Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Μαρ 2011

Γιατί και τα σχόλια πρέπει να σχολιάζονται


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτησή "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Η Ώρα της Γης»": στο SALAMIS-NEWS τη 25/3/11 08:27

ΓΙΑΤΙ ?? ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,με την υπερβολική χρήση αυτοκινήτων ,ακόμα και για πολύ μικρές αποστάσεις ,……. Π.χ ,ΓΙΑ ΤΑ 300 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ …..εξαιτίας της έλλειψης και της κακής διαχείρισης των δρομολογίων του κτελ .ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 20000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 16000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ….. αυτό είναι ένα προβλημα που μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς να χρειάζονται χρήματα, αλλά να εξοικονομήσουμε χρήματα και μέρος αυτών να απορροφηθούν για τον εκσυγχρονισμό του ΚΤΕΛ και προς περισσότερες θέσεις εργασίας ……ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ….Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ….ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ….. ΟΙ ΑΚΤΕΣ….. ΟΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ……ΚΛΠ …….ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ……. ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗ ….ΟΧΙ ΚΑΙ , ΑΛΛΕΣ , ΑΛΛΕΣ ,ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ….
Γιατί το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Γιατί και κάποια σχόλια πρέπει να προβάλλονται ιδιαίτερα ο ADMIN του SALAMIS-NEWS

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/3/11 11:30

    Δήμαρχε των εορτών, των σημαιών και των κουστουμιών. Δήμαρχε της λεζάντας, της ρεκλάμας και της προπαγάνδας. Δήμαρχε, Δήμαρχε, Δήμαρχε τα φλουριά, τα πεντόλιρα και οι πλακέτες δεν αξιώνουν ούτε αναβαθμίζουν, τόσο τον τόπο όσο και σένα. Πολιτισμός είναι οι φιλότιμες προσπάθειες κουλουριώτων οι οποίοι δικαίωσαν το νησί, έδωσαν τη ζωή τους για την επιστήμη και τον πολιτισμό και αναβάθμισαν το τόπο. Όμως δεν βρίσκετε ούτε χρόνο, ούτε χρήμα να τους τιμήσετε να τους καταθέσετε ένα στεφάνι. Δήμαρχε ξέρω άλλα σας απασχολούν, οι παρελάσει οι εκδηλώσεις και οι γιορτές γιατί αυτό θα πει αναβάθμιση και πολιτισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/11 14:14

    Δήμαρχε ένα στεφάνι δεν βρέθηκε να τιμήσετε την κουλουριώτισα καθηγήτρια του πολυτεχνείου Νίκη Πάλλα. Απεβίωσε και δεν την τιμήσατε δεν κάνατε μια επίσημη ανακοίνωση για κατάθεση στεφάνου, δεν εκφωνήσατε έναν επικήδειο. Πολιτισμός για σας δυστυχώς είναι η παρέλαση, η επίδειξη και η φιγούρα, είναι ο γάβρος ο τηγανητός και οι γαρίδες με το κουστούμι και τη γούνα. Τρομάρα σας και πάλι τρομάρα σας μιαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/11 14:26

    Τυφλωμένος από το τοπικιστικό πάθος και την μικρότητα σου προσπαθείς αυτοσυρρικνωμένος να μειώσεις τον αμείωτο. Σε παρακολουθώ με θλίψη κακόμοιρε μαζεμένος στην γωνιά σου παραμένεις δηλητηριώδες ερπετό, Καλή σου νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/11 18:22

    Μοιραίος και άμυαλος, πανικόβλητος και τρομαγμένος δεν αντιλαμβάνεσαι, ότι αυτό που νόμιζες το έχεις γκρεμίσει γιατί αντί να παρακολουθείς την κοινωνία το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι παρελάσεις και οι επιδείξεις. Τα λόγια τα αληθινά είναι πάντα πικρά και δηλητηριασμένα, αλίμονο σε αυτούς που δεν τα καταλαβαίνουν, όταν θα μετανοιώσουν θα είναι πάρα πολύ αργά, πάρα πολύ αργά. Καλή νύχτα και να προσέχεις γιατί η αποτυχία δίπλα σου ξενυχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/11 21:11

    ΑΠΟΡΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ...ΠΟΛΛΟΙ;
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΚΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/11 21:44

    κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο έκαναν οι κοτούλες.
    κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα! κα έκαναν οι καημενούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/3/11 21:52

    Οι χοντρές κότες τρέχουν πιο γρήγορα όταν είναι παράνομες και πανικόβλητες λουφάζουν να μη τις πιάσουν. ιδιαίτερα όταν είναι εθελόντριες σαν να λέμε καλόγριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.