Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Οκτ 2012

Σπύρος Σοφράς. Στο Κενό η Σκοπιμότητα του Δημάρχου


 
Όσο και να το παίζει αδιάφορος ο κ. Τσαβαρής, όσο και μας αγνοεί επιδεικτικά, δεν θα κάμψει την αγωνιστική διάθεση, που έχουμε, να καταγγέλλουμε τα κακώς κείμενα και δρώμενα. Μέσα από τον αγώνα μας, θα βάλουμε  τελικά  φραγμό στην αυθαιρεσία του (κ. Τσαβαρή) και
θα απαλλάξουμε  τελικά τον τόπο, από πολιτικές περασμένων εποχών, πολιτικές που πάτωσαν την χώρα και έμπλεξαν τους Έλληνες σε περιπέτειες.
Οι φωτογραφίες που σας επισυνάπτω για δημοσιοποίηση, αναφέρονται : η πρώτη την 27/9, η δεύτερη την 28/9, ημερομηνίες κατά την περίοδο των εορτασμών των Σαλαμινίων, όπου περνούσαν από το σημείο αυτό (βοηθητικό γήπεδο Αμπελακίων), όλοι οι επίσημοι και επισκέπτες. Η επόμενη την 1/10 και οι δυο τελευταίες την 2/10 όπου όπως φαίνεται, πλέον έχει καθιερωθεί  ο χώρος ως παράνομη χωματερή. Σε λίγο, οι αρουραίοι θα παρακολουθούν μαθήματα με τους μαθητές στις τάξεις του γειτονικού Γυμνασίου και στις αυλές των σπιτιών αν όχι μέσα σ’ αυτά.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και καλώ τους κατοίκους της περιοχής να ξεσηκωθούν  εναντίων του Δήμου, του Αντιδημάρχου Αμπελακίων, καθώς και της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων, για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος και σε αυτό που έρχεται, καθιέρωση του χώρου ως παράνομης χωματερής.
Θα υπογράψω το κείμενο ως Υποψήφιος Δήμαρχος για να το συνειδητοποιήσουν οι καλοί εχθροί μου και να το εμπεδώσουν οι άσπονδοι φίλοι μου, τους πληροφορώ ότι εγώ τρέφω καλά αισθήματα  για όλους, για το καλό του τόπου μας.

Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/10/12 06:52

    Κύριε διαχειριστά τα σχόλια τα χθεσινά τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας γιατί τα εξαφάνισες; Δεν σου άρεσαν; Ή μήμπως διαγράφηκαν γιατί έδειχναν την πολιτική γύμνια του κ. Σοφρά αλλά και της κας Νάννου;
    Περιμένω μία απάντηση

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/12 09:13

    Γιαννάκη προς απαντησή σου οι φωτό του κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/10/12 09:16

    Σπύρο εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αν εσύ υπογράφεις ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Το αντίθετο μάλιστα. Το επιθυμούμε τα μάλα!!!
    Το θέμα είναι: ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/10/12 09:33

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/10/12 11:59

    Εφημερίδες , περιοδικά , κανάλια διαφημισαν τα Σαλαμινια και κανένα δήθεν ´σαλαμινιο" μπλόκ εκτός της γνώμης δεν προέβαλε τίποτα , αυτο για αλλη μια φορα δείχνει ότι πάνω απο όλα και απο την Σαλαμινα υπάρχει το Προσωπικό και πολιτικο συμφέρον και τα μπλόκς αντι να προβάλουν το νησι και τον Πολιτισμό του αρέσκονται στο να μην προβάλουν τίποτα αντιθετος όπως έκαναν στο παρελθόν απο οσο θυμάμαι. Αντιπολίτευση κύριοι Διαχειρηστες δεν κάνουμε στο Θεμιστοκλη στο. Ευριβιαδη και τους Σαλαμινομαχους ούτε αυτές οι εκδηλωσεις ανήκουν στο Τσαβαρη η σε οποιονδήποτε άλλο . Πάνω απο όλα είναι η Ελλάδα μας πάνω απο όλα είναι η Σαλαμινα μας . Η διάφορα των μπλόκς απο τις κίτρινες πληρωμένες φυλλαδες στο νησι ήταν ότι υπήρχε ελεύθερη και αδέσμευτη άποψη και όλες οι αναρτήσεις που γινόντουσαν προέβαλαν την ελεύθερη σκέψη. Τώρα όμως απο όσα λίγα καταλαβαίνω ζούμε στην εποχή της λογοκρισίασ και του απόλυτου μπλοκαριστικου Φασισμού που είναι χειρότερος απο τα αλλα ΜΜΕ.


    Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ ανώνυμε (4/10/12 06:52),
    Τα σχόλια έσβησαν από λάθος χειρισμού κι έχεις δίκιο, δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενο
    Σου ζητώ συγνώμη αν θες επανέλαβε τα, δεν μπορώ να τα επαναφέρω.
    Τα ΜΟΝΑ σχόλια που σβήνουμε είναι τα αισχρά που ρίχνουν το επίπεδο
    Σ' ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε ανώνυμε (4/10/12 11:59) ! ! !
    Κατ’ αρχάς, το καλημέρα σας σε μάρανε σε μια υστάτη προσπάθεια να κρατήσεις τον επίπεδο που τόσο πολύ το ‘ριξες!

    Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως οι εφημερίδες και τα μπλοκ έχουν τις πολιτικές και ιδεολογικές απόψεις τους.

    Δεν ανακάλυψες συ την Αμερική, προηγήθηκε ο Κολόμβος πανάθεμα τον.

    Όταν λοιπόν θέλεις εσύ ή ο όποιος άλλος πολιτικός να προβληθεί σαφώς και πρέπει να πληρώσει με καταχωρημένη διαφήμιση μια και τα Σαλαμίνεια (κι όχι Σαλαμίνια) ήταν αυτοπροβολή 4 / 5 ανθρώπων άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο.

    Η προβολή λοιπόν έχει κόστος κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν ΟΛΟΙ και να μην σπεκουλάρετε στις πλάτες του Θεμιστοκλή του Ευρυβιάδη και των Σαλαμινομάχων για αυτοπροβολή.

    Αυτό ΝΑΙ είναι φασισμός, να είσαι πατριδοκάπηλος για προσωπικό όφελος και προβολή.

    Κατόπιν τούτου, σου επιστρέφω την ευτελή και χυδαία βρισιά σου κι αν θες να κρατήσεις επίπεδο στο θέμα θα πρέπει ν’ αλλάξεις στυλ και ύφος μια και γνωριζόμαστε καλά και δεν σου ταιριάζει, άλλωστε δεν έλαβες αυτή την παιδεία έτσι δεν είναι!!

    Ας μην χάνεις λοιπόν την ψυχραιμία σου σε επαναφέρω στην τάξη και στο επίπεδο που ήσουν μέχρι τα χθες.

    Προσοχή: οι λαϊκές παροιμίες είναι σοφές… μια απ’ αυτές λέει:

    Με στραβό θα κοιμηθείς, το πρωΐ θα αλληθωρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/10/12 10:22

    Ερώτηση κρίσεως. Σπύρο μου αφού είσαι τόσο σίγουρος για όσα καταγγέλεις τι σε βαστάει και δεν απευθύνεσαι στην δικαιοσύνη; Στο σπίτι του κρεμασμένου Σπύρο μου δεν μιλάνε για σχοινί.

    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/10/12 16:16

    Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις
    Μια φωτογραφία κάθε μέρα ίσον πας σπίτι σου για νάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/10/12 16:18

    Η ερώτηση της ημέρας.
    Ποιόν εργολάβο χωματουργικών εργασιών συνέλαβε η Αστυνομία την Τρίτη 3 Οκτ.;
    Με ποιά κατηγορία τον συνέλαβαν;
    Ποιό ιστάμενο ψηλά Πολιτικό πρόσωπο επενέβει στα δικαστήρια (αυτόφωρο) για να πέσει στα μαλακά;
    Ο ευρών κερδίζει Αντιδημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.