Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιαν 2012

Εκδήλωση ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου Σαλαμίνας


Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι συνδιασκέδασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου Σαλαμίνας σε παραλιακό κέντρο του νησιού μας το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου. Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου κ. Γιάννης Κοκκολάκης είπε:


Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά,

Μπορεί ως ευχή να ακούγεται κοινότυπη να χει γίνει όπως λέμε του συρμού - όμως πραγματικά, ποτέ άλλοτε δεν είχε τόση κυριολεκτική σημασία όσο σήμερα, όπου με τόσα και τόσα προβλήματα που καθημερινά μας περιστοιχίζουν, κοντεύουμε να χάσουμε όχι μόνο την υγειά μας αλλά ακόμα κι αυτή την ορθή μας σκέψη !

Δυστυχώς το ζήσαμε κι αυτό, η πατρίδα μας δοκιμάζεται σκληρά κι όχι μόνο στον οικονομικό τομέα όπως εκ πρώτης όψεως φαίνεται αλλά και σε εθνικό επίπεδο που δυστυχώς θα το δούμε κι αυτό τις προσεχείς ημέρες του Νέου χρόνου που σύντομα θα υποδεχτούμε. Ποτέ άλλοτε δεν υποδεχτήκαμε Πρωτοχρονιά με τόσο σφίξιμο ψυχής.

Όλοι σ’ αυτή την αίθουσα, ο καθένας στο σπιτικό του βιώνει την σκληρή πραγματικότητα. Όμως χρονιάρες μέρες, δεν θα σας στεναχωρήσω άλλο - άλλωστε όλοι σας έχετε κάνει ήδη τις δικές σας σκέψεις. Ας διώξουμε λοιπόν όλες αυτές τις σκέψεις απ’ το μυαλό μας για απόψε το βράδυ να διασκεδάσουμε με ψηλά το κεφάλι.

Να σας ευχηθώ λοιπόν εκ βάθους καρδίας υγεία και μακροημέρευση σε σας και στις οικογένειες σας και κυρίως ας μας διαψεύσει ο Νέος Χρόνος το 2012 όλους εμάς τους απαισιόδοξους και να φέρει την πρόοδο στον τόπο μας και σ’ όλους τους πολιτικούς μας την χαμένη τους φιλοπατρία και την χαμένη τους αξιοπρέπεια.

3 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Κοκολάκη μάγκα με τα χορευτικά σου κι άσε τις παλιοκατίνες να λένε, δουλειά σου εσύ κι αν τερματίσεις με τον Τσαβαρή έλα να με χέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/12 12:26

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ 2η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ!ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΟΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.