Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Μαρ 2011

«ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»


Σαλαμίνα 05 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                            

Τις προτάσεις τους για μια οικολογική μετακίνηση στην πόλη, παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Αιαντείου στην αίθουσα «Δ. Μπόγρη» στο Δημαρχιακό Μέγαρο την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την στήριξη του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή όπου παρευρέθηκαν και ο Αναπληρωτής Δημάρχου - Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Αστράκος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν. Κόγιας, ο Αντιδήμαρχος Δ. Μπακαούκας, η Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΣΑ κ. Τίνα Μπεγνή, ο κ. Ομ. Παπασάββας Προϊστάμενος 3ο γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, Πρόεδροi Δημοτικών Κοινοτήτων Σαλαμίνας και Αιαντείου κ. Κ. Αγγουράκη και ο κ. Ι. Μπούτσης καθώς και εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων. Οι μαθητές με σύνθημα:  «Όταν η οικολογική  μετακίνηση μας χτύπησε την πόρτα…» παρουσίασαν τα προβλήματα στην μετακίνηση από την αλόγιστη χρήση των αυτοκινήτων και πρότειναν λύσεις για την αντιμετώπιση τους.
Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα επιτυχής από τους συντελεστές του οργανισμού Ecocity εκστρατεία Ecomobility 2010 -2011, οι οποίοι και συνεχάρησαν την διοργανώτρια της εκδηλώσεως και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου κα Μαίρη Λουκά-Περδικούρη.
Στην ομάδα εργασίας συμμετείχαν οι μαθητές: Περδικούρη Κατερίνα, Σταυρινάκη Λεμονιά, Παππά Αναστασία, Κυριακού Βασίλης, Μάρκου Θανάσης, Σολομωνίδου Σοφία, Αλευρομάγειρας Δημήτρης, Μητσόπουλος Νίκος, Λατσώνας Απόστολος, Σολομωνίδου Άννα. Υπεύθυνοι καθηγητές: κ. Μαίρη Κανάκη, και ο Δημήτρης Τσιμούρας.

για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
πληροφορίες: 210 4646100

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/3/11 10:17

    Mπράβο στου άξιους καθηγητές Μαίρη Κανάκη και Δημήτρη Τσιμούρα καθώς και στους μαθητές που πήραν μέρος στην ομάδα εργασίας. Είναι άξιοι προς μίμηση. Δυστυχώς λίγοι είναι οι καλοί καθηγητές, και λίγοι αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τα παιδιά μας. Πρέπει όλοι οι γοννείς των παιδιών να βοηθούν αυτούς τους καθηγητές στο έργο τους και να τους προστατεύουν εάν χρειαστεί από κακοτοπιές. Εύχομαι η Δωρούλα και ο Ομηρούλης να παραδειγματιστούν και να τους αφήσουν ανανόχλητους να συνεχίσουν το έργο τους. Αλλιώς θα μας βρουν μπροστά τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/11 16:41

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/11 20:26

    \ti exeiwsesy me th dvroyla poy einai toso kalh zhleyeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/11 10:34

    Γιατί ρε ψέματα είναι; Πόσες φορές το ζεύγος Παπασάββα έχουν εκβιάσει πρόσωπα και καταστάσεις; Τόσα χρόνια τους μάθαμε. Πόσες φορές έχει φάει ξύλο ο Παπασάββας από μαθητές του; Αν δεν ξέρετε ρωτήστε να μάθετε. Ή το άλλο που έχει εφαρμόσει, από την τσιγγουνιά του, κάθε πρωϊ την στήνει στα Φέρυ Μπόουτ για να βρεί κορόϊδα να τον πηγαίνουν τσάμπα στο γραφείο του, στο Κερατσίνι. Α, ρε Παπαθαββα η απλοχεριά σου σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! Ρε ουστ από δω. Τέτοιους είχαμε, κανάν καλό; Φάρε. που λέμε και εμείς οι Κουλουριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/11 16:17

    αυτο κι αν ειναι ψεμα μιλας για τσιγγουνια αντε να πνιγεις με τα ψεματα σου πιο χουβαρτας δεν υπσρχει ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/3/11 11:09

    Ο Παπασσάβας κουβαρντάς; χα,χα,χα, τι αστείο και αυτό, εδώ γελάμε.
    Για ρωτήστε και αυτούς που τους έχει γίνει τσιμπούρι για να τον κουβαλάνε κάθε πρωϊ;
    Όσον αφορά τον προεκλογικό του αγώνα για ρωτήστε την καθηγήτρια που είχε υποψήφιά του; πόσα λεφτά της έφαγε; και όταν αυτή κατάλαβε τι γινόταν αποχώρησε από τον συνδιασμό του;
    Ξέρετε ότι της έφαγε σαράντα χιλιάδες εύρώ;
    Γιατί όπου πήγεναν τις έλεγε και τα πλήρωνε αυτή. Και ότι καποια στιγμή θα της τα έδινε. Αυτή όμως κατάλαβε τι παιζόταν και το λάκισε αφού τσακώθηκαν άγρια. Αφτά για την απλοχεριά του Παπασσάβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/3/11 15:29

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΟΠΟΙΟς ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΓΚΥΡΕς ΠΗΓΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.