Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαρ 2011

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ


Όλοι οι κάτοικοι της Σαλαμίνος, έχουν μεγάλο πρόβλημα να κυκλοφορούν με ποδήλατα και μηχανάκια. Οι κάτοικοι, όταν περπατάνε, κρατάνε ένα ξύλο στο χέρι. Και όλα αυτά, χάρη ορισμένων ζωόφιλων ανθρώπων που δήθεν προστατεύουν τα ζώα, προτιμούν να βλέπουν τα αδέσποτα σκυλιά πεινασμένα και άρρωστα στους δρόμους, που όταν ενώνονται όλα μαζί δημιουργούν αγέλες, και έτσι γίνονται πολύ επικίνδυνα. Πολύς κόσμος έφτασε στο σημείο να αναρωτιέται ότι αν δεν λυθούν άμεσα μέτρα, θα φτάσουμε στο σημείο, να φύγουμε εμείς από το νησί και να παραμείνουν τα σκυλιά. Η περιφέρεια της Σαλαμίνας υποφέρει πραγματικά και αν κάποιος κάνει περιπολία στις περιοχές, θα δει τα βράδια, παράξενα αυτοκίνητα "ΒΑΝ" τα οποία μεταφέρουν από άλλους δήμους στη Σαλαμίνα σκυλιά τεράστια και επικίνδυνα όπως Ντόμπερμαν, Ροτ Βάιλερ κ.λ.π. Η μεταφορά τους γίνεται συνήθως τα ξημερώματα ή τις βραδινές ώρες. Δηλαδή, έχουμε καταντήσει σαν νησί να είμαστε αυτοί οι οποίοι δεχόμαστε ότι στους άλλους δήμους είναι ανεπιθύμητο. Τώρα, τι έχει περισσότερη αξία...? Οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών μας που δεν μπορείς να τα αφήσεις να πάνε στην παιδική χαρά ή να περπατήσουν στους δρόμους, ή τα αδέσποτα? Γιατί πραγματικά τα λυπάμαι... Και εμείς είμαστε η κοινωνία που τα δημιούργησε... Αλλά, πρέπει να σκεφτούμε και την προσωπική μας ακεραιότητα. Η πολιτεία, έχει την υποχρέωση βάση του συντάγματος, να προστατεύει τους πολίτες. Αλλά βλέπω ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου.
Ευχαριστώ πολύ.
Όχι ένας δήθεν φιλόζωος, αλλά ένας πραγματικά φιλόζωος!
Ανάρτηση από τον/τη Ανώνυμος στο SALAMIS-NEWS τη 11/3/11 23:21

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/3/11 17:38

    Να κάποιος που λέει και την πραγματικότητα. Αυτοί οι "δήθεν" φιλόζωοι, που βλέπουν τα ζώα να περιφέρονται πεινασμένα και άρρωστα, που νομίζουνε ότι αν τα ταΐσουν μια φορά την εβδομάδα ή δύο, τα αγαπάνε και τους δίνουνε μια αξιοπρεπή ζωή. Άραγε πόσα χρήματα παίρνουν από τις επιδοτήσεις και τα βάζουν στην τσέπη οι "δήθεν" πρόεδροι? Σαλαμινιότες ξυπνήστε! Φτάνει πια η κοροϊδία από μερικούς έξυπνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/11 18:04

    Έχετε δίκιο κύριοι, κάποιος πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το τριτοκοσμικό θέαμα, που μόνο λύπη φέρνει και μας υποβαθμίζει σαν χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/11 18:23

    Κύριοι το ξέρετε ότι αν σε δαγκώσει σκύλος πιάνεται σαν ατύχημα? το Έψεξε γιατί ένα σκυλί δάγκωσε την μητέρα μου και ήθελα να κάνω μήνυση και όλοι οι υπεύθυνοι είναι ανεύθυνοι. Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... Ούτε μήνυση στον δήμο, ούτε στην περιφέρεια. Τα έχουνε φτιάξει όλα στα μέτρα τους. Εάν έβρισκαν τον μπελά τους ή μπορούσες να τους μηνύσεις δικαστικά θα είχανε βρει λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/11 18:24

    είναι ξεφτίλα ρε παιδία δεν είναι? Η Σαλαμίνα να είναι ο βόθρος της Αττικής και να ην μιλάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/11 20:07

    Ωραία τα λόγια παιδιά όμως ακούμε προτάσεις, ο άνθρωπος έθεσε το πρόβλημα επί τάπητος εμείς τι έχουμε να πούμε;
    Κατ’ αρχάς τα υπάρχοντα αδέσποτα, τα ταΐζουμε ή τα αφήνουμε να γίνουν κυνηγοί;
    Οι εξωραϊστικοί σύλλογοι κατά τόπους τι πρέπει να κάνουν να μοιράζουν φόλες ή να χρηματοδοτήσουν με κάποιο τρόπο την προσπάθεια των υπαρχόντων φιλοζωικών (άσχετα αν δεν τους γουστάρουμε) για στείρωση; Ας κάνουν κι ένα χορό μια εκδρομή και τα έσοδα αυτά να τα διαθέσουν για την μάστιγα τις εποχής μας κατά τόπους.
    Ο Δήμος επιτέλους ας κάνει κάτι να βάλει ένα πρόγραμμα έστω με ορίζοντα πενταετίας, το ξέρω δεν έχει χρήματα, όμως μπορεί κάτι να ξεκινήσει επιτέλους. Ο νέος Δήμαρχος είναι φιλόζωος, ας μας το αποδείξει κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/3/11 21:07

    Φίλε μου σε ποιον σύλλογο να δώσουμε χρήματα για στείρωση των αδέσποτων; Στον "σύλλογο" που παίρνει χρήματα για να τα φροντίσει, και αντί να το κάνει τα πετάει από εδώ και από εκεί σε διάφορες περιοχές της Σαλαμίνας;
    Κανονικά θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας τόσο για τον "σύλλογο", όσο και για την διασπορά αδέσποτων ζώων, πράξη παράνομη. Υπάρχει σχετική νομοθεσία.

    Σε κάποιες περιοχές τα σκυλιά κυκλοφορούν πεινασμένα σε μεγάλες αγέλες και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων. Τα καημένα τα ζώα δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά αυτοί που τα αφήνουν (και είναι γνωστοί ή να πω γνωστές) θα πρέπει να τιμωρηθούν, βάση νόμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/3/11 22:05

    Αυτός ο σύλλογος ο "Φιλόζωος" έπρεπε να ελεγχτεί από το ΣΔΟΕ και να επέμβει εισαγγελέας γιατί μεταφέρει άρρωστα σκυλιά σε διάφορα μέρη της Σαλαμίνας και ήδη έχουμε θύματα τα καλοκαίρια, ανθρώπους που έχουν πεθάνει από "Καλααζάρ".
    π.χ. κάποιος δάσκαλος παλιός.
    Αυτός ο σύλλογος πρέπει να ελεγχτεί αν είναι νόμιμος και τα λεφτά που παίρνει που πάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/3/11 22:08

    Ξέρετε άνθρωποι αυτού του συλλόγου ότι εκβιάζουν άτομα γιατί έκαναν παράπονα για τα αδέσποτα σκυλιά και σε πολλές περιπτώσεις τους έχουν εγκλωβίσει σε δικαστικές διαμάχες? Το 'χετε καταλάβει ότι είναι επικίνδυνοι? Δεν είναι καιρός κάποιοι να τους δώσουν ένα μάθημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/11 22:35

    [12/3/11 22:08] τι είναι αυτά που λες? ξέρεις πόσοι Σαλαμίνιοι την έχουνε την προεδρίνα και τους τριγύρω της στην μπούκα του κανονιού? καλύτερα αυτοί να προσέχουν την πλάτη τους γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει. σιγά μην τους φοβηθούμε κιόλας. Αυτοί πρέπει να φοβούνται την οργή του λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/3/11 23:26

    Κύριοι,
    Γράφετε και λέτε πράγματα αλλά δεν λέτε για τους εξωραϊστικούς συλλόγους της κάθε περιοχής της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων που μαζεύουν τα χρήματα του κόσμου αυτοί τι κάνουν για τα αδέσποτα? Αυτό δεν είναι πρόβλημα των Συλλόγων και της Ομοσπονδίας? Για ονομάζονται έτσι για να ονομάζονται και κοροϊδεύουν το κόσμο? Αυτοί δεν μπορούν να σταματήσουν αυτόν τον δήθεν σύλλογο? Δηλαδή ποιός είναι ο ρόλος τους? Μόνο σε τίτλους και σε παράσημα?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/3/11 22:01

    Να γιατί δεν πάει τίποτα καλά σε αυτό το νησί. Αντί όλοι να συγκεντρωθούμε στο πρόβλημα, ο ένας λέει βλακείες στον άλλον. Πρέπει όμως να ψάξουμε αν αυτός ο δήθεν φιλόζωος σύλλογος υπάρχει νόμιμα ή αυτοαποκαλούνται έτσι για να μαζεύουνε λεφτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι παράνομος και ο μόνος λόγος που λειτουργεί είναι για να αποκομίζει οικονομικά οφέλη για τα δήθεν μέλη του συλλόγου και των προέδρων. Στην πραγματικότητα θα πρότεινα κάποιος ο οποίος έχει την δύναμη και την δυνατότητα να μάθει για αυτήν την φιλόζωη προεδρίνα, και ποιους εκβιάζει για χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/3/11 22:37

    Αυτή η οποία αποκαλείται "προεδρίνα" από που... δεν ξέρω! Και ποιός την ψήφισε??? Είναι θρασύς και επικίνδυνη... Αλλά να μην ξεχνάει να κοιτάει και πίσω από την πλάτη της και να 'χει να βράδια όλα τα φώτα του σπιτιού της αναμμένα, έχει δημιουργήσει πολλές έχθρες με την συμπεριφορά της , και της την έχουν πολλοί στη Σαλαμίνα στυμμένη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/3/11 22:27

    Αν θέλετε να μάθετε πόσο "μαϊμού" είναι η προεδρίνα, ο σύλλογος της και όλοι οι συνεργάτες της, για να σοκαριστείτε, ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα site/link :

    http://filozoikos-syllogos-argos.blogspot.com/2008/08/blog-post_14.html

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ:

    http://www.roufianos.com/showthread.php/88669-%CE%A3%CE%B5-%CE%9B%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%AF

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.