13 Οκτ 2012

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΠΟ 30-08-2012   ΕΩΣ   12-10-2012

-ΤΗΝ 30-08-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.30΄ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΝΑΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ  ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΕΝΟΣ(1) ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ (3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΤΑ(7)  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.

-ΤΗΝ 07-09-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.40΄  ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΑΜΙ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ  ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΕΝΟΣ(1) ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ (3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΤΑ(7)  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.

-ΤΗΝ 08-09-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 02.40΄  ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΙΧΕ ΑΥΤ/ΤΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΛΗΝΙΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΧΗΜΑ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΥΟ (2) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ(5)  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.

-ΤΗΝ 09-09-2012 ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 10.45΄ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ  ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΑΝΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.  Η  ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ(ΔΥΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ: ΔΕΚΑΕΞΙ(16) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ,ΠΕΖΟΠΟΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ 1ης ΕΜΑΚ  ΜΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ(15) ΑΝΤΡΕΣ, ΤΡΙΑ(3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ, Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  2ΔΑΚ ΚΑΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΣΣΑΚ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ  ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΠΕΡΙ Ω/23.30΄. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 10-09-2012 ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΔΥΟ(2) ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ  ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ, ΘΑΜΝΟΙ,ΔΕΝΤΡΑ, ΠΕΥΚΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ(500) ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΤΗΝ 29-09-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 07.10΄  ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΛΥΟΜΕΝΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΝΟ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΙΑ.  Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΥΟ (2) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ(5)  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.

-ΠΕΡΙ ΩΡΑ 13.42΄   ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ  ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΤΟΥΝΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.  Η  ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ: ΔΕΚΑ(10) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ (25) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  2ΔΑΚ ΚΑΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΣΣΑΚ. ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ  ΚΑΗΚΑΝ ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ, ΘΑΜΝΟΙ,ΔΕΝΤΡΑ, ΠΕΥΚΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΕΠΤΑ(7) ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ.

 ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

-ΤΗΝ 04-10-2012 ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 00.10΄   ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΞΥΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.  Η  ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ: ΔΩΔΕΚΑ(12) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ (2Ο) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΤΡΙΑ(3) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,  Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  2ΔΑΚ ΚΑΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΣΣΑΚ. ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ  ΚΑΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ(1) ΚΛΑΡΚ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ,ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ  ΞΗΡΑ ΧΟΡΤΑ, ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ,ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΕΝΟΣ(1) ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ(2) ΟΙΚΙΕΣ.

 ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/10/12 14:51

  Κάποιοι θα θέλανε να είχε πάρει φωτιά και το ΣΔΟΕ. χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος14/10/12 14:57

  Λάμπρο, επειδή πολύ νοιάζεσαι για την μεζονέτα του Δήμαρχου (αν είναι αλήθεια), για να δείξεις τις καλές σου προθέσεις περί διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης, δείξε το ίδιο ενδιαφέρον και για κάποιες μεζονέτες στα Σελήνια που έχουν κτιστεί σε δημοτικό χώρο, που έχει παραχωρηθεί στον κατασκευαστή από τον πρώην των Σεληνίων-Αμπελακίων.
  Εγώ τη πληροφορία σου την έδωσα και συμπληρωματικά σου λέω ότι έχουν υποβληθεί και μηνύσεις κατά του πρώην από τον αγοραστή που εξαπατήθηκε.
  Εσύ κρίνεις αν πρέπει να ασχοληθείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος14/10/12 15:09

  ΤΩΡΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ.
  ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ;
  Ο ΠΙΠΗΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.
  ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΙΠΗ ΜΗ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΕ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
  ΞΥΠΝΑ ΠΙΠΗΗΗΗΗΗΗ!!!!
  ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΑΔΙΚΑ!!!
  ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!
  ΒΡΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος14/10/12 20:47

  πιπη τι κάνει ο φίλος σου ο Θωμάς; Άντε τράβα στο αλεποχώρι να πάει και αυτός στην ελευσίνα να γλυτώσει το νησί από εσάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος14/10/12 21:10

  Πίπη κανόνισε με τον Λάμπρο να δείτε τι θα κάνετε και με τη Ρουλίτσα.
  Κι αυτή τα ίδια θα πάθει από τον Δράκουλα. Μη την αφήσετε στα χέρια του. Θα τη στείλει στον Χρ...ή για να παίρνει κι αυτή τρελόχαρτα, με τη διαφορά ότι της Ρουλίτσας θα είναι αληθινά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος14/10/12 23:49

  Πίπης και Γιαννάκης πριν 4 χρόνια ήταν χέρι χέρι σαν δύο καλοί φίλοι και τώρα οι ομοιδεάτες τα χάλασαν κι έγιναν εχθροί. Παλεύουν κατά δήλωση τους για το καλό του τόπου αλλά μεταξύ τους δεν τα βρίσκουν. Κατά τα άλλα ισχυρίζονται ότι είναι ικανοί να μας λύσουν τα προβλήματα. Τον έναν τον κυνηγά το ΣΔΟΕ και τον άλλο ο Θωμάς ο Ελευσίνιος για να πίνουν ουζάκια στο φλαμίγκο. Όποιον συνδυασμό και να πάρεις από τα παραπάνω πρόσωπα ένα συμπέρασμα προκύπτει: Δείξε μου τον φίλο σου για να σου πω ποιος είσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.