Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Οκτ 2011

ένταξη σε ρυμοτομικό σχέδιο με το Π.Δ.16-01-2003, ΦΕΚ 559.Δ=5-6-03


Β΄  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούνται εκ νέου οι κύριοι ή νομείς των ακινήτων της περιοχής Β΄ κατοικίας «Ηλιακτή – Ρέστη  - Μπλέ Λιμανάκι – Μπατσί  - Στενό»  του Δήμου  Σαλαμίνας η οποία εντάχθηκε σε ρυμοτομικό σχέδιο με το Π.Δ.16-01-2003 (ΦΕΚ 559/Δ/5-6-2003) να προσέλθουν στον οικείο  Δήμο προκειμένου:
·         να λάβουν γνώση της με αρ. 18/2007 πράξης εφαρμογής που εκπονείται στην πιο πάνω περιοχή (Πίνακα  Εφαρμογής, Διάγραμμα  Πράξης  Εφαρμογής, Πίνακες Επικειμένων).
·         να υποβάλλουν Δηλώσεις Ιδιοκτησίας, αντιρρήσεις ή ενστάσεις σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 12 του Ν.1337/83 όπως αυτό αντικαταστάθηκε με την  παρ. 4 του άρθ. 6 του  Ν.2242/94, όσοι εκ των ιδιοκτητών δεν έχουν ήδη υποβάλλει.
·         να προσκομίσουν κτηματολογικό φύλλο σύμφωνα με την Εγκύκλιο 8/2005 του ΥΠΕΧΩΔΕ, που αντιστοιχεί στο ακίνητο, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν.2664/1998.
Οι παραπάνω δηλώσεις θα υποβληθούν σε ειδικό έντυπο σύμφωνα με υπόδειγμα που θα παραληφθεί από τον Δήμο Σαλαμίνας και θα συνοδεύονται από τίτλους κτήσεως, πιστοποιητικά μεταγραφής ιδιοκτησίας, βαρών, διεκδικήσεων, κατασχέσεων, καθώς και τοπογραφικό διάγραμμα .
Στην περίπτωση που δεν υποβληθούν τα ανωτέρω στοιχεία η πράξη θα ολοκληρωθεί με φερόμενους ιδιοκτήτες και μετά την κύρωση της θα απαιτηθεί σύνταξη Διορθωτικής Πράξης Εφαρμογής με δαπάνες των ενδιαφερομένων.
Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων καθώς και τυχόν ενστάσεων ορίζεται σε δέκα πέντε (15) ημέρες από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή από τις 20-10-2011 και μέχρι τις 10-11-2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Κ. Κωνν/νου Καραμανλή 1 στον 1ο όροφο.
Ο
Δήμαρχος   Σαλαμίνας
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΣΑΒΑΡΗΣ


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/10/11 10:02

    «Δεν έχω στο μυαλό μου να καταψηφίσω την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές που διακυβεύονται για το μέλλον της χώρας, τη βιωσιμότητα ή μη της χώρας,» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, ωστόσο επέμεινε στη...
    θέση του για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. «Θυμάστε ότι είχε πει από βήματος Βουλής ο κ. Παπανδρέου "Αντώνη άσε για αργότερα"; Πιστεύω ότι το αργότερα είναι τώρα, γιατί αύριο θα είναι αργά- αν χθες ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά. Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει εφ όλης της ύλης, χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς προϋποθέσεις, με μόνη προϋπόθεση πώς θα σώσουμε την πατρίδα», τόνισε ο κ. Λιντζέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.