Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Μαρ 2011

Δήμος Σαλαμίνας, Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (11ης Συν/σης)


Δήμος Σαλαμίνας, Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η       (11ης Συν/σης)

            Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010   και 159 παρ.1του Ν.3463/2006 να σας καλέσουμε σε Τακτική - Ειδική   Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  28η  Μαρτίου  2011   ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ  και ώρα  19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω θέμα:

1.-Ψήφιση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικονομικού έτους 2011.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/3/11 10:41

    Δήμαρχε των εορτών, των σημαιών και των κουστουμιών. Δήμαρχε της λεζάντας, της ρεκλάμας και της προπαγάνδας. Δήμαρχε, Δήμαρχε, Δήμαρχε τα φλουριά, τα πεντόλιρα και οι πλακέτες δεν αξιώνουν ούτε αναβαθμίζουν, τόσο τον τόπο όσο και σένα. Πολιτισμός είναι οι φιλότιμες προσπάθειες κουλουριώτων οι οποίοι δικαίωσαν το νησί, έδωσαν τη ζωή τους για την επιστήμη και τον πολιτισμό και αναβάθμισαν το τόπο. Όμως δεν βρίσκετε ούτε χρόνο, ούτε χρήμα να τους τιμήσετε να τους καταθέσετε ένα στεφάνι. Δήμαρχε ξέρω άλλα σας απασχολούν, οι παρελάσει οι εκδηλώσεις και οι γιορτές γιατί αυτό θα πει αναβάθμιση και πολιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/11 14:16

    Δήμαρχε ένα στεφάνι δεν βρέθηκε να τιμήσετε την κουλουριώτισα καθηγήτρια του πολυτεχνείου Νίκη Πάλλα. Απεβίωσε και δεν την τιμήσατε δεν κάνατε μια επίσημη ανακοίνωση για κατάθεση στεφάνου, δεν εκφωνήσατε έναν επικήδειο. Πολιτισμός για σας δυστυχώς είναι η παρέλαση, η επίδειξη και η φιγούρα, είναι ο γάβρος ο τηγανητός και οι γαρίδες με το κουστούμι και τη γούνα. Τρομάρα σας και πάλι τρομάρα σας μιαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/11 14:27

    Τυφλωμένος από το τοπικιστικό πάθος και την μικρότητα σου προσπαθείς αυτοσυρρικνωμένος να μειώσεις τον αμείωτο. Σε παρακολουθώ με θλίψη κακόμοιρε μαζεμένος στην γωνιά σου παραμένεις δηλητηριώδες ερπετό, Καλή σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/11 18:26

    Μοιραίος και άμυαλος, πανικόβλητος και τρομαγμένος δεν αντιλαμβάνεσαι, ότι αυτό που νόμιζες το έχεις γκρεμίσει γιατί αντί να παρακολουθείς την κοινωνία το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι παρελάσεις και οι επιδείξεις. Τα λόγια τα αληθινά είναι πάντα πικρά και δηλητηριασμένα, αλίμονο σε αυτούς που δεν τα καταλαβαίνουν, όταν θα μετανοιώσουν θα είναι πάρα πολύ αργά, πάρα πολύ αργά. Καλή νύχτα και να προσέχεις γιατί η αποτυχία δίπλα σου ξενυχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ25/3/11 23:18

    Στον τόπο αυτό ούτε ζωντανούς, ούτε νεκρούς θέλουν τους άξιους. Εδώ κι άλλοι θυσίασαν στην κυριολεξία τη ζωή τους, όπως για παράδειγμα αυτοί που απαγχονίστηκαν από τους Γερμανούς τον Μάϊο του 1944 στις Ερυθρές (Κριεκούκι) και εάν κάποιος πάει στο Δήμο και ζητήσει να πληροφορηθεί έγγραφα και λοιπά στοιχεία, που θα έπρεπε να υπάρχουν στο αρχείο του Δήμου, αφενός μεν για το ιστορικό της εν λόγω υπόθεσης, αφετέρου δε για την προσωπικότητα του καθενός ξεχωριστά εκ των εν λόγω απαγχονισθέντων, το πλέον πιθανό είναι να του απαντήσουν ότι υπάρχει μόνο κάποιο σχετικά πρόσφατο μνημείο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Flamingo) και μια ξεθωριασμένη μαρμάρινη πλάκα με ονόματα !!!

    JURISPRUDENT D.A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/11 20:34

    κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο έκαναν οι κοτούλες.
    κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα έκαναν οι καημενούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/3/11 18:14

    Που να ξέρει αυτός το επιστημονικό πολιτισμικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της Σαλαμίνας.
    Η δραστηριότητα του είναι οι ταβέρνες και ότι του λέει ο Ευθύμιου και ο Μαστροκόλιας ας προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/3/11 18:28

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ 17.120.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 34.000.000 ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.