Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιαν 2012

Πρόσκληση σε πίτα Δημ. Κοινότητας Σεληνίων την Παρασκευή 06/01/2012 στις 11:30πμ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων. 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ                                 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ 

ΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ                                   ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/1/12 12:50

    Κύριε τέως Δήμαρχε ΜΑΡΙΕ όλα έχουν ένα τέλος

    Εισπράττεις ότι έσπειρες το καλοκαίρι του 10

    Όταν πρόδωσες τους συνεργάτες

    Τώρα αγαπούλα μονό με κουκούλα θα μιλάς….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/12 17:18

    ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ , ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΗΛΑΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΜΑΡΙΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ .
    ΠΑΝΤΟΣ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/12 18:09

    Ανώνυμε σχολιαστή 6/1/12 12:50 είσαι όλα τα λεφτά. Σε τέσσερις σειρές τα είπες όλα. Μόνο που ξέχασες την ετικέτα του. Εκτός από την κουκούλα έχει και το όνομα του. Είναι η γνωστή σε όλους τους παλιούς Σεληνιώτες Λιλή Μαρλέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/12 20:44

    ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΩΤΕΣ. ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΠΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 'Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/12 23:01

    Αγαπητοί συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι, η σημερινή εικόνα σας στην κοπή της πίττας των Σεληνίων ήταν τραγική. Άγνοια,μένος, απρέπεια, πείσματα, έλλειψη σεβασμού προς όσους βρέθηκαν εκεί να ανταλλάξουν ευχές για την καινούργια χρονιά και όχι να παρακολουθήσουν το σόου σας.Του χρόνου- καλά νάμαστε -θα μείνω σπίτι να φάω την πίττα που μου περίσσεψε απ' την Πρωτοχρονιά.Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/12 23:20

    Πολύ καλά θα κάνεις. Μόνο σε παρακαλώ του χρόνου, καλά να' μαστε, πάρε στο σπίτι σου και την αγαπούλα με τη κουκούλα, αν δεν τον έχουν μαζέψει μέχρι τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/12 08:47

    Πολλά ευτράπελα και παρατράγουδα συνέβησαν σήμερα στη κοπή της πίτας της Κοινότητας Σεληνίων.
    Εμφανίστηκαν στην αίθουσα της εκδήλωσης οι "γνωστοί" ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει μέχρι και σήμερα ότι την ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ και ζητούσαν ντε και καλά ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ για να μιλήσουν. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ αυτών, έξαλλος (προφανώς δεν είχε πάρει τα χάπια του) ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ με κορυφαία φράση: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ (ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ).
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, από δω και στο εξής , ως σύγχρονος ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, δεν θα επιτρέπει την είσοδο στα Σελήνια, παρά μόνο με την επίδειξη ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, που θα υπογράφεται βεβαίως από τον ίδιο.
    Πόσο δίκιο είχε τελικά ο πρώην Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σεληνίων, που διαμαρτυρόταν γιατί του είχε πάρει τα κλειδιά και τα είχε δώσει στο ζευγάρι των "ημετέρων" και μη αιρετών!!!
    ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΙΣΤΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/12 20:51

    Ρε ας το διάολο από δω κηφήνες;
    Τι κίνημα πολιτών είναι αυτό ρε μαλάκες που κρυβώσαστε όλοι μαζί; Θέλετε να έχετε και λόγο στα δημοτικά δρώμενα! Ού να μου χαθείτε πουλημένοι και ξεπεσμένοι δημο-σωτήρες;
    Λοιπόν, άκου δω παραπλανητή. Επειδή εγώ ήμουνα εκεί, ενώ εσύ δεν ήσουνα όπως αποδεικνύεται από τα γραφόμενά σου, η αλήθεια είναι η εξής.
    Επειδή ο Τσάβες όταν βλέπει ακροατήριο οι ορμόνες του ανεβαίνουν, είπε και τι δεν είπε την ημέρα αυτή, αφήνοντας σαφέστατα αιχμές και υπαινιγμούς κατά του πρ.δημάρχου Τραυλού, χωρίς να τον επαναφέρει στην τάξη ο άβουλος, άοσμος και ανύπαρκτος πρόεδρος της δημ. κοινότητας, διαπράτοντας έτσι σοβαρό σφάλμα αφού η κοπή της πίτας συνδιάζεται με την ανταλλαγή ευχών και όχι κατηγοριών.
    Αφού λοιπόν επέτρεψε την παρεκτροπή της μιας μεριάς, είχε υποχρέωση να επιτρέψει και στην άλλη μεριά την θιγόμενη να υπερασπιστεί και να απαντήσει στις όποιες καλυμένες ή μη κατηγορίες και μομφές. Αυτό επιτάσσουν οι δημοκρατικοί θεσμοί και κανόνες.
    Το ότι είσαστε καραγκιόζηδες, το επιβεβαιώνετε μέσα από τα γραφόμενά σας στο δήθεν δελτίο τύπου, αφού θέλετε και τα δικά σας δικά σας,και τα δικά μας δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/1/12 21:10

    Τουλάχιστον ο Τσαβαρής έχει στα Σελήνια Πρόεδρο και κοινοτικό συμβούλιο κι όσο και να σας πονάει δουλεύουν. Εσείς τόσα χρόνια τι είχατε;
    και τώρα ο "ο άβουλος, άοσμος και ανύπαρκτος πρόεδρος της δημ. κοινότητας," έγινε κακό παιδί και τον βάλατε τιμωρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/1/12 21:42

    re gavou egines bravos tou prwin? xaxaxa ante klapse re blaka. xesmeno se exoun oloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/1/12 22:51

    Αξιότιμε κύριε Καρδηνάλιε, για τη ταμπακιέρα........................................................................Οι φήμες της εποχής έφερναν την οικογένεια Τραυλού να διατηρεί στενές σχέσεις με τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου και τη σύζυγό του Δήμητρα Λιάνη... .......................................................................... έχετε να μας πείτε κάτι και σε μας τους υποτακτικούς σας;

    Φήμες σας θέλουν να λέγατε χθες σε σπίτι στη Κούλουρη, σε έξαλλη πάλι κατάσταση, ότι: ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    Τα λεφτά που θα χαλάσετε είναι από τις καθ'όλα έντιμες δουλειές με το Βαθύ ΠΑΣΟΚ; Αυτό μας ενδιαφέρει, γιατί είναι δικά μας λεφτά. Είναι τα κλεμμένα λεφτά του λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/1/12 11:45

    Τ Ε Χ Ν Ο Δ Ο Μ Η !
    Τ Ε Χ Ν Ο Δ Ο Μ Η !

    Τ Α Σ Ε Λ Η Ν Ι Α Μ Ο Υ Ψ Η Φ Ι Ζ Ο Υ Ν Μ Ο Ν Ο Ο Τ Ι Π Ω Ε Γ Ω !

    Ε Ν Α Σ Ε Ι Ν Α Ι Ο Δ Ο Ν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.