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΑΙ;; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος20/4/10 23:26

    ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ''''

    ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ '''
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΜΙΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/4/10 23:47

    ΤΗ ΦΑΓΑΤΕ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΤΩΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΚΟ, ΚΟ, ΚΟ, ΚΟ, ΚΟ, ΚΙΟΤΕΥΕΤΕ ΚΟΤΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.