Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιαν 2012

ΚΥΚΛΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/1/12 17:39

    Καλά ρε Λάμπρο, θες και τα κάνεις ή σου ξεφεύγουν; Που ζεις; Δεν ξέρεις γιατί ξεκίνησε ο πόλεμος στα Σελήνια μεταξύ Τσαβαρικών και Τραυλικών; 'Οχι για την ωραία Ελένη αλλά για τον Μαρκαντώνη. και συ πιάνεις και βάζεις αυτές τις αναρτησεις; Κατέβασε την γρήγορα, γιατί αλοίμονο σου από τον Καρδηνάλιο, που κατά τις φήμες είναι και όψιμο φιλαράκι σου. Και ξέχασα να σου πω στα Σελήνια δεν θα ξανακόψουν πίτα. Από του χρόνου θα κόβουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/12 19:20

    Να τους πεις καλύτερα του χρόνου να κόψουν κανα χέρι ,αυτό ας πούμε που ψηφίσαν πέρσι τον λεγάμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/1/12 20:01

    εδώ δεν το έκοψαν τόσα χρόνια που ψήφιζαν τον καρδηνάλιο. Τώρα θα το κόψουν; Τσαβαρής και πάλι Τσαβαρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/1/12 20:48

    Έπηξε ο κόσμος με την μπούρδα και την ανεπάρκεια σας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι αυτό που συμβαίνει για τα παιδιά. Δεν καταλαβαίνετε ότι τόσοι πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι δεν συνεργάζονται σε μια πολιτική συντεχνία, αλλά συμμετέχουν σε κάτι που το πιστεύουν πραγματικά και τους εμπνέει. Αλλά αν το είχατε καταλάβει νωρίτερα θα είχατε τουλάχιστον την εξυπνάδα να το κάνετε πρώτοι εσείς. Εσείς που σας νοιάζει τόσο το καλό και το κακό μας. Ε, λοιπόν ευχαριστούμε πολύ. Δεν πειράζει μια άλλη φορά. Μπορείτε να μας αφήσετε τώρα ήσηχους να απολαύσουμε την ευκαιρία αυτή που δίνεται στα παιδιά μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/12 05:18

    Καλά ρε Μαρκαντώνη, θα μας τρελάνεις; Τι εθελοντισμός είναι αυτός, όταν σου διαθέτουν πλήρες γραφείο μετά Γραμματέως και λοιπών ανέσεων και σου πληρώνουν τα πάντα; Σε ποιόν τα πουλάς αυτά;
    Εδώ οι Πεπόνης και Μουζαράκης, κοτζάμ Εισαγγελείς Εφετών, ούτε καρέκλα δεν τους είχανε να κάνουν τη δουλειά τους.
    Πάντως μπράβο του, ο άνθρωπος ξέρει να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους και σένα σε χρησιμοποιεί κατάλληλα. Σε ψυχολόγησε τι φρούτο είσαι, κι αφού γονάτισες κι έδωσες εξετάσεις υποτέλειας με το να κάθεσαι αδιαλείπτως και μέχρι πρωϊας στο δημοτικό συμβούλιο, σου λέει άντε πάρε βλάκα κι ένα γραφείο και κάτσε εκεί και δούλεψε για μένα. Εμένα ψηφουλάκια φέρτε μου, κι άντε και πηδ.....τε, τώρα μάλιστα που πέταξα και τον Τραυλό, όπως θα πετάξει και σένα καϋμένε Μαρκαντώνη, αφού πρώτα όμως πάρει ό,τι μπορεί να πάρει από σένα.
    Και τότε θα δικαιολογηθείς ότι δεν ήξερα - δεν το περίμενα, όπως λένε τόσοι και τόσοι άλλοι.
    Καλά δεν βλέπεις άνθρωπέ μου γιατί μπορεί να είσαι στραβός, μα ούτε ακούς; ή μήπως είσαι κι εσύ εθελοντής της πισινής τσέπης όπως τόσοι άλλοι;
    Αλλά τι κάθομαι και μιλάω σε έναν βλάκα και μισό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/1/12 15:18

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΤΙΜΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ."ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ".ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΣΟΦΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ,ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ,ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΤΑ ΕΣΕ ΚΙΝΗΣΗ "ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ.

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΤΣΕΠΗΣ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΗΣΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ "ΚΥΚΛΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/1/12 16:25

    Οι Κύκλοι Μαθημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης είναι η προσπάθεια ανθρώπων που τους ένωσε η αγωνία οτι οι προοπτικές των νέων όσο πάνε και περιορίζονται.Το σχολείο και οι δάσκαλοι αγωνίζονται ουσιαστικά αβοήθητοι,οι γονείς ασφυκτιούν κάτω από το βάρος μιάς σκληρής πραγματικότητας,καταντήσαμε να αρκούμαστε στα ελάχιστα, πάψαμε να ονειρευόμαστε.Έχουμε ευθύνη απέναντι στα νέα παιδιά που για γενιές φορτώσαμε στις πλάτες τους τις δικές μας αμαρτίες.Το να προσφέρουμε εθελοντικά-όσο κι αν αυτό φαίνεται αδιανόητο για κάποιους που πιστεύουν αποκλειστικά στον Θεό της τσέπης τους-πιστεύουμε πως είναι χρέος μας.Και ασφαλώς δεν θα απολογηθούμε γι αυτό!

    Εθελόντρια του Κύκλου Μαθημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/1/12 16:42

    Καλέ μου 5:18 π.μ. πού την βρήκες τόση χολή μέσα στο άγριο χάραμα;Σκέψου να προχωρήσει και η μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.