Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Οκτ 2011

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ Ο.Φ. Δάσους


Ξεκινά από 1/10/2011 για όλους τους ενδιαφερόμενους η νέα περίοδος εγγραφών και αιτήσεων που θα επιθυμούσαν να ενταχτούν στην δύναμη του Ομίλου Φίλων του Δάσους!

Όλα τα νέα μέλη μαζί με τα παλαια, θα λάβουν μέρος στην ειδική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, για την επόμενη χρονική περίοδο (χειμερινή και καλοκαιρινή) 2011 -12.
Μετά το πέρας όλης της εκπαίδευσης θα μπορούν να παραλάβουν τα σχετικά τους έγγραφα* που θα τους προμηθεύσει ο Ομιλος .


Για πληροφορίες /εγγραφές ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00-21:00 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ-ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΛ:6948740764



21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/10/11 17:40

    Οι εγγραφές άρχισαν ουαου πάμε jumbo τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/11 18:20

    Καλός μαλ… είσαι να θες να ειρωνευτείς ανθρώπους εθελοντές που σου προστατεύουν το δάσος σου και ενδεχομένως και το σπίτι σου. Τι να σου πω στόκος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/11 18:55

    Ποιοι αυτοί θα με σώσουν α καλά η πυροσβεστική θα με σώσει αδελφέ άμα περιμένω από αυτούς άστα να πάνε όλο το καλοκαίρι καφέδες πίνανε και βόλτες με το ντάτσουν και το παίζουν ότι είναι τον Ε.Μ.Α.Κ έλεος πια τρομάρα τους ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/11 19:43

    ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/10/11 20:39

    ενδιαφέρεται κανένας για μιζανπλί ξεμανίκωτο;

    τεμπελαααααααααααααα

    τεμπελααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/10/11 01:29

    να δω ποσοι θα φυγουν απο την Σαλαμινα να πανε στην παρνηθα για να τους πιστοποιησουν .... να μετραω... 0,0,0,0,0,0 . οχι αλλο καρβουνο. αντε βλακες που φερατε τα παιδακια σας για να το παιξετε πολλοι, α ξεχασα.....ποσοι F ειναι στο νησι πια? ποσοι? 2 ? χαχαχαχα. Αλεκο παμε jumbo τωρα!!!!!!
    o γνωστης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/10/11 23:02

    Κύριοι!!
    Σαν κάτοικος της Σαλαμίνας θα ήθελα (απαιτώ) από την εν λόγο ομάδα (Ε.Σ.Α.Κ.) να καταθέσει ενοποιό όλων το καταστατικό τους. ώστε να δούμε ποια και εμείς οι απλοί πολίτες τις αρμοδιότητες τους.
    Επίσης ομοίως και την πιστοποίηση που έχουν από την πολιτεία.
    Καλώ όλους τους αρμοδίους φορείς και τις αρχές ( νομαρχεία , αρχηγείο ΠΣ , και την ΕΛ.ΑΣ ) να ελέγξουν διεξοδικά τα έγγραφα που φέρουν στα οχήματα τους , τις μοτοσικλέτες κλπ. (για τους φάρους και τις σειρήνες)
    Καθώς και τις άδειες χειρισμού αυτών. (υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι κυκλοφορούν χωρίς το ανάλογο δίπλωμα καλυπτόμενοι πίσω από τα σήματα της Γ.Γ.Π.Π )
    Να επισημάνω ότι το πυροσβεστικό όχημα απαιτεί επαγγελματική άδεια οδήγησης..
    Επίσης θα ήθελα να μάθω αν έχουν την απαραίτητη αρμοδιότητα να φέρουν συσκευή επικοινωνίας (tetra) που τους έχει χορηγηθεί….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/10/11 00:16

    ΠΕς ΒΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΙς ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ? ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ? ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ? ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ? ΣΤΟΝ ΟΦΔ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑ? ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ F ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΡΟΥΣ? ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΗΤΑ VHF? OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ, ΜΑΘΕ ΑΣΧΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 3,5t τα οδηγεις με ερασιτεχνικο διπλωμα , απο εκει και πανω θες Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. απο τα μελη της σαλαλμινας ποιος το οδηγει? να λεμε ονοματα?
    ο γνωστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/10/11 00:34

    Ε.Σ.Ε.Π.Α: Οδήγηση Πυροσβεστικών Οχημάτων (ΜΕ) και άδειες οδήγησης

    12/5/2011
    Σχετικά με την δυνατότητα οδήγησης των Πυροσβεστικών Οχημάτων των οργανώσεων της Πολιτικής Προστασίας και όχι μόνο, με πινακίδες Μ.Ε. (Μηχάνημα Έργου), έχουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω :

    Επειδή υπάρχουν καλοθελητές, που εκφράζουν επαγγελματικές και άλλες συντεχνίες και επειδή μπορεί να μη είναι γνωστό σε κάποιο τροχονόμο, σε σχετικό έλεγχο, η ατύχημα να γνωρίζεται ότι :

    1. Τα πυροσβεστικά οχήματα έως 3500 Kgr μικτό βάρος, οδηγούνται με απλό Ερασιτεχνικό Δίπλωμα.
    2. Τα πυροσβεστικά οχήματα έως 40.000 Kgr μικτό βάρος οδηγούνται με Επαγγελματικό Δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας.

    Καλό θα είναι να εκτυπώσετε και να τοποθετήσετε τη σχετική απάντηση του Υπουργείου μέσα στα χαρτιά των Οχημάτων.

    Αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια αλλά κάποιοι προσποιούνται ότι δεν το γνωρίζουν... πατήστε το έγγραφο για να διαβάσετε!

    ο γνωστης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/10/11 08:11

    ΡΕ ΓΝΩΣΤΗ για κανε μια έρευνα αν έχεις τα κότσια , έχουν ολοι δίπλωμα για να οδηγούν ιχ οχήματα ? η να κάνουμε καταγγελία επώνυμη στην τροχαία? Όχι όμως εδώ Πειραιώς? Η Σδοε ξέρει για την ανύπαρκτη στα χαρτιά ομάδας που πρέπει να είναι και μη κερδοσκοπική? Για να δούμε τωρα που το έμαθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/10/11 08:44

    Ρε σοβαρευτείτε λίγο ρεεεε, θα καταντήσετε και τον εθελοντισμό της ξευτίλας. Το πρόβλημα μας είναι αν λειτουργεί νομότυπα ή όχι ή αν τελικά προσφέρει έργο;
    Αν δεν προσέφερε έργο εσύ τι πιστεύεις η πυροσβεστική θα τους ανεχόταν δίπλα της;
    Αφήστε λοιπόν τα «συντεχνιακά» στην άκρη και μάθετε να δουλεύετε για την πατρίδα ρε γαμ… Έλεος πια, εδώ καίγετε η μουν@@ μας και σεις ξύνετε τα αρχί@@@ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/10/11 10:19

    Καλά... Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει...

    Τι προβλήματα έχεις που ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι??
    Σου τρώνε το ψωμί?
    Εσύ γιατί δεν βλέπεις τι κάνει η εθελοντική σου ομάδα?
    Τι κόλλημα έχεις?
    Σε νοιάζει αν οδηγούν με πιστοποιημένο δίπλωμα?
    Σε νοιάζει αν εχουν ΤΕΤΡΑ ή κάτι άλλο?
    ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ????????????

    Εισαι μικρός, είσαι λίγος, και σίγουρα έχεις παιδικά τραύματα... Κάποιος πρέπει να σε είχε "πειράξει" όταν ήσουν μικρός σε ηλικία, γιατι κατα τα άλλα εισαι μίκρος...


    ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/10/11 10:21

    Γιωργάκη πέρασες καλά στις τρίμηνες διακοπές που είχες πάει ;;;;;; ξέρεις εσύ όπως ξέρω και εγώ !!!!!!!! (B.M.W) για να μην έχεις απορία ποιος είμαι πάλι….. σσσσσσσσς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/10/11 10:33

    εγω παλι θα πώ,,, Αφού έχουνε φάει τόσο μεγάλο αγκάθι τα παληκάρια με ΕΣΣΑκ, ας ζητήσουν να μιλήσουνε απο κοντά... ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΠΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΟΣΟΙΛΟΓΟΙ...

    Το ΕΣΣΑΚ ξέρουν που είναι και απο ποιούς, ΑΣ Ζητησουν μια ομορφη κουβεντα...

    ΑΠΛΑ τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.. ΟΠΩ΅ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΝΔΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/10/11 11:41

    Μέχρι 4/11 01¨:29 τα σχόλια ειναι δικα σας κυριοι.
    Κανεις δεν θα ειχε ασχοληθεί μαζι σας εάν δεν ειχατε το θρασσος να πολεματε τον ομιλο και δεν σεβαστηκατε ουτε τΑ ΧΡΟΝΙΑ ποι ανήκατε ορισμένοι σ αυτον! αλλα προκαλειτε συνεχως με διαφορα σχόλια όπως αυτα που γραψατε παραπάνω . Ετσι δείχνετε το επιπεδο σας Τελικά αν κοιτουσατε τη δουλεια σας και οντως σας ενδιεφερε το καλο της Σαλαμίνας
    δεν θα ενοιαζε κανενα να ασχοληθει με το αν εισαστε παράνομοι αν εχετε δίπλωμα ,κλπ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ ΑΡΚΕΤΑ!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ
    ΟΜΑΔΑΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/10/11 11:50

    Τελικά ρε φίλε 10:33 εσυ τι ρόλο παίζεις? γιατι δεν σχολιάζεις τα δικά τους σχολια που προκαλουν τις αντιδράσεις???Δικαιολογημένα οι ανθρωποι αντιδρουν Δηλαδή τι θέλεις να τους αφήνουνε !!!! βγαλτε την αλήθεια παιδια στη φόρα!!!!εγω μαζί σας σας εχω δει απο κοντά στις φωτιες και θα γραφτω και στον Ομιλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/10/11 12:04

    DEN KATALABA POIOS EISAI EILE MOU ESU POU ZHTAS NA DEIS KATASTATIKA ADEIES PISTOPOIHSEIS KAI MALISTA TO APAITEIS???????? POIOS SOU DINEI AUTHN THN ARMODIOTHTA??????? DEIXNEIS TO EPIPEDO SOU KAI THN EGWPA8IA SOU....TI SE PEIRAZOUN OI ALOI E8ELONTES???TO PWS PHRAN FAROUS...ASYRMATOUS....KAI TO OXHMA EINAI DIKO TOUS 8EMAPOU STO KATW KATW DEIXNEI OTI OI ARMODIES ARXES TOUS EMPISTEUONTE..AN TO ANFISBITHS PHGENE STIS ARMODIES ARXES NA GELIOPOIH8EIS...DEN NTREPESE NA TA BAZEIS ME SYNADELFOUS E8ELONTES ...NA PROKALEIS ZHMIA STON E8ELONTISMO THS SALAMINAS...ALLA XEXASA ESENA SE ENDIFEREI EGWISTIKA NA EISAI MONOSOU...NA MHN YPARXOUN ALOI E8ELONTES...TATA BAZEIS ME MIA NEA E8ELONTIKH OMADA POU MESA SE 7 MHNES KATAFERE PARA POLLA KAL KATAXIO8IKE STA MATIA TOU KOSMOU..GIA THN PROSFORA THS KAI THN SUNEPEIA THS KAI BASIKA GIA THN SEMNOTHTA THS...POTE DEN EIPANE OTI EINAI OI PANTOGNWSTES ...OI KALUTEROI OLWN.....AYTHN THN EPARSH THN EXETE ESEIS...ALH8EIA XEROUN OI SYNADELFOI SOU THN SYMPERIFORA SOU?????THN ENGRINOUN????? EXEI TELIKA DIKIA O 5.19 KAPOIO PROBLHMA EXEIS...MHN BGAZEIS TA APO8IMENA SOU ENANTIWN TWN ALLWN E8ELONTWN....H PATRIDA BRISKETE SE MEGALO KINDYNO KAI ESY ASXOLHSE ME TA APO8IMENA SOU.....PERASTIKA SOU.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/10/11 12:07

    Εγώ επιμένω για της διακοπές που πήγες και είμαι έτυμος να σου δήξω και τα εισιτήρια εκεί να δεις γλέντια …. Α σου έχω πάρει και ένα δωράκι, ένα ποτιστήρι να παίζεις!!!!!!! σε φιλώ στα μούτρα (B.M.W) Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/10/11 13:13

    ... Ειναι ντροπή ενας εθελοντής να κατακρίνει εναν άλλον εθελοντή... Αυτο απο μόνο του δείχνει μικροψυχία, κομπλεξ και πολλά άλλα..

    Μα δεν ντρεπεσε καθόλου να ασχολησαι με αλλον εθελοντικο συλλογο που ο συγκεκριμένος είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ΣΑΛΑΜΙΝΑ, και για κανεναν άλλον?

    Ουτε προσωπική αναδειξη έχει στόχο, ουτε τιποτα άλλο... Αυτοι να το καταλαβεις...

    Και σου ΞΑΝΑΛΕΩ, Ελα να μιλησεις απο κοντα, οπως (δεν ειναι σιγοουρο βεβαια) τιμας (??) τα παντελονια που φορας (απο μεσα δεν ξερω..)..

    Ε Λ Α να γινει κουβεντα ομορφα και ωραια απο κοντα.

    Δεν ειαν συμφερον κανενος να εχει κοντρες και να δημιουργει καταστασεις. Οταν και Αν το καταλαβεις αυτο, τοτε θα δεις το μεγαλειο του εθελοντισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/10/11 13:26

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ "ΔΗΘΕΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ " ΓΝΩΡΙΖΑΝ "ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΎΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΟ .

    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ¨¨ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΠΗΔ..Ε ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!



    Απλά τα πράματα.....Απλά και Ομορφα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/10/11 14:01

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
    ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΕΤΣΙ:
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ποιοι αυτοί θα με σώσουν α καλά η πυροσβεστική θα με σώσει αδελφέ άμα περιμένω από αυτούς άστα να πάνε όλο το καλοκαίρι καφέδες πίνανε και βόλτες με το ντάτσουν και το παίζουν ότι είναι τον Ε.Μ.Α.Κ έλεος πια τρομάρα τους ......

    3/10/11 18:55
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕΣ

    3/10/11 19:43


    να δω ποσοι θα φυγουν απο την Σαλαμινα να πανε στην παρνηθα για να τους πιστοποιησουν .... να μετραω... 0,0,0,0,0,0 . οχι αλλο καρβουνο. αντε βλακες που φερατε τα παιδακια σας για να το παιξετε πολλοι, α ξεχασα.....ποσοι F ειναι στο νησι πια? ποσοι? 2 ? χαχαχαχα. Αλεκο παμε jumbo τωρα!!!!!!
    o γνωστης !!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ......ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ......

    4/10/11 01:29
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ... Ειναι ντροπή ενας εθελοντής να κατακρίνει εναν άλλον εθελοντή... Αυτο απο μόνο του δείχνει μικροψυχία, κομπλεξ και πολλά άλλα....

    Ε Λ Α να γινει κουβεντα ομορφα και ωραια απο κοντα.

    Δεν ειαν συμφερον κανενος να εχει κοντρες και να δημιουργει καταστασεις. Οταν και Αν το καταλαβεις αυτο, τοτε θα δεις το μεγαλειο του εθελοντισμου.

    5/10/11 13:13

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ....

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .!??....ΚΑΙ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ......?????

    ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ
    ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.