Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Μαρ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «διάθεση κλιμακίου υπαλλήλων από τον Δήμο Πειραιά για την έλεγχο των αδειών που εκκρεμούσαν στην πολεοδομία Σαλαμίνας»


Μετά από ενέργειες του Δημάρχου Σαλαμίνας, παίρνει τέλος η πολύμηνη αναμονή για τον έλεγχο των στατικών και μηχανολογικών μελετών στην έκδοση αδειών της Πολεοδομίας Σαλαμίνας λόγω της υπαρχούσης ελλείψεως προσωπικού.
Συμπληρωματικά ενημερώνουμε τους δημότες ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο Νο: 3/11-01-2011 του Υπουργείου Εσωτερικών αρμόδια υπηρεσία για την λύση του ανωτέρω προβλήματος είναι ο Δήμος του Πειραιά σύμφωνα και με τα οριζόμενα στο Ν. 3852/10 (Καλλικράτης).
Σε συνέχεια των ανωτέρω, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, με προσωπική επιστολή που απέστειλε στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο του ζήτησε σε εφαρμογή της ανωτέρω νομοθεσίας να στελεχωθεί το Πολεοδομικό γραφείο Σαλαμίνας με το απαραίτητο για την έκδοση των οικοδομικών αδειών προσωπικό.
Μετά από σειρά επαφών, τελικά ο Δήμαρχος του Πειραιά, με το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 2857/3-3-2011 έγγραφο του, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα, ενημέρωνε τον Δήμο Σαλαμίνας ότι από Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 και κάθε Τετάρτη, θα στελεχώσουν την υπηρεσία του Πολεοδομικού μας γραφείου οι καθ’ ύλη αρμόδιοι υπάλληλοι, ήτοι ένας μηχανολόγος κι ένας στατικός.
για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/3/11 07:23

    Ρε παιδιά, αυτός ο διαχειριστής του blog Βάκιλος της Σαλαμίνας πρέπει να είναι πολύ φασιστόμουτρο, τον ξέρει κανείς;
    Στην τελευταία ανάρτηση του blog ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ, έκανα ένα σχόλιο πριν 4 ημέρες αλλά φαίνεται ότι λογοκρίθηκε και απορρίφθηκε.
    Το ίδιο μου είχε συμβεί και παλλιότερα (περίοδο εκλογών)σε σχόλιο που είχα κάνει σε μια άλλη ανάρτηση.
    Συμπερασματικά ο κύριος αυτός διαχειρίζεται το blog για να λασπολογεί και να κάνει την προπαγάνδα του, χωρίς συγχρόνως να επιτρέπει στους αναγνώστες τον αντίλογο. Εαν δεν είναι αυτό φασισμός, τότε τι είναι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.