Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαρ 2011

Καταγγελία Πρώην Δημάρχου Σπύρου Σοφρά κατά της σημερινής Δημοτικής Αρχής


Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15η Μαρτίου και κατά τη συζήτηση των προ ημερησίας διατάξεως θέματα, ζήτησα τον λόγο από τον πρόεδρο του Δ.Σ για να αναπτύξω το θέμα που προτείνω, να αιτιολογήσω το κατεπείγον και στη συνέχεια να διεξαχθεί σχετική συζήτηση.
 Το θέμα που ζήτησα να συζητηθεί, ήταν το περιεχόμενο ενός Δημοσιεύματος Τύπου του Δήμου που αναρτήθηκε σε όλα τα blogs την 13η Μαρτίου, το οποίο ήταν στο σύνολό του ανακριβές, αναληθές και παραπλανητικό με θέμα «Νέες κτηριακές εγκαταστάσεις στην Χερσαία ζώνη Λιμένος Σαλαμίνας », με σκοπό εφόσον το σώμα κρίνει το δίκαιο του αιτήματός μου, να αποσυρθεί το συγκεκριμένο δελτίο ή να εκδώσει ο δήμος νέο διορθωτικό αποκαθιστώντας την αλήθεια
Δυστυχώς, η δημοτική αρχή έχασε την ευκαιρία, να αποδείξει ότι είναι υπεράνω μικροτήτων και ότι θέματα που άπτονται της Αλήθειας ή του Ψεύδους, είναι υψίστης σημασίας για τους δημότες και  για την φερεγγυότητα της, (πράγμα το οποίο έχει αρχίσει να χάνει), να αποκαταστήσει το κύρος του Δημάρχου, το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και την εμπιστοσύνη των Δημοτών,  γιατί εκτιμώ ότι ένα ψευδές δελτίο τύπου του Δήμου προσβάλει όλους αυτούς τους θεσμούς. Κατά προτροπή  του Δημάρχου  και κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε, οι σύμβουλοι του Δημοτικό Συμβουλίου απέρριψαν κατά πλειοψηφία  το αίτημα για συζήτηση, αναγκάζοντας με να καταγγείλω  τον Δήμαρχο τον πρόεδρο του Δ.Σ για την μεθόδευση και σε ένδειξη έντονης διαμαρτυρίας να αποχωρήσω από τη συνέχεια του Δημοτικού Συμβουλίου .
Κατανοώ  το πρόβλημα της Δημοτικής αρχής για την ανυπαρξία έργου το πρώτο τρίμηνο, αυτός είναι και ο λόγος, που  δεν την έχουμε κρίνει αυστηρά δίνοντάς της την περίοδο χάρητος  την  οποία δικαιούται  βεβαίως, όμως δεν νομιμοποιείται να προβάλλει ως δικό του έργο ο Κος Δήμαρχος,, εργασίες που έχουν ξεκινήσει με την εκπόνηση των μελετών από τα μέσα του 2008, εν συνεχεία την έκδοση όλων των σχετικών αδειών από το υπουργείο Θαλασσίων  Υποθέσεων Νήσων & Αλιείας και ολοκληρώθηκαν με την ανάθεση της έκδοσης σε μελετητικό γραφείο των σχετικών αδειών, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουν τα έργα τα οποία είναι:
1.      Νομιμοποίηση της αυθαίρετης κατασκευή της Ψαραγοράς και κατασκευή βοηθητικών χώρων καθώς και τουαλετών σε κάθε κατάστημα.
2.      Κατεδάφιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων Αντισφαίρισης και κατασκευή νέων παγκόσμιων προδιαγραφών ένα πραγματικό στολίδι .(με δαπάνη της Διεθνούς Γραμματείας αντισφαίρισης και της Γραμματείας Αθλητισμού ).
3.      Κατασκευή νέου κτηρίου, για την εγκατάσταση των υπηρεσιών του Λιμενικού Ταμείου, εντός του οποίου θα παραχωρηθούν δύο αίθουσες για χρήση από τα μέλη του Οίκου του Ναύτου
4.      Κατασκευή δυο νέων κτηρίων, για την εγκατάσταση και χρήση από δυο ναυταθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στη πόλη.
Σπύρος  Σοφράς
Πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/11 23:21

    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ...ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΙΒΕΛΙΖΕΙ. ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ...ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/3/11 07:12

    ΡΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ; ΦΥΓΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/3/11 09:33

    ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΛΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ. ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΙΡΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.ΞΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΕΩΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΠΟΥΔΕΝΑ ΑΛΟΥ.ΑΜ. Κ.ΤΕΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΘΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΥΓΗΣ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/3/11 15:29

    ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ....ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΜΕΝΟΥ....ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΑ ΟΦΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ........ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ........ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ..... ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.......ΥΠΕΡ...Η...ΚΑΤΑ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ;;;;ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ;;;;;;Η....ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΑΡΓΑΡΑ;;;;;;;;;;ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΕΘΥΜΕΝΟΙ........ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;;;;;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΩΠΑΙΝΕΤΕ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ........ΟΧΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ......ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;;Η.....ΨΕΥΤΕΣ;;;;;ΔΩΣΤΕΟΛΟΙ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΣΤΗ ΟΜΩΣ....ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΜΑΤΑ........ΣΩΣΤΗ....ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ................ΑΝΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.....ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...........ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ......ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ....ΤΟΤΕ...... ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ....ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ........ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΡΑΣΑ ΣΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ......ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ..............

    18 Μαρτίου 2011 3:13 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/3/11 15:49

    Υ.Γ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ....ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ....ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/3/11 20:02

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τι έγινε κ. καταγγελία; συγνώμη κ. Τσαβαρή ήθελα να πω.
    Πως πάνε οι απ'ευθείας αναθέσεις;
    Ωραίο το μέλι;
    Εξουσία γαρ....
    Ξεφτίλα κύριοι,ξεφτίλα σου λέω...

    18/3/11 19:59

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.