Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2011

ΠΕΡΙΒΟΣ, Ανακύκλωση Χαρτιού


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση της ανακύκλωσης χαρτιού παλαιών βιβλίων και εντύπων που πραγματοποίησε ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας. Στη δράση αυτή συμμετείχαν:

Γονείς και μαθητές των σχολείων μας, το ιδιωτικό σχολείο Ηλιάδη, η Πολεοδομία Σαλαμίνας, το Δασονομείο Σαλαμίνας και το Δασαρχείο Πειραιά, ΟΤΕ Σαλαμίνας, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής (Τσαμίλη Φλώρα, Δρούκας, Κορμπίλα Μαρία, Όμηρος, Μαρία Κιαμίλη, Multimedia College), η Λέσχη Μοτοσικλέτας Σαλαμίνας και η Πιτσαρία Αχίλλειον.

Τελικά, μαζεύτηκαν 11,5 τόνοι χαρτιού. Στη συνέχεια, ακολούθησε διαλογή και ό, τι κρίθηκε ικανό να επαναχρησιμοποιηθεί, δόθηκε στα σχολεία (βιβλία στάλθηκαν και σε σχολεία της Χάλκης).

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και ιδιαιτέρως τον κ. Νάννο Ιωάννη, ο οποίος μας μετέφερε με τα φορτηγά του το υλικό στην Εταιρεία Ανακύκλωσης Χάρτου.

Τελικά, το χαρτί είναι πρώτη ύλη και σε καμία περίπτωση σκουπίδι και για το λόγο αυτό θα συνεχιστεί η προσπάθεια.

Perivos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.