Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Φεβ 2011

Τo αποχετευτικό επι τάπητος


Κυρίως για ζητήματα που αφορούν στην κατασκευή του αποχετευτικού αγωγού στη Σαλαμίνα ενημερώθηκε κατά την επίσκεψή του στο νησί ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης.

Ήδη ο κ. Κατσικάρης για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα επισκέφθηκε την Σαλαμίνα συγκαλώντας σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει σε συγκεκριμένα έργα και την εξέταση της δυνατότητας ένταξης νέων έργων υποδομής στο πρώτο πρόγραμμα της  Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής.

Τα ανοιχτά ζητήματα
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, αντηλλάγησαν απόψεις με τον νέο Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, έγινε ειλικρινής διάλογος για όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ενώ οι ειδικοί συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη, κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις για το έργο του αποχετευτικού αγωγού που εκτελεί ο Δήμος και του αγωγού των ομβρίων που εκτελεί η Περιφέρεια, ώστε, μετά από δεκαετίες να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί.
Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ήρθα εδώ σήμερα, μαζί με τους συνεργάτες μου από τη διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών, προκειμένου να συντονίσουμε, επιτόπου, τις ενέργειές μας με τον Δήμο Σαλαμίνας στο μείζον ζήτημα του αγωγού αποχέτευσης και του αγωγού ομβρίων και, πιστεύω, ότι βρήκαμε λύση στο πρόβλημα, γιατί τελικά μέσα από την συνεννόηση και τη συνεργασία κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο. Συζητήσαμε επίσης με τον δήμαρχο κ. Τσαβαρή, για όλα τα μεγάλα και διαχρονικά ζητήματα υποδομών του νησιού και τις δυνατότητες κοινής δράσης και επ΄ αυτού θέλω να επαναβεβαιώσω την πολιτική βούληση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρού και τη δική μου, ότι η Σαλαμίνα θα στηριχθεί με στοχευμένες παρεμβάσεις από την Περιφέρεια και μάλιστα από την πρώτη στιγμή, με έργα πνοής που θα απαντούν σε συγκεκριμένες ανάγκες».

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/11 07:50

    ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡ@@@ΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΡΣΕΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ.
    Ο ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΟΞΗ ΑΠΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΣΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΝΕΙ ΜΕΝΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ πχ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ Πας ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?? ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ?? ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑ ΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕΒΕΛΕΚΟΥ????

    7/2/11 05:46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/11 07:55

    Τέτοιες δηλώσεις επιτρέπουν κάποιοι εις βάρος του δημάρχου. Κανείς μα κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για αυτές τις χυδαιότητες που μαυρίζουν την εικόνα του δημάρχου και του δήμου γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/11 12:42

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/11 16:44

    Aν εχεται ψυχη ολοι συγριθηται με την ψυχη την αξιοπρεπεια και τους πολιχρωνους αγωνες αυτου του συλλογου με αυτον τον προεδρο
    Τουλαχιστον αν δεν σεβοσασται τον δημαρχο σας σεβαστηται τον θεσμο
    Εισται ολοι εκει μεσα ακατονομαστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/2/11 16:05

    με τα φορτηγα του αγγελου τι γινεται;;;;γαργαρα;;;;;;;;;;τι λεει ο υπευθυνος τυπου;;;;;;;;;;;;;;;εσεις απηλουσατε και σκυλοβριζατε...που ειστε τωρα λεβεντες μου;πλακακια η υποθεση;

    11/2/11 16:03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/2/11 16:15

    Πρωτα απο ολα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ.....
    ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.....
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ....
    ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ....ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ....ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΓΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/2/11 19:57

    Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η

    ΛΑ.Ο.Σ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΡΟΡΑ!!!!

    Κ.ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ Α ΖΩΝΗ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ??????????????????????????????????????/

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΠΕΚΑΤΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ?????????????

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ
    ΔΕΝ ΝΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΣΤΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ?

    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/2/11 21:04

    "Σε αυτήν την κατεύθυνση, κατέθεσε και Ερώτηση για συγκεκριμένη ιδιωτική επένδυση 20 εκατομμυρίων ευρώ στην Σαλαμίνα, που καθυστερεί 2 χρόνια λόγω της Κρατικής γραφειοκρατίας. Η επένδυση αυτή θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας, και παρόλα αυτά κινδυνεύει να ματαιωθεί και να πραγματοποιηθεί σε άλλο σημείο της Ευρώπης""""""" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΝΔΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ????????/ ΜΗΜΠΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.