Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαρ 2011

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 4ης Τακτικής Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
4ης Τακτικής Συνεδρίασης

   Σας  καλούμε να προσέλθετε στο Κατάστημα της  Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων στις 30-3-2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, σε Τακτική  Συνεδρίαση  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 88 του Ν.3852/10  :

1) Εορταστικός στολισμός για το Πάσχα
2) Επέκταση δημοτικού δικτύου φωτισμού
3) Ρύθμιση κυκλοφορίας

Ο Πρόεδρος 
Της  Δημοτικής  Κοινότητας Σεληνίων 
Σαράντης Φυρογένης


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/11 11:29

    RE MASTROKOLIA H FOTOGRAFIA MPORIS NA MAS PIS POY KOLAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/11 17:40

    Όταν η δημοκρατία καταδυναστεύεται από προύχοντες κομματάρχες στρατιωτικών αρχών και αντιλήψεων, όταν μνηστήρες των στρατιωτικών καθεστώτων με το προσωπείο(μάσκα) της δημοκρατίας θέλουν χωρίς κανένα μα κανένα προσόν να διοικούν, τότε τίποτα δεν θα αλλάξει σε αυτόν το τόπο. Το μόνο ενδιαφέρον τους είναι οι γιορτές και οι παρελάσεις, οι οποίες θα πρέπει να ακολουθούν πιστά το στρατιωτικό μοντέλο με ύμνους, εμβατήρια, προσταγές,"παρουσιάστε" κ.α.
    Προέχουν οι συντονιστικές οδηγίες, οι τελετάρχες και τα παραρτήματα σύμφωνα με τις διαταγές και τις επιταγές του εορταστικού πλαισίου και οπωσδήποτε η κατάθεση στεφάνου και τα σχεδιαγράμματα παρέλασης. Προσοχή πρέπει να δοθεί στην προσθήκη "3" στο παράρτημα "Ι" σχεδιάγραμμα ηρώων στο υπόμνημα. Πρέπει κανονικά η διάταξη να είναι 1.οι στρατιωτικοί 2.οι ενώσεις αποστράτων ΣΞ-ΠΝ 3. ΑΓΗΜΑ 4. Δήμαρχος και τέλος οι δημοτικοί σύμβουλοι γιατί έτσι θα πετύχει η παρέλαση.
    Πώς μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τους ανθρώπους εκείνους που λειτουργούν κατά τέτοιο τρόπο που μόνο παλινδρόμηση της κοινωνίας δημιουργούν σε πάλαι ποτέ καταστάσεις οπισθοδρόμησης. Σημαιάκια, παρελάσεις, θρησκεία,οικογένεια......, όπως λέμε θρησκεία,οικογένεια και δήμαρχος. Αλίμονο μας με δαύτους που σου μιλούν από τη μία για την προστασία του περιβάλλοντος με κλείσιμο των φώτων για μια ώρα για να σωθεί ο πλανήτης και από την άλλη φωταγωγούν όλα τα δημόσια κτήρια κατά τις βραδυνές ώρες της 25,26 Μαρτίου σύμφωνα με το πλαίσιο των εορτών και των τελετών. Αλίμονο μας με δαύτους που την επιστήμη και τον πολιτισμό τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους υποδήματα και έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν εκείνους που νοιάζονται για τις αξίες, που τις υπηρετούν χωρίς μα χωρίς κανένα κέρδος τοπικιστές. Τι θα μπορούσε κάποιος να πει ντροπή, ντροπή. Αλίμονό μας δε δαύτους που αποκαλούν την τιμιότητα αυτοσυρρίκνωση και κακομοιριά από τη μία και από την άλλη την πουστιά, την ξεφτίλα, την απάτη, την υποτέλεια, το ψέμα "μαγkιά" τους δε εαυτούς τους άμεμπτους. Αλίμονό μας, αλίμονό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/11 18:57

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.