Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Φεβ 2011

Δ. Τ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ¨Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ¨


ΣΑΛΑΜΙΝΑ 13/02/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είμαστε υπέρ μιας κοινής πολιτικής και ενός συναινετικού δρόμου, δεν παρασυρόμαστε ούτε στην εύκολη ρητορεία, ούτε και στις κορώνες, δεν ξιφουλκούμε, ούτε αρνούμαστε την ενοποίηση των συλλόγων και φορέων με κοινή δράση. Όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί στις προτάσεις μας, στις σχέσεις μας, στις διατυπώσεις μας και ιδιαίτερα υπεύθυνοι στο ρόλο που έχουμε αναλάβει. Αυτό επιχειρούμε με τον καλύτερο τρόπο για τη διοίκηση μας και δεχόμαστε πάντα την αρνητική κριτική για μας όσο πικρή και αν είναι.
Κρινόμαστε στην κοινωνία από την φερεγγυότητα που μας διακρίνει, από το έργο μας αλλά και από τον συντονισμό και τη συνεργασία με τους άλλους συμπολίτες μας. Κινούμεθα τολμηρά και αποφασιστικά στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του νησιού γι αυτό διατυπώνουμε προτάσεις που επιδιώκουν να αποτελέσουν καινοτομία για τα δεδομένα του τόπου.
Ζητάμε τις εξειδικευμένες (ειδικές) προτάσεις που απαιτούν μελέτες και σχεδιασμό να τις αντιμετωπίσουμε συλλογικά, συγκεκριμένα και όχι φοβικά, μήπως και χάσουμε την εξουσία ή μήπως κερδίσουμε αξιώματα.
Θεωρούμε σημαντικό το συναινετικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, θεωρούμε αναγκαία την συνεκτικότητα όλων των ενδιαφερομένων και διαφωνούμε με όλους εκείνους που βάζουν τον πήχη χαμηλά και αποσκοπούν στο προσωπικό τους συμφέρον.
Το διοικητικό συμβούλιο δηλώνει:
1) Δεν είμαστε με κανέναν, δεν ανήκουμε σε κανέναν. Αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου και την επίλυση των προβλημάτων του.
2) Είμαστε υπέρ της κριτικής, δεν μας έχει κυριεύσει η αλαζονεία και δεν επιβάλλουμε με κανένα μέσο τις προτάσεις μας, τις επιθυμίες μας και τις γραμμές μας.
3) Λειτουργούμε με δημοκρατικούς θεσμούς και δεν θα γίνουμε ποτέ αοιδοί του πολιτικού παλκοσένικου που κάποιοι επιχειρούν να στήσουν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος : Νικόλαος Δεβελέκος


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/2/11 19:59

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ως δημοτης. ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ....ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.... Η... ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... Π.Χ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το συμβουλιο ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.