Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Οκτ 2011

ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΆΒΟΥΛΩΝ


Από σχόλιο blogger 28/10/11 19:09

Σύσσωμη η αντιπολίτευση, σήμερα ημέρα γιορτής και αδελφοσύνης απαλλοτρίωσε τα ήθη που διέπουν οι κοινωνικοί κανόνες και προέβησαν σε προσβλητική στάση αντίδρασης με το να μην παρευρεθούν στο κάλεσμα της μεγαλύτερης εθνικής και εκκλησιαστικής γιορτής που την τιμά όλο το έθνος. Ανίκανη να αντιμετωπίσει μια μαχόμενη δημοτική αρχή με όραμα, ικανότητα και δημιουργικότητα, μια δημοτική αρχή με σχέδιο και στρατηγικές για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, μια δημοτική αρχή που μόνο έργο θα αφήσει στον τόπο και στενοχώρια σε αυτούς που καταφεύγουν σε κραυγάσματα ανώριμων δημαγωγών.
Ανίσχυρη να υποδείξει σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση στις ανάγκες των περιστάσεων, αφού απασχολείται με ατυχή περιστατικά μικροπρέπειας (κουτσομπολιά) για να ενισχύσει την ανύπαρκτη θέση της στα δημοτικά δρώμενα. Θεωρούν ως αναγκαία και ικανή την αδιάλλακτη και ρηχή πολιτική και αναφωνούν ως θέματα υπεροχής και κοινωνικής απαίτησης την υποβάθμιση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής για γεγονότα προσωπικά και ανυπόστατα που μόνο η φαντασίωση τους δημιουργεί, αφού δεν έχουν να κάνουν ούτε με το δήμο, ούτε με το έργο του, αλλά την προσωπική του ζωή που την έχουν αναγάγει σε σήριαλ αφρικάνικης προέλευσης για να λασπολογούν, μήπως και κερδίσουν τις εντυπώσεις, από τις ζημιογόνες πολιτικές που προτάσσουν. Σκηνές άσκοπης και αδικαιολόγητης σημασιολογικής αξίας και εφιαλτικού ξεπεσμού πάντα εις βάρος τους ξεδιπλώνονται, αφού πανικόβλητοι έχουν καταληφθεί από παράνοια, καταστρέφοντας κάθε εποικοδομητικό για τον τόπο. Ζουν εκτός πραγματικότητας, σε κατάσταση σοκ, όταν δεν έχουν λόγο και θέσεις που να αναγνωρίζονται στην κοινωνία για την βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης. Γκρεμίζουν κάθε τι που η συλλογικότητα επιτάσσει για να φανούν ως διαφορετικοί - χωρίς όμως δυνατότητα αντιμετώπισης των γεγονότων και των έργων - που πρόδηλα είναι έξω από τις δράσεις και τις ανάγκες που σήμερα θέλει ο τόπος, και δυστυχώς άλλα αποδεικνύουν.
Είναι κυριολεκτικά φοβισμένοι από το έργο που η δημοτική αρχή παρουσιάζει και την δυναμική πορεία που έχει χαράξει, μαινόμενοι παρατηρητές, ανήμποροι να συμβάλλουν στη δημιουργικότητα και την αναβάθμιση του τόπου.
Ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές της προσωπικής ζωής του Δημάρχου, νομίζοντας ότι με πνιγηρούς εκβιασμούς θα κερδίσουν το σεβασμό και την εκτίμηση των Σαλαμινίων. Σενάριο, χωρίς αναισθητικό αντιφατικής τραγωδίας που θα τους βουλιάξει στον καιάδα η ίδια τακτική τους από τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν.

blogger 28/10/11 19:09 Παρακαλώ να γίνει ανάρτηση


37 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/10/11 00:57

    Τα πρώτα μαθήματα που διδαξε ο Γκέμπελς ηταν :
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΞΕΝΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΙΟΤΑΚΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/11 01:55

    Ρε φίλε, για ποιά αντιπολίτευση μιλάς; μήπως του Κερατσινίου;
    γιατί εγώ και στην εκκλησία και στην κατάθεση στεφανιών είδα αρκετούς της αντιπολίτευσης Σοφράς, Νάννου, Μακρής, Αλαϊσκας, Αντωνίου, Μπακαούκας κ.α. να είναι παρόντες. Μήπως πάσχεις από Τσαβαρομυωπία; Μόνο στεφάνια δεν κατέθεσαν, προφανώς διότι ο Δήμαρχος τους θεωρεί ανάξιους αυτούς που αντιπροσωπεύουν το 70% του Σαλαμινιακού λαού, ενώ αντίθετα θεωρεί την ομάδα του ως την μόνη εξουσία του τόπου. Γιαυτό και κάθε δημοτικός του σύμβουλος κατέθετε και από ένα στεφάνι. 7 τον αριθμό.
    Τι και ποιόν εκπροσωπούσαν όλοι αυτοί μπορείς να μου πείς; Κανέναν. Απλά, η έπαρση και η αλαζονία τους έχει μεταμορφώσει σε εξουσιαστές, και προσπαθούνε να επιδεικνύονται σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται μετατρέποντας την κάθε επίσημη και μη εκδήλωση σε ψηφοθηρικό παζάρι.Και νάτανε μόνο αυτό; Όλοι αυτοί προηγηθήκανε όλων των άλλων καταθέσεων στεφανιών.
    Βλέπεις είναι η αφρόκρεμα!!!! της κοινωνίας.
    Μα τι νομίζουν επιτέλους ότι είναι, ο Σαρκοζί και η Μέρκελ;
    Αυτά φίλε μου είναι καραγκιοζιλίκια και φανερώνουν το επίπεδο των ανθρώπων που άρχουν σήμερα του νησιού. Επίπεδο κάτω του μηδενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/11 06:14

    Ανώνυμε(?)blogger σε κάποιο σημείο του πολύ καλά επεξεργασμένου κειμένου,υπάρχει η εξής φράση :
    ...για γεγονότα προσωπικά και ανυπόστατα που μόνο η φαντασίωση τους δημιουργεί...
    Το προσωπικά δεκτόν,το ανυπόστατα και ότι τα δημιουργεί η φαντασίωση κάποιων που κολάει? Πριν λίγες ημέρες είχαμε το περιστατικό του ξεπεσμένου καιτελειωμένου Αστράκου
    ο οποίος αφου δήλωσε παρουσία αρκετών δημοτικών υπαλλήλων ότι θα παραιτηθεί,αμέσως μετά πήγε σε κάποιο καφενείο και έριξε τα μπινελίκια της ζωής του πάλι παρουσία αρκετών ανθρώπων, και στο
    τέλος έβγαλε ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατες φήμες !!!
    Το ίδιο και προχθές , το όλο σκηνικό είχε ξανά αρκετούς θεατές,
    αλλά εσείς μιλάτε πάλι για φαντασιώσεις και ανυπόστατες φήμες.
    Η προσωπική ζωή του Δήμαρχου δεν μας ενδιαφέρει και ασφαλώς δεν θα ΚΡΙΘΕΙ απ' αυτή,αλλά τουλάχιστον μη μας βγάζετε και τρελούς...
    Ως εκ τούτου αγαπητέ ανώνυμε (?) συντάκτη δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να θέσω το εξής ερώτημα: Γράφεις κάθε μέρα τέτοιες
    μαλακίες η παίρνεις και ρεπό ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/11 07:29

    Ναι φίλε 29/10/11 06:14 έχεις δίκιο, μικρό παιδί δεν το ‘κοψε μεγάλος δεν τα’ ορίζει.
    Δεν φτάνει που κάνουν ότι κάνουν έχουν το θράσος να θέλουν να το «εκμεταλλευτούν» κιόλας πολιτικά. Τόσο για μακάκες μας περνάν στην Κούλουρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/11 12:16

    Νίκο ποιός έχει σειρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/11 13:04

    γουρλιδου καλό το κείμενο μονο που δεν ζει ο γιωργος παπαδοπουλος να το απαγγείλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/11 13:56

    Τι παραλήρημα είναι αυτό εναντίον της αντιπολίτευσης;
    Και μετά έχετε μούτρα και ζητάτε κατανόηση και συμπόρευση;
    Δεν ντρέπεστε λιγάκι;
    Καλά κάνει η αντιπολίτευση και σας απαξιώνει, αν και όπως λέει και ο παραπάνω παρευρέθησαν και στην εκκλησία και στην κατάθεση στεφανιών.
    Κε Δήμαρχε, για να πάει μπροστά ένας τόπος πρέπει να σέβεσαι την όποια άποψη της αντιπολίτευσης και να μην την χλευάζεις ως άλλος Νέρων. Στην συνέντευξη τύπου που έδωσες στην αίθουσα των Αμπελακίων για τα Σαλαμίνια, ενοχλημένος από το γεγονός ότι η πρότασή σου για αδελφοποίηση των 30 δήμων δεν ψηφίστηκε από την αντιπολίτευση, την κατηγόρησες με εκφράσεις που δεν συνάδουν με το αξίωμα είτε του Δημάρχου είτε του δημοτικού συμβούλου. Ανέφερες ότι δεν ψηφίσανε για τα ... σουβλάκια.
    Είναι αυτό επίπεδο δημάρχου;
    Να σε χαίρονται όσοι σε ψηφίσανε και ειλικρινά χαίρομαι ιδιαίτερα που σύσσωμη η αντιπολίτευση αντιδρά σε αυτόν τον καταιγισμό λόγων και πράξεων του ξενόφερτου δημάρχου που προσπαθεί επί συνεχούς βάσεως να υποβαθμίζει και να απαξιώνει τους πάντες, αυτοσαρκαζόμενος ότι είναι παντογνώστης και αλάνθαστος.
    Η νοσηρή φαντασία του τον οδηγεί σε μονοπάτια χωρίς επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/10/11 14:21

    Σας παρακαλώ όλους ένθεν κι ενθεν, να σεβασθείτε την ψυχολογική κατάσταση προπάντων των κυριών, και να σταματήσει το θέμα εδώ.
    Θερμή παράκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/11 14:27

    όταν τακανες μουχρουτα δεν τα συλλογιόσουν τουτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/10/11 15:14

    Σε σας με τα ρόζ σχόλια , αυτό που βλέπω είναι ότι επειδή δεν έχετε να παρουσιάσετε μία σοβαρή πολιτική πρόταση, ή να αντιποιλιτευτείτε τον Δήμαρχο σε αυτά που κάνει χρησιμοπείτε την πολιτική της κλυδαρότρυπας. Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με την πολιτική γράψτε κάτι να μάθουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/10/11 17:52

    Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς ότι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουν τον δήμαρχο είναι στο προσωπικό-οικογενειακό του θέμα (εάν αυτό υφίσταται). Προσωπικά θα προτιμούσα να διαβάζω και να ακούω πολιτικά επιχειρήματα που θα βελτιώσουν τη Σαλαμίνα και τη ζωή των κατοίκων της. Φυσικά μία πολιτική κριτική προϋποθέτει πολιτική γνώση και επιχειρηματολογία που προφανώς δεν διαθέτουν αυτοί που επιθυμούν να λασπολογήσουν εναντίον του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/10/11 19:40

    Μα τι λες ρε άσχετε ποιος σου πε πως δεν έχουμε κάτι να του πούμε; Αυτός προκαλεί με τις τσαχπινιές του γιατί είναι σεξουαλικά πεινασμένος.
    Λίγα του χουνε σούρει τα μπλόκ και οι εφημερίδες; Έχεις ξαναδεί δήμαρχο στην Κούλουρι να χάνει την δημοτικότητα του από το πρώτο εξάμηνο; Έχεις ξαναδεί στο δημαρχείο τόσους «μαύρους» να δουλεύουν και να πληρώνονται μαύρα; Που τα βρίσκει αλήθεια τα μαύρα; Κάτσε και να δεις τι έχεις να μάθεις ακόμα σε πολιτικό επίπεδο υπομονή σου ‘ρχονται Γρηγόρη μου σου ‘ρχονται και να δεις που τελικά θα χώσει μέσα εσένα γιατί είσαι και ψιλομαλ… κι αυτός θα μείνει απ’ έξω να γελά μαζί σου. Περαστικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/10/11 19:49

    Άντε να γελάσει και το χειλάκι μας λίγο ας θυμηθούμε http://www.youtube.com/watch?v=bqGfOEQEaPo το κουνελάκι μπας και βγάλει κι άλλη ανακοίνωση ναχουμε να διαβάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/10/11 07:27

    Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια της κλειδαρότρυπας χωρίς να διαβάζω καμία αρνητική κρητική για το έργο του Δημάρχου. Η τακτική αυτή που προέρχεται από πολίτες που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση του Δήμου , ά από την ίδια την αντιπολίτευση δείχνει την αδυναμία πολιτικού λόγου της αντιπολίτευσης. Μια αντιπολίτευση που προσπαθεί με κραυγές αλλά και με ροζ φαντασιώσεις να απαξιώσει το υπαρκτό θετικότατο έργο της Δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/10/11 08:36

    Ρε το σπίτι σας έχει πάρει φωτιά καιγόσαστε και σεις λέτε γιατί δεν καίγεται το σπίτι του διπλανού; Είσαστε για κλάματα, αν είσαστε από το περιβάλλον του δημάρχου τότε είμαστε για κλάματα όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/10/11 09:45

    Και μάλιστα του στενού περιβάλλοντος θα ‘λεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/10/11 12:59

    Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς ότι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουν τον δήμαρχο είναι στο προσωπικό-οικογενειακό του θέμα (εάν αυτό υφίσταται). Προσωπικά θα προτιμούσα να διαβάζω και να ακούω πολιτικά επιχειρήματα που θα βελτιώσουν τη Σαλαμίνα και τη ζωή των κατοίκων της. Φυσικά μία πολιτική κριτική προϋποθέτει πολιτική γνώση και επιχειρηματολογία που προφανώς δεν διαθέτουν αυτοί που επιθυμούν να λασπολογήσουν εναντίον του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/10/11 13:04

    για την λάσπη τους έχουν ανακατέψει την μάνα και τον πατέρα τους ας βγεί κάποιος επώνυμα και να τα πεί αλλά όλοι κρύβονται πίσω απο το " ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ας βγεί ένας και να φορά παντελόνια βαρέθηκα να διαβάζω ηλίθιους που ξαφνικά απο μυθομανής έγιναν ηθικολόγοι και σεξολόγοι χωρίς να έχουν τις επιπτώσεις του νόμου.ΦΤΑΝΕΙ υπάρχουν και όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/10/11 13:14

    Ρε ηλήθιοι Τσαβαροπουλαίοι, γιατί συνεχίζετε να αναπαράγετε το θέμα και να προκαλείτε με αυτά που γράφετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι σας συμφέρει να κλείσει εδώ το θέμα;
    Για ποιές φαντασιώσεις και για πιά ψέμματα μιλάτε, τη στιγμή που το γεγονός αυτό συνέβηκε μέσα στη δημαρχεία μπροστά στα έκπληκτα μάτια και αυτιά 10 υπαλλήλων;
    Και μόνο η ανάρτηση-ανακοίνωση που έβγαλαν το επιβεβαιώνει.
    Άλλο και τούτο πάλι με την ανακοίνωση. Το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Αντί να το αφήσουνε να σβύσει, το αναζωπύρωσαν κατηγορόντας μάλιστα την αντιπολίτευση ότι δεν έχει πολιτικό λόγο κι άλλες μαλακίες για να αποπροσανατολίσουν. Και σαν να μην έφθανε αυτό, βάλανε και το ραμολιμέντο Ρόκο να παίρνει τηλέφωνα σε διάφορους και να τους λέει ότι όλα είναι ψέμματα. Λάθος κι αυτό. Διότι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν ακούσει κάτι, με τα τηλέφωνα που κάνει, τους κάνει κοινωνούς του γεγονότος.
    Η ξεφτίλα πρέπει να τελειώνει.
    Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν διορθώνεται με τίποτα. Καταλάβετέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/10/11 18:16

    Απαντώ σε αυτόν που γράφει ηλίθιοι Τσαβαροπουλαίοι επειδή έχουμε μία διαφορετική άποψη από αυτόν που βρίζει χυδαία κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του. Ας παραδεχτούμε λοιπόν ότι εμείς που στηρίζουμε την Δημοτική αρχή και αντιστεκόμαστε στην χυδαιότητα του λόγου λεγόμαστε όπως μας αποκαλείτε Τσαβαροπουλαίοι ή Τσαβαράκια όπως λέει κάποιος άλλος. Κατά την ίδια λογική εσείς που είστε απέναντι στον Τσαβαρή και στην Δημοτική αρχή και τον βρίζετε πρέπει να σας ονομάσουμε ή Σοφράκια (οπαδοί του Σοφρά ) ή Νανάκια (οπαδοί της Νάνου). Εσείς λοιπόν τα Σοφράκια ή τα Νανάκια έχετε δικαίωμα να βρίζετε χιδαιότατα και εμείς τα Τσαβαράκια , όπως θέλετε να μας αποκαλείτε , δεν έχουμε δικαίωμα όχι να βρίσουμε , αλλά να εκφέρουμε την γνώμη μας. Αυτή είναι η Δημοκρατία που πρεσβεβετε εσείς τα Σοφράκια και τα Νανάκια. Δεν έχουμε επίσης το δικαίωμα να πούμε κάποιο θετικό έργο του Δήμου. Εύκολα λοιπόν ο αναγνώστης αυτών των σχολίων μπορεί να βγάλει το συμπέρασμά του και να κάνει τις επιλογές του και να παρατηρήσει ότι τα Σοφράκια και τα Νανάκια δεν έχουν κάνει ούτε ένα σχόλιο έστω αρνητικό για κάποιο έργο. Τους ενδιαφέρει να πετούν λάσπη. Ας προσέξουν διότι την λάσπη που συσσωρεύτηκε είναι πολύ και θα κολήσουν σε λίγο οι ίδιοι.

    30/10/11 18:12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/10/11 23:02

    Eπί τέλους ήλθε η πολιτική στο προσκήνιο έστω και αρνητική. Αυτό είναι καλό σημάδι. Για αυτό πρέπει να μιλάμε. Αυτό πρέπει να ενδιαφέρει τους πολίτες Εδώ μπορούμε να απαντήσουμε λοιπόν αρχίζοντας από το τέλος και το γήπεδο στην παραλία. Όλοι συμφωνούν ότι είναι ένα υπέροχο έργο. Ότι τα παιδιά μας μέχρι πέρσι σκοτώνονταν πάνω στο χώμα. Τα εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών που είναι υποχρεωμένη η Δημοτική αρχή να έχει χώρους άθλησης. Και τα παιδιά μας χαίρονται. Πήγαινε να δεις τα παιδάκια κάθε βράδυ πως νοιώθουν. Είναι ο ίδιος χώρος που ο κ. Σοφράς το προόριζε για Parking αυτοκινήτων. Όσο για το χορτάρι που θα το φάει η αλμύρα φίλε μου δεν είσαι ενημερωμένος καλά το χορτάρι είναι πλαστικό τελευταίας τεχνολογίας και δεν επηρεάζεται από την θάλασσα. Ας πάμε στο νταμάρι το σίγουρο είναι ότι το νταμάρι γιγαντώθηκε με την σημερινή υπερπαραγωγή του επί ημερών του κ. Σοφρά και που κατά ....τύχη ήταν και προσωπικός του φίλος. Το τι θα κάνει αυτή η Δημοτική αρχή ας περιμένουμε λίγο τα αποτελέσματα θα έλθουν. Ιχθυοτροφεία καλό θέμα. Όλα όσα υπάρχουν στήθηκαν στις προηγούμενες τετραετίες. Η απόφαση είναι δεδομένη. Κανένα άλλο δεν θα επιτρέψει αυτή η Δημοτική αρχή και καμμία άλλη παράταση άδειας. Όσον αφορά για τις αναθέσεις έργων εδώ δεν πρέπει ούτε καν να μιλάνε τα Σοφράκια. Είναι καλύτερο να σιωπούν. Ανάθεση έργων για την αποχέτευση αξίας 26 εκατ ευρώ σχεδόν .... σε ένα εργολάβο και μάλιστα με έκπτωση 1% όταν το ίδιο έργο στα Μέγαρα πήρε έκπτωση 50% και στοίχισε τα μισα χρήματα αυτό δεν θα γίνει ποτε από τον Τσαβαρή. Έγινε όμως από τα Σοφρά...... Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητέ φίλε . Σε ευχαριστώ που έφερες την πολιτική στην συζήτηση. Αξίζει να μιλάμε για αυτή

    30/10/11 19:09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/10/11 16:00

    To xaράτσι της ΔΕΗ είναι μία πράξη φορυμπιχτική αλλά προ πάντων εκβιαστική, αφού εκβιάζει τον πολίτη εάν δεν το πληρώσει να του κόψει το ρεύμα. Είναι επίσης και μία πράξη αντισυνταγματική μιας αποτυχημένης και ανύπαρκτης Κυβέρνησης. Συχγαρητήρια στον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας για την συμπαράσταση του. Ο Δήμος μας απ΄ότι ξέρω με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλιου (δυστυχώς μόνο της πλειοψηφίας) μετά από πρόταση του Δημάρχου , κατανοώντας τους πολίτες της Σαλαμίνας για τα χρέη προς τον Δήμο και τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάμε όλοι, αψηφώντας τον νόμο ρύθμισε τα χρέη σε 40 δόσεις. Άρα η κοινωνική ευαισθησία αυτής της Δημοτικής αρχής είναι δεδομένη. Είναι σίγουρο ότι θα περιμένουμε και άλλες παρόμοιες κινήσεις από τον Δήμαρχο. Εξ άλλου αυτός είναι ο ρόλος μιας Δημοτικής αρχής. Να συμπαραστέκεται στους πολίτες σε δύσκολες στιγμές

    31/10/11 15:55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/10/11 17:19

    Όταν λες ρυθμίζει χρέη ο Δήμος τι εννοείς ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/10/11 17:20

    Υπάρχουν χρέη μεγάλα σε καταστήματα από καταλήψεις πεζοδρομίων τα οποία δεν μπόρεσαν να πληρώσουν , καθώς επίσης και πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί βάσει του νόμου. Δεν ρυθμίστηκαν όμως μόνο αυτά. Υπάρχουν χρέη του κόσμου λόγω αδυναμίας να πληρώσουν π.χ το νερό τα οποία ποσά έχουν συσσωρευτεί. Αυτά ο Δήμος με πρόταση του Δημάρχου πήρε απόφαση και ρυθμίζονται σε 40 δόσεις. Απ΄ότι πληροφορούμαι αυτό δεν το ψήφισε η αντιπολίτευση δεν ξέρω γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/10/11 20:48

    17:20
    Φίλε μου, πρέπει να παρακολουθείς και κανένα δημοτικό συμβούλιο, όχι μόνο για να ξέρεις να απαντάς για αυτά που γράφεις, αλλά και για να έχεις ίδια ακούσματα και προσωπική άποψη και όχι να σου περνάνε αυτά που θέλει ο καθένας.
    Εάν ήσουνα λοιπόν εκεί, θα άκουγες την κα Νάννου η οποία
    α) Καυτηρίασε τη Δημοτική Αρχή διότι το θέμα αυτό το είχαν φέρει πριν 2 μήνες με τη μορφή του δήθεν κατεπείγοντος λέγοντας τότε ψέμματα ότι λήγει η προθεσμία για την ένταξη στην ρύθμιση του νόμου, τη στιγμή που όπως αποδείχτηκε υπήρχε τράτος ενάμισυ μήνα ακόμα για να πάρουν απόφαση.
    Τότε, η αντιπολίτευση μη έχοντας δυνατότητα ενημέρωσης και κανένα χαρτί στα χέρια της, εμπιστεύτηκε τα λόγια τους και μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν οι οφειλέτες το δικαίωμα της ρύθμισης, το ψήφισε.
    β) Επέπληξε τη Δημοτική Αρχή διότι το θέμα που επαναφέρουν είναι εκπρόθεσμο και το επαναφέρουν μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων. Η ημερομηνία που τους δίνει ο νόμος για λήψη απόφασης από το ΔΣ έχει παρέλθει, άρα η όποια απόφαση δεν θα είναι σύννομη.
    γ) Επειδή και η εισήγηση του Δημάρχου για ρύθμιση χρεών σε 40 δόσεις (20 το πολύ δόσεις ορίζει ο νόμος) είναι παράνομη ούτως ή άλλως, η κα Νάννου εισηγήθηκε αντί για ρύθμιση χρεών, ο Δήμος να παγώσει τα χρέη αυτά, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάμε όλοι μας και ιδίως τα μαγαζιά, πού το ένα μετά το άλλο βάζουνε λουκέτο.
    Η πρόταση αυτή (αναστολή πληρωμής των χρεών)της κας Νάννου ψηφίστηκε ΜΟΝΟ από την αντιπολίτευση.
    Μετά από όλα αυτά, το ποιός διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, μπορείτε να βγάλετε το συμπέρασμα μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/11/11 07:06

    To πρόβλημα φίλε μου είναι πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα προβλήματα. Η κα Νάνου μια που επικαλείσαι την κα Νάννου στην αρχή του Συμβουλίου όταν ο Δήμαρχος πρότεινε την ρύθμιση των χρεών σε 40 δόσεις ωρύετο ότι δεν μπορεί να γίνει. Το ερώτημα ήταν πως ξαφνικά το παράνομο που μέχρι πριν από λίγο έλεγε , το έκανε νόμιμο με διαφορετική πρόταση. Θα μπορούσε να πει από την αρχή " ναι συμφωνούμε στην σκέψη αλλά εγώ ζητώ ακόμη περισσότερο ανακούφιση στους πολίτες" αυτό δεν το έκανε, αλλά το πρότεινε στο τέλος μόνο και μόνο για εντυπώσεις. Όσον αφορά σε σένα που είπες ότι η κα ΄Νάννου πρότεινε μείωση των ενοικίων κατά 20% και δεν έγινε δεκτό δεν είσαι καλά πληροφορημένος αφού όπως και ο ίδιος λες έχει να έλθεις στο Συμβούλιο ένα χρόνο. Σου προτείνω λοιποόν να έρχεσαι αξίζει τον κόπο, τότε θα μπορείς να κρίνεις από κοντά πλέον και χωρίς να παίρνρεις πληροφορίες από άλλον και είναι σίγουρο ότι θα έχεις σωστή αντίληψη για όλους και για όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/11/11 07:25

    Διαβάζω με προσοχή και τις δύο απόψεις και αναγκάζομαι να μπω και γώ στην κουβέντα γιατι παρακολουθώ τα γεγονότα. Όταν το θέμα είχε έλθει ως κατεπείγον έτσι ήταν . Υπήρχε προθεσμία που θα έπρεπε να ψηφιστεί. Αυτό όμως που έγινε τώρα η ρύθμιση για 40 δόσεις είναι πέρα από προθεσμίες. Είναι μία πολιτική απόφαση της Δημοτικής αρχής να βοηθήσει πέρα από τον νόμο με μοναδικό κριτήριο την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Εάν πάλι η κα Νάννου ΄συμφωνούσε με το σκεπτικό θα είχε αποδεχτεί από την αρχή την πρόταση ή τουλάχιστον το σκεπτικό της απόφασης. Εδώ έχουμε το οξύμορο ,να διαφωνούμε στην σκέψη μετά μανίας, αλλά εκ των υστέρων και καθυστερημένα να φέρνουμε πρόταση που είναι και αυτή με την έννοια του νόμου παράνομη. Πως λοιπόν να μην βγάλεις το συμπέρασμα τόσο η κα Νάννου αλλά και οι υπόλοιποιτης αντιπολίτευσης το έκαναν μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις; Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε η κα Νάννου ότι δέν έχει ξεκάθαρη πολιτική σκέψη κινείται πρόχειρα ανάλογα με τις περιστάσεις για την δημιουργία εντυπώσεων που στο τέλος είναι αρνητικές για την όιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/11/11 20:40

    υπάρχει πέρα από τον νόμο; έλα ρε;
    παράνομη δηλαδή , όπως έκανε και με την μεταφόρτωση και αυτή πέρα από τον νόμο ήταν.

    τι μας νοιάζει ρε τι λέει η ναννου, δήμαρχος ποιος είναι ;

    ποιος ειναι ρε δήμαρχος άντε να χαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/11/11 00:44

    Διαβάζω με προσοχή και τις δύο απόψεις και αναγκάζομαι να μπω και γώ στην κουβέντα γιατι παρακολουθώ τα γεγονότα. Όταν το θέμα είχε έλθει ως κατεπείγον έτσι ήταν . Υπήρχε προθεσμία που θα έπρεπε να ψηφιστεί. Αυτό όμως που έγινε τώρα η ρύθμιση για 40 δόσεις είναι πέρα από προθεσμίες. Είναι μία πολιτική απόφαση της Δημοτικής αρχής να βοηθήσει πέρα από τον νόμο με μοναδικό κριτήριο την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Εάν πάλι η κα Νάννου ΄συμφωνούσε με το σκεπτικό θα είχε αποδεχτεί από την αρχή την πρόταση ή τουλάχιστον το σκεπτικό της απόφασης. Εδώ έχουμε το οξύμορο ,να διαφωνούμε στην σκέψη μετά μανίας, αλλά εκ των υστέρων και καθυστερημένα να φέρνουμε πρόταση που είναι και αυτή με την έννοια του νόμου παράνομη. Πως λοιπόν να μην βγάλεις το συμπέρασμα τόσο η κα Νάννου αλλά και οι υπόλοιποιτης αντιπολίτευσης το έκαναν μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις; Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε η κα Νάννου ότι δέν έχει ξεκάθαρη πολιτική σκέψη κινείται πρόχειρα ανάλογα με τις περιστάσεις για την δημιουργία εντυπώσεων που στο τέλος είναι αρνητικές για την ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/11/11 00:46

    Διαβάζω με προσοχή και τις δύο απόψεις και αναγκάζομαι να μπω και γώ στην κουβέντα γιατι παρακολουθώ τα γεγονότα. Όταν το θέμα είχε έλθει ως κατεπείγον έτσι ήταν . Υπήρχε προθεσμία που θα έπρεπε να ψηφιστεί. Αυτό όμως που έγινε τώρα η ρύθμιση για 40 δόσεις είναι πέρα από προθεσμίες. Είναι μία πολιτική απόφαση της Δημοτικής αρχής να βοηθήσει πέρα από τον νόμο με μοναδικό κριτήριο την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Εάν πάλι η κα Νάννου ΄συμφωνούσε με το σκεπτικό θα είχε αποδεχτεί από την αρχή την πρόταση ή τουλάχιστον το σκεπτικό της απόφασης. Εδώ έχουμε το οξύμορο ,να διαφωνούμε στην σκέψη μετά μανίας, αλλά εκ των υστέρων και καθυστερημένα να φέρνουμε πρόταση που είναι και αυτή με την έννοια του νόμου παράνομη. Πως λοιπόν να μην βγάλεις το συμπέρασμα τόσο η κα Νάννου αλλά και οι υπόλοιποιτης αντιπολίτευσης το έκαναν μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις; Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε η κα Νάννου ότι δέν έχει ξεκάθαρη πολιτική σκέψη κινείται πρόχειρα ανάλογα με τις περιστάσεις για την δημιουργία εντυπώσεων που στο τέλος είναι αρνητικές για την όιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/11/11 01:05

    ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚS ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ.
    ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΜΗΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος2/11/11 16:44

    Πρώτη φορά ακούω ότι η διπλή ζεύξη σαλαμίνας είναι θέμα Εθνικό και δεν μπορεί να γίνει. Κα ρούλα το τι είναι Εθνικής σημασίας ένα θέμα πρέπει να ξέρετε να το ξεχωρίζετε. Η αναφορά σας επίσης ότι δεν υπήρχε θέμα για να έλθει το θέμα στο Συμβούλιο και να πάρει μάλκιστα τις διατάσεις του ανοιχτού Δημοτικού Συμβουλίου, είναι μάλλον λυπάμαι που το λέω αφελής. Τέλος του 2012 δημοπρατείατι το έργο , σύντομα αχίζει η διαβούλευση και σεις λέτε ότι δεν χρειαζόταν να συζητήθεί το θέμα. Ακόμη και εάν δεν υπάρχει παρόμοιος Κυβερνητικός προγραμματισμός είναι κακό να γίνει ένα Συμβούλιο ή μία Λαϊκή Συνέλευση και να συζητηθεί ένα θέμα που θεωρείται σοβαρό για το νησί; Δεν πρέπει έστω και στους "ψιθύρους" εάν πράγματι είναι έτσι να υπάρχει η απόψη των Δημοτικών Συνδιασμών του δήμου μας; Αυτό είναι κακό; Είναι κακό που πέρα του Δημοτικού Συμβουλίου πήραν θέσεις και οι πολίτες, οι φορείς του νησιού;
    Όσον αφορά για την θέση του Γιάννη Τσαβαρή δεν υποήρχε πιο ξεκάθαρη το έγραφε και το πανώ "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" Το να αποφασίζουν οι πολίτες ένός Δήμου για έργα που θα επιρεάσουν την ζωή τους, τι άραγε περισσότερο δημοκρατικό μπορεί να υπάρξει; Ας αφήσουν λοιπόν τις αντιπολιτευτικές κορώνες μερικοί και ας δουν τα μεγάλα προβλήματα του νησιού και πως θα λυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/11/11 19:16

    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"
    "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ Ο ΞΕΝΟΣ
    ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΣ
    Ο ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΛΑΣΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/11/11 10:45

    Ο στόλαρχος (δήμαρχος) έδωσε εντολή στους Γκέμπελς να βγουν σε όλα τα blogs και να καλύψουν την γκέλα του δημάρχου στο φιάσκο του ανοικτού συμβουλίου για τη διπλή ζεύξη και το ατόπημα που έκανε να δώσει εν ΨΥΧΡΟ τον Λαλούση για το περιεχόμενο μιας προσωπικής συζήτησης. Ο Σοφράς κατηγόρησε τον δήμαρχο για διγλωσσία και παραπληροφόρηση στο σημείο αυτό θιγόμενος ο δήμαρχος πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα κατά τη προσφιλή του τακτική και έδωσε τον Λαλούση για ένα θέμα που ούτε καν ενδιαφέρει το συμβούλιο, μια συζήτηση που έκανε ο Σοφράς με τον υπουργό για να ενημερωθεί για την ήδη σχηματισμένη σκέψη, δεχόμενοι αυτό που είπε ο Λαλούσης ότι μετά από δέκα μέρες αναρτήθηκε το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας και η γέφυρα δεν συμπεριλαμβανόταν στη πρόταση. Σταματήστε λοιπόν Γκεμπελάκια την παραπληροφόρηση και ασχοληθείτε με την Ξανθιά και τις κατινιές του δημάρχου σας και της συμμορίας που έχει στηθεί στο δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος3/11/11 21:18

    Μήπως ξέρετε που ήταν ο Γιάννης Τζαβαρής χθες το μεσημέρι; Είναι ανάγκη να το μάθετε και να το γνωρίζουν όλοι στη Σαλαμίνα. Χθες το μεσημέρι λοιπόν ο Γιάννης Τζαβαρής και ο Βαγγέλης Αστράκος παραυρέθηκαν στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου ψηφίστηκαν 31 εκαομύρια ευρώ για τα όμβρια νερά της Σαλαμίνας;. Για να παύσει η Σαλαμίνα να γίνεται μία απέραντη λιμνοθάλασσα , για να παύσει να πνίγεται ο κόσμος για να μπορεί η Σαλαμίνα με έργα ουσίας να βρεθεί στην τροχιά της ανάπτυξης. Με αυτά να ασχολείστε. Εκεί κρίνονται οι πολιτικοί , οι Δημοτικές αρχές. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος3/11/11 21:21

    Ξέχασες κάτι φίλε. Ότι στα 31 εκατομμύρια ευρώ για τα όμβρια , πρέπει να προστεθούν και τα 43 εκατομμύρια ευρώ για την αποχέτευση Αμπελακίων και Αιαντείου που άυτή η Δημοτική διεκδίκησε και κατοχύρωσε. Είναι πρωτοφανές στα χρονικά Δημοτικής αρχής στη Σαλαμίνα, μέσα σε 10 μήνες σε βαθιά οικονμική κρίση να ΄ερχονται στον Δήμο Σαλαμίνας αυτά τα χρήματα , που εκ των πραγμάτων όχι μόνο θε βελτιώσουν την ζωή των κατοίκων αλλά συγχρόνως θα δώσουν εργασία σε πολίτες. Είναι ώρα να ασχοληθούμε με αυτά τα μεγάλα. Και επειδή μερικοί σε αυτά τα μεγάλα δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν χρησιμοποιούν υβρεολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος4/11/11 10:28

    Εσύ 21:18 ξέρεις πως πήγε εκεί και με ποιό δικαίωμα και δυνατότητα το περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε τα 31 από τα 35 εκατομμύρια της ολοκληρωμένης μελέτης για τα όμβρια. Αυτό έγινε γιατί η προιγούμενη δημοτική αρχή του Σοφρά είχε προοθήσει την μελέτη των ομβρίων για την πόλη της Σαλαμίνας στο ΥΠΕΧΩΔΕ για έλεγχο και έγριση πραγμα το οποίο και έγινε.Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, να μαθένεις και συ που τα ξέρεις μισά η λες τα μισά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.