Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Μαρ 2011

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 4ΗΣ τακτικής συνεδρίασης δημοτικής κοινότητας Αμπελακίων


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
4ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
 Σας  καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Αμπελακίων, στις 23/3/2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 σε Τακτική  Συνεδρίαση  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 88 του Ν.3852/10

1)    Συντήρηση και καθαρισμός  Δημοτικού Κοιμητηρίου Αμπελακίων
2)    Καθαρισμός/απολύμανση και συντήρηση δεξαμενών ύδρευσης δημοτικού δικτύου
3)    Προμήθεια 80τεμ κάδων απορριμμάτων
4)    Προμήθεια και τοποθέτηση Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας  20τεμ.STOP  και 4 τεμ. Καθρέπτες  και μία πινακίδα «ΠΡΟΣ ΠΑΛΟΥΚΙΑ- ΣΑΛΑΜΙΝΑ»
5)    Προμήθεια 3τεμ χειραμαξών καθαριότητας με τα απαιτούμενα εργαλεία
6)    Επέκταση δημοτικού φωτισμού στην οδό Σερρών και Λυθίου – Νέα Πολιτεία, (τοποθέτηση μίας  κολώνας)
7)    Ονομασία παιδικής χαράς
Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ AMΠΕΛΑΚΙΩΝ
ΓΚΙΚΑ – ΚΙΑΒΟΥΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/3/11 07:01

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ …ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ…..ΚΛΑΔΕΜΑ …ΒΟΥΛΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ….ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ….ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ..ΤΕΝΙΣ ..ΙΧΘΥΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ …. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ….ΦΕΡΘΗΚΕ …. ο συνδυασμός του… ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ….που δεν θέλουν να προκύπτουν νέοι εν δυνάμει υποψήφιοι εκλογών και τους θάβουν …ΑΛΛΑ… ο υποψήφιος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ….ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος …δηλαδή …χαμηλών τόνων …χωρίς περαιτέρω διάθεση ….. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ!!!!!.........ΓΙΑ ΤΗΝ….. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……. ΤΩΡΑ….. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ …..ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ….. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…δεν άκουσα ποτέ ότι δεν του επέτρεψαν τον έλεγχο σε κάποια από αυτές …ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …. ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ…με τα συνήθη που ακούμε ότι δεν μπορεί να καταφέρει να υλοποίηση το πρόγραμμα του γιατί παρέλαβε ΧΑΟΣ …..δεν χρειάζεται να πάμε καν να ακούσουμε… γιατί αυτό το ξέρουν και οι…. ΚΟΤΕΣ ….ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ… ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ …..δεν αντέχουμε να ακούμε για το παρελθόν ….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ…. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ……ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ……δηλαδή στο χάος ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ….οι υπεύθυνοι είναι εκεί δίπλα του στο δημ. Συμβούλιο…… ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ …..για να μην είναι στις επόμενες εκλογές και αυτός ….ΠΡΩΗΝ…. …τα λέμε άντε γιααααα……Κάλχας……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/3/11 10:37

    KAI GIATI BAZEIS TH FOTOGRAFIA THS EPIDH EINAI OMORFH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ16/3/11 21:07

    Κυρία Γκίκα-Κιαβουράκη, δεν γνωρίζω
    τις δυνατότητές σας, αλλά οφείλω να
    ομολογήσω ότι, από φωτογένεια είσθε
    πάρα πολύ καλή.
    Συν τοις άλλοις είσθε και ξανθιά.
    Καλή επιτυχία στο έργο σας κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.