Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Οκτ 2011

ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Την Παρασκευή 28 Οκτώβρη από τις 7μ.μ. μέχρι τα ξημερώματα στις 7π.μ. της 29η


– 12 ώρες χωρίς ρεύμα-  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ! Εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και θα τους ανατρέψουμε.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/10/11 19:09

    ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΆΒΟΥΛΩΝ

    Σύσσωμη η αντιπολίτευση, σήμερα ημέρα γιορτής και αδελφοσύνης απαλλοτρίωσε τα ήθη που διέπουν οι κοινωνικοί κανόνες και προέβησαν σε προσβλητική στάση αντίδρασης με το να μην παρευρεθούν στο κάλεσμα της μεγαλύτερης εθνικής και εκκλησιαστικής γιορτής που την τιμά όλο το έθνος. Ανίκανη να αντιμετωπίσει μια μαχόμενη δημοτική αρχή με όραμα, ικανότητα και δημιουργικότητα, μια δημοτική αρχή με σχέδιο και στρατηγικές για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, μια δημοτική αρχή που μόνο έργο θα αφήσει στον τόπο και στενοχώρια σε αυτούς που καταφεύγουν σε κραυγάσματα ανώριμων δημαγωγών.
    Ανίσχυρη να υποδείξει σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση στις ανάγκες των περιστάσεων, αφού απασχολείται με ατυχή περιστατικά μικροπρέπειας (κουτσομπολιά) για να ενισχύσει την ανύπαρκτη θέση της στα δημοτικά δρώμενα. Θεωρούν ως αναγκαία και ικανή την αδιάλλακτη και ρηχή πολιτική και αναφωνούν ως θέματα υπεροχής και κοινωνικής απαίτησης την υποβάθμιση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής για γεγονότα προσωπικά και ανυπόστατα που μόνο η φαντασίωση τους δημιουργεί, αφού δεν έχουν να κάνουν ούτε με το δήμο, ούτε με το έργο του, αλλά την προσωπική του ζωή που την έχουν αναγάγει σε σήριαλ αφρικάνικης προέλευσης για να λασπολογούν, μήπως και κερδίσουν τις εντυπώσεις, από τις ζημιογόνες πολιτικές που προτάσσουν. Σκηνές άσκοπης και αδικαιολόγητης σημασιολογικής αξίας και εφιαλτικού ξεπεσμού πάντα εις βάρος τους ξεδιπλώνονται, αφού πανικόβλητοι έχουν καταληφθεί από παράνοια, καταστρέφοντας κάθε εποικοδομητικό για τον τόπο. Ζουν εκτός πραγματικότητας, σε κατάσταση σοκ, όταν δεν έχουν λόγο και θέσεις που να αναγνωρίζονται στην κοινωνία για την βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης. Γκρεμίζουν κάθε τι που η συλλογικότητα επιτάσσει για να φανούν ως διαφορετικοί - χωρίς όμως δυνατότητα αντιμετώπισης των γεγονότων και των έργων - που πρόδηλα είναι έξω από τις δράσεις και τις ανάγκες που σήμερα θέλει ο τόπος, και δυστυχώς άλλα αποδεικνύουν.
    Είναι κυριολεκτικά φοβισμένοι από το έργο που η δημοτική αρχή παρουσιάζει και την δυναμική πορεία που έχει χαράξει, μαινόμενοι παρατηρητές, ανήμποροι να συμβάλλουν στη δημιουργικότητα και την αναβάθμιση του τόπου.
    Ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές της προσωπικής ζωής του Δημάρχου, νομίζοντας ότι με πνιγηρούς εκβιασμούς θα κερδίσουν το σεβασμό και την εκτίμηση των Σαλαμινίων. Σενάριο, χωρίς αναισθητικό αντιφατικής τραγωδίας που θα τους βουλιάξει στον καιάδα η ίδια τακτική τους από τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν.

    Παρακαλώ να γίνει ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/11 20:49

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/11 21:17

    Τα πρώτα μαθήματα που διδαξε ο Γκέμπελς ηταν :
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΙΟΤΑΚΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/11 00:11

    πρόβλημα εχεις μάλλον με την ξανθιά!
    ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ!
    Τήν χαρουπιά τώρα
    τήν λές
    ¨ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ της ΝΥΧΤΑΣ¨
    κουλουριωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/11 00:24

    19.09 Mήπως εισαι και εσει απο τους Συμβούλους που επιασε η Βουλα να πείσετε τον Τσαβαρή να αφήσει την γκόμενα για να σώσει το σπιτι της. Μην προκαλείτε και γράψουμε και αλλα. Σεβαστίτε την γυναίκα μας το παίζετε και μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/11 00:26

    19.09 Mήπως εισαι και εσει απο τους Συμβούλους που επιασε η Βουλα να πείσετε τον Τσαβαρή να αφήσει την γκόμενα για να σώσει το σπιτι της. Μην προκαλείτε και γράψουμε και αλλα. Σεβαστίτε την γυναίκα μας το παίζετε και μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/11 00:29

    maskara greko ΓΙΑΝΝΗ maskara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/11/11 15:48

    ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ.....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ....ΗΤΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Η ΞΕΝΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.