Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Φεβ 2011

Ο Perivos δέχτηκε να συμμετέχει στην Διαπαραταξιακη ( ; ) επιτροπή του Δήμου


Ο Perivos δέχτηκε να συμμετέχει στην Διαπαραταξιακη ( ; ) επιτροπή του Δήμου με θέμα το Λατομείο στη θέση Γούβα – Μπατσι, μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής, δηλώνοντας τα εξής :
Το ΔΣ του Ομίλου

Συμμετέχει για να τονίσει αφενός μεν ότι δεν χρειάζεται άλλη επιτροπή, παρά μόνο πολιτική βούληση για να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου και οι προεκλογικές δεσμεύσεις, αφετέρου δε ότι πρέπει να απαιτηθεί η εφαρμογή των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από τους αρμόδιους φορείς.  Σ’αυτην την κατεύθυνση θα κινηθούν οι δικες μας προσπάθειες και πιστεύουμε ο Δήμος να σταθεί μπροστάρης.

Σαλαμίνα 1/2/2011

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/11 09:17

    ρε τουτ νικολάκιδες πολιτικοί του μπίθα! κάντε καμιά διαπαραταξιακή να περνάει η ώρα να λέτε και καμιά μα***κια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/11 12:10

    αντί να είσαι απέναντι από τον δήμαρχο και να του ασκείς κριτική για τις όποιες παρανομίες και καταστροφές πράττει για το περιβάλλον εσύ προτιμάς να γίνεις μέρος του προβλήματος και συμμέτοχος; Θες να είσαι το άλοθι του και να λέει ότι ο περιβος είχε την ευθύνη; Μπράβο σε όλους εσάς που βάζετε το στήθος σας μπροστά για να προστατέψετε τον δήμαρχο. Τέτοια προσφορά μόνο από δηλωμένα κοματόσκυλα έχουμε δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/11 14:08

    ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .....ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ........ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....................ΑΛΗΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΙΔΕΣ................ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ............ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ......ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.......ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧ@@ΔΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.............ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ........ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ......ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.............ΜΑΚΑΡΙ.....ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ......ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΕ..............ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ........ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΩΝ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/11 14:56

    ΦΑΝΕΛΑΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΟΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΟΜΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/11 15:06

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΠΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..............ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΦΙΛΕ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/2/11 15:55

    gia pes to onoma autoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/11 16:45

    Εκπλήσσομαι με την ανακοίνωση!!!
    Έχετε στα χέρια σας Δικαστικές αποφάσεις που ΔΕΝ εφαρμόζονται;
    Και τι κάνετε;
    Συμμετέχετε σε διαπαραταξιακή επιτροπή για να ληφθούν «Πολιτικές αποφάσεις» και να εφαρμοσθούν οι νόμοι και οι αποφάσεις (δικαστικές),
    λες και δεν υπάρχουν οι αρμόδιοι φορείς για να ελέγξουν την εφαρμογή των αποφάσεων αυτών, ούτε άλλες δυνατότητες πίεσης για την εφαρμογή των.
    Μήπως έτσι αποδυναμώνονται αυτές οι δικαστικές αποφάσεις;
    Μήπως η λογική των «πολιτικών αποφάσεων» είναι αυτή που καταστρατηγεί νόμους και αποφάσεις προς όφελος των επιτήδειων;
    Πόσες παραστάσεις π.χ. έχετε κάνει στο Αστυνομικό Τμήμα, για την παραβίαση των δικαστικών αυτών αποφάσεων;
    Πόσες στην Εισαγγελία;
    Κινήσατε μήπως καμία διαδικασία αυτόφορου;
    Πάντως, ποτέ δεν είναι αργά!!!
    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!!
    Ο ΠΕΡΙ – ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/2/11 21:32

    Μην ξεχνάτε ότι ο Φανελάς, Φουρίκης και Καπετανάκης είναι πακέτο με τον δήμαρχο. Έχουν τον σύλλογο αυτό για να καλύπτουν τα νότα τους στην δημαρχεία. Μην ξεχνάτε ποιος ίδρυσε τον Πέριβο και για ποιους λόγους. Οι λόγοι ήταν για αντιπολίτευση της δημαρχίας και συλλογή ψήφων. Ο Πρόεδρος του Πέριβου, είναι σε εντεταλμένη αποστολή από τον δήμαρχο και από τους τριγύρω του δημάρχου.
    -Ευχαριστώ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/2/11 22:07

    ΠΡΟΣ 15.55..ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΦΙΛΕ;;;;ΕΙΠΑ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΑΠΟΨΗ ΘΑΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.....ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/2/11 02:17

    Για ποιά διαπαραταξιακή επιτροπή μιλάτε κύριοι;
    Είδατε κανέναν από τις άλλες 6 δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συμμετέχει στην επιτροπή;
    Αυτό δεν σας έβαλε σε υποψίες;
    Δεν σας λέει κάτι;
    Δικαίωμά σας να συμμετέχετε, αλλά δεν είναι δικαίωμά σας να ψεύδεστε. Πρέπει να διορθώσετε το κέιμενο και να γράψετε αντί διαπαραταξιακή, το σωστό που είναι μονοπαραταξιακή επιτροπή του Τσαβαρή. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/2/11 17:11

    Η Αναπλαση γιατι κραταει αποστασης
    απο της επιτροπες μηπως ξερη
    τηποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.