Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Οκτ 2011

Σε κρίση οι σχέσεις του δημάρχου και με την πλειοψηφία των μηχανικών της Σαλαμίνας, ποιος ακολουθεί;


Ανακοίνωση

Εκ του γεγονότος ότι ο δήμαρχος Σαλαμίνας ανέθεσε την ενημέρωση του κοινού για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων του Ν. 4014/11 στον δημοτικό σύμβουλο κ. Μάνο Δερτούζο ο οποίος σημειωτέον ουδεμία επαγγελματική σχέση έχει με το αντικείμενο, ο Σύλλογος Μηχανικών Σαλαμίνας αποφάσισε με πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης για την προσφορά του, να τον ανακηρύξει «επίτιμο μέλος» του.

Ο χρόνος και ο χώρος της τελετής θα οριστεί με νέα απόφαση

“Προς αποφυγή παγίδων” όπως ο ίδιος ανέφερε (σχετικά με την τακτοποίηση των αυθαιρέτων), θα κληθεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας ώστε να μας ενημερώσει πως πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας.

Σαλαμίνα 19-10-2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/11 23:13

    eseis thn jerete kalaaaaaa thn doyleia sas..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/11 23:32

    mporei na mas pei kapios posa thelei enas salaminios mixanikos kai posa enas apo ton peiraia;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/11 23:44

    Αν η ανακοίνωση δεν είναι πραγματική
    λυπάμαι, η ανάρτηση είναι τουλάχιστον
    προσβλητική.
    Αν η ανάρτηση έχει γίνει από τον σύλλογο πολιτικών μηχανικών δεν έχω παρά να ευχηθώ στον κ Δερτουζο συγχαρητήρια και εις ανώτερα.

    Θα μου πεις πόσο ανώτερα?
    Ισα με τον Καλατραβα, τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/10/11 08:18

    Μπράβο ρε Δήμαρχε, την άλλη φορά να αναθέσεις την ενημέρωση του κοσμάκη στον ... στον .... στον ...δεν μου ΄ρχεται κάποιος που να.... , α! ναι τώρα μου ΄ρθε.
    Α! μπα δεν κάνει.
    Τελικά Κουλουριώτη, θα το πληρώσεις ακριβά το ότι πήγες και ψήφισες έναν ξένο που δεν ξέρεις από πού κρατά η σκούφια του.
    Μα θα μου πεις, αναγκάσθηκα να ψηφίσω τον φίλο μου , τον συγγενή μου που ήταν με τον Τσαβαρή.Τι να ΄κανα;
    Καλά, αυτοί που πήγαν με τον Τσαβαρή πήγαν γιατί τα αρπάξανε χοντρά. Εσύ Κουλουριώτη δεν το ξέρεις, γιατί τους ακολούθησες;
    Μήπως γιατί σου τάξανε λαγούς με πετραχήλια; Περίμενε στο ακουστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/10/11 08:41

    ΓΚΑΛΟΠ: ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΞΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/10/11 09:28

    Μετά το φιάσκο «Τσάβες» που ‘παθε η Σαλαμίνα πάμε στοίχημα πως «ξένος» θα δυσκολευτεί να βγει ακόμα και δημοτικός σύμβουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/10/11 09:40

    Την ζημιά που ‘κανε ο Αγαπίου στους αξιωματικούς του ναυτικού πουχαν την πρόθεση να πολιτευτούν ωχριά μπροστά στην ζημιά πουκανε ο Τσαβαρής σ’ όλους τους «ξένους» που θαχουν μελλοντικά την ίδια πρόθεση. Ήδη και οι Σαλαμίνιοι που συμμετέχουν στην «ομάδα» του νιώθουν άβολα που τον έφτασαν εδώ που τον έφτασαν και εξετέθησαν στην οικογένεια και στον κοινωνικό τους περίγυρο. Αν ξαναβρεί Σαλαμίνιο γνήσιο για υποψήφιο ΔΣ να μου τρυπήσεις την μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/10/11 10:44

    Κόσμε, αφυπνήσου.
    Ηλθε η ώρα των αντιδράσεων στην αχαλίνωτη δημαγωγία, τη ρεμούλα
    με τις απευθείας αναθέσεις, την κατασπατάληση σε πανυγύρια του χρήματος των δημοτών, την εξαγορά συμβούλων άλλων συνδυασμών με χρήματα του Δήμου και την απαξίωση επιστημόνων.
    Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Μηχανικών, που σήκωσε το ανάστημά του μπροστά στους αδαείς και τους δικτατορίσκους της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/10/11 11:22

    το μπράβο και στον πρόεδρο των μηχανικών, που δεν κωλώνει πουθενά κι όταν πρόκειται για το σωστό και δίκιο δεν υπολογίζει τίποτα ούτε συγγένειες ούτε κουμπαριές, είναι του πάρε νάχεις, έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/10/11 14:49

    Συμφωνώ, συγχαρητήρια και στον άξιο Πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτέκτονα-Μηχανικό κ. Σπύρο Παπαϊσιδώρου ο οποίος είναι αδέκαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/10/11 18:45

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/10/11 20:42

    20 xρόνια ο Μάνος γεμίζει τις αίθουσες φίλοι μηχανικοί και ενημερώνει τον κόσμο για το δασικό πρόβλημα. Δεν αντέδρασε ποτέ κανένας δικηγόρος που ασχολείται με τα δασικά , δεν αντέδρασε κανένας δικηγορικός σύλλογος. Δυστυχώς με την ανακοίνωση αυτή χάσατε την σοβαρότητα σας. Δυστυχώς ο Πρόεδρός σας, σας οδηγεί σε ενέργειες που σας εκθέτουν
    Ο Δερτούζος 20 χρόνια γεμίζει τις αίθουσες, αυτό σημαίνει ότι είναι σωστά ενημερωμένος και ότι αγωνίζεται και προσπαθεί. σημαίνει και κάτι άλλο ότι ο κόσμος τον αποδέχεται. Τώρα εάν δεν τον αποδέχονται και λίγοι από τους μηχανικούς της Σαλαμίνας φυσιολογικό είναι , δεν μπορεί να είναι όλοι μαζί του. Το συμπέρασμα είναι ότι ένας πολίτης μας είναι πολύ καλά ενημερωμένος και αυτό σας ενοχλεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/10/11 20:51

    ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΜΉΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΜΑΓΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΊ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΘΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΈς ΤΙΜΕΣ;ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥς ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/10/11 21:08

    PHGA SE 4 MIXANIKOYS KAI MOY EDOSAN 4 TIMES. O ENAS 1800 O ALLOS 1500 , O TRITOS 1000 KAI O TETARTOS 500. MPRABO STON MANO POY MAS EIPE NA ROTAME GIA THN KALYTERH TIMH. GIA AYTO ENOXLHTHIKATE; MANO SE EYXARISTOYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/10/11 23:50

    Δερτούζο σου βγάζω το καπέλο. Διέσυρες τους μηχανικούς της Σαλαμίνας. Άφησαν τα εκατοντάδες προβλήματα που απασχολούν το κλάδο και ασχολήθηκαν μαζί σου. Απορώ και εγώ όμως γιατί. Μήπως τους χάλασες τη μαγιά που λέει και ο 20:51;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/10/11 00:04

    H Ελλάδα χάνεται και οι.......μηχανικοί χτενίζονται. (Κούρεμα και χτένισμα είναι επίκαιροι οικονομικοί όροι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/10/11 12:57

    καλά ρε είστε σοβαροί θα κόψετε το δικαίωμα σε αιρετούς που τους εξέλεξε ο λαός για να τους ενημερώνει να μη μιλάνε; Καλά ξεφύγατε τελείως; Τότε σε όλα τα προβλήματα να μιλάνε οι δικηγόροι, οι γιατροί, οι μηχανικοί κλπ και τα πολιτικά πρόσωπα να το βουλώσουν ρε είστε σοβαροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/10/11 14:12

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΝΟ ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΣ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ .
    ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΔΕΡΤΕΖΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος27/10/11 15:12

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ......ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ....ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.....ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ....ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος27/10/11 16:00

    ΡΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος27/10/11 16:25

    ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΚΑΣΙΛΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΑΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ 1-2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΣΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/10/11 16:35

    O Σύλλογος μηχανικών της Σαλαμίνας ποτέ δεν είχε αυτό το επίπεδο. Αυτοί που έβγαλαν την πιο πάνω ειρωνική ανακοίνωση για τον Δερτούζο και προκάλεσαν αυτά τα αισχρά σχόλια να λογοδοτήσουν. Δεν μπορεί να διασυρόμαστε όλοι οι Μηχανικοί. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την δουλειά μας με σοβαρότητα όπως μας αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/10/11 20:18

    Ο σύλλογος μηχανικών Σαλαμίνος από την ίδρυσή του το 1994 ήτανε ανενεργός μια και ποτέ δεν πήρε θέση για τα προβλήματα του νησιού.
    Το 2011 ενεργοποιήθηκε ξανά και έκανε έντονη την παρουσία του στην Σαλαμίνα διοργανώνοντας ή συμμετέχοντας σε σημαντικές ενημερωτικές συγκεντρώσεις που αφορούσαν τα καυτά προβλήματα του νησιού εκφράζοντας την γνώμη του.
    Αφιλοκερδώς ομάδα μηχανικών συμμετέχει σε ομάδες εργασίας για να βοηθήσει τον δήμο στον γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό και στον προσδιορισμό των αντικειμενικών αξιών σε περιοχές που μέχρι σήμερα δεν έχουν.
    Με ενέργειες του, μετά από 8 μήνες λειτούργησε πλέον η πολεοδομία του νησιού και ήλθαν όλες οι αρμοδιότητες της πολεοδομίας Πειραιά στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Σαλαμίνας. Αυτό είναι τον επίπεδο του συλλόγου μηχανικών σήμερα.
    Δυστυχώς όμως την δουλειά σου και το επίπεδο σου ποτέ δεν τα είδες με σοβαρότητα γιατί όλα αυτά τα χρόνια η προσφορά σου στο νησί ήταν ανύπαρκτη (εάν πράγματι είσαι μηχανικός). Εάν εσύ (27/10/11 16:35) νομίζεις, ότι το επίπεδο των μηχανικών είναι να αντιπροσωπεύεται από τον κάθε «Δερτούζο» που ουδεμία σχέση έχει με το επάγγελμα τότε καλό θα είναι την επόμενη φορά να προταθείς για πρόεδρος και εμείς θα σε στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/10/11 23:40

    ΑΝ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ...(28/10/11 20:18)ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;;;;ΑΛΛΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ βασει του νομου φυσικα....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ;;;;;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ......ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ......ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.......ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΕΡΙΚΩΝ;;;;;ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....Η.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΑΛΛΟΙΩΣ...ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.....ΘΑ βλεπω μηχανικο και θα τρεχω στο μελλον.....και κατι τετοιο θα ηταν αδικο για τον κλαδο σας.....και τους εντιμους επαγγελματιες επιστημονες του κλαδου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/10/11 07:11

    Επιμένω ως μηχανικός της Σαλαμίνας. Οι άναρχες φωνές του προέδρου μας και η κόντρα με Δήμο και Δερτούζο μας εκθέτουν όλους. Οι πολιτικοί κάνουν την δουλειά τους και μεις την δική μας. Δουλειά τους είναι να ενημερώνουν τον κόσμο και δουλειά μας είναι να κάνουμε τις τακτοποίήσεις των αυθαιρέτων του κόσμου. Θα επαναλάβω δεν είναι αυτό το επίπεδο των μηχανικών της Σαλαμίνας και ούτε είναι το μείζον πρόβλημά μας η ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος και ο Δερτούζος για τα αυθαίρετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.