Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Φεβ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «δραστηριότητες Δημάρχου Σαλαμίνας»

Σαλαμίνα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«δραστηριότητες Δημάρχου Σαλαμίνας»

Στην συνέχεια των προσπαθειών του Δημάρχου Σαλαμίνας να προωθήσει την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του νησιού μας πραγματοποιεί σειρά επαφών με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στα πλαίσια αυτά, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη και κατέθεσε μελέτες για την επισκευή και συντήρηση των γηπέδων και γυμναστηρίων του νησιού μας, αποσπώντας την θετική καταρχάς δέσμευση του.
Επίσης, επισκέφθηκε και την Γεν. γραμματέα του ιδίου Υπουργείου κα Λίνα Μενδώνη, με την οποία συζήτησε θέματα που αφορούν την ανάδειξη και προστασία των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας
Πρωτεύοντα στόχο στις προσπάθειες του Δημάρχου είναι ο πολιτισμός, έτσι σ’ αυτά τα πλαίσια δέχτηκε στο Δημαρχιακό μέγαρο και την επίσκεψη της πρώην υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου κας Κλαίρης Αγγελίδου και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας 2104646100

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/2/11 11:46

    Ο κάθε Δήμαρχος καταρχάς έχει πρόθεση να καταφέρει το νοικοκύρεμα και την εύρυθμη λειτουργία του... ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.. Δημου του….. ,αλλά είναι παράδοση στο τέλος της κάθε θητείας η κατάσταση να είναι χειρότερη από αυτήν που παρελήφθη…….. είναι δυνατόν αυτή η θητεία να είναι διαφορετική ???? αυτό πρεπει να εχουμε υπομονη ...θα το δούμε στο τέλος της …..Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ να ασχολείται με ουσιαστικά θέματα του νησιου... και όχι να ασχολείται με την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της εσωτερικής λειτουργίας του δήμου… αυτό είναι δουλειά των υπαλλήλων …..γιατι... ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ... βλεπε Αγαπιου πχ……..τα λέμε πάλι …..ΚΑΛΧΑΣ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.