Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιαν 2012

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ € ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ


Είναι χαρακτηριστικό του ανδρός να χρησιμοποιεί λόγια μεγάλα (κατά το μεγάλη μπουκιά φάε ……..), που στερούνται σοβαρής σκέψης και λογικού  ερείσματος.
Πολλές φορές στο παρελθόν έχω αρθρογραφήσει για την ασυνέπεια λόγου και έργων του κ. Τσαβαρή, τότε που ήταν στην αντιπολίτευση, την περίοδο που η ασυνέπεια των λόγων ήταν προσωπική υπόθεση και χαρακτήριζε το άτομο, σήμερα όμως, τα πράματα είναι τελείως διαφορετικά, σήμερα το άτομο τυγχάνει να είναι ο δήμαρχος του νησιού και οπωσδήποτε  η ασυνέπεια έχει ανταπόκριση  και επιρροή στην πορεία του τόπου.   
Ο κ. Τσαβαρής έχει στηρίξει το πολιτικό του μέλλον και την πορεία του ως δήμαρχος, στην ανεύθυνη και ψευδεπίγραφη επιχειρηματολογία του χρέους που βρήκε στο δήμο, μια πέρα για πέρα ψεύτικη εικόνα, που παρουσίασε και συνεχίζει να παρουσιάζει, κατά την έννοια του πες - πες κάτι θα μείνει, έτσι γενικά και αόριστα δαιμονοποιεί τους προηγούμενους δημάρχους και δημιουργεί το άλλοθι του, για την ανυπαρξία έργου και την μη υλοποίηση προεκλογικών υποσχέσεων.
 Ένα άλλοθι που δεν ισχύει, γιατί ο ίδιος το έχει ήδη καταρρίψει με τις πράξεις του, και συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο της 13/12/2011 και στη συζήτηση του θέματος «Έγκριση Προγράμματος Οικονομικής Αποκατάστασης Δήμου Σαλαμίνας», στην ερώτηση μου σε ποιό ποσό έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα το χρέος που βρήκε,  αφενός αποδέχτηκε  το ποσό των 3.000.000€ προς τρίτους, αφετέρου κατά  τη συζήτηση και την ψήφιση  του θέματος από τους δημοτικούς συμβούλους  της πλειοψηφίας, για την επιμήκυνση του χρέους, αποδείχτηκε ότι φορτώνουν στο δήμο άλλα 7.000.000 €.
Έτσι μόλις συμπλήρωσε ένα χρόνο στη διοίκησης του δήμου η νέα δημοτική αρχή υπό τον κ.Τσαβαρή αυξάνει το χρέος του δήμου κατά 10.000.000 €.
 Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μου δόθηκε η ευκαιρία, για μια ακόμη φορά να ζητήσω από το δήμαρχο, να δεχθεί το αίτημά μου για μια κοινή συνέντευξη τύπου (debate),   έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα, να ενημερωθούν κατά τον καλλίτερο τρόπο για το θέμα αυτό όλοι οι δημότες, πρόταση την οποία έντεχνα προσπάθησε να αποφύγει.
Τα περιθώρια στενεύουν  και τελικά θα υποχρεωθεί να αποδεχτεί την πρόταση μου, διότι διαφορετικά για άλλη μια φορά θα φανεί αναξιόπιστος στα μάτια των Σαλαμινίων πολιτών.
Εγώ θα επανέρχομαι στο αίτημα της κοινής συνέντευξης μέχρι την πραγματοποίησή της.
Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

43 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/1/12 18:34

    Αϊντε μπράβο, ν’ αγιάσει το στόμα σου πες τα Χρυσόστομε πια να καταλάβει κι ο κόσμος που έμπλεξε!
    Να ξέρεις Σπύρο μου για την απαλλαγή θέλει αγώνα σκληρό από τώρα κι ας τους να λένε πως είναι νωρίς, τις βδέλλες μια μια τις βγάζεις κι όχι όλες μαζί και στην περίπτωση μας μια βγάζεις δυο κολάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/12 19:14

    Ρε καλώς τα δεχτήκαμε τα ζόρικα παλικάρια (έτσι μας αποκαλούσαν οι τότε της νυν σημερινής αρχής) άλλα λέγατε παλικάρια μου και άλλα κάνετε; Ποιός τα τρώει δήμαρχε τα λεφτά; Που πήγανε τόσα λεφτά σε ένα χρόνο; Δήμαρχε! δεν άλλαξες τον υπεύθυνο επιβλέποντα της αποχέτευσης που έλεγες ότι αυτός δεν είναι μηχανικός και είναι και καλό παιδί στα παιχνίδια και την αρπαχτία. Δήμαρχε έλεγες φελό τον ειδικό σου σύμβουλο και σήμερα τον καμαρώνεις. Δήμαρχε ορκιζόσουνα ότι τον ειδικό εμπορίου δεν τον ήξερες και σήμερα τον έχεις ντερβένακα στη δημαρχία. Αλήθεια με ποιά ιδιότητα; Δήμαρχε έλεγες ότι θα μηδένιζες το χρέος τι χαμπάρια με τα 10.000.000ευρώ χωρίς έργο; Τί χαμπάρια στα αμπάρια, τρώμε με χρυσά κουτάλια; Δήμαρχε! βγες στους ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ και πες όλο αυτό το υπέρογκο ποσό που το χρησιμοποίησες, χωρίς κανένα μα κανένα έργο. Βγές στους ΚΟΥΛΟΥΡΙΏΤΕΣ και πές τους την αλήθεια ότι αποτύχατε και δεν μπορείτε να ελέγξετε πλέον τη διοίκηση και τη διαχείρηση της δημαρχίας. Δήμαρχε βγές στους ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ και ζήτα συγνώμη για την αποτυχία σου, είναι μια πράξη ευθύνης που μπορεί να μετριάσει τα πράγματα. Δυστυχώς πρόσβαλες τον ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΑ που τόσο σε ανέδειξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/12 19:45

    ΤΡΑΥΛΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/12 19:50

    kala re platzouka prepei na to koitakseis, sto telos tha tyflotheis adelfe moy apo thn synex;h malakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/1/12 20:26

    Καλά ρε Μαστροκόλια δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Είναι που είναι Κουτοπίπης, τι του γράφεις και εσύ παπαριές; Το ποσό του χρέους που πρόσθεσε ο Τσαβαρής σε ένα χρόνο είναι 82.000.000 ευρώ και βάλε!!! Να σου εξηγήσω γιατί: 7.000.000 ευρώ για την 25ετία από την αναχρηματοδότηση του χρέους. Σωστά μέχρι εδώ. 3.000.000 ευρώ (κατά μέσο όρο -και λίγα λέω!!!) το χρέος προς τρίτους για ένα χρόνο Χ 25 χρόνια = 75.000.000 ευρώ + 7.000.000 ευρώ =
    82.000.000 ευρώ. Κατάλαβες Λάμπρο μου; 82.000.000 ευρώ !!! φέσωσε ο Τσαβαρής τον Δήμο μέσα σε ένα χρόνο!!! Το άκουσες Λάμπρο μου; Τις παπαριές που δίνεις του Κουτοπίπη να δημοσιεύει, να τις λογαριάζεις σωστά. Απλά μαθηματικά είναι Λάμπρο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/1/12 21:04

    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ: 7,00 ΕΚΑΤ. / 25 ΧΡΟΝΙΑ = 280.000 + 3,00 ΕΚΑΤ.=3.280.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 10,00 ΕΚΑΤ.

    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟ ΤΟΥ: ΣΤΑ 3,00 ΕΚΑΤ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ !!! ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΟΜΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ; ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΗΜΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ.

    ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/1/12 21:36

    Άν περιμένετε απάντηση θα πρέπει να ενημερώσετε τους δημότες για τον αριθμό των κομπιούτερς, εκτυπωτών, φωτοτυπικών και οθονών που αλόγιστα αγόραζει ο δήμος; Ποιος ήταν ο λόγος του κατεπείγοντος για τις αγορές αυτές εν μέσω κρίσης απο ποιόν αγοράστηκαν και γιατί δώθηκαν απ' ευθείας ανάθεση; Να ενημερώσετε τους δημότες ποιός σήμερα διαχειρίζεται το έργο της αποχέτευσης. Να ενημερώσετε τους δημότες τι κάνει το νταμάρι του φίλου σου του αγγέλου; Τι κάνουν τα άλλα νταμάρια ποιοί τα διαχειρίζονται και για ποιό λόγο; Να ενημερώσετε τους δημότες για σκατά που κάνουν σιργιάνι στην ΚΟΥΛΟΥΡΗ όταν βρέχει και όποτε τους έρχεται ποιός ευθύνεται; Αν μας ενημερώσετε μόνο για αυτά θα πεισθούμε και εμείς οι πολίτες για τις αγαθές(αμαρτωλές) προθέσεις σας. Καλό χρόνο αρπαχταδόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/1/12 23:37

    Εμφανίστηκε πάλι ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΒΛΑΞ, γνωστός σε όλη τη Σαλαμίνα και όχι μόνο, ως ΚΟΥΤΟΣΟΦΡΑΣ ή ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ, τοκογλύφος στο επάγγελμα, πλαισιωμένος από το γνωστό δυοπτροφόρο φερέφωνο ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟ, τον ειδικό σύμβουλο της κουβαρίστρας ΜΑΣΤΡΟΣΑΝΤΟ, τον σαϊνη Γ.ΜΠΙΛΛΙΑ, την ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ, τον ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ και λοιπούς συγγενείς (ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Εεεεε;;;), ανίκανος να αποχωριστεί τα λάβαρα της πομπώδους βλακείας του, εξακολουθεί ως νέος ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ να ξιφουλκεί εναντίον των "νεοβαρβάρων", που τον εκθρόνισαν από τον θρόνο της Δημαρχίας. Μάχεται, γιατί, με τον μεγάλο ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ να κρατά την παγκέτα και να διευθύνει γελώντας κάτω από τα μουστάκια του, έχουν όνειρα: ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΚΑΖΙΝΑ- ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ - SLOPS - ΤΟΥΡΛΑ- ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΕΡΟΥ (λες και η ΕΥΔΑΠ δεν ξέρει να μετρήσει τη πίεση)- ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ κ.λ.π.,κ.λ.π. Με την παρότρυνση όλων αυτών βγαίνει στη πασαρέλα των λαμογιομπλογκς και λέει ότι βλακεία του κατέβει. Τέτοιο μυαλό έχει, τέτοια αριθμητική κάνει.
    Αυτά που γράφει είναι ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ καραγκιοζιλίκια για κλωστές και κουβαρίστρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/12 01:05

    EGW ENA BLAKA JERW STH SALAMINA TON TZABARI POY NOMIZI OLOYS TOYS ALLOYS BLAKES GIASOY KOYTOTSABARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/1/12 01:07

    Who is the newly kondiloforos of blogs; The who find him to play a card tzoker free.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/1/12 07:30

    Ντελίριο τα Τσαβαρόσκυλα μόλις βγει ανακοίνωση αντιπολίτευσης. Δεν την αντέχουν οι Σεληνιασμένοι, κάνουν σαν τα σκυλιά που τους παίρνεις το φαΐ τους από μπροστά.
    Ευτυχώς συνεχίστε με αμείωτο ρυθμό, εσείς θα κάνετε δήμαρχο τον Σοφρά ξανά, ο Σπύρος δεν χρειάζεται να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Με το δικό σας επίπεδο και τους δικούς σας αφρούς οι Κουλουριώτες έχουν μέτρο σύγκρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/1/12 08:07

    ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΚΑΖΙΝΑ- ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ - SLOPS - ΤΟΥΡΛΑ- ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΕΡΟΥ (λες και η ΕΥΔΑΠ δεν ξέρει να μετρήσει τη πίεση)- ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ κ.λ.π.,κ.λ.π.

    Για τα παραπάνω πείτε μας και αφήστε τις εγγλεζοσαχλοπαπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/1/12 08:11

    Θερμή παράκληση από Τσαβαρόσκυλα:

    Μήπως μπορείτε να μας τα γράφετε στα κινέζικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/1/12 08:24

    ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΙΑ!!!

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ (ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ) ΝΑ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΟΥΣ;;;;

    ΝΤΡΟΠΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΚΑΙ ΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ DEBATE. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/1/12 09:09

    .....ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ.... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ..... ΕΣΥ ΣΟΦΡΑ ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΛΟΠΥΛΑΛΑ ...ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ........ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ..... ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ...... ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΔΡΟΤΟΙΧΟ ....ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ 12000 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΗΣ .......60000 .... ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ..... ΑΛΛΑ ΜΗ ΧΕΣΩ ...ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΗΜΠΕΗΤ ΣΟΦΡΑ......δυο ψυλοι μαλωναν σε ξενο αχυρωνα.....Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ....Ο ΜΑΚΡΗΣ ...Ο ΑΓΑΠΙΟΥ.... Ο ΣΟΦΡΑΣ..... Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ..... Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ..... Ο ΜΠΕΓΝΗΣ...... Η ΝΑΝΝΟΥ...... Ο ΡΑΠΤΗΣ.......ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ....ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ..... ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ....ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ.....






    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/1/12 10:58

    Πάλι ο ψυχανώμαλος εμφανίστηκε με την αγάπη για την Σαλαμίνα και την Πατρίδα;
    Ποιός τον αντέχει τώρα, να μας βάζει κάθε 10 λεπτά το ίδιο ποίημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/1/12 11:19

    Εσύ "ανώνυμε" που αγαπάς τη Σαλαμίνα και τη πατρίδα, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ; Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!! Μάθετε λοιπόν!!! ότι τον Κουτοπίπη, τον Μαστρολάμπρο και τον Μαστροσάντο μπορείτε να τους πιάνετε κορόϊδα και να βάζετε τον Κουτοπίπη, τον τυφλωμένο από το μίσος πανύβλακα, να δημοσιεύει ότι ηλιθιότητα του πείτε, για να τον ξευτιλίζετε!!! Ας μάθουν λοιπόν και οι φίλοι αναγνώστες ότι το ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ αποτελείται από τους: ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ, ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΛΑΛΑΚΗ. Τόπος συσκέψεων: ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Επαγγελματικές σχέσεις: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Μελλοντικοί στόχοι: ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ. Μάθετε λοιπόν και πάρτε το χαμπάρι!!! ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/1/12 11:22

    Πες τα ρε Σπύρο! έχεις μεγάλα @@ τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/1/12 11:26

    Φορητοί υπολογιστές με το κιλό στη δημαρχία για όλους τους παριστάμενους συμβούλους της κακιάς ώρας. Πως αγοράζονται αυτοί οι υπολογιστές κύριοι σύμβουλοι; Θεωρείτε τα χρήματα των ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ δικά σας για την τσέπη σας και για κομπιούτερς; Να μας πείτε πόσα χρήματα σπαταλήσατε για φωτοτυπικά, κομπιούτερς, εκτυπωτές και προτζέκτορες; Ποιός ήταν ο λόγος του κατεπείγοντος και απο ποιόν αγοράστηκαν και γιατί; Δήμαρχε πόσα χρήματα σπατάλησες των ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ όλα αυτά που ποτέ δεν υπήρξαν αναγκαία; Δήμαρχε 10.000.000ευρώ που σε καταγγέλουν ανοιχτά και με στάμπα (από τον κύριο ΣΟΦΡΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ) που τα σπαταλήσατε και αφήνετε τον τόπο σε μαύρο χάλι; Κύριε Δήμαρχε πρέπει κάποτε με στοιχεία να βγείς στους ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ και να απαντήσεις διαφορετικά για ότι σε κατηγορούν είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/1/12 11:26

    Εσύ "ανώνυμε" που αγαπάς τη Σαλαμίνα και τη πατρίδα, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ; Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!! Μάθετε λοιπόν!!! ότι τον Κουτοπίπη, τον Μαστρολάμπρο και τον Μαστροσάντο μπορείτε να τους πιάνετε κορόϊδα και να βάζετε τον Κουτοπίπη, τον τυφλωμένο από το μίσος πανύβλακα, να δημοσιεύει ότι ηλιθιότητα του πείτε, για να τον ξευτιλίζετε!!! Ας μάθουν λοιπόν και οι φίλοι αναγνώστες ότι το ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ αποτελείται από τους: ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ, ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΛΑΛΑΚΗ. Τόπος συσκέψεων: ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Επαγγελματικές σχέσεις: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Μελλοντικοί στόχοι: ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ. Μάθετε λοιπόν και πάρτε το χαμπάρι!!! ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/1/12 11:50

    4/1/12 11:26 Τελικά ρε μεγάλε πόσα σου δίνει για γράφεις αυτές τις παπαριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/1/12 11:52

    ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/1/12 13:25

    10.000.000 ευρώ πέταξαν για ροζ σκάνδαλα και προτζέκτορες της καμπάνιας του μαυρογιαλούρου. Ώρε γκούριζες πόσα μασάτε εις βάρος του λαού. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ 10.000.000 ΕΥΡΩ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/1/12 13:27

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΠΥΡΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΥΤΟΣ; Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΚΙΜΙΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ; ΣΠΥΡΟ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/1/12 14:35

    Σε κατηγορεί ευθέως και με πυγμή ο (πάλι δήμαρχος Σαλαμίνας) ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 10.000.000ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ. Εσύ ανίκανος να απαντήσεις, προσπαθείς με κατινιές να αποφύγεις την αλήθεια. Πως είναι δυνατόν ένας δήμαρχος αντί να αντιταχθεί όπως η θέση του το επιβάλει να καταφεύγει στην κατινιά, την βρισιά, την άρνηση στην απάντηση και την υπεκφυγή; Τελικά άλλα πίστευε ο λαός του τόπου και άλλα του ήρθαν στο κεφάλι, λαμόγια, αρπαχτικά, κατίνες και μικρόψυχοι. ΤΑ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ.
    10.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος4/1/12 15:04

    Άσε Σπύρο μου να γράφουν τα Τσαβαρόσκυλα, μεροκάματο βγάζουν κι αυτά, εντολές εκτελούν μην τα παρεξηγείς σε παρακαλώ. Μ’ αυτά και μ’ αυτά στο τέλος θα κάθεσαι κι αυτοί θα σε κάνουν δήμαρχο. Σου μιλάω για μεγάλη καφρίλα αδελφέ μου. Τώρα θα μου πεις με στραβό θα κοιμηθείς, το πρωΐ θα αλληθωρίσεις. Κατά τον κύρη και τα τσιράκια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος4/1/12 16:08

    ......ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...



    ΠΡΟΣ: ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚ

    ΚΟΙΝ: ΕΝΘΕΝ & ΕΝΘΕΝ

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ Η ΠΡΩΗΝ ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛ..ΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ....


    ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!!


    ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ!!!!! ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚ!!!!

    Πάλι ο ψυχανώμαλος εμφανίστηκε με την αγάπη για την Σαλαμίνα και την Πατρίδα;
    Ποιός τον αντέχει τώρα, να μας βάζει κάθε 10 λεπτά το ίδιο ποίημα;



    ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ ΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ????? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.....ΧΩΡΙΣ ΛΑΠΤΟΠ?????????....



    ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ......ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΚΟΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ....ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΟΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ....... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ!!!!!!!






    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/1/12 17:46

    10.000.000 ευρώ ψάχνουν να τα βρούν απεγνοσμένα στη δημαρχία, πέταξαν σαν τα πουλιά, σαν τα αισθήματα τα ροζ, τα πράσινα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος4/1/12 19:04

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος4/1/12 20:35

    Εσύ που έχεις μεγάλο καημό με τα κομπιούτερς, για πες μου ρε μεγάλε. Αυτά που αγόρασε ο Σοφράς από τον Πειραιά από τον αδελφό γνωστού εργολάβου και ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ; Απάντησε μου γιατί αγωνιώ και δεν μπορώ να περιμένω το πόρισμα της έρευνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/1/12 20:41

    ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΜΑΚΑΚΑ...
    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος4/1/12 20:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος4/1/12 20:55

    Τελικά γράφετε... γράφετε... ότι βλακεία σας κατέβει... από τους αρχηγούς συνδυασμών (βλέπε Σοφράς) μέχρι τον τελευταίο κονδυλοφόρο. Για τη ταμπακιέρα όμως μούγκα....

    και σας την είπαν ξεκάθαρα σήμερα... απόσπασμα από σχόλιο αναγνώστη 4/1/12 11:25:

    ...Ας μάθουν λοιπόν και οι φίλοι αναγνώστες ότι το ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ αποτελείται από τους: ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ, ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΛΑΛΑΚΗ. Τόπος συσκέψεων: ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Επαγγελματικές σχέσεις: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Μελλοντικοί στόχοι: ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ....

    αλλά εσείς... το βιολί σας. Να βρίζετε ο ένας τον άλλο και άλλοι να τα τσεπώνουν χοντρά εις υγεία των κοροϊδων. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ!!! και τα μεταξύ σας τα λύνετε αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος4/1/12 23:02

    Για να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι σιγά σιγά και να φτάσουμε στο ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ...

    1η Ερώτηση: Πότε αγοράστηκε το νταμάρι από τον ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ;;;
    Απάντηση: Επί ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΛΑΛΑΚΗ!!!

    2η Ερώτηση: Πότε ο ΛΑΛΑΚΗΣ έγινε ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες;;;
    Απάντηση: Επί ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ όταν ο ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗΣ αγόρασε το νταμάρι!!!

    3η Ερώτηση: Τι δουλειά έκαναν τα ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ του ΛΑΛΑΚΗ;;;
    Απάντηση: Μετέφεραν τα αδρανή από το ΝΤΑΜΑΡΙ του ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ!!!

    4η Ερώτηση: Πότε ο ΛΑΛΑΚΗΣ "ΑΠΩΛΕΣΕ" ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ;;;
    Απάντηση: 'Οταν ΑΠΩΛΕΣΕ τον ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΡΟΝΟ

    Η συνέχεια επί των BLOGS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος4/1/12 23:29

    ΣΠΥΡΟ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΣ. ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΣΟΦΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΑ ΜΑΚΡΗ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΦΛΑΤΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο ΚΥΒΟΣ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΕΡΙΦΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΨΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΣΑΝ ΓΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος5/1/12 00:32

    Για να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι σιγά σιγά και να φτάσουμε στο ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ...

    1η Ερώτηση: Πότε αγοράστηκε το νταμάρι από τον ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ;;;
    Απάντηση: Επί ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΛΑΛΑΚΗ!!!

    2η Ερώτηση: Πότε ο ΛΑΛΑΚΗΣ έγινε ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες;;;
    Απάντηση: Επί ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ όταν ο ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗΣ αγόρασε το νταμάρι!!!

    3η Ερώτηση: Τι δουλειά έκαναν τα ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ του ΛΑΛΑΚΗ;;;
    Απάντηση: Μετέφεραν τα αδρανή από το ΝΤΑΜΑΡΙ του ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ!!!

    4η Ερώτηση: Πότε ο ΛΑΛΑΚΗΣ "ΑΠΩΛΕΣΕ" ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ;;;
    Απάντηση: 'Οταν ΑΠΩΛΕΣΕ τον ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΡΟΝΟ

    Η συνέχεια επί των BLOGS....

    4/1/12 23:02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος5/1/12 00:35

    θα έρθουμε και σε σένα Σπύρο. Είσαι ο επόμενος ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ με τον ΝΤΑΜΑΡΑΤΖΗ μετά τον Λαλάκη. Μη βιάζεσαι. 'Ετσι κι αλλιώς θα περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος5/1/12 10:09

    Άμα αρχίσουμε εμείς τις ερωτήσεις απο τα νταμάρια μέχρι τις αγορές των ροζ βιλών να δείτε τι θα δείτε; Ο σύμβουλος εμπορίου, μαζί με το σύμβουλο τειχών και τειχίων θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012 που ακόμα νομίζεται ότι είναι το 2010 και κάνετε αγώνα για να μπείτε στη δημαρχία. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος5/1/12 13:12

    Από το παρελθόν θα ξεκινήσουμε φίλε για να φτάσουμε στο σήμερα και στο μέλλον. Γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι ΟΛΑ είναι αλυσίδα. Θα φτάσουμε και εκεί που θέλεις, αλλά με τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος5/1/12 14:59

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος5/1/12 19:35

    Ρε ο Τσαβαρής έφερε βόλτα όλες τις κομματικές παρατάξεις και έγινε δήμαρχος, χωρίς να δώσει τίποτα, μόνο υποσχέσεις και πήρε τον δήμο.
    Τώρα που τον έχει και μοιράζει παιχνίδι, θα σας πάρει και τα σώβρακα, ξέρετε γιατί, γιατί είσαστε όλοι λιγούρηδες, γύφτοι και κάνετε τούμπα στην δραχμή, φαντάσου στο ευρώ .
    Δέεστε έχουν βγει όλοι στα κεραμίδια, γιατί είναι μοναχοφαήδες όλοι τους, οι τραβλάκηδες μασροκολαράκηδες λαλάηιδες μπιλιάκηδες και όλη η βρώμα της Σαλαμίνας, αλλά σας πήρε χαμπάρι ο λαός της Σαλαμίνας και θα σας στείλει όλους στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος5/1/12 20:08

    Τόν ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ που είναι φιλότιμος τον ξεγελάς με ένα ούζο, αλλά άμα σε πάρει χαμπέρι, τον κόσμο όλο να του τάξεις μαύρο θα φάς και θα το δεις. Όσο για τις εξαιρέσεις τους γυφτάκους, τους αρπαχτάκους και τους κλεφτάκους, αυτούς ήδη τους έχει κοντά του γιαυτό και δεν θα ξαναγίνει ποτέ των ποτών ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΏΝ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΝΙ, ΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος10/1/12 14:56

    ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ...Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΑΛΙΩΣ...ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.