Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Μαρ 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Σαλαμίνα 08 Μαρτίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Με το βλέμμα στα σημερινά σύγχρονα προβλήματα τιμάμε τους διαχρονικούς αγώνες για τη χειραφέτηση της γυναίκας και την ισότιμη θέση της στην κοινωνία μας, που έχουν οδηγήσει σε πολλές και σημαντικές κατακτήσεις. Οι αγώνες αυτοί συνεχίζονται και  είναι διαρκείς, όσο υπάρχουν ακόμα νοοτροπίες και διακρίσεις που στερούν από τη γυναίκα δικαιώματα, ευκαιρίες και δυνατότητες. Οφείλουμε να στηρίξουμε όλους τους θεσμούς και τις δομές προστασίας και πρόνοιας που υποστηρίζουν τη γυναίκα και την οικογένεια. Με αφορμή την ημέρα αυτή, ο Δήμος Σαλαμίνας μοίρασε λουλούδια σε όλες τις γυναίκες. Με την συμβολική αυτή κίνηση, ο Δήμαρχος κ. Τσαβαρής Γιάννης τιμά και συγχαίρει τη γυναίκα που αγωνίζεται καθημερινά, τη γυναίκα που ζει ανάμεσα μας πάντα σε ρόλο πρωταγωνιστικό, γιατί αυτό της αξίζει.

για το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/3/11 21:49

    Ο δήμαρχος των Βρυξελλών των πλακετών και των καρναβαλιών. Ο δήμαρχος της φιγούρας της λοβιτούρας της νομενκλατούρας νομίζει ότι τούτα θέλει ο τόπος. Θέλει από τα άλλα δρόμους, νερό που λες και είναι κατοχή τρεις και δύο το κόβουν, θέλει έργα και πάλι έργα. Θέλει αλάτι και πάλι αλάτι. Δεν θέλει ρύζι με νερό, θέλει νερό με ρύζι. Ο νοών νοήτω. Μαζέψου μια χρήσιμη συμβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.