Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Μαρ 2011

Ο Perivos και η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου


Ο Perivos και η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου συνεκλήθη η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Σαλαμίνας μετά από πρόσκληση του Δημάρχου με θέμα συζήτησης τον προϋπολογισμό του 2011. 
Ο Όμιλος, ως μέλος της επιτροπής, άμεσα ζήτησε και πήρε τον προϋπολογισμό σε ηλεκτρονική μορφή. Δυστυχώς, όμως, ο χρόνος μέχρι τη συνεδρίαση δεν του επέτρεψε να τον μελετήσει και να έχει θέση πάνω σε αυτόν. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, την ημέρα της σύγκλησης της επιτροπής ελάχιστα μέλη είχαν στα χέρια τους τον προϋπολογισμό, καθώς επίσης και τον κανονισμό λειτουργίας της επιτροπής. Τέλος, καμία ανάλυση επί του θέματος του προϋπολογισμού δεν έγινε ούτε κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Συνεπώς, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, ο Όμιλος αρνήθηκε να συμμετέχει στην ψηφοφορία για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου για μια ολόκληρη χρονιά. Θεωρεί, επίσης, ότι αυτά τα μεγάλα ζητήματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με τέτοιου είδους προχειρότητα, διότι με τον τρόπο αυτό η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου δε θα έχει ποτέ ουσιαστικό ρόλο, όπως επιβάλλεται.
Perivos

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/3/11 09:46

    Άσε ρε την κλάψα και δες τα χάλια σας που έχετε καταντήσει το δεξί χέρι του δημάρχου. Ποιον κοροιδεύετε δήθεν οικολόγοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/11 10:46

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΖΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/11 20:44

    Ρε ούστ! χλέπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/11 21:01

    κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο,κο έκαναν οι κοτούλες.
    κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα,κα έκαναν οι καημενούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/3/11 14:17

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ, ΦΕΡΕΦΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/3/11 19:05

    ko,ko,ko,ko,ko,ko,ko,ko,ko,ko,ko.
    ka,ka,ka,ka,ka,ka,ka,ka,ka,ka,ka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/3/11 20:07

    Μη ξεχάσετε να ευχηθειτε στο δημαρχο για τη γιωρτη του αυριο πρωταπρηλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/3/11 20:52

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/4/11 00:56

    ρε 20:07 θεσ να πεις ο δημαρχος είναι ψευτης και γιορταζειτην πρωταπρηλια τοτε να του ευχηθουμε. δημαρχε χρονια πολλα να σε χαιρομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/4/11 01:54

    Δήμαρχε Σαλαμίνας σε ευχαριστώ!

    Τέτοια να γίνονται συχνότερα!
    Ευχαριστω τον δημαρχο Σαλαμίνας κυριον ΤΣΑΒΑΡΗ, γιατι μετα απο 48 χρονια που μενω στο δημο Σαλαμίνας..., καποιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ εδειξε ενδιαφερον να ριξει τσιμεντο στο δρομο που κατοικω, και επιτελους να μην κουβαλαω με τα χερια τα ψωνια, γιατι μονο αρμα μαχης ανέβαινε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    http://www.elladanews.gr/article/662198-dimarxe-salaminas-se-eyxaristo-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/4/11 08:12

    Α ρε Έλληνάρα που το αυτονόητο το κάνεις ευχαριστία και το λάθος ορθό. Α ρε Ελληνάρα κάνε καμιά μετάνοια ακόμα στο όνομα της μακακίας σου. Α ρε Ελληνάρα που τους βλάκες τους κάνεις προύχοντες και τους άτιμους και τα λαμόγια άγιους. Α ρε Ελληνάρα που χτυπάς το ντέφι των μπουρδάτων, ξύπνα ρε, ξύπνα ρε εμείς είμαστε οι πολλοί και τους νικάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/4/11 13:50

    Χρόνια πολλά κ. Τσαβαρή!
    Είσαι και ο πρώτος...ψεύτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.