Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιαν 2012

Ο Δήμος Σαλαμίνας ευχαριστεί την Κοινοπραξία Ε/Γ – Ο/Γ Σαλαμίνας

Σαλαμίνα 24 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σαλαμίνας ευχαριστεί δημοσίως την Κοινοπραξία Ε/Γ – Ο/Γ Σαλαμίνας για τη δωρεάν μετακίνηση των απορριμματοφόρων του Δήμου από και προς το νησί.

Η συμβολή της Κοινοπραξίας στο δύσκολο έργο της καθαριότητας του νησιού, σε συνάρτηση με την οικονομική αδυναμία του Δήμου είναι καθοριστική και ευχόμαστε να βρει μιμητές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/1/12 14:34

    Ναί ρε, για να κάνετε εσείς τις απευθείας αναθέσεις.
    Ουστ από δω, κηφήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/12 15:16

    ΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΞΕΥΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/12 15:45

    Άλλο ένα κόλπο των νομικών. Εσύ βλάκα δημότη πλήρωνε σαν χαζός τα δημοτικά τέλη για να μην πηγαίνουν για το σκοπό που θες αλλά για άλλους σκοπούς.
    Κόλπο είναι του δημάρχου για να αποδείξει στο μέλλον ότι είχε πρόβλημα με την καθαριότητα και ότι κάποιοι έφτασαν στο σημείο να του κάνουν δωρεάν την μετακίνηση των απορριμματοφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/12 17:47

    Πες τε το ρε παιδια,γιαυτο ο Τσαβαρης εκανε γαργαρα οταν οι κατοικοι της σαλαμινας μιλουσαν για μειωση των εισιτηριων και για καρτες.Του ειχαν υποσχεθει οτι θα ειχε δωρεαν για τα απορριματοφορα και.....το τζιπ του Δημου.Ουστ ξεφτιλα πουλημενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/1/12 17:59

    Αφού δεν υπάρχει ικανή αντιπολίτευση. Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας. Μόνο την ψήφο σκέφτονται μην τυχόν και δυσαρεστήσουν τους φερμποτατζήδες αν μιλήσουν. Από την στιγμή που δεν πληρώνεις φέρρυ παρακαλούμε να μας μειώσεις τα τέλη καθαριότητας κ δήμαρχε. Αλλιώς να πληρώνεις φέρρυ κανονικά ή τα παιχνίδια με αυτούς να μην τα μεταφέρεις σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/1/12 20:16

    Αυτή η αντιπολίτευση είναι η πιό ικανή που είχε ποτέ ο Δήμος.
    Γιαυτό και οι σημερινοί που διοικούν, έχουν ξεφτιλιστεί στα μάτια όλου του κόσμου.
    Αυτοί όμως έχουν την εξουσία και κάνουν ότι γουστάρουν.
    Και η Βουλή έχει ικανή αντιπολίτευση αλλά ο Παπανδρέου κάνει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/1/12 20:22

    Ποια είναι ικανή αντιπολίτευση ο μπουμπούκος; Ατυχές παράδειγμα έφερες μεγάλε.
    Όσο για την Σαλαμίνα δεν βλέπω καμία ισχυρή αντιπολίτευση. Ο δήμαρχος μόνος του καίγεται χωρίς αντίπαλο. Σκέψου λίγο να του κάνατε αντιπολίτευση σχετικά με ιχθυοκαλλιεργειες, λατομείο, αποχέτευση, δρόμους, ΓΠΣ,διαχείριση, προμηθειες κλπ τι θα γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/1/12 20:39

    Εσύ μπορεί να μην την βλέπεις, αλλά για όλα αυτά που αναφέρθηκες, η αντιπολίτευση είναι εκείνη που τα ανέδειξε κι έτσι τα μαθες και συ. Τι άλλο, πέρα από ότι έχει κάνει, μπορεί να κάνει η αντιπολίτευση και δεν το κάνει, για να είσαι ικανοποιημένος;
    Αναμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/1/12 20:40

    Και το βιολί - βιολάκι.
    Πάλι δεν έχουνε λεφτά.
    Αν δεν έχετε λεφτά, πώς φτιάξατε ρε μπούρδες έναν προυπολογισμό 90.000.000 ευρώ; έ, μπορείτε να μου πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/1/12 20:50

    'Οπως έφτιαχνες και συ ηλίθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/1/12 01:45

    Καλά, δήμαρχος είναι και δεν ξέρει ότι υπάρχουν δύο κοινοπραξίες;
    Ποιά από τις δύο είναι η γαλαντόμα που την ευχαριστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/1/12 09:49

    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/1/12 10:28

    που ναξερε ρε, ξενος άνθρωπος είναι ήρθε να πιει ενα καφε στη Φανερωμενη κι έμεινε σεις τον βγάλατε δήμαρχο σκαστε και κολυμπατε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/1/12 18:05

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ!!ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΜΗΣΘΕΙΑ ΚΑΜΙΑ 50ΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/1/12 23:31

    Ρε φίλε τι μας λες τώρα, προφταίνει ο άνθρωπος να ασχοληθεί με τους νεφροπαθείς και τα ΑΜΕΑ; Είναι δυνατόν; Εδώ ο άνθρωπος ασχολείται με γιορτές και πανηγύρια με ταξίδια Ιταλία, Βέλγιο, Κύπρο, και μέσα σ’ όλα αυτά έχει και να ικανοποιήσει σύζυγο και κανα δυο γκόμενες, δεν σου υπολογίζω τα εξώδικα στους τέως συντρόφους, δεν σου υπολογίζω οδηγίες στους εθελοντές κοντυλοφόρους, δεν σου υπολογίζω πίτες κι άλλες τέτοιες πίπες μα έλεος πια και λίγο φιλότιμο ρε αδελφέ με εσένα θα ασχοληθεί τώρα….
    Είχες και χθες τέτοιο δήμαρχο που τα ζητάς κι απ’ τον σημερινό; Άϊ χάσου πια…. Δεν βλέπεις πια τι χρέος παρέλαβε; Στα φωνάζει 48 / 45 / 42 / 23 εκατομμύρια πάνω κάτω δεν έχει σημασία. Τον πιέζει και η ΕΥΔΑΠ που δεν πληρώνει κι αυτός τους τρέχοντες λογαριασμούς, για τους παλιούς ούτε συζήτηση να γίνεται.
    Τον πελαγώσατε ρε και με τις κωλο-ιχθυοκαλλιέργειες τι να κάνει τώρα τοτε ναι ήταν αντιπολίτευση τώρα;; Να και ο Αγγέλου ο φίλος του να κάνει ότι μπορεί να χρηματοδοτεί τον δήμο να βάζει πλάτες κι ο δήμαρχος να κάνει τι; Να του κλείνει τους δρόμους να του απαγορεύει την εξαγωγή των αδρανών πόλεμος σκέτος δηλαδή, και κει πάνω στο καλύτερο, χτυπά το γαμη….νο το ξυπνητήρι κι η φωνή της πεθεράς μου με επαναφέρει στην πραγματικότητα. Σήκω ρε ακαμάτη να πας στο μεροκάματο ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/1/12 10:34

    Τι σχέση μπορεί να έχει ο Αγγέλου με τον σημερινό δήμαρχο; Μήπως όταν ήταν υποψήφιος δήμαρχος μας είχε φλομώσει στο ψέμα κλείνοντας τους δρόμους για να μην φεύγει υλικό εκτός νησιού; Μήπως είχε υποσχεθεί ότι θα καλυτερέψει το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής μας σε αυτό το νησί βάζοντας τάξη στον Αγγέλου; Ήμαρτον ρε παιδιά το επάγγελμα του δημάρχου είναι ιερό όπως και του βουλευτού για αυτό άδικα τον κατηγορείτε ότι άλλα είχε πει προεκλογικά.
    Εξάλλου δεν μας τα λέγανε; Πολύ χρήμα σκορπάει προεκλογικά. Που τα βρίσκει; Αυτό αρκούσε για να ξέρουμε τι σοι δήμαρχος θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.