Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Οκτ 2011

Καστανίδης και ΠΟΕ-ΟΤΑ συμφώνησαν για λήξη της απεργίας Αίρεται η επιστράτευση και αποχωρούν σταδιακά τα ιδιωτικά συνεργεία


Τερματίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ξεκινά η αποκομιδή των απορριμμάτων ενώ παράλληλα αίρεται η επιστράτευση και αποχωρούν σταδιακά τα ιδιωτικά συνεργεία. Σε αυτή τη συμφωνία κατέληξαν το βράδυ της Παρασκευής, κυβέρνηση και ΠΟΕ-ΟΤΑ, έπειτα από παρέμβαση της ΑΔΕΔΥ.
Η συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδη με τους απεργούς της ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιήθηκε μετά τις 8 το βράδυ, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Λίγο πιο πριν, σε συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε κατά πλειοψηφία να κάνει δεκτή την πρόταση της ΑΔΕΔΥ να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και να αρχίσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών, υπό τον όρο να αρθεί η πολιτική επίταξη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/10/11 15:30

    ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    Σύμβουλοι του δημάρχου κατηγορούν ανοικτά πρώην υποψήφιους του συνδυασμού Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας -ακόμη και ο δήμαρχος κρυφοκατηγορεί- ότι οι σύμβουλοι αυτοί αποχωρούν απο το συνδυασμό, γιατί ήθελαν να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον. Ήθελαν να γίνουν αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι και μισθωτοί, έτσι προπαγανδίζουν όλοι οι κωλοτούμπες εκλεγμένοι σύμβουλοι, συν τον δήμαρχο ο οποίος ουδέποτε έκανε μια ανακοίνωση ευχαριστίας σε αυτούς τους ανθρώπους για την προσφορά τους. Οι σύμβουλοι που σήμερα αναφωνούν αυτά ειναι εκείνοι που δήλωναν πριν τις εκλογές, οτι ουδέποτε θα ψηφίσουν πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, αν ο Μαρούδης πατήσει στη δημαρχία. Οι σύμβουλοι που έλεγαν, ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν με την Τίνα, οι σύμβουλοι που έλεγαν που το ξεθαψαν τον αποτυχημένο Αστράκο, οι σύμβουλοι που έλεγαν και τι δεν ελεγαν ένας Θεός ξέρει.(αναλυτικότατα σε επόμενη γραφή ποιοί, πότε και για ποιούς). Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν με το Σοφρά ανοικτά, με τον Αγαπίου, με τον Παυλάκη, με τον Περδικούρη με, με, με και με όλο το σύστημα του Σοφρά. Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν για αξίες με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον τόπο και τον πολίτη. Κατηγορούν αυτούς που αθώα, χωρίς κομπίνες, κρυφοσυνεταιρισμούς, απάτες και τα συναφή για την υφαρπαγή της ψήφου, πάλεψαν για κάτι πρωτοποριακό, καινοτόμο και ηθικό που τελικά τους ξεγέλασε. Τελικά εύκολα διαπιστώνει κανείς ποιοί είναι σήμερα οι εκλεγμένοι, πόση εμπιστοσύνη τους έχεις και πόσο κωλοτούμπες είναι. Κατέστρεψαν την Πρωτοβουλία Πολιτών και την διάλυσαν, όλοι αυτοί που χρησιμοποιήσαν ως εφαλτήριο εκείνους που τους έβαλαν μπροστά στην κοινωνία να κερδίσουν την δημαρχία και μόνο αυτήν. Ο χρόνος γρήγορα περνά και ως μεγάλος δικαστής θα δικάσει τους δίκαιους απο τους αδίκους.

    παρακαλώ να το αναρτήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.