Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Οκτ 2011

ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι, ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Παρελθόν αποτελεί ο Βαγγέλης Ντάγκας από τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο εν λόγω προπονητής δήλωσε τη παραίτηση του τη Δευτέρα στο Δ.Σ. του συλλόγου, για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή.

Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με το προπονητή Σάκη Αλμανίδη. Ο γνωστός στους κύκλους του συλλόγου προπονητής (διατέλεσε παίκτης και προπονητής τα προηγούμενα δύο χρόνια), θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές τη Πέμπτη και τη Παρασκευή, ώστε να γνωρίσει το ρόστερ και να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με το Φαληρικό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του, εκτός από το Λουκά που είναι τραυματίας.

Ο Ε.Π.Ο.Σ. ευχαριστεί την εταιρία ΕΤΕΚΑ και ιδιαίτερα τον κ. Σπανό για την προσφορά αθλητικού υλικού στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/10/11 00:59

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.