Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2011

ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. (ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
ΚΙΝΗΣΗ  Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
(ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε για τις κινήσεις που αποφασίστηκαν στην ανοιχτή συνέλευση της 2/2 και σας καλούμε να συμμετέχετε.

ü  Συμμετέχουμε στην παναττική κινητοποίηση με άνοιγμα των διοδίων της Αττικής οδού που θα γίνει την Κυριακή 6/2 στις .
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ü  Θα αποκλείσουμε και πάλι το ταμείο στο Κέντρο Υγείας  το πρωί  της Τετάρτης 9/2  ώρα  .

ü  Θα παραστούμε στο Δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 10/2 όπου μετά από πρότασή μας θα συζητηθεί το θέμα της μείωσης τιμών στα φερυμπώτ .

E-mail : naymaxha@gmail.com  fax:210-4640647 Τηλ. 6973661353 , 6973376378, 6978952902

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/11 08:50

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ....,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.... ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ.....ΠΧ ΠΟΙΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ????ΣΤΟ ΦΕΡΥ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0.87 ΛΕΠΤΑ...Η ΣΤΟ Π/Κ 1.00 ΕΥΡΩ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ?????ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ????ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ..... ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΗΝ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΜ ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ...ΜΕΤΡΟ... ΚΛΠ ...ΕΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧ ...Η ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ..... ΚΑΛΧΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/11 13:47

    ΣΥΝ-ΚΚΕ δεν τα παινρουν απο τα ναυπηγεια της μαφιας στη Κυνοσουρα κάνοντας τα στραβά μάτια.Εκει δεν επεμβαινουν δεν διαμαρτήρονται οταν η ανεργια στη Σαλαμίνα χτυπάει κόκκινο και αφηνουν Ινδους,αλαβανους και πακιστανους να εργαζονται ανασφαλιστοι κάνοντας τα στραβα ματια Αστυνομια και Λιμενικός σταθμός της Σαλαμίνας σε σπανοπυλο κ σια ? Μερος της διαφθορας και της διαπλοκης εισται τσουτσεκια του περισου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.