Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Φεβ 2011

σύλλογος προστασίας περιβάλλοντος Σαλαμίνας “Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ” « ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ »

Το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 10 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του εξωραϊστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου, στην παραλία Αγίου Γεωργίου, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας με θέμα ημερήσιας διάταξης


« Φλέγοντα περιβαλλοντικά προβλήματα του νησιού μας »

Θα ακολουθήσει συζήτηση με την συμμετοχή και των παρόντων πολιτών, και θα γίνουν δεκτές προτάσεις και ιδέες για την επίλυσή των προβλημάτων.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τοπικοί φορείς και η διοίκηση του Δήμου Σαλαμίνας.

Ο πρόεδρος
Νικόλαος Δεβελέκος

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/2/11 10:16

    Δήμαρχε κάνε μήνυση στον Φανελά που πάει σε ξένη ιδιοκτησία και λειτουργεί παράνομο ΣΜΑ και χωματερή στα γουρούνια. Αλλά βλέπεις δεν φταίει ο Φανελάς αλλά εσύ και το άσυλο που σου παρέχουν κάποιοι καρεκλοκένταυροι νομικοί με μουστάκια γάτας για να παίζεις με τις ζωές μας όσων έχουμε σπίτια δίπλα σε χωματερές.
    Καλά σας στα λέει ο πολίτης στην επιστολή που έστειλε στο "νέο ήθος". Χίλια δίκια έχει ο άνθρωπος. Διάβασε την και δώστην και στον μουστάκια σύμβουλό σου να την διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/11 20:08

    Είναι ρε φίλε από αυτούς που ανέχονται τα σκατά στο κεφάλι τους και τσαντίζονται για τη σκόνη στα παπούτσια τους. Μόνο την καρέκλα θέλουνε και την έπαρση κατά τα άλλα έχει γεμίσει η δημαρχία γραφειοκράτες άχρηστους τενεκέδες που καμαρώνουν σαν γύφτικα σκαλιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.