Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Φεβ 2011

ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Συνάντηση με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων και Ναυτιλιακής Πολιτικής κ. Γιάννη Διαμαντίδη ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του στη Λ.Δ. της Κίνας σχετικά με τη χρηματοδότηση των 5 δις δολαρίων για τη συνεργασία των Ελλήνων πλοιοκτητών με τα κινεζικά ναυπηγεία πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Γιαννίδη και συμμετέχοντες εκπροσώπους εταιρειών-μελών του Επιμελητηρίου.
Η αντιπροσωπεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, εταιρείες - μέλη του οποίου θα συμμετέχουν και στο ταξίδι του Υπουργού στην Κίνα, συζήτησαν μεταξύ άλλων για τους όρους των δανείων (επιτόκια, χρόνοι χορήγησης κ.λπ.), τόνισαν την ανάγκη σύστασης Ειδικού Ταμείου Ελληνικών Ναυπηγήσεων στην Κίνα με τη συνεργασία και των δύο πλευρών, ενώ στο περιθώριο της συνάντησης με τον Υπουργό ΘΥΝΑΛ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα logistics και στα γενικότερα θέματα της ναυτιλίας και του ελληνικού εφοπλισμού.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/2/11 15:13

    Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ-ΑΜΦΙΑΛΗ 4-0
    Με νίκη επί της ομάδας της Αμφιάλης συνέχισε την πορεία της η ομάδα της καρδίας μας το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 3μμ στο γήπεδο του Αμπελακιακου, τα γκολ σημείωσαν οι Τζαμπατζακης,Κοκλιωτης,Ναζος και Σταφσουλαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.