Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Οκτ 2012

Όπου, οι ανώνυμοι σχολιαστές βάζουν τα πράγματα στην θέση τους…


Σαν τρίτος παρατηρητής έχω να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις.
1). Κε Δήμαρχε, στην ανακοίνωση δεν μιλάτε μόνο για τοπικούς συκοφάντες αλλά και για «πολιτικούς σας φίλους» που καραδοκούν. Έπειτα, όταν λέτε τοπικούς συκοφάντες, ως πολιτικός που είσθε σίγουρα εννοείτε τους πολιτικούς σας αντιπάλους, και όχι την κυρά Μαρία ή τον κυρ Μήτσο που πίνει το ούζο του στο καφενείο. Όπως και να ΄χει όμως, είναι άνανδρο να ρίχνετε την ευθύνη σε διάφορους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας μας, τη στιγμή που γνωρίζετε καλά ότι εκείνος που έβγαλε στον αέρα τη λίστα με τα ονόματα είναι ένας και μοναδικός με διεύθυνση και όνομα λέγεται Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, γνωστός όσο κανείς άλλος. Εάν είναι κάποιος λοιπόν συκοφάντης, είναι αυτός, και σε αυτόν έπρεπε να στρέψετε τα βέλη, και όχι στους τοπικούς πολιτικούς ή μη παράγοντες οι οποίοι απλά διάβασαν όπως όλος ο κόσμος τη λίστα και ενδεχομένως να την σχολίασαν όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο.

Αντί να λέτε ό,τι λέτε που είναι αέρας κοπανιστός, εγώ σαν πολίτης θα περίμενα να ακούσω από σας ότι του κάνατε μήνυση και αγωγή για συκοφαντία, πράγμα όμως που δεν τολμήσατε να κάνετε. Και το ερώτημα είναι γιατί; Φοβάστε;
Εάν πάλι έχετε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι κάποιος τοπικός παράγοντας σας έδωσε στο ΣΔΟΕ, τότε δεν έχετε παρά να τον ονομάσετε και να μην αφήνετε υπονοούμενα για πολλούς άλλους, γιατί αυτό το κάνουν μόνο αισχροί συκοφάντες.
Όσο για τα ερωτήματα που θέτετε, έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας και τότε θα απαντηθούνε πολλά από αυτά, ίσως και όλα.
2). Τον ηθικό και πολιτικό εξοβελισμό σας, μπορεί να τον επιθυμούνε πολλοί γιατί πολλούς εχθρούς έχετε κάνει, αλλά κανείς δεν μπορεί να το πετύχει αυτό, παρά μόνο εσείς ο ίδιος με τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας.
3). Εάν εννοείτε αυτό που εννοώ, να σας θυμίσω ότι το ίδιο αυτό το παλαιό φθαρμένο και διεφθαρμένο εργολαβικό-πολιτικό κατεστημένο που εσείς σήμερα εξοβελίζετε στο πυρ το εξώτερον, ήταν εκείνο με το οποίο συνεργαστήκατε και συμπορευτήκατε στην τελευταία προεκλογική περίοδο και κατά πολλούς, η εκλογή σας ως δημάρχου οφείλεται σε αυτό το διεφθαρμένο όπως λέτε εργολαβικό-πολιτικό κατεστημένο. Τώρα, αν έπρεπε να συμμορφωθείτε ή όχι προς τας υποδείξεις του, αυτό το ξέρετε εσείς με τις συναλλαγές που είχατε μεταξύ σας. Δεν μπορώ να κρίνω, γιατί δεν ήμουν παρόν όταν μπαίνανε οι όροι της συμφωνίας για στήριξή σας από το διεφθαρμένο κατεστημένο.
Τώρα τι ζητάτε, να εξαγνιστείτε; Πολύ αργά!
4) Τα επόμενα ερωτήματα είναι πασατέμπος για να περνά η ώρα. Θα σταθώ όμως στον επίλογό σας. Υποκρίνεστε κε Δήμαρχε όταν λέτε ότι λυπάστε για το κατάντημα και την ένδεια της πολιτικής αντιπαράθεσης, και τούτο διότι το κατάντημα αυτό είναι δικό σας επίτευγμα και ο κόσμος σας το χρεώνει.
Αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, σίγουρα θα το καταλάβετε στις εκλογές που έρχονται.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Ο ανώνυμος σχολιαστής ( 22/10/12 01:23 )
στο 33ο σχόλιο της ανάρτησης Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται;

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/10/12 23:04

    Τρίτε παρατηρητή-σύζυγε της υποψήφιας, εάν πίστευες αυτά που γράφεις δεν θα τη κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια από "το παλαιό φθαρμένο και διεφθαρμένο εργολαβικό-πολιτικό κατεστημένο".
    Παραδέξου ότι πιστέψατε τον γερο παραμυθά ότι θα σας έκανε το πολυπόθητο όνειρο πραγματικότητα.
    Την πατήσατε και εκτεθήκατε.
    Άντε τώρα να μαζέψεις τα δάκρυα της υποψήφιας για τον γέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/12 23:12

    ΜΗ ΚΑΚΟΜΕΛΕΤΑΣ ΤΡΙΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ
    ΜΗ ΚΑΚΟΜΕΛΕΤΑΣ
    ΑΚΟΥ ΣΔΟΕ
    ΠΤΟΥ ΚΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/12 23:33

    Αγαπητέ φιλέ η φίλη μπορείς να με λες και Μηνά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/10/12 00:35

    Καλά, εσύ είσαι και πολύ τρόμπας.
    Άσε ρε να γράψει και κανένας άλλος.
    Κάθε 10 λεπτά πετάς και μία μα@@κία.
    Κόφτην σου είπα γιατί μένεις και στα Σελήνια πανάθεμά σε. Δεν θα προλάβεις να φτάσεις στο κέντρο υγείας λόγω εξάντλησης από την πολλή εξάσκηση.
    Μήπως πονάει κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/10/12 06:35

    Τρίτε παρατηρητά γνωστέ άγνωστε ή Μηνά όπως έγραψε ο πιο πάνω σχολιαστής, εσύ τι νομίζεις ξαφνικά κοιμήθηκε το βράδυ ο Τριανταφυλόπουλος και είδε όνειρο ότι τον Τσαβαρή το κυνηγάει το ΣΔΟΕ και το πρωί τον έβαλε στην λίστα;
    Κάποιος λοιπόν με επιμονή επέμενε στον Τριανταφυλόπουλο ότι θα βγάλει λαυράκι. Εάν παραδεχτούμε αυτό τότε πρέπει να αναζητήσουμε ποιοι μπορεί να θέλουν να εκθέσουν τον Γιάννη Τσαβαρή και Δήμαρχο Σαλαμίνας.
    Αποκλείεται να θέλει να τον εκθέσει η κυρά Μαρία της γειτονιάς , ούτε ακόμη κάποιος αθλητικός παράγοντας.
    Φυσιλογικό να αναζητά κανείς αυτούς τους αισχρούς συκοφάντες στον πολιτικό κύκλο και ακριβέστερα στους πολιτικούς του αντιπάλους.
    Όταν λοπόν ο Γιάννης Τσαβαρής μετά την ανακοίνωση της λίστας με εξώδικο καλεί το ΣΔΟΕ να απαντήσει εάν βρίσκεται στην λίστα και συχρόνως τους καλεί να το ψάξουν και όταν το ΣΔΟΕ απαντά ότι δεν υπάρχει σε καμία λίστα και μιλά για εγκληματική ενέργεια που ο εισαγγελέας θα διερευνήσει, τότε όλοι έπρεπε να είχατε ζητήσει συγνώμη ή τουλάχιστον να σωπούσατε. Αντ' αυτού συνεχίσατε όλοι σας όλο το πολιτικό κατεστημένο της Σαλαμίνας να βρίζετε με ανώνυμα σχόλια. Δεν ήταν όμως μόνο αυτο. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο παρ'ολο που η απάντηση του ΣΔΟΕ είχε μοιραστεί ο Κ. Μακρής από βήματος μιλούσε για λίστα. Εάν αυτό δεν είναι πολιτική αισχρότητα τότε τί είναι; Δικαιώνεται ναι ή όχι ο Γιάννης Τσαβαρής όταν γράφει για πολιτικούς αντιπάλους που προώθησαν την λίστα;
    Είναι ή δεν είναι πολιτικοί αντίπαλοι αυτοί που συνεχίζουν να γράφουν στα σχόλια και να συνεχίζουν να προκαλούν ; Ποιοι είναι αυτοί που γράφουν φίλοι του Γιάννη Τσαβαρή;
    Τι είναι ο διαχειριστής του συγκεκριμένου blog ο οποίος γράφει "μηδένα προι του τέλους σου μακάριζε" αφίνοντας υπονούμενα ότι υπάρχει λίστα;
    Τι είναι αυτός φίλος του Τσαβαρή;
    Άδικα λοιπόν μιλά ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ότι πολιτικοί αντίπαλοι τον λασπώνουν;
    Κύριε τρίτε παρατηρητά κάντε όλοι σας αυτό που έκανε ο Τσαβαρής. Εάν είστε καθαροί καλέστε και σεις το ΣΔΟΕ να σας ελέξει.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το .....πήδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/10/12 07:48

    Καλά κύριοι ίσως να είναι ωραία τα κείμενα με τις εξυπναδίστικες απαντήσεις, επί της ουσίας υπάρχει κάτι να του πείτε;
    Κάνει 4 ερωτήματα!! Έχει τα γκάτς κάποιος να τα πιάσει ένα, ένα και να τον ξετινάξει ναι ή όχι;
    Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άσχετοι δεν μπορείτε κι αυτό μετράει τελικά.
    Μπορεί να γράφετε 5/10 άνθρωποι σχόλια ένθεν κι εκείθεν όμως εμείς που διαβάζουμε είμαστε εκατοντάδες και βγάζουμε τα συμπεράσματα μας.
    Ποια; Θα τα δείτε στην κάλπη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/10/12 09:27

    Για την ταμπακέρα ρε παπαγαλάκια τι έχετε να πείτε.
    Όσο για τον Μηνά το αναφέρετε για να τον εκθέσετε ?
    Σας πληροφορώ μάλλον τον εξυψώνετε εάν είναι ο συντάκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/10/12 10:19

    Υπάρχει και Τέταρτος παρατηρητής.

    Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν κάλεσε ο δήμαρχος το ΣΔΟΕ.
    Μια ερώτηση μόνο έχω να του κάνω.
    κ δήμαρχε, Ψάχνω στο site το δήμου να βρώ την δήλωση της περιουσιακής σου κατάστασης για το 2010 και για το 2011, όπως έχεις την υποχρέωση να κάνεις και δεν την βρίσκω.
    Μπορώ να έχω την απάντηση σου πως και που μπορώ να την βρώ;
    Έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/10/12 11:08

    Δεν έχει κάνει. Γιατί έμαθε το κολπάκι πως γίνεται με ιατρική γνωμάτευση ψυχιάτρου και ανήλικα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/10/12 11:25

    ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΥΜΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΙ ΜΟΝΟΕΥΡΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΣ ΚΑΝΗ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΑΛΟΙΟΣ Η ΜΟΥΓΚΑ ΔΗΛΩΝΗ ΕΝΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/10/12 11:52

    Συγχαρητήρια στον ανώνυμο συντάκτη αυτού του κειμένου.
    Βάζει τα πράγματα στη θέση τους με επιχειρήματα, χωρίς βρισιές και προσωπικές αιχμές.
    Φαίνεται ότι αρχίζουν να αφυπνίζονται και οι καλλιεργημένοι άνθρωποι, με όλα αυτά που γίνονται στις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/10/12 12:27

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΟΙ ΑΚΑΛΙΕΡΓΙΤΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΙΘΟΥΜΕ.
    ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/10/12 12:36

    σιγά ρε ξανθοπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/10/12 15:25

    ΑΣΧΕΤΟ.
    Ερωτηση προς την τοπικη οργανωση χ.α σαλαμινας.
    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ η ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ; ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΤΕ;
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ η ΑΛΟΙΟΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/10/12 16:07

    Καλά που άνοιξαν γραφεία, και θα δούμε τους ψυχανώμαλους κομπλεξικούς της Κούλουρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/10/12 20:11

    Αφιερωμένο στον τρίτο παρατηρητή και σε όλους της καλλιεργημένους του SALAMIS NEWS

    The best Arabian Gulf songs
    من أجمل الأغاني الخليجية وأكثرها شهرة في الأربعين سنة الأخيرة إلى درجة أنها أصبحت مثل الفلكلور وغناها العديد من المطربين من بينهم طلال مداح - محمد عبده - نبيل شعيل - ياس خضر- ميحد حمد- أبو بكر سالم وغيرهم لذلك نجد بعض الأغاني بأكثر من صوت وأرجو من الأخوة الذين لديهم معلومات اضافية إفادتنا فالهدف هنا ليس الاستمتاع بالأغاني والرقص على أنغامها فقط بل أيضاً ابراز ومناقشة جانب مهم من حياتنا الفنية والثقافية . هذا الجزء الأول وستتبعه جزء ثاني ان شاء الله. لائحة الأغاني

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/10/12 20:42

    ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΧΟΡΕΨΕ ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ
    ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ
    ΑΡΑΠΙΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΡΩΤΙΑΡΕΣ
    ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠ ΤΟ ΑΛΓΕΡΙ
    ΓΛΥΚΙΑ ΦΑΙΛΑΧΑ ΚΛΑΨΕ
    ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠ ΤΗ ΠΕΡΣΙΑ

    ΙΝ ΣΑΛΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο ... ακαλλιέργητος23/10/12 21:59

    Το αραβικό κείμενο παραπάνω, είναι ή άσχετο ή μισό. Βάλτε και την λίστα των τραγουδιών, άν ξέρετε τι γράφει και το βάλατε επι τούτου, γιατί αυτό είναι μόνο η εισαγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/10/12 22:25

    بقية غدا
    ليلة سعيدة سبيرو

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/10/12 22:28


    ولكن إذا كان لديك قلق، أقول له إلى منى لكتابة الليلة

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/10/12 00:23

    ektos apo to na malakizeste kanete tipota alo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/10/12 02:00

    Pernoyme mati tin dikia soy me to gkomeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο ... ακαλλιέργητος24/10/12 05:26

    لا تقلق لديك، ولكن أظن أننا إخفاء شيء جيد وانتظر بفارغ الصبر

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/10/12 10:57

    Συγνώμη που δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά με την βοήθεια σου θα τα καταφέρω. Γράψε μου λίγο στα αραβικά τα εξής γράμματα:

    Σ Ο Δ Ε

    μετά θα σου απαντήσω και στα αραβικά αφού σου αρέσει να στα χώνουν αραμπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/10/12 11:59

    Μανάρα μου μήπως κάνεις λάθος από τη ταραχή σου;
    Σ Ο Δ Ε
    Ή
    Σ Δ Ο Ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο ... ακαλλιέργητος24/10/12 14:10

    Αν εννοείται ΣΔΟΕ, είναι αυτό:
    الجريمة الاقتصادية الكلية

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.