Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Φεβ 2011

«ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2011 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»

Σαλαμίνα 12 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΑΠΟΚΡΙΕΣ   2011 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»
Το καρναβάλι της Σαλαμίνας δεν είναι μόνο μια συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά ένα σύνολο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει χορούς, άρματα, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους παρελάσεις  καρναβάλι των μικρών φίλων κ.ά.
Στις 27 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στην Παραλία της Σαλαμίνας χορός και γλέντι στην Πλατεία Ηρώων. Η ορχήστρα του Θαλασσινού η Μαρία Μπεγνή και ο Μανώλης Καπετανάκης θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, χορευτικά από το Λύκειο Ελληνίδων, Τίνας Μπεγνής, Αρβανιτών Λειβαδιάς και Μύλων Ελευσίνας.
Το γλέντι θα ολοκληρωθεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στην Παραλία Σεληνίων στις 6 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι με τη παρέλαση αρμάτων, καρναβαλιστών  και τέλος το τελετουργικό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στο μόλο του Αγίου Νικολάου στα Σελήνια.
Χαρακτηριστική αρχή του θα είναι ο αυθορμητισμός, ο αυτοσχεδιασμός, η πηγαία έμπνευση και ο εθελοντισμός. Το γλέντι θα συνεχιστεί ως το πρωί στον Σύλλογο «ΤΕΛΑΜΩΝ»
Οι εκδηλώσεις θα συνοδευτούν από άφθονο κρασί, σουβλάκια, σφηνάκια από το «ΨΗΤΟΠΟΛΙΣ» Pizza Fun και παραδοσιακό πουπέκι για όλους.
Η Παρουσίαση του Καρναβαλιού θα γίνει από τον κ. Μαυρίδη Σταύρο και την κα. Βιρβίλη Βίκυ.

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας 2104646100

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/11 21:38

    Εύχομαι να γίνει ένα καλό καρναβάλι αλλά από τώρα η Σαλαμίνα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα; Γιατί η δεύτερη Κυριακή να εορταστεί στα Σελήνια και όχι στην πρωτεύουσα του νησιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/11 23:09

    ΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΟΠΩΣ Η Κα ΠΛΟΥΜΙΔΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΟΥΛΗ Ε ΑΥΤΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ????? ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΦΑΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/11 20:23

    Ρωτάω εγώ ο πολίτης που είμαι στη γωνιά αφημένος και παρατημένος στους καρόδρομους της κούλουρης, αφού δεν έχει χρήματα ο δήμος τι χρειάζεται το καρναβάλι; Έτσι θα μπει τάξη στη δημαρχία; Πόσα χρήματα θα ξοδευτούν κύριε δήμαρχε για αυτές τις φιέστες που κάποτε τις κατηγορούσες; Ποιοι είναι αυτοί που τις στήνουν; Τι θα πουν για το χάλι της κούλουρης της βρομιάρας, της αφώτιστης, της χωρισμένης στα δέκα όταν βρέχει; ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ; Εσύ κάνε ότι έκανε ο Μακρής πριν τριάντα χρόνια γιατί αυτό θα πει πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/11 11:33

    ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΡΝΕΣΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΒΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/11 11:17

    φτιαχτε κανα δρομο κ. δημαρχε και αφηστε τα καρναβαλια που εχουμε σπασει ολα τα αμαξια μασ και σε λιγο θα κυκλοφορουμε μεβαρκες και με γαιδουρια και τοτε θα ειμαστε σιγουρα για τα καρναβαλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.