Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Οκτ 2011

Γιατί Επιτέλους, τα Ψέματα Πρέπει να Λάβουν Τέλος


Δεν θα ακολουθήσουμε το κ. Τσαβαρή στην ελεύθερη πτώση, που θέλει να οδηγήσει την πολιτική ζωή του τόπου μας, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα καταγγέλλουμε στους συντοπίτες μας, κάθε μεθόδευση εκφυλισμού της πολιτικής ζωής, που είναι έξω από τα ήθη κι έθιμα του νησιού μας.
Είναι ανήκουστο - ψευδές κι ανυπόστατο, να δηλώνει ο δήμαρχος δεξιά και αριστερά με «πόνο» ψυχής τάχα μου, πως δεν μπορεί να ικανοποιήσει αιτήματα πολιτών, γιατί βρήκε χρέη στον δήμο 58 εκατομμυρίων Ευρώ και ταυτόχρονα, να αυτοαναιρείται χωρίς αιδώ, δηλώνοντας ο ίδιος στο Υπουργείο χρέος μόλις 25,5 εκατομμύρια Ευρώ.
Δεν ντρέπεται να παραμυθιάζει τον κόσμο, ότι τέλειωσε την αποχέτευση της Σαλαμίνας και μάλιστα μετά από δικές του «υπεράνθρωπες» προσπάθειες και να μην έχει ενώσει μέχρι σήμερα ούτε μια κατοικία, παρότι υπάρχουν νοικοκυριά που πληρώνουν εκατοντάδες Ευρώ για το άδειασμα των βόθρων τους;
Κανείς σοβαρός πολίτης δεν μπορεί να δεχτεί, μετά την ολοκλήρωση της αποχέτευσης στην πόλη της Σαλαμίνας, να βουλώνουν φρεάτια και να πλημυρίζουν οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης με λύματα, άθλια εικόνα και κυρίως  άκρως επικίνδυνο φαινόμενο για την υγεία των κατοίκων και κυρίως των παιδιών μας.
Να θυμίσουμε στους συντοπίτες μας, όταν ο σημερινός δήμαρχος ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση, έκλεινε δρόμους και διατυμπάνιζε προς κάθε κατεύθυνση,  ότι όταν βγει, …ούτε ένα χαλίκι δεν θα επιτρέψει εκτός νησιού…

και τώρα, όχι μόνο έχει κλείσει τα μάτια στην εξαγωγή λατομικών προϊόντων αλλά και τα αφτιά στα καθημερινά ερωτήματα των εκδοτών και των blogs.
 Να θυμίσουμε στους συμπατριώτες μας επίσης, την αδιάλλακτη στάση του στις ιχθυοκαλλιέργειες, τότε διατυμπάνιζε σ’ όλο το νησί, …να φύγουν οι ιχθυοκαλλιέργειες από τα νερά του νησιού και εφόσον δεν ρυπαίνουν να πάνε στο Φάληρο, το Ελληνικό, την Γλυφάδα, την Βούλα.
Σ.Β.: πατήστε κατωτέρω το play για το ηχητικό ντοκουμέντο

Τώρα έχει πάθει επιλεκτική αμνησία και σφυρίζει αδιάφορα στην δική μας προσπάθεια απομάκρυνσης τους και κυρίως στην απένταξη των νότιων περιοχών του νησιού μας, από τον χωροταξικό σχεδιασμό εγκατάστασης μονάδων ιχθυοκαλλιεργειών.
Με Τιμή
Σπύρος Σοφράς

77 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/11 20:20

    Τι φταίει Σπύρο μου και βγήκες ξαφνικά από τον λήθαργο; Φταίει ότι σε φτύσανε και οι πιο στενοί σου συνεργάτες; 'Η φταίει ότι βγήκανε τα επαγγελματικά της γυναίκας σου; Ας πρόσεχες όταν σου μιλάγαμε για τον Μιχαλάκη. Πήγε κι αυτός προς αραπιά. Τι να κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/11 20:22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/11 20:40

    ΣΠΥΡΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/11 21:23

    Γιατί ρε παιδιά σας πιάνει τεταρταίος πυρετός όταν βγάζει ανακοίνωση ο Σοφράς; Είναι ο μόνος που σας κάνει να ανησυχείτε; Ο εφιάλτης του Τσαβαρή μέχρι τις επόμενες εκλογές και όσο περνούν οι μέρες θα νιώθει την αναπνοή του ο δικός σας στην πλάτη του και θα παθαίνει σύγκρυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/10/11 22:59

    Καλά τα περί « ωφέλειας οικονομικής διάστασης» και το «Δεν αφήνουν τίποτε θετικό στην ΤΟΠΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ οικονομία» ή το «τους ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ» δεν σας λέει τίποτα; ούτε ο ΓΑΠ να ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/10/11 08:47

    Αυτά μόνο ο Βασιλάκης θα μπορούσε να του τα γράψει, αλλά κι αυτός ψάχνεται για αλλού. Είναι σε αναζήτηση υποψηφίου. Ξέρει ότι ο Σπύρος μας τελείωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/10/11 09:45

    Ο Τσαβαρής είναι επικίνδυνος. Καλύτερα ανίκανος και άκακος παρά να είσαι ύπουλος και αρπακτικό. Ο άνθρωπος μέσα σε 10 μήνες έχασε τους μισούς υποψήφιους που είχε πέρσι στο συνδυασμό του. Όλοι έφυγαν και τον έκθεσαν με ανακοινώσεις. Αλλά ο ξένος δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί σε ένα νησί που δεν σε ξέρουν πολλοί δεν ντρέπεσαι για όσα υποσχέθηκες και τελικά δεν τήρησες. Δεν νιώθει ντροπή απέναντι μας γιατί ξέρει ότι δεν θα ξαναβγεί και ότι δεν τον ξέραμε και από εχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/10/11 10:55

    Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, τα προσωπικά συμφέροντα, οι οικονομικές απολαβές (λαμογιές) δεν μας αφήνουν να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά για το καλό του τόπου μας. Τον Τσαβαρή τον εξέλεξαν δήμαρχο οι δημότες της Σαλαμίνας (κουλουριώτες και "ξένοι"-ο πλέον ατυχής χαρακτηρισμός) καλώς ή κακώς. Δημοκρατία έχουμε. Από την ανάληψη των καθηκόντων του, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι το παλεύει, όσο κανένας άλλος από αυτούς που πέρασαν και από τους δύο δήμους. 'Εχουν βελτιωθεί πολλά και το κυριότερο είναι κοντά στο κόσμο. Θα μου πείτε είναι πολιτικός. Συμφωνώ και ίσως ο μόνος από αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά. Για τον κόσμο όμως σημασία έχει ότι είναι καθημερινά στον Δήμο και μπορεί να τον δει όποτε θέλει. Αυτό είναι που μετράει. Για να μη θυμηθούμε τις αλησμόνητες εποχές, ιδιαίτερα των Αμπελακίων.
    Δυστυχώς αντιπολίτευση δεν έχει. Αυτά που κάνει η αντιπολίτευση είναι καραγκιοζιλίκια. 'Αλλα ψηφίζει και άλλα δημοσιεύει στα μπλογκς και στις εφημερίδες. Παράδειγμα Νάννου, Σοφράς για τα χρέη. Υπάρχει και η αντιπολίτευση ελάχιστων πρώην υποψηφίων του, συνεργατών του, και πολιτικών του φίλων, που με λάσπη και σαχλαμάρες νομίζουν ότι τον αντιπολιτεύονται και κάτι του κάνουν. Μια τρύπα στο νερό. Το συμπέρασμα δυστυχώς είναι ένα. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Κ.Λ.Π., ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!! Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/10/11 10:59

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΣΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ). ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΡΟΠΑ ΓΚΡΟΠΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΑΘΕΟΦΟΒΕ. ΣΥΝΕΛΘΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΛΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΥΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/10/11 15:16

    10:55
    Επειδή θέλεις να τα δούμε τα πράγματα αντικειμενικά, δεν μπορείς να λες αοριστίες και ψεύδη.
    Είπες ότι "αντιπολίτευση δεν έχει. Αυτά που κάνει η αντιπολίτευση είναι καραγκιοζιλίκια. 'Αλλα ψηφίζει και άλλα δημοσιεύει στα μπλογκς και στις εφημερίδες. Παράδειγμα Νάννου, Σοφράς για τα χρέη".
    Για πες μας, αλλά με ντοκουμέντα κι όχι με ψέματα πάλι, πότε και τι δημοσιεύσανε, που ήταν διαφορετικό από αυτό που ψηφίσανε.
    Επαναλαμβάνω, τεκμηριωμένα κι όχι μου είπανε, σου είπανε, μας είπανε, δηλ. αρλούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/10/11 15:32

    Ρε Μαστροκόλια όποτε σου γράψουνε κάτι που δεν σε συμφέρει παίρνεις το φασιστικό υφάκι, τα χαρακτηρίζεις αρλούμπες, επαναλαμβάνεις και τα θέλεις και τεκμηριωμένα; Αυτός τουλάχιστον λέει και αλήθειες και κάποια πράγματα σωστά. Εσύ έχεις γράψει ποτέ κάτι σωστό; 'Ολο αρλούμπες γράφεις και στη τελική με αυτά που γράφεις καλό του Τσαβαρή κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/10/11 15:37

    Ακριβώς ρε βλάκα, επειδή δεν λέει αλήθειες, γιαυτό και του ζήτησα να τεκμηριώσει εκείνα που ψευδώς αναφέρει. Αν μπορεί ας το κάνει, και θα γίνω κι εγώ σαν εσένα τότε, τσαβαρικός. Και να ΄σαι σίγουρος ότι δεν με λένε μαστροκόλια, βλήτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/10/11 15:42

    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ:
    ΣΟΦΡΑΣ: ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
    ΝΑΝΝΟΥ: ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
    ΟΜΗΡΟΣ: ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
    BLOGERS: ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ
    ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ, ΑΦΘΑΡΤΟ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ; ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝΑΜΟΥΝ (ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/10/11 15:44

    15:37 ΕΝΩ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΛΕΝΕ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/10/11 16:01

    Δεν θα ακολουθήσουμε το κ. Τσαβαρή στην ελεύθερη πτώση, που θέλει να οδηγήσει την πολιτική ζωή του τόπου μας, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα καταγγέλλουμε στους συντοπίτες μας, κάθε μεθόδευση εκφυλισμού της πολιτικής ζωής, που είναι έξω από τα ήθη κι έθιμα του νησιού
    Με Τιμή
    Σπύρος Σοφράς
    ΒΡΕ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΤΙΝ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΝΑΡΙ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ 'Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ; ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΞΕΣ; ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/10/11 17:24

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/10/11 17:39

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" Αυτό μας το λέτε να φοβηθούμε; Χα... χα.... χα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/10/11 17:44

    17.39 ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ" ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ ΝΑ ΠΩ, ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ.
    Φ Ο Β Α Μ Α Ι.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/10/11 17:54

    ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/10/11 18:01

    17:44 ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/10/11 18:02

    17.54 Εχετε γίνει γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/10/11 18:13

    γκεμπελακια του τσαβαρη . το γαμπρο τον ξυριζουν στο τελος , και να δεις που θα σας τον ξυρισει ο σοφρας , φαινεται αυτονε φοβοσαστε.
    κατι ειναι και αυτο , τους νεους και αφθαρτους αφηστετο δεν τσιμπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/10/11 18:42

    Εσείς γράφετε ότι θα είναι νέος, κουλουριώτης και άφθαρτος. Δεν τα γράφουμε εμείς τα γκεμπελάκια του Τσαβαρή. Εγώ από σήμερα που είδα την ανακοίνωση του Σπύρου είμαι Σοφράς.
    Η εισαγωγή του είναι απερίγραπτη. Γι αυτό την αντιγράφω.
    "Δεν θα ακολουθήσουμε το κ. Τσαβαρή στην ελεύθερη πτώση, που θέλει να οδηγήσει την πολιτική ζωή του τόπου μας, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα καταγγέλλουμε στους συντοπίτες μας, κάθε μεθόδευση εκφυλισμού της πολιτικής ζωής, που είναι έξω από τα ήθη κι έθιμα του νησιού
    Με Τιμή
    Σπύρος Σοφράς"
    Σπύρο μου να χεις χίλια καλά που μας κάνεις να γελάμε τις δύσκολες τούτες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/10/11 18:56

    ΣΠΥΡΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/10/11 19:00

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/10/11 19:07

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΣΟΦΡΑΣ, ΝΑΝΝΟΥ,ΜΑΚΡΗΣ, ΟΜΗΡΟΣ, ΜΗΝΑΣ, ΣΑΝΤΟΣ, ΜΠΙΛΛΙΑΣ, ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΛΑ Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/10/11 20:08

    Μη τρέχετε γιατί θα λαχανιάσετε και μπορεί να πάθετε κανένα έμφραγμα.
    Ο επόμενος δήμαρχος θα είναι γυναίκα.
    Όπως σας πήρε τα σώβρακα με τις 2 προσφυγές της στις παράνομες αποφάσεις του δημ. συμβουλίου και έκανε τον Τσαβαρή να παίρνει χάπια για την πίεση, έτσι θα σας πάρει και τα σώβρακα στις επόμενες εκλογές. Τώρα δεν έχει βαρύδια αφού οι φιλιπινέζες Μακρής και Γκίνης εξαγοράστηκαν από τον Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/10/11 20:23

    Η dream team της Ρουλας συμπληρώθηκε.
    Αγαπίου, Σάντος, Μαστροκόλιας, Ανατροπού, Μπαρτζούκα (πολύ με τα σώβρακα τα χει αυτή).
    Καταλαβαίνετε τώρα σε τι απελπισία είναι η φουκαριάρα η Ρούλα και ο Μηνάς μ'αυτούς που μαζεύουν. Μηνά στο χω πει πολλές φορές ότι δεν το χει. 'Αδικα το παλεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/10/11 20:35

    Ξέχασα τον Μπίλλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος15/10/11 20:58

    ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΒΛΕΠΕ ΓΚΙΝΗ, ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ 50 ΨΗΦΩΝ.
    ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος15/10/11 21:14

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 700 ΨΗΦΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΒΛΕΠΕ ΓΚΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ, ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΠΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος15/10/11 21:16

    Συνεχίστε ρε βλάκες όποιον κουλουριώτη λέει γεια στον Τσαβαρή και όποιον πάει στη δημαρχία να τον περνάτε απέναντι. Μόνοι σας θα μείνετε. Βλάκες συνεχίστε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος15/10/11 21:21

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος15/10/11 23:12

    θα πάρει 700 ψήφους εκτός ΝΔ ο γκινης
    ας γελάσω χαααααααααααααα
    και με τους καταλογισμούς; χαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος15/10/11 23:26

    21.21 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ, ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΡΗΜΩΝΕΙ, Σ΄ΕΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος15/10/11 23:31

    21.14 ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΚΑΡΑΦΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος15/10/11 23:40

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΨΑΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΑΡΧΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΓΙΟΡΤΕΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/10/11 02:36

    21:21
    Πολιτική είναι να φέρνεις κοντά σου τα λαμόγια, τους απατεώνες, τους μιζαδόρους, τους κλέφτες, τους ψεύτες και όλο το κακό συναπάντημα, σαν κι αυτό που έχει ο Δήμαρχος.
    Τα ονόματά τους; Είναι πασίγνωστα σε όλη τη Σαλαμίνα.
    Ε! τέτοια πολιτική δεν την γουστάρουμε ρε φίλε.
    Εμείς θέλουμε Δήμαρχο καθαρό και ξάστερο που να δώσει κλωτσιά σε όλες αυτές τις ευρω-ρουφήχτρες. Γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/10/11 09:09

    Ναι συμφωνώ δεν μπορείς όμως να ζητάς το αδύνατον, όταν αυτός ο ίδιος είναι το πρώτο λαμόγιο κι αναρριχήθηκε ως ο σαλίγκαρος εδώ που αναρριχήθηκε τι θα περίμενες κάτι διαφορετικό; Αναλογίσου το χθες του για να συμπεράνεις το αύριο του.
    Να σου θυμίσω ποιόν φώναζε πουλημένο κοντυλοφόρο και τον έπιανε από τον λαιμό για να τον πνίξει; Που τον έχει τώρα; Ο εκ των στενοτέρων συνεργατών του.
    Με ποιόν ερχόταν σε σύγκρουση στα συμβούλια της ΟΕΕΣΣ κι εκείνος ως πατριάρχης δημοκρατικότατα του αφαιρούσε τον λόγο; Σήμερα τον έχει «ειδικό μυστικοσύμβουλο» και του τα χώνει 3.500 ευρώπουλα μαύρα κι άραχνα τον μήνα.
    Γιατί έκανε τον Στέλιο ειδικό σύμβουλο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης με 2.500 ευρώπουλα τον μήνα; Για να του επιστρέψει τον καταλογισμό λες κι ήταν χρήματα του πατέρα του κι όχι του λαού της Σαλαμίνας…
    Για δες πως μεθόδευσε την παραίτηση Νίκου Ράπτη όταν όλοι εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου; Δες πως τον γλύφουν στα συμβούλια τα εξαπτέρυγα του Ράπτη περιμένοντας κι αυτά τα φουκαριάρικα το κοκαλάκι απ’ τον ηγεμόνα.
    Τι ζητάς λοιπόν απ’ αυτό το λαμόγιο; Ήθος (άσε αυτό δεν τ’ ανοίγω γιατί θα πληγώσω κόσμο); Εντιμότητα (βλέπε ρεύματα επί Φωτίου βλέπε συνεργία βλέπε βενζινάδικα κα πολλά); Παλληκαριά;
    Ήρθε ο καιρός να τον μάθει και η Σαλαμίνα που από καλή πρόθεση ανοίγει την καρδιά της στα κάθε είδους εισαγόμενα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος16/10/11 09:42

    ΠΡΟΣ 15/10/11 21:14 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΑΠΕΞΩ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ
    ΠΑΥΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ)
    ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΩΣΤΑ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ)
    ΑΛΑΙΣΚΑ ΒΑΣΙΛΗ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος16/10/11 09:58

    μετά απ' αυτά που σου γράφει ο 16/10 09:09 έχεις ακόμα το κουράγιο και το θράσος να γελάς με την πως την είπες ''απερίγραπτη εισήγηση'' του Σοφρά,και να ξέρεις ότι αυτά είναι πολύ λίγα σε' αυτά που έρχονται, τότε να δεις γέλιο αλλά θα γελά η άλλη πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος16/10/11 10:06

    ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΜΒΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑ ΓΟΛΓΟΘΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΧΛΟΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ, ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΣΥΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ! ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΣΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΩΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΟΦΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΟΛΑ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος16/10/11 10:55

    10.06 Είδαμε ότι το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν περνάει στον κόσμο και αλλάξαμε τροπάρι; Ξεκινήσατε με τον Σωκράτη και δεν σας έκατσε. Ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι και μυαλό διαθέτει και μαθήματα πουστιάς έχει πάρει τόσα χρόνια δίπλα στον πρώην των Αμπελακίων. Οι φανεροί του κινήματος είναι Μαστροκόλιας, Σάντος, Μπίλλιας, Μηνάς, Ανατροπού, κ.λ.π. και ο αφανής (έτσι νομίζει) που καταστρώνει τα σχέδια είναι ο Τραυλός. Αυτός που έχει λυσσάξει με τον Δήμαρχο. Να βγει να μας πει τους λόγους δημόσια και όχι να τα λέει δεξιά κι αριστερά σαν κατίνα. Παίζει με την Νάννου, παίζει με τον Σοφρά υποσχόμενος στον καθένα ξεχωριστά ότι θα τον κάνει δήμαρχο. Το ίδιο έκανε και με τον Σωκράτη (βέβαια έστειλε άλλους, γιατί τον ίδιο δεν τον παίρνει) και με τον Μακρή. Αυτοί όμως είναι γάτες τον ξέρουν πολύ καλά και δεν του κατσε μ’ αυτούς. Τώρα έριξε πανιά στη Ρούλα και στο Σοφρά, που αυτοί την έχουν πατήσει. Που μυαλό η Ρούλα και ο Σπύρος. Ο στόχος είναι να γίνει συσπείρωση και να ηγηθεί ο ίδιος. Τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μη την μπερδεύεται. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο άνθρωπος ΠΑΣΟΚ ήταν μια ζωή ή τουλάχιστον έτσι δήλωνε. ‘Οσο για τις κοινωνικές σας ευαισθησίες, πάλι σας πρόλαβε ο Τσαβαρής. Δείτε τα θέματα του συμβουλίου. Τι να κάνουμε θα τρέχετε πάντα πίσω του και η μόνη αντιπολίτευση που μπορείτε να του κάνετε είναι λάσπη, λάσπη, λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος16/10/11 11:28

    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ; ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΣΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος16/10/11 11:41

    ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος16/10/11 11:51

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ; ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΠΟ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ". ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος16/10/11 12:04

    ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ. κΑΛΑ Η ΡΟΥΛΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος16/10/11 12:18

    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΓΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΧΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ 'Η ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος16/10/11 12:26

    Ρούλα, τι έγινε ο Μακρής και ο Γκίνης, αυτοί που σου φέρανε πάνω από 1.200 ψήφους, είναι βαρίδια τώρα; Αν δεν ήταν αυτοί όχι τρίτη θα ήσουνα, αλλά παρέα με τον αντίδικο σου τον Λαλάκη. Ο Γκίνης τώρα έγινε μεθύστακας; Περίμενε και θα δεις τι σε περιμένει από τα βαρίδια. Θα πάω εκεί στην αραπιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος16/10/11 13:01

    ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΗ; ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΕΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΩΝ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος16/10/11 13:25

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ.
    ΣΚΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    θΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΥΠΑΚΟΥΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος16/10/11 13:42

    Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΙΣΤΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος16/10/11 13:43

    ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος16/10/11 13:55

    ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΣΑΒΑΡΟΠΟΥΛΑ. ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ. ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος16/10/11 13:59

    Εσείς οι αρχάγγελοι της κάθαρσης φαντάροι έχετε πάει; Είναι βασική προϋπόθεση.
    Χα... χα... χα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος16/10/11 14:04

    ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ. ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ. ΛΕΣ ΝΑ....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος16/10/11 14:07

    Ο Τραυλός έχει πάει φαντάρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος16/10/11 14:19

    Βρε παλιοκουλουριώτες τι προσπαθείτε τώρα να κάνετε να ξεπεράσετε στη κοροιδία και τους αμπελακιώτες;
    'Ομως επειδή όλη η χώρα έχει ανάγκη από αρχάγγελους της κάθαρσης, εγώ τους προτείνω να κατεβούν στις βουλευτικές εκλογές, μήπως και δούμε καμμιά άσπρη μέρα σαν λαός. Ετσι που είμαστε όλοι αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς έχουν πολλές πιθανοτητες να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Για τη Σαλαμίνα μόνο αδικούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος16/10/11 15:15

    14.04 Οφείλω να σε συγχαρώ, γιατί τελικά βρήκες την μεγαλύτερη αδυναμία απ΄ όλες όσες προσάπτουν στην Νάννου.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος16/10/11 15:51

    1 + 1 = 2. Ο δήμαρχος προεκλογικά για να πάρει την ψήφο μας, είχε υποσχεθεί όχι στις ιχθυοκαλλιέργειες, όχι στην εξαγωγή του υλικού εκτός νησιού, όχι στις απευθείας αναθέσεις. Σήμερα αποδείχθηκε ότι όλα αυτά δεν τα ενοούσε γιατί κάνει τα ακριβώς αντίθετα. Πρέπει να τον στείλουμε από εκεί που μας ήρθε. Αρκετά περάσαμε από τους ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες. Μας φτάσανε την χώρα στην χρεωκοπία. Γιατί τελικά αρνούμαστε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους ότι ο σημερινός δήμαρχος μας εξαπάτησε προεκλογικά με τις αερολογίες του;
    Ο άνθρωπος πρέπει να φύγει και να γυρίσει στην Νομαρχία που ήταν δημόσιος υπάλληλος και να πληρώνεται με το ενιαίο μισθολόγιο. Δεν πρέπει να πληρώνουμε τους υποκριτές για δημάρχους. Ανεπιθύμητος κατ' εμένα είναι στο νησί μας.
    Οι κινήσεις πολιτών αυτό πρέπει να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος16/10/11 16:36

    'Ομως επειδή όλη η χώρα έχει ανάγκη από αρχάγγελους της κάθαρσης, εγώ τους προτείνω να κατεβούν στις βουλευτικές εκλογές, μήπως και δούμε καμμιά άσπρη μέρα σαν λαός. Ετσι που είμαστε όλοι αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς έχουν πολλές πιθανοτητες να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Για τη Σαλαμίνα μόνο αδικούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος16/10/11 17:12

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗ ΣΚΙΑΖΟΣΑΣΤΕ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    salaminanemessisblogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος16/10/11 17:25

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΣΚΟΙ, ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΤΗΧΤΕΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος16/10/11 17:34

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗ ΣΚΙΑΖΟΣΑΣΤΕ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    salaminanemessisblogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος16/10/11 18:42

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΙΝΗ.ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ-ΚΕΝΟ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος16/10/11 18:56

    Καλά το κατάλαβες. Κι αυτοί πρώην συνεργάτες του Τσαβαρή είναι, που γιατί δεν φάγανε γίνανε τώρα αρχάγγελοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος16/10/11 19:05

    ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος16/10/11 19:09

    Οχι, γιατί αν ήταν αρχάγγελοι θα ήταν μαζί σας. Αυτοί έχουν ονόματα. Εσείς έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος16/10/11 19:16

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΟΠΡΟΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος16/10/11 19:18

    ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος16/10/11 19:24

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΑ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος16/10/11 21:25

    Πολύ γέλασα με το βιντεάκι και με την μουσική. Μπράβο συνεχίστε έτσι και ξεβρακώστε τους μασκαράδες. Έξω οι ψεύτες και τα λαμόγια. Απαξιώστε τους. Είναι μόνο για να λένε λόγια προεκλογικά. Δεν φοράνε παντελόνια ύστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος16/10/11 21:38

    "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΔΕΣ, ΑΝΩΡΙΜΟΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΝΟΙΑ, ΑΔΑΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος16/10/11 21:46

    ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΔΕΣ,ΑΝΩΡΙΜΟΙ,ΦΑΥΛΟΙ,ΑΔΑΕΙΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΡΠΑΧΤΕΣ,ΜΙΚΡΟΝΟΙΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ.
    ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΟΡ.ΑΚΟΥ ΣΠΟΡ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος17/10/11 10:07

    Πολύ γέλασα με το βιντεάκι και με την μουσική. Μπράβο συνεχίστε έτσι και ξεβρακώστε τους μασκαράδες. Έξω οι ψεύτες και τα λαμόγια. Απαξιώστε τους. Είναι μόνο για να λένε λόγια προεκλογικά. Δεν φοράνε παντελόνια ύστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος18/10/11 01:19

    eiste oloi makakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος19/10/11 09:01

    ektos esou poyse epistimonas kai glafyros stin perigrafi kai stis thesis sou ante kai pidixou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.