Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Οκτ 2011

ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ


Από σχόλιο του ανώνυμου blogger (24/10/11 18:47)

Σύμβουλοι του δημάρχου κατηγορούν ανοικτά πρώην υποψήφιους του συνδυασμού Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας -ακόμη και ο δήμαρχος κρυφοκατηγορεί - ότι οι σύμβουλοι αυτοί αποχωρούν από το συνδυασμό, γιατί ήθελαν να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον.

Ήθελαν να γίνουν αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι και μισθωτοί, έτσι προπαγανδίζουν όλοι οι κωλοτούμπες εκλεγμένοι σύμβουλοι, συν τον δήμαρχο ο οποίος ουδέποτε έκανε μια ανακοίνωση ευχαριστίας σε αυτούς τους ανθρώπους για την προσφορά τους.

Οι σύμβουλοι που σήμερα αναφωνούν αυτά είναι εκείνοι που δήλωναν πριν τις εκλογές, ότι ουδέποτε θα ψηφίσουν πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, αν ο Μαρούδης πατήσει στη δημαρχία. Οι σύμβουλοι που έλεγαν, ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν με την Τίνα, οι σύμβουλοι που έλεγαν που το ξέθαψαν τον αποτυχημένο Αστράκο, οι σύμβουλοι που έλεγαν και τι δεν έλεγαν ένας Θεός ξέρει. (αναλυτικότατα σε επόμενη γραφή ποιοί, πότε και για ποιούς).

Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν με το Σοφρά ανοικτά, με τον Αγαπίου, με τον Παυλάκη, με τον Περδικούρη με, με, με και με όλο το σύστημα του Σοφρά. Κατηγορούν αυτούς που πάλεψαν για αξίες με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον τόπο και τον πολίτη. Κατηγορούν αυτούς που αθώα, χωρίς κομπίνες, κρυφοσυνεταιρισμούς, απάτες και τα συναφή για την υφαρπαγή της ψήφου, πάλεψαν για κάτι πρωτοποριακό, καινοτόμο και ηθικό που τελικά τους ξεγέλασε.

Τελικά εύκολα διαπιστώνει κανείς ποιοί είναι σήμερα οι εκλεγμένοι, πόση εμπιστοσύνη τους έχεις και πόσο κωλοτούμπες είναι. Κατέστρεψαν την Πρωτοβουλία Πολιτών και την διέλυσαν, όλοι αυτοί που χρησιμοποίησαν ως εφαλτήριο εκείνους που τους έβαλαν μπροστά στην κοινωνία να κερδίσουν την δημαρχία και μόνο αυτήν. Ο χρόνος γρήγορα περνά και ως μεγάλος δικαστής θα δικάσει τους δίκαιους από τους αδίκους.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/11 23:18

    Πες τα ρε μεγάλε! πέστα ρε χριστιανέ μου να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. πέστα να καταλάβουν κάποιοι με ποιούς εχουνε να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/11 00:37

    Περιμένω με ανυπομονησία να δω ότι ο λόγος σου γίνεται πράξη.
    Αναφέρομαι φυσικά στο : αναλυτικότατα σε επόμενη γραφή ποιοί, πότε και για ποιούς.
    Νομίζω ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν γιαυτά που κάνανε και κάνουν στις πλάτες μερικών-μερικών. Αρκετά πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/11 08:34

    ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΙΟ ΠΑΡΔΑΛΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΙΛΙΑ ΠΙΣΩ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/11 13:11

    ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΑΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΛΑΝ ΘΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΨΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΛΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΕΠΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΥΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ςΧΩ ΜΙΑ ΑΠΩΡΙΑ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΛΕΤΑΙ ΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΦΑΤΟΥΡΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/11 18:00

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΔΗ, ΤΟΝ ΚΡΙΤΣΙΚΗ, ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/10/11 22:59

    Ε ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ......ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΜΑΣΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ......ΟΧΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.....Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ......ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.....ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ...Η....ΔΥΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΝΑΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΘΕΟΙ......ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ;;;;;ΚΑΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ....ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ.........
    Υ.Γ.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ....ΕΤΣΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ......ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ......
    ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ΄ΟΡΑ....
    ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/10/11 23:50

    ρε παλιολαμογια του Τσαβες περνιεστε και για αξοιπρεπεις τωρα??
    την ειδαμε την αξιοπρέπεια σας την μια μερα παραιτεισθε και την επομενη τακιαμιαζετε με τον αρχηγο σας αφου τον εχετε περασει γενιες δεκα τεσσερεις
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/10/11 08:38

    ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΡΥΦΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ. ΕΞΥΠΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΡΟΥΔΗΣ, ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ, ΠΑΥΛΑΚΗΣ, ΑΓΑΠΙΟΥ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, ΦΟΥΡΙΚΗΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΚΛΠ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΔΩΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/10/11 11:27

    Αγαπητοί συμπολίτες μου, ακόμα δεν έχετε δει τίποτα από κωλοτούμπες γιατί όλοι όλο και κάτι αναμένουν από τον ηγεμόνα. Κάτσε ναρθει η ώρα της αλλαγής των αντιδημάρχων και τότε να δεις κωλοτούμπες, θα τις ζήλευαν ακόμα και ακροβάτες του τσίρκο ΜΕΝΤΡΑΝΟ.
    Θα δεις πως από σπατουλάρισμα και γλείψιμο στα δημοτικά συμβούλια θα το γυρίσουν σε εποικοδομητική κριτική της πορείας του συνδυασμού μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής διαδικασίας προς όφελος του τόπου και καλά. Εκεί να δεις και να ξερνάς καλαπόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/10/11 14:30

    Επειδή μου αρέσει πολύ το σχόλειο του φίλου του ζητώ συγνώμη που το αντιγράφω.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΝΕ ΓΑ.Α, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΑΒΟΥΛΩΤΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΥ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜ..ΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ ΓΑ..ΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.