Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Μαρ 2011

Ανακοίνωση Συνδυασμού Ι.Δ.Ε.Σ


Ανακοίνωση   Συνδυασμού   Ι.Δ.Ε.Σ   
Με την αριθμό Απόφασης Ε 598 / 2011, το  Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά μετά από ένσταση που υπέβαλε ο Κος Σπύρος Σοφράς, αφενός κατά της συμμετοχής της Κας Καραγιάννη στο συνδυασμό Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας, ως μη νόμιμη και αφετέρου την ακύρωση της επαναληπτικής εκλογής της 14ης Νοεμβρίου 2010 και να διαταχθεί η επανάληψή της, (λόγω της επιρροής που άσκησε, η παρανόμως συμμετέχουσα  στο ψηφοδέλτιο του υπόψη συνδυασμού), δέχτηκε εν μέρει την ένσταση και ακυρώνει την εκλογή της Κας Καραγιάννη, ως τακτικής Δημοτική  Συμβούλου.
Η απόφαση αυτή δικαίωσε  εν μέρει τον Κο Σοφρά, ο οποίος ισχυρίζεται ότι, με την παράνομη συμμετοχή της Κας Καραγιάννη και την επιρροή της στο εκλογικό αποτέλεσμα,  ουσιαστικά ο συνδυασμός του Κου Τσαβαρή έκλεψε την νίκη στις Δημοτικές εκλογές. 
Είναι λοιπόν ένας μήνας όπου η Κα Καραγιάννη έχει εκπέσει του αξιώματος της δημοτικής συμβούλου και έχει αντικατασταθεί  από τον Κο Σταμπουλή ως πρώτο αναπληρωματικό, που προέκυψε μετά από σχετική ένσταση του στο εκλογοδικείο και η δημοτική αρχή δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ενημερώσει το Σώμα του Συμβουλίου ή  έστω με ένα Δελτίο Τύπου την κοινή γνώμη του τόπου για την εξέλιξη αυτή, κοινώς «ποιεί την νήσσα» .
Προφανώς κατά την κρίση γραφείου τύπου του Δήμου,  δεν είναι κάτι που προβάλει τον Δήμαρχο η το πρεστίζ  της δημοτικής αρχής, όπως μας έχουν συνηθίσει να κάνουν  για ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ, ή πιθανόν να εκτίμησαν, ότι μάλλον ζημιά κάνει μια τέτοια ανακοίνωση. ΄Ετσι  φαίνετε ότι αισθάνεται η δημοτική αρχή του Κου Τσαβαρή την ενημέρωση του κόσμου  «κατά πως τους βολεύει», εκτός αν θεωρούν ότι αυτή η εξέλιξη δεν ενδιαφέρει τους δημότες  και εδώ εκτιμούμε ότι εκθέτουν τον καθ’ όλα αξιόλογο Κο Μαστροκόλια.
Σαλαμίνα : 29/3/2011

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/3/11 17:32

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ,ΑΝΙΔΕΟΣ,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ,ΑΣΧΕΤΟΣ,ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ,ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ,ΦΘΟΝΕΡΟΣ,ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ,ΖΗΜΙΑΡΗΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...Ο Ι Δ Ε Σ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ.
    ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/11 18:50

    Γιατί αυτό που λέγεται Ελλάδα είναι μπουρδέλο, κύριε.
    Μολονότι μπορεί να είσαι σίγουρος ότι κάποιος έχει κώλυμα, ο νόμος δεν σου επιτρέπει να κάνεις ένσταση προ των εκλογών, αλλά μόνο μετά. Το Πρωτοδικείο αρκείται στο ότι έχει υποβληθεί από έναν έκαστον των υποψηφίων η Υπεύθυνη Δήλωση, ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα από τα κωλύματα που αναφέρει ο νόμος.
    Αυτό είναι το μπουρδέλο το κράτος.
    Βάζεις δηλαδή στο συνδυασμό σου 5-6 που λόγω θέσεως μπορούν να επηρεάσουν το εκλογικό φρόνημα και να πάρουν ψήφους, βγαίνεις δήμαρχος με αυτούς τους ψήφους και αν κάνει μετά κάποιος ένσταση, δεν τρέχει κάστανο, αφού το πολύ-πολύ να εκπέσουν αυτοί (όχι ο δήμαρχος) και να αντικατασταθούν από τους αναπληρωματικούς του ιδίου συνδυασμού, όπως έγινε και τώρα με την κα Λούλα Καραγιάννη που εξέπεσε και αντικαταστάθηκε από τον κ.Σταμπουλή.
    Κάποτε οι σαλτιμπάγκοι, οι απατεώνες, οι ψεύτες και οι κλέφτες πρέπει να πληρώσουν, γιατί όπως έλεγε και ο Πλάτωνας δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα σε μια κοινωνία να μην τιμωρούνται εκείνοι που αδίκησαν κάποιον.
    Σου συνιστώ κε Σοφρά, εάν είσαι που για μένα είσαι έντιμος, να ολοκληρώσεις αυτό που άρχισες για να αποδείξεις ότι δεν ενήργησες υστερόβουλα προσβλέποντας μόνο στην καρέκλα, αλλά για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πάρουν ένα γερό μάθημα όλοι οι ανέντιμοι.
    Ο κ. Σοφράς λοιπόν θα πρέπει να της κάνει μήνυση για ψευδή δήλωση και απάτη για αθέμιτη απόκρυψη αληθινού γεγονότος (άρθρ.386 ΠΚ), τη στιγμή που ήξερε ότι ήταν Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας (αλλοίμονο αν δεν το ήξερε) και το απέκρυψε με την υπεύθυνη δήλωσή της στο Πρωτοδικείο.
    Από τη στιγμή που η κυρία θα παραπεμφεί ως κατηγορούμενη, τότε βάσει του άρθρ.16 και 167 του Ν.3584/2007 θα πάρει πόδι από τη θέση της Γενικού Γραμματέα του Δήμου. Δεν είναι δυνατόν η κυρία αυτή να εισπράττει επιπλέον του μισθού της σαν Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας και άλλες 4.000 ευρώ μηνιαίως από το Δήμο, για να κάνει τί;
    Να διεκπεραιώνει την αλληλογραφία;
    Και μετά σου λέει ο δήμαρχος ότι ο δήμος δεν έχει φράγκο ούτε για να πληρώσει τους υπαλλήλους.
    Σε ποιούς τα λέει αυτά, τι μας πέρασε για ηλίθιους;
    Με τα λεφτά αυτά της κυρίας, κε δήμαρχε, που δεν ξέρει τι έχει, θα μπορούσαν να δουλέψουν 5 άνεργα παιδιά και το σπουδαιότερο ότι τα παιδιά αυτά θα προσέφεραν και έργο στο δήμο, σε αντίθεση με την κυρία που το μόνο πού κάνει είναι να μειδιά αυτάρεσκα για το ...κατόρθωμά της.
    Λίγη ευθιξία αν είχε, δεν θα ζήταγε ούτε θα αποδεχότανε αυτή τη θέση. Στο βωμό του χρήματος όμως όλα θυσιάζονται. Τι θα τα κάνει όμως; σε όλους μας αναλογεί 2 μέτρα γης. Πότε θα το καταλάβει επί τέλους;
    Υ.Γ. Ολα τα στοιχεία που αναφέρω είναι βάσιμα και αληθή, και μη τολμήσει κανείς να τα αμφισβητήσει γιατί θα επανέλθω με πλήρη ανάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/11 20:39

    ΣΠΥΡΑΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΒΟΥΡΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΘΕΣΑΚΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.