Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2010

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Δημοσιεύουμε άρθρο φίλου bloger που μας το απέστειλε χθες για να γίνει διάλογος και φυσικά αναμένουμε την όποια απάντηση της δημοτικής αρχής επί του θέματος με την υποχρέωση μας να την αναρτήσουμε.
Ελπίζουμε αυτή την φορά να ευαισθητοποιηθεί ο κ. Δήμαρχος και να καταδεχτεί να μας στείλει την απάντηση του προς ενημέρωση σας. Το κείμενο του φίλου bloger το δημοσιεύουμε ατόφιο χωρίς δικές μας παρεμβάσεις.

Πυροδοτούμενο κλίμα απαράδεκτης συμπεριφοράς έχει δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή στα κοινωνικά πιστεύω, κοινωνικά πρότυπα, τους κανονισμούς λειτουργίας των θεσμών, προκαλώντας επικίνδυνα τους πολίτες του τόπου και ιδιαίτερα τους νέους.
Ο τόπος βυθίζεται στη δίνη των προβλημάτων του, με ανοργανωσιά αφού το οργανωτικό σύστημα είναι κλειστό, ελεγχόμενο από τους ημέτερους, φατριακό. Ανενεργό το ενδιαφέρον για τον τόπο και τον πολίτη και με μοναδικό στόχο την εξουσία της καρέκλας και το υλικό κέρδος. Η δομή της διοίκησης αναποτελεσματική, με έλλειψη των κανόνων της Δημοκρατίας και της συμμόρφωσης στις νόμιμες διαδικασίες που αποτελούν τις αρχές της χρηστής διοίκησης. Οι εσωτερικές συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα, η παρουσία εσωτερικών ομάδων μέσα στο περιβάλλον του Δήμου και ο ανταγωνισμός για την εξουσία έχουν λάβει μόνιμο πλέον χαρακτήρα. Απομάκρυνση των υπευθύνων σε θέσεις κλειδιά, από το καθήκον, με διαστάσεις επικίνδυνες για τον τόπο, αφού κατάληξη αυτής της κατάστασης είναι τα προσωπικά παράπονα και η μεταξύ τους φιλονικία.
Αναστολή όλων των έργων και επιφόρτιση της Δημοτικής Αρχής με νέου τύπου καθήκοντα, πώς να ρίξουν τόνους λάσπης στους πολιτικούς τους αντιπάλους, ερμηνεύοντας περιττές απασχολήσεις, αυτά για τα οποία πρέπει να εργασθούν. Οι δραστηριότητες καθηλωμένες, οι επιτροπές οικονομικών, κτηριακών εγκαταστάσεων, προγραμματισμού, δημοσίων σχέσεων, συντήρησης μηχανημάτων κλπ, ανενεργές, απραγείς. Ο καταμερισμός χρόνου και εργασίας ανύπαρκτος, η πρωτοβουλία και η ανεξαρτησία παραγωγικής διαδικασίας ανυπόστατη και η διάρθρωση της εξουσίας είναι βασισμένη σε ελεγκτικές διαδικασίες κομματικών κριτηρίων. Το ανήθικο αναγάγεται σε ηθικό, η παρανομία σε νομιμότητα, η αβουλία σε πρωτοβουλία και ο ξεπεσμός σε πρόοδο.
Αρχές και αξίες υποβάθμισης προβάλουν οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής όπως:
Οι τρεις μισθοί είναι νόμιμοι που παίρνει ο κύριος Δήμαρχος, όταν μέχρι πρότινος τη θεωρούσαν ψευδή δήλωση. Η δημοτική αρχή δεν έχει να κάνει με το νταμάρι και από την άλλη πλευρά παράνομα και παράτυπα δίνει άδεια επέκτασης λειτουργίας ο κύριος Δήμαρχος, παρακάμπτοντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Έχουμε χαρακτηριστεί ο τόπος του 1% έκπτωση σε όλα τα έργα και πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα μας δώσουν βραβείο ΓΚΙΝΕΣ.
Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής σε σχέσεις οικονομικού χαρακτήρα με την ΕΥΔΑΠ, οδήγησε το δήμο να δώσει άμεσα το ποσό των 3.000.000 εκατομμυρίων ευρώ, φέρνοντας τον τόπο σε μαρασμό. Επαινούνται που θεωρούνται πρωτοπόροι στην κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση των οικονομικών του δήμου. Αναμονή των επιχειρηματιών για χρέη του δήμου πάνω από 5 χρόνια, με συνέπεια το βάλτωμα της αγοράς. Εκατοντάδες φορτηγά περιφέρονται στους ακατάλληλους δρόμους της Σαλαμίνας με δυσάρεστες συνέπειες για τους πολίτες, αφού και κυκλοφοριακό κομφούζιο προκαλούν και καταπόνηση των δρόμων. Το περιβάλλον απροστάτευτο λες και το έχουνε βάλει τιμωρία, οι διοικούντες εν ονόματι της εξέλιξης έχουν γίνει απλοί παρατηρητές αυτής της καταστροφής. Ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η παιδεία και η υγεία ξεχασμένες και λησμονημένες, λες και είναι άγνωστες λέξεις. Σε περίοδο πλέον εκλογών η Δημοτική Αρχή κρυμμένη και ταμπουρωμένη κάνει πολιτικό κλεφτοπόλεμο, αποποιώντας τις ευθύνες της. Περιχαρής το’ χει ρίξει στα γκάλοπ και βγάζει συμπεράσματα, ενώ οι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει είναι οι άλλοι, αυτοί βόλτα στο γιουσουρούμι.

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/10 22:28

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/10 00:00

    ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/10 00:28

    Η Lady Gaga ρε παιδιά που είναι η Lady Gaga!!! μου 'λυψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/10 00:59

    EIPAME EINAI STIN KOUZINA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/10 08:24

    Δέν απαντά ο δήμαρχος σε ανώνυμους μόνο σε επώνυμους ΤΟΜ, ΗΜΕΤΕΡΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΚΛΠ. Οι ανώνυμοι όμως εκλέγουν δήμαρχο και οι εκλογές έφτασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/4/10 09:22

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ; Η ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΙΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/4/10 09:25

    tsabari oses paparies kai na grapsis den se pistebi kaneis, se pirame xampari tsabari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/4/10 13:46

    geia soy arxiapateona tsabari me toys koytoyroy symboyloys soy.geia soy kamari toy al kapone.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/4/10 15:18

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ, ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ Η ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/4/10 15:57

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/4/10 18:22

    Έχετε καταλάβει ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο και γράφουν όλοι οι πολίτες του τόπου; Είναι δικαιωμά μας η κριτική της δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/4/10 18:48

    ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/4/10 20:06

    ΤΣΑΒΑΡΗ, έρχεται...

    ΟΥΤΕ που σου πάει το μυαλό τι είναι.

    ΘΑ αντέξεις τον... πόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/4/10 08:51

    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΦΑΚΙΡΗ, ΠΙΠΗ ΚΑΙ ΜΙΝΟΚΟΥΤΗΣ; ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/4/10 08:46

    θεσίτες και θεσίτισες αυτή είναι η κατάσταση στη Σαλαμίνα. Μπείτε μπροστά και μην κρύβεστε πίσω απο τη θεσούλα που σας δώσανε, καιρός να άλλάξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/4/10 10:04

    ΡΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/4/10 18:10

    ypomoni.Phgan sysswmoi oi antidimarxoi sthn Ispania na feroun neous tropoys kai lyseis gia ton topo.Mono h Maria emeine edw konta sta provlimata toy topou tvn paloukivn! e y g e!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/4/10 21:20

    θΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣΑΣ, ΞΑΠΛΑΣ, ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΠΑΚΙΑ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/4/10 17:22

    Δεν απαντάμε σε ανώνυμους γιατί έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε: μάσα, μίζα και κομπίνα χώρια οι τρείς μισθοί, αυτό δεν πιάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/4/10 18:42

    Έχετε χάλια μεγάλα! αλλά τόσο κοβει στο συνδυασμό σας τόσα γράφετε! Όλοι αγράμματοι, ασχετοι και προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/4/10 23:32

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΕΝΑ ΦΑΚΙΡΗ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥ.....ΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/4/10 17:56

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ' ΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/4/10 08:59

    θα απαντήσουν οι ειδικοί του ΔΗΚΕΣΑ πρώην ΔΕΠΑΣ, αυτοί που πήραν θέση με πλάτη το κόμμα, οι ντροπιασμένοι, οι εξωθεσμικοί που δεν διεκδίκησαν ποτέ τίποτα το άρπαξαν. Αυτοί είναι μέτοχοι, συνέταιροι, ηθικοί αυτουργοί στην οικονομική δυσπραγία του τόπου. χαλούν τα χρήματα του τόπου για τις διάφορες γιορτές, που τις λένε πολιτισμό. Η γιορτή του ψαρά κόστισε πάνω απο 177.000 ευρώ. Είναι αυτοί που δεν πήρανε ποτέ τους θέση για τον τόπο, μόνο καταστροφή κάνανε, όμως γράφουνε για τον τόπο για να μας κοροιδεύουνε. Τέτοιους γελοίους ειδικούς έχει ο τόπος που τα έχουν καλά με όλους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΚΛΠ. μιλάμε για πολύ ΡΟΥΧΟΥ ΜΟΥΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/4/10 22:07

    Ρε ούστ ξεκούτιδες τσαβαρικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.