Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Οκτ 2011

Ο ΠΕΡΙΒΟΣ, σε εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 23-10-2011 στο 2ο δημοτικό Σαλαμίνας


Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας σας καλεί στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 10:30πμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας.

Τα μέλη του Ομίλου που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή για την Εξελεγκτική επιτροπή παρακαλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις της υποψηφιότητας τους στα γραφεία του Ομίλου (Πολυχρόνη Λεμπέση 80 κ' Ηροδότου) κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 18:00 - 21:00 ή να επικοινωνήσουν στο email perivos@yahoo.gr μέχρι και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ώρα 21:00.

Τηλ. επικοινωνίας 6977 197 473

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/11 17:11

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/11 17:22

    ΠΟΙΟΥ; ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ; ΕΣΥ MAIK ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/10/11 17:43

    ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. Ο ΜΑΙΚ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/10/11 18:11

    Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/10/11 18:43

    Ο ΠΟΠΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΤΣΑΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΛΟΒΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/10/11 19:07

    ΤΣΑΤΣΑ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΤΣΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/10/11 22:39

    http://anatropespress.blogspot.com/2011/10/blog-post_11.html
    na eisai tixeros na leei psemata o anatropeas allios tha fas giaoyrti
    poy tha valeis kai stis tsepes
    athlie katharma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/10/11 00:03

    «Πρέπει να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι για τις εκδηλώσεις αυτές των Σαλαμινίων ο Δήμος Σαλαμίνας δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ» Δήμαρχος Σαλαμίνας (στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου δύο ημέρες προ του εορτασμού).
    Χθες λοιπόν αναρτήθηκαν και επίσημα στο πρόγραμμα «Διαύγεια» στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σαλαμίνας οι παρακάτω δύο αποφάσεις του Δ.Σ. και της Οικονομικής Επιτροπής. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
    Απόφαση 287/2011 (26/9/2011) Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την ψήφιση πίστωσης ποσού 50.000ευρώ «για τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων Σαλαμίνια 2011». Διαβάζουμε στην απόφαση: «Στη συνέχεια ο πρόεδρος (ενν. της Οικ. Επιτροπής, που είναι ο δήμαρχος) αναφέρει ότι ο Δήμος Σαλαμίνας έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις με τον τίτλο «Σαλαμίνια 2011» για τον εορτασμό της επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας…Για τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση των ανωτέρω, πρέπει η Οικ. Επιτροπή να ψηφίσει το ποσόν των 50.000ευρώ σε βάρος του Κ.Α. 15-6471.006 του προυπολογισμού οικ. έτους 2011 στον οποίο και έχει εγγραφεί σχετική πίστωση προκειμένου να καλυφθούν οικονομικά οι δαπάνες των συγκεκριμένων εκδηλώσεων». Το θέμα ψηφίστηκε. Από τη συνεδρίαση απείχαν τα τρία μέλη της αντιπολίτευσης.
    (Να πούμε εδώ ότι το θέμα ήρθε και στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακριβώς εκεί ήταν που εστιάστηκαν οι αντιρρήσεις των συμβούλων της μειοψηφίας σχετικά με τα «Σαλαμίνια»)

    Απόφαση Δημ. Συμβουλίου 323/2011, 21/9.2011 (0.30π.μ.) 11ο θέμα προ ημερήσιας διάταξης: Έγκριση δαπάνης 8.000ευρώ για τη διοργάνωση των «Σαλαμινίων 2011». Το θέμα εισηγείται ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, το κατεπείγον του, σύμφωνα πάντα με την απόφαση, συνίσταται στο γεγονός ότι έπρεπε ‘άμεσα’ να καλυφθούν έξοδα για τη διοργάνωση των «Σαλαμινίων» που θα ξεκινούσαν την επόμενη ημέρα. Το Δ.Σ. ενέκρινε τη δαπάνη. (Απείχαν οι σύμβουλοι του Σπ. Σοφρά).
    Οι δύο αποφάσεις αναρτήθηκαν όπως διαβάσατε και παραπάνω στο διαδίκτυο, αφού με τον Καλλικράτη οι δήμοι είναι πλέον υποχρεωμένοι να αναρτούν τις αποφάσεις, διαγωνισμούς κλπ στο πρόγραμμα «Διαύγεια», όπου μπορεί ο πολίτης να μπαίνει και να ενημερώνεται καθημερινά (Δήμος Σαλαμίνας – Κεντρική Σελίδα – εικονίδιο αριστερά Διαύγεια).
    Μετά από αυτά, εγώ φίλοι μου παραμένω με την απορία: Πώς καλύφθηκαν όλα τα έξοδα από χορηγούς, αφού ήδη 58.000 ψηφίστηκαν για τα «Σαλαμίνια»; Κι αν πράγματι καλύφθηκαν από χορηγούς, πού πήγαν ή πού θα πάνε τα 58.000 που ψηφίστηκαν; Απλές ερωτήσεις ενός μη ειδήμονα στα οικονομικά και δη στα δημόσια οικονομικά πολίτη προς τους ειδήμονες εκλεγμένους του Δήμου Σαλαμίνας. Τελικά, κύριοι, γιατί θα τρελαθούμε. Πώς πληρώθηκαν τα Σαλαμίνια; Ποιος πλήρωσε το μάρμαρο;
    *Το πανό ιδιωτικής εταιρίας ασφαλίσεων που κοσμούσε τα κάγκελα του δημαρχείου καθ΄ όλη τη διάρκεια των «Σαλαμινίων» και δεν έλεγαν να το βγάλουν ούτε μετά τη λήξη τους, ευτυχώς ύστερα από την κυκλοφορία της εφημερίδας μας εδέησε να φύγει. Ποιος όμως θα μας απαντήσει γιατί μπήκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/10/11 06:09

    Ρε παλιοκαραγκιοζη Αγαπιου έχεις πάρει αμπαριζα όλα τα μπλοκ και γράφεις υπέρ της Ναννου τώρα το παίζεις και πολύξερος και οικονομολόγος ;; Ρε αναναμουν τσιρακι ε τσιρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/10/11 11:33

    ΑΛΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ, ΟΜΩΣ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ LONDON OF OIKONOMY UNINERSITY. ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΞΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/10/11 15:54

    ρε Μαστροκόλια από τότε που έφυγες από τον "ξένο" δεν έχει στο team του πτυχιούχο του London of economy university. Τι να κάνει; Και μάθε πως γράφεται. Δεν γράφεται OIKONOMY UNINERSITY. Τι τα θέλουμε εμείς οι κουλουριώτες τα αγγλικά αφού δεν τα ξέουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/10/11 16:43

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΝΔΟΞΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ; Ε ΛΟΙΠΟΝ! ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ Ο ΝΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/10/11 18:01

    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΡΟΥΛΑ Η ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΑΓΑΠΙΟΥ, ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ, ΣΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/10/11 18:03

    Τι έγινε ρε μάγκα με τις OFFSHORE στην Κύπρο και τη κυπριακή υπηκοότητα; Θα σε καθαρίσει ο Σάντος ή ο Λάμπρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.