Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Οκτ 2011

Όμιλος Γυάλας Σαλαμίνας 1ος διασυλλογικός αγώνας ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ στην Γυάλα



32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/11 17:35

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/11 17:47

    ΡΕ ΦΟΥΡΙΚΗ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ; ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ. ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ. 'Η ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ) 'Η ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΙΚΟ;
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/11 17:57

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΧ, ΚΑΥΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ. Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/10/11 18:27

    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΣ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/10/11 18:39

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/11 20:00

    Τι έγινε ρε λαμόγια των μπλογκς; Τη σημερινή συγκέντρωση την πνίξατε μαζί με όλα τα άλλα που δεν σας συμφέρουν; Το κινέζικο μπλογκ του Μηνά και του Φουρίκη ασχολούνται μόνο με τον καινούργιο συνδυασμό; Οχι με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου; Τι έγινε Μηνά μείναμε πάλι μόνοι σαν την ανεμώνη; Εμείς σας τα λέγαμε ότι θα σας τη κάνει. Εσείς δεν μας ακούγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/10/11 20:15

    Γιατί μωρή τεμπέλα μαζί με την άλλη την φρουτιέρα και τη νεροχελώνα θέλετε μονίμως να εκθέτετε τον Μάριο; Ποιος σας είπε ότι θα κατεβεί στις εκλογές; Αρκετά δεν πρόσφερε στο τόπο; Και ποιο ήταν το ευχαριστώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/10/11 22:17

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Σας την έσκασα.Ο αρχηγός δεν είναι ο Τραυλός. Είναι το AlterEgo του Τραυλού. Σωκράτης Παπαδημητίου. Ο "με εντολή" και όχι "ο αντ'αυτού". Ο συνδυασμός είναι κλεισμένος από το 2010. Τους έχει βάλει στο ψυγείο από τότε που του την έκανε ο Τραυλός και τώρα τους ξεπαγώνει. Χαρά ο Μηνάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/10/11 22:34

    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΦΡΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑ;
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Η ΜΕΑΓΚΩΦ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/10/11 22:35

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/10/11 22:42

    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ;
    ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/10/11 22:59

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑΧΕΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/10/11 23:05

    ΜΗ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ. ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/10/11 23:11

    βρε παιδιά ησυχάστε βραδιάτικα. 'Ολους θα τους κάνει δημαρχους.. και τη Ρούλα... και τον Πίπη ... και τον Μακρή... και τον Σωκράτη. Ασχετα αν στο πίσω μέρος του μυαλού του ο ανωτερος νους έχει τον εαυτό του ο ανώτερος νους. Παρακαλώ πολύ μη ξεχάσετε τον Μαστροκόλια. Τόσο αγώνα κάνει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/10/11 23:17

    Ρε δεν πάτε να πηδηχτείτε όλοι οι πουλημένοι; Γι αυτό δεν έβαλε ο Σωκράτης με τον Σοφρά; Αλλά θα μου πείτε ο συγκεκριμένος έχει πάρει χρόνια μαθήματα πουστιάς. Σπύρο, μη φοβάσαι τίποτα. Η Κούλουρη είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/10/11 00:40

    Δεν μου λες ρε Μπλατζούκα, πόσα σας έδωσε ο Τσάβες την τετάρτη που πήγες στο γραφείο του μαζί με το άλλο αρχιλαμόγιο και τεμπελόσκυλο του Δήμου τον Γκιόκα;
    Πρόσεξε πόσα θα πεις γιατί ξέρω ακριβώς το ποσό.
    Και με τι ανταλλάγματα;
    Να ρίχνετε λάσπη στους αντίπαλους του Τσαβαρή;
    Μπλατζούκα και Γκιόκα, σας ξέρει όλη η Σαλαμίνα τι κουμάσια είσαστε.
    Αλλά θα μου πείς, ήταν δυνατό ο πρόεδρος της τοπικής ΝΔ αξιότιμος Ελευθεριάνος να βάλει διαφορετικό στην θέση του; Όχι βέβαια.
    Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/10/11 08:30

    ΘΕΛΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ; ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΞΕΝΟΣ Η ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/10/11 09:41

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΙΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΞ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/10/11 11:04

    ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Ετικέτες ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
    Αγαπητοί φίλοι,
    Σε απάντηση κάποιων ανωνύμων σχολίων σε διάφορα blogs και με μοναδικό σκοπό την επιστημονική αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας σχετικά με την συμμετοχή ή μη Κρητών πολεμιστών στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας, παρακαλούμε σημειώστε τα εξής:

    Από όλους τους ιστορικούς θεωρείται σίγουρο το ότι οι κρητικές πόλεις κατά την διάρκεια των Μηδικών Πολέμων τήρησαν αυστηρή ουδετερότητα (1). Οι λόγοι για την ουδετερότητα αυτή ήταν δύο: Ο Ηρόδοτος (VII, 169) αναφέρει ότι οι Έλληνες πριν το Συνέδριο του Ισθμού (481 π.Χ.) έστειλαν πρέσβεις στην Κρήτη καλώντας τις Κρητικές Πόλεις να βοηθήσουν στον κοινό αγώνα κατά των Περσών. Οι κρητικές Πόλεις πριν απαντήσουν έστειλαν Θεωρούς στο Μαντείο των Δελφών. Ο χρησμός της Πυθίας υπενθύμιζε στους Κρήτες τα παθήματά τους από την συμμετοχή τους στον Τρωικό πόλεμο και τους αποθάρρυνε έτσι να βοηθήσουν οργανωμένα τους άλλους Έλληνες: «Κρήτες μεν δη η Πυθίη υπομνήσασα ταύτα έσχε βουλομένους τιμωρέειν τοίσι Έλλησι». Ωστόσο οι νεότεροι Ιστορικοί αποδίδουν την επιφυλακτική στάση των Κρητών στην γεωγραφική θέση της Κρήτης στην μεγάλη απόσταση για τα μέσα της εποχής από τις άλλες Ελληνικές πόλεις λόγοι οι οποίοι ενίσχυαν τις απόψεις για πιθανή άμεση Περσική εισβολή στο νησί (2).
    Όμως η οργανωμένη «επίσημη» βοήθεια των Κρητικών πόλεων έδωσε τεκμηριωμένα την θέση της στην σοβαρή και ουσιαστική βοήθεια με την αποστολή σώματος τοξοτών στην Σαλαμίνα. Πριν προχωρήσουμε στην τεκμηρίωση με αναφορά στις αρχαίες πηγές πρέπει να σημειώσουμε την έλλειψη και πάντως την αδυναμία ευρείας χρήσης τέτοιου όπλου(3) από τους υπόλοιπους Ελληνικούς Στρατούς της κλασσικής εποχής πλην των Κρητών (4).
    Η άμεση, σαφής και καθαρή αναφορά των αρχαίων πηγών για την αποστολή τέτοιου σώματος Κρητών τοξοτών για κάλυψη του κενού αυτού στο οπλικό σύνολο του συνασπισμένου Ελληνικού Στρατού και Στόλου, έρχεται από τον ιστορικό Κτησία τον Κνίδιο «…Βουλή δε Θεμιστοκλέους Αθηναίου και Αριστείδου τοξόται μεν από Κρήτης προσκαλούνται και παραγίνονται…»(5) Μπορούμε εύκολα, χωρίς κίνδυνο επιστημονικής πλάνης να υποθέσουμε ότι οι τοξότες έφθασαν στην Σαλαμίνα με Αθηναϊκά πλοία, κάτι που υποστηρίζουν νεότεροι Έλληνες Ιστορικοί(6) και μάλιστα με έξοδα του Αριστείδη και του Θεμιστοκλή. Βέβαια το «προσκαλούνται και παραγίνονται» του Κτησία κάνει τον αναγνώστη να σκεφτεί αβίαστα ότι οι Κρήτες έλαβαν την πρόσκληση των αδελφών τους και άσχετα με την απόφαση της κεντρικής εξουσίας, «παραγίνονται» οικεία βουλήσει και μέσοις εκεί που πολεμούν τα αδέλφια τους (7). Είναι προφανέστατα αυτοί για τους οποίους μιλά ο Πλούταρχος(8) αλλά και ο Αισχύλος(9) για την επίθεση (διάβαζε «σφαγή» των Περσών) στην Ψυττάλεια.
    Μετά τα παραπάνω είναι νομίζω πέραν πάσης αμφιβολίας η συμμετοχή των Κρητών πολεμιστών στην Ναυμαχία που άλλαξε την ροή της Ιστορίας του Δυτικού (όπως τον ξέρουμε σήμερα) Κόσμου.
    Αυτά για την αποκατάσταση της Επιστημονικής Ιστορικής αληθείας.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    Γιάννης Π. Αρμενάκης
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός, Καθηγητής Μ.Ε.
    Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Κρητών Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/10/11 11:05

    Παραπομπές:
    (1) Θεοχάρη Δετοράκη «Ιστορία της Κρήτης» Ηράκλειο 1990 σελ. 77
    (2) ο.π. σελ. 77
    (3) Ηρόδοτος VI, 112 «…ούτε Ίππου υπαρχούσης σφι ούτε τοξευμάτων…»
    (4) Α. Plachard “Revue des Etudes Grecques”Paris 1888, Τόμος 26, No117, σελ.151
    (5) Κτησίας, Περσικά, στ.29-30. Βλέπε και «Overview of all fragments of the Persica and Indica» by Jona Lendering http://www.livius.org/ct-cz/ctesias/photius_persica2.html#%A729
    (6) Κωνσταντίνου Ν. Ράδου «Η ναυμαχία της Σαλαμίνας» Εκδόσεις Ενάλιος σελ. 35 κ.ε. (Ο Κ Ράδος 1862-1931, ήταν καθηγητής Ναυτικής Ιστορίας στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και μετά την πραγματοποίηση του διδακτορικού του στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης καθηγητής στην έδρα Γενικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών) .
    (7) Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι με τον ίδιο τρόπο, αξιωματικοί και αγωνιστές από την Κρήτη, παραιτούμενοι από τον Ελληνικό Στρατό για να μην προκαλέσουν την μήνι των Μεγάλων Δυνάμεων κατά του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους ή της ανεξάρτητης τότε Κρητικής Πολιτείας, έφυγαν στην Μακεδονία και πρωτοστάτησαν στον Μακεδονικό Αγώνα 1903-1908. Βλ. Θεοχάρη Δετοράκη «Ιστορία της Κρήτης» Ηράκλειο 1990 σελ. 457 κ.ε. .
    (8) Πλουτάρχου Θεμιστοκλής 14
    (9) Αισχύλου Πέρσες 461-462

    MASTROLIA ANARTHSE TO KAI ASE TA KOLPAKIA SOY GIA DHTHEN AKSIOPISTO MPLOK KAI BOYLOSE TO TVRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/10/11 11:58

    ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/10/11 14:59

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΤΙΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/10/11 17:34

    ΚΥΡΙΕ Αρμενάκη αυτές τις μπούρδες κάθεσαι και λες στα παιδία μας ;Ρε αστοιχείωτε η Ναυμαχία της Σαλαμίνας είναι ένα γεγονός που έχει απασχολήσει Ελληνικά και διευθύνει επιστημονικά συνέδρια και αυτά του γραφείς δεν έχουν ειπωθεί δεν έχουν υιοθετηθεί από κανένα . Βρε φελλέ ξέρης γιατί δεν τα έχει ευθετήσει κανείς εκτός από εσένα τον αστοιχείωτο ηλεκτρολόγο και τον τελειόφοιτο δημοτικού Καπετανάκη ; .Διάβασε για να μάθεις .
    Α)Η επιστημονική κοινότητα αναγνωρίζει τον πατέρα της παγκόσμιας ιστορίας τον ΗΡΟΔΟΤΟ σαν την κυρία πηγή πληροφοριών για την ναυμαχία ,ο όποιος δεν αναφέρει τίποτα για Kρήτες τοξοβόλους .
    Β) Ο Κτησίας που αναφέρεις είναι οποίο γελοίος και αναξιόπιστος αρχαίος ιστορικός. Τι να πει κανείς για αυτόν όταν μας λέει ότι στην αυλή του πέρση αυτοκράτορα είδε ένα ζώο με ανθρώπινο κεφάλι σώμα αλιγάτορα και ουρά λιονταριού .Θεωρείτε κύριε μου μέγας φαντασιόπληκτος και ψεύτης.
    Γ) Έτσι κύριε μου συμφώνα με τα εγγραφέντα του Ηρόδοτου τα όποια υιοθετείς και εσύ η Κρήτη είχε ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ , ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ .
    Δ) Έστω και να υιοθετήσουμε τον γελοίο Κτησία που κάνει λόγο για μια πρόσκληση που έστειλαν οι Αθηναίοι προς τους Κρήτες τι σημαίνει αυτό ; Ανταποκρίθηκαν και με ποιο τρόπο .
    Ε)Στην δημοκρατία έχουμε το δικαίωμα να λέμε ότι θέλουμε αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να γελοιοποιούμε την Ιστορία ενός τόπου στο βωμό ενός υπερβάλλοντος ζήλου για τον τόπο καταγωγής μας .
    Κύριε ηλεκτρολόγε που μετατράπηκες σε έγκριτο ιστορικό χωρίς αναστολές , ο εθνικό μας ποιητής Δ Σολομός είπε , Εθνικό είναι ότι είναι ΑΛΗΘΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/10/11 18:05

    Βρε μαλακιές ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ τον τόπο σας .Πάμε στην δημαρχία να τα γκρεμίσουμε όλα ,τι καθόσαστε στους καναπέδες καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10/10/11 19:55

    Ποιοι είναι αυτοί οι Αρμενάκιδες και οι Καπετανάκιδες που μαζευτήκαν εδώ .Ρε ουξουουουουου από το νησί μας φασίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/10/11 21:25

    Πλατζούκα και Γκιόκα, περιμένω απάντηση, λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/10/11 08:58

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ....... ΑΞΙΟ, ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος11/10/11 11:34

    Τι έγινε ρε μάγκα με τις OFFSHORE στην Κύπρο και τη κυπριακή υπηκοότητα; Θα σε καθαρίσει ο Σάντος ή ο Λάμπρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/10/11 13:38

    Τι έγινε ρε μάγκα με τις OFFSHORE στην Κύπρο και τη κυπριακή υπηκοότητα; Θα σε καθαρίσει ο Σάντος ή ο Λάμπρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗΤΣΟΣ11/10/11 18:06

    OΛΟΙ ΣΚΩΤΟΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΑΛΙΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/10/11 11:36

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.