Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαρ 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Δ.Σ. δημοτικής κοινότητας Αιαντείου για 8-3-2011


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρθρ.88 Ν.3852/10  σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση  της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας, την 8η Μαρτίου έτους 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 μ.μ.  στη Δημοτική Κοινότητα  Αιαντείου  για τη συζήτηση  των παρακάτω θεμάτων :

1). Σχέδιο κατάρτισης προϋπολογισμού Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου, οικονομικού έτους 2011.
2). Κατασκευή παιδικής χαράς στη παραλία Μενεμένης στο Αιάντειο.
3). Τροποποίηση  πολεοδομικού σχεδιασμού για κατοχύρωση ιδιωτικής οδού και πλατείας στο Ο.Τ. 118 στο Αιάντειο.
4). Διάνοιξη δρόμου στην οδό Μυκόνου στη Κακή-Βίγλα.
5). Τοποθέτηση στεγάστρου για στάση Λεωφορείου στη συμβολή των οδών Άγγελου Σικελιανού και Κωνσταντινουπόλεως στο Αιάντειο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΠΟΥΤΣΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/3/11 09:29

    Εχω παρακολουθήσει δύο συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας και έχω απογοητευθεί.
    Μόνο Συμβούλιο δεν είναι αυτό.
    Τα έδρανα πιασμένα από Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης που διοικεί. Η Πρόεδρος ανύπαρκτη. Ο,τιδήποτε ερωτήσεις γίνονται από τα μέλη του Συμβουλίου πετάγονται, χωρίς να ζητήσουν το λόγο από την Πρόεδρο, και απαντάνε αυτοί για λογαριασμό της Προέδρου, και μάλιστα τις περισσότερες φορές με ειρωνικό και 50 Καρδιναλίων ύφος.
    Δικαιολογημένα απορούν και αντιδρούν τα μέλη της μειοψηφίας.
    Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
    Ο Δερτούζος να πετάγεται επιπόλαια σαν κόκορας και να αποκαλεί ψεύτη έναν Σύμβουλο που είπε ότι έχει κάνει προ μηνός αίτηση ακρόασης από τον δήμαρχο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Βέβαια, όταν ο Σύμβουλος του ΄δειξε την αίτηση με αριθμό πρωτοκόλου, σηκώθηκε πήγε στο γραφείο δημάρχου προς επιβεβαίωση και γυρίζοντας ζήτησε συγνώμη, αλλά τι να την κάνεις;
    Σε κάποια άλλη στιγμή κάποιος σύμβουλος είχε το ....σθένος να πεί, απευθυνόμενος στον Αστράκο που πετάχθηκε, κε Αστράκο δεν ρώτησα εσάς. Ενοχλημένος ο Αστράκος αποχώρησε της αιθούσης. Σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζει και ακούστε τι είπε;
    Κυρία Πρόεδρε, συντομεύετε την διαδικασία γιατί περιμένουν τα ΚΑΠΗ να κάνουν πρόβα! δηλ. να αδειάσουν την αίθουσα. Αν είναι δυνατόν!
    Το άκρον άωτον της υποτίμισης αυτών των συμβουλίων εκ μέρους της διοίκησης του δήμου, η οποία έχει και την πλειοψηφία αυτών των συμβουλίων.
    Τι την θέλετε κυρία Πρόεδρε τότε την καρέκλα;
    Η θα επιβάλλετε την τάξη και θα απαγορεύσετε στον καθένα μασκαρά (στην ίδια παράταξη εξάλλου ανήκετε) να σας ... αδειάζει ή πρέπει να αδειάσετε εσείς την καρέκλα και να πάτε σπίτι σας, που δεν θα το συνιστούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.