Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Μαρ 2011

Νέος Αντιδήμαρχος, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών



Νέος Αντιδήμαρχος, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
Ποιος να μας το ‘λεγε πως ο φίλος Γρηγόρης Καπετανάκης θα πρόκοβε τόσο σύντομα επ’ ωφελεία του νησιού.
Άξιο τέκνο της λεβεντογένας Κρήτης απ’ την πρώτη μέρα της εκλογής του έδειξε τον αγωνιστικό του χαρακτήρα και μέσα στο Δημαρχείο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και κυρίως ψυχραιμία και στα νέα του καθήκοντα. Θα είμαστε εκεί να σε καμαρώνουμε και να σε κριτικάρουμε καλοπροαίρετα πάντα.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/11 16:13

    xronia polla kales apokries ti allo tha doyme?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/11 17:48

    ti tha kerasei souvlaki me pita kai tsikoudia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/11 19:45

    " 'Ελα μ...ι στον τόπο σου και...θαύματα μη κάνεις."
    Ρε να μας τρελάνετε θέλετε;
    Ο Χριστός κι απόστολος!!!
    Τσαβαρή μ'ακούς;
    Μας πήρε το ποτάμι, μας πήρε ο ποταμός...και ακόμα δεν αρχήσαμε που λέει κι ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/11 22:26

    Σκασατε καθικια με την ειδηση. ο Καπετανακης ειναι ενας απο τους λιγους που δουλευει συστηματικα, υπευθυνα, τιμια και χωρις να ταζει λαγους με πετραχιλια. αλλα ετσι ειναι. ολοι οι αποτυχημενοι κριτικαρετε γιατι εσεις δεν ησασταν ικανοι (ικανες) να πετυχετε οτιδηποτε γιατι υπαρχει τοσος φθονος στη μικρη σας ψυχη που δεν περισσευει χωρος για να δειτε το συμφερον των συνανθρωπων σας. δεν χωνευετε ουτε τα αντερα σας.
    Καπετανακη δωστα ολα. Θα δει καλο η Σαλαμινα εστω κι αν δεν το θελουν καποιοι ανεγκεφαλοι. Θα δει καλο εστω και με το ζορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/3/11 00:11

    ρε με τον ντουκλα το μουστακι θα παμε μπροστα ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/11 00:31

    Ρε παιδιά τι κάνετε έτσι;
    Πώς θα διοικήσει το περίπτερο της Ντόρας, αν δεν πάρει την εμπειρία από το Δήμο;
    Α! κατακαϋμένη Σαλαμίνα, τι σου ΄μελε να πάθεις;
    Και συ φουκαριάρα Ντόρα, πού πας με τέτοιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/11 09:44

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΕΕΕΕ!!!!
    ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΣΑΣ.ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ ΑΝΤΕΧΕΙ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ.ΓΕΩΣΚΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΑΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!!ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ????
    ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/11 10:25

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ; Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ; ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!! ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/3/11 14:29

    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑ Ε;;;;;ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ......ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ....ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΟΝΟΝ.....ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΟΡΑ.Ανθρωπακια του κωλου.ΓΙΑ ΠΟΙΑ Ν.Δ. ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ......ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ;;;;;ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;;;;;ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;;;;ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΤΙΝΙΑΡΙΔΕΣ....ΤΩΡΑ ΝΤΟΡΑ ΡΕ.......ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ....ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ....Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ....ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ......ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/3/11 14:48

    Υ.Γ. ΓΡΗΓΟΡΗ....ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥΣ......ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ......ΣΥΝΕΧΙΣΕ...ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ....ΕΓΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ......ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ......
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/3/11 15:47

    Εγώ Γρηγόρη μου δεν θα ασχοληθώ με την πάρτη σου όχι γιατί δεν γουστάρω απλά δεν ασχολούμαι με μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/3/11 11:40

    ...ΣΤΟ ΚΩΡΟΠΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΚΑΤΟΙΚΟΙ---ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ --ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΕΘΛΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ...ΤΡΕΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΕΙΖΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ... ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ

    Συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Λαυρίου εξέδωσε την υπ’ αριθμό 30/2011 απόφασή του, σύμφωνα με την οποία απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης, που είχε κατατεθεί από το Ελληνικό Δημόσιο, κατά της 199/2010 απόφασης του ιδίου Δικαστηρίου.



    Η δεύτερη δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαυρίου, δικαιώνει για μια ακόμη φορά και μάλιστα με τρόπο πανηγυρικό τους κατοίκους της Λαυρεωτικής, επιβάλει την άμεση απομάκρυνση των ΜΑΤ και των μηχανημάτων από το Οβριόκαστρο όπου σχεδιάζεται να γίνει ΧΥΤΑ.



    Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μια απόφαση που δίνει τη χρυσή ευκαιρία στο Κράτος να φύγει «με το κεφάλι ψηλά», παρά το στραπάτσο που εδώ και 80 ημέρες υπέστη το γόητρο της αστυνομίας από τα τρομερά λάθη όσων σχεδίασαν την επιχείρηση «Βατερλό - ΧΥΤΑ Κερατέας».



    Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Κ. Λεβαντής δήλωσε σχετικά «οι κάτοικοι της Κερατέας και της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής αγωνίζονται για την αξιοπρέπειά τους, για τη ζωή τους και για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης της περιοχής.



    Είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας και ζητούμε το σεβασμό και τη δικαίωσή μας από την Κυβέρνηση. Ζητούμε ουσιαστικό και όχι προσχηματικό διάλογο, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσουν ολοσχερώς οι δυνάμεις καταστολής και τα μηχανήματα των εργολάβων και θα αλλάξει ο Περιφερειακός Σχεδιασμός για να παραμείνει Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ του ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ χώρος Πολιτισμού και όχι σκουπιδιών!»

    http://www.mesogianews.gr/

    ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ..ΤΙ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ... ΕΙΝΑΙ ..ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/3/11 14:32

    ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ....ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/3/11 14:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/3/11 17:11

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ!ΠΑΝΤΟΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/3/11 20:44

    Ω ρε σύντεκνε, αν η Κρήτη είναι λεβεντογέννα επειδή βγάζει τέτοια κοπέλια, ε! τότε ξευτιληστήκαμε.
    Καλλίτερα να τον πάρει η Κρήτη κάτω.
    Το ξέρετε ωρέ το κοπέλι, καλά;
    Ρίχτε ένα μικρό flashback στο παρελθόν του και τότε θα καταλάβετε.
    Οσο για την Ντόρα, δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι είναι κολαούζος του Μιχαλολιάκου.
    Η Ντόρα πρέπει να προσέξει καλά, γιατί με Καπετανάκη μέσα, άστα να πάνε. Μια από τα ίδια. Λαμόγια
    στις τοπικές της ΝΔ - λαμόγια και στην τοπική της Ντόρας.
    Ουστ, από δω, ξευτίλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/3/11 12:21

    ΑΓΑΠΗΤΗ 20:44
    ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ.
    ΕΚΛΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ.
    ΑΡΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.