Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Οκτ 2012

«Ναι» των Δημάρχων της Αττικής για το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής


«Εμείς οι δήμαρχοι της Αττικής, της περιφέρειας που έχει δεχθεί τα ισχυρότερα πλήγματα από την οικονομική κρίση, με τα χιλιάδες μαγαζιά που κλείνουν καθημερινά και την καλπάζουσα ανεργία, αισθανόμαστε κατάπληξη και αγανάκτηση για την προσπάθεια που καταβάλλεται από (ιδιοτελή;) συμφέροντα να ακυρώσουν το τριετές πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Αθήνας, του Πειραιά και των νησιών που ανήκουν στην Περιφέρεια Αττικής.

Μήπως κάποιοι επιδιώκουν να απωλεσθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που προορίζονται για την τουριστική προβολή της περιοχής μας; Σε εποχές μάλιστα που το τουριστικό ρεύμα προς την Αττική έχει μειωθεί κατά 75% και οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη και χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι, αλλά και οι  εργαζόμενοι στα επισιτιστικά επαγγέλματα είναι άνεργοι.

Δυστυχώς, μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ομάδα βουλευτών συμπορεύεται με αυτή την προσπάθεια. Και γεννά εξίσου εύλογες απορίες η δίμηνη καθυστέρηση του Yπουργείου Τουρισμού να επικυρώσει τη σύμβαση του έργου, όταν μάλιστα αυτή έχει περάσει από όλες τις νόμιμες διαδικασίες, έχει ελεγχθεί και επικυρωθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και υπερψηφιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο.  Τί κρύβεται πίσω από αυτή τη συγχορδία;

Απευθυνόμαστε στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κόμματων και τους καλούμε να παρέμβουν άμεσα. Δεν επιτρέπεται να χαθεί άλλη μια τουριστική περίοδος. Όταν μάλιστα τοπική αυτοδιοίκηση, επαγγελματίες και εργαζόμενοι υφίστανται το μεγαλύτερο βάρος των μέτρων και η Ε.Ε. απαιτεί, και δικαίως, τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Πώς είναι δυνατόν όταν μας αφαιρούνται διαρκώς πόροι, να χάνουμε και τη δυνατότητα αξιοποίησης των κοινοτικών κονδυλίων;  Και επίσης, με δεδομένη την ανάγκη εκσυγχρονισμού του κράτους και της οικονομίας μας, να λοιδορούμε την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για τη στήριξη του σημαντικότερου παραγωγικού τομέα στην Ελλάδα, του τουρισμού μας;

Ως εδώ η ασυδοσία των συμφερόντων! Ας αφεθεί επιτέλους η Αυτοδιοίκηση όλων των βαθμίδων να κάνει ανεμπόδιστα τη δουλειά της και να προσφέρει στους πολίτες και τη χώρα συνολικά, αντί να γίνεται στόχος άδικων, υστερόβουλων και υπονομευτικών επιθέσεων και μεθοδευμένης προσπάθειας απαξίωσης».

 

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

 

ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ

ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ

ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ

ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ

ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ –ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ  ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ

ΑΙΓΙΝΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΣΑΚΙΩΤΗΣ

ΑΛΙΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΥΡΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΡΟΣ

ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΙΡΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΑΚΑΣ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

ΚΡΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ –ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ

ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΛΟΥΙΖΟΣ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ

ΜΕΓΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΒΑΡΗ

ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΠΑΛΗΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ

ΠΑΠΑΓΟΥ- ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ

ΠΕΝΤΕΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΠΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΑΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΣΠΕΤΣΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΡΑΚΗΣ

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΥΔΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΞΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΩΡΩΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ

 

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/10/12 22:22

    Την χολή σας την βγάλατε όλοι τα δύο τελευταία 24ωρα.
    Τώρα συκοφάντες και λασπολόγοι τα κεφάλια μέσα. Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΡΓΕΊ ΝΑ ΛΆΜΨΕΙ ΚΑΙ ΈΛΑΜΨΕ. ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΉΣ ΌΠΩς ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΛΙΣΤΑ. ΣΎΝΤΟΜΑ ΑΠ ΌΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΙΎΜΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    Ελεεινοί συκοφάντες που στηρίζετε πάντοτε τα ονειρά σας για επάνοδο στην εξουσία στη λάσπη και αυτή τη φορ΄λα ξεφτιλιστήκατε. Η αλήθεια έλαψε και μάλιστα πολύ σύντομα.
    Ο Τσαβαρής σήμερα με εξώδικο ζήτησε απ΄τη ΣΔΟΕ να τον ελέξει τώρα για να πάρει την απάντηση δεν υπάρχει σε καμία λίστα.
    Εάν έχετε πολιτική μαγκιά πείτε και στους άλλους Δημάρχους που διατέλεσαν στο νησί να καλέσουν το ΣΔΟΕ.
    Καντε το να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/12 06:55

    Ποιοι είναι οπαδοί του Γκαίμπελς το ξέρει πλέον όλη η Σαλαμίνα.
    Το μόνο όπλο που έχετε για να αντιμεετωπίσετε τον Τσαβαρή είναι η λάσπη.
    Η αθλιότητα της λίστας δεν σας βγήκε. Δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον Τσαβαρή στο γήπεδο της πολιτικής. Εκεί έχετε χάσει την μπαλα. Σε περίοδο που οι πιο πολλοί Δήμοι δεν έχουν να πληρώσουν τους μισθούς, ο Δήμος Σαλαμίνας τελειώνει τη εαποχέτευση (Ο Τσαβαρής βρήκε τα 8 εκατ. για να τελειώσει , γιατί εσείς είχατε σταματήσει την αποχέτευση από το 2009 επειδή είσαστε ανίκανοι να βρείτε χρήματα), αυτός ο Δήμος εξασφάλισε από το ΕΣΠΑ και ΠΕΠ 80 εκατ. για να αρχίσουν σύντομα τα εργα αοχέτευσης Αμπελάκια Σελήνια και Αιάντειο Κακηβίγλα
    Γι αυτό καταφύγατε στην λάσπη αλλά σας βγήκε μπουμερανγκ.ΤΟ ΣΔΟΕ πρέπει να τους ελέξει όλους.
    Εάν οι Δήμαρχοι που εχουν περάσει από την Σαλαμίνα και την Νάννου είναι καθαροί να καλέσουν τώρα το ΣΔΟΕ να τους ελέξει. Όσο δεν το κάνουνέχουν λερωμένη την φωλιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/12 07:27

    Καλά ρε γλύφτη, πόσο μακάκας μπορεί να είσαι και καλά εσύ "χτύπατη" όσο θες εμάς μας θεωρείς κούτες τρομάρα σου.
    Ρε κοίτα να σωθείς από την λαίλαπα που σας έρχεται κόπανε κι άσε τον Τσάβες στις χοντροκονόμες του μακάκα ε μακάκα
    Τι δουλειά έχει η συγκεκριμένη ανάρτηση με το λαμόγιο σου ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/10/12 08:06

    Προς ανεγκέφαλους υποστηρικτές του κυρίου Τσαβαρή, είναι δυνατό να κατηγορείται όλους τους πολιτικούς, επειδή ο δικός σας αποδείχτηκε λαμόγιο;
    Είναι δυνατόν να ισοπεδώνετε του πάντες, για να μειώσετε την βαρύτητα της κατηγορίας που επικρέμεται στον κύριο Τσαβαρή;
    Θα καταργήσετε την θεμελιώδη αρχή, « ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι;»
    Και δυστυχώς για σας το μόνο σίγουρο μέχρι σήμερα είναι, αυτός που διώκεται και μάλιστα από το ΣΔΟΕ είναι ο κύριος ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    Ο αθώος δεν έχει καμία υποχρέωση και ανάγκη να το αποδεικνύει κιόλας, αυτό φαίνεται από μόνο του, εάν εσύ άτολμε και ανεύθυνε έχεις να καταλογίσεις κάτι προς οποιονδήποτε, κάνε την ανώνυμη καταγγελία σου αν δεν την έχεις κάνει μέχρι σήμερα, για να πάρεις τις απαντήσεις σου.
    Και επειδή «η επανάληψη είναι μήτηρ της μάθησης» μετά από ελέγχους που έχει κάνει το ΣΔΟΕ μόνο ο κύριος ΤΣΑΒΑΡΗΣ διώκεται.
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται, το έργο το έχουμε ξαναδεί, τότε που ξυλοφορτώσανε έξω από υπουργείο μεταφορών (διπλώματα – βενζινάδικα – πάρκιν κλπ) τον κύριο Τσαβαρή, προσπαθήσατε να αποπροσανατολίσετε τη κοινή γνώμη για τους αυτουργούς του ξυλοφορτώματος, μεταφέροντας την ευθύνη σε άλλους ανθρώπους, που φευ μετά από τρία χρόνια τους έχετε τα καλλίτερα φιλαράκια.
    Επειδή έχετε δώσει δείγματα γραφής δεν πείθετε κανέναν, είσαστε οι μόνοι που σας ξυλοφορτώσανε, είσαστε οι μόνοι που σας ψάχνει το ΣΔΟΕ είσαστε οι μόνοι που θα φύγετε βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/10/12 09:25

    Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος του Θ. Πάγκαλου, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ζούμε Μαζί στον Σαρωνικό», μόλις δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΜΕ, τα ονόματα του δημάρχου Π. Φιλίππου (από τον οποίο έχασε στις δημοτικές εκλογές) και του αντιδημάρχου κ. Μιχ. Αδάμη, ότι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, με έγγραφη ανακοίνωσή της ζήτησε την παραίτηση και των δύο για να διευκολύνουν τις έρευνες.

    Είπε σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ότι «δεν ξέρουμε ποια θα είναι κατάληξη της περιπέτειας των Φιλίππου και Αδάμη, ο Δήμος όμως να συνεχίσει να λειτουργεί όπως απαιτούν όλοι οι δημότες του Σαρωνικού».
    Εμείς στη Σαλαμίνα τι κάνουμε, μας την έπεσε ο Τσαβαρής με τις απειλές και κωλώσαμε, πίσω ρε ψευτόμαγκα, έξω το λαμόγιο από το νησί, ο ξένος να πάρει τη σκούφια του και δρόμο,μαζί του και τον Αιαντειάρχη. Ουσττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/12 09:26

    Λάμπρο ο Τσάβες ξαναβγήκε!
    Το ίδιο θα γίνει και στη Σαλαμίνα το 2014!
    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/10/12 10:16

    Καλή νύχτα κ. Τσαβαρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/10/12 10:26

    GIANAKI ERXONTE TA KAGELA POY EIXES PARAGILH....MESA LAMOGIO MESA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/10/12 10:38

    Μη γίνεσαι κακός. Πες του Τραυλού να συστήσει στον Γιαννάκη τον ψυχίατρο του και να του πει πως αποκτάς ανήλικα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/10/12 16:18

    Eπειδή είστε κοινοί και τρισάθλιοι συκοφάντες γιατί εσείς μεδοδεύσατε μια ψεύτικη λίστα , επειδή με γκαιπελίστικες μεθόδους νομίζετε ότι θα βρεθείτε στην εξουσία, ετοιμαστείτε σε λίγο να δείτε την απάντηση του ΣΔΟΕ.
    Είστε σκουλίκια της πολιτικής που νομίζετε ότι με λάσπη μπορείτε να σπιλώσετε τον Γιάννη Τσαβαρή.
    Εάν είστε πολιτικοί μάγκες, εάν δεν έχετε χεσμένη την φωλιά σας, εάν δεν φοβάστε τίποτε καλέστε και σεις το ΣΔΟΕ να σας ελέξει.
    Δεν πρόκειται να το κάνετε.
    Η απάντηση του ΣΔΟΕ που σε λίγο θα δει την δημοσίοτητα, είναι ταφόπλακα σε αυτούς που στήριξαν την πολιτική τους παρουσία στην λάσπη.
    Αυτοί είστε: λάσπη έχετε , λάσπη ρίχνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/10/12 18:26

    ΜΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΘΥΕΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΜΠΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΕΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ(ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΥΣ) ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/10/12 21:10

    Δηλαδή δεν σου φτάνει η απάντηση του ΣΔΟΕ; Μήπως θέλεις χαρτί από ψυχίατρο και ανήλικα παιδιά;
    Ο Δήμαρχος φίλε μου δεν έχει ανάγκη από τέτοια.
    Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!
    Το πανηγύρι τώρα αρχίζει!
    Ο Δράκουλας νόμιζε ότι είχε να κάνει με τα παιδάκια που είχε πάντα υποτελείς!
    Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;
    Ας πρόσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/10/12 23:06

    Στην προεκλογική περίοδο, γνωστοί - άγνωστοι συκοφάντες (και σήμερα οι ίδιοι είναι),προσπάθησαν με λάσπη να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Τσαβαρή.
    1. Έστειλαν επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης στην εργασία του και παρ΄ολο τον εξονυχιστικό έλεγχο δεν βρήκαν τίποτε.
    2. Οι ίδιοι κύκλοι συκοφαντίας πολιτικοί του αντίπαλοι τον έστειλαν κατηγορούμενο για δήθεν παράβαση καθήκοντος. Και πάλι η αλήθεια έλαμψε αθωος...... Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΣ
    3. Τρεις μήνες πριν από τις εκλογές επιχείρησαν μετάθεση από την υπηρεσία του
    4. Τώρα οι ίδιοι βρώμικοι κύκλοι συκοφαντίας τον έβαλαν σε πλαστή λίστα μαίμου ότι δήθεν τον κυνηγά το ΣΔΟΕ
    Η απάντηση του ΣΔΟΕ είναι το τελειωτικό κτύπημα στους λασπολόγους.
    Αυτοί είστε , αλλά ο λαός σας κατάλαβε.
    Έχετε πανικοβληθεί γιατί χάνετε την εξουσία και μεθοδεύετε κάθε συκοφαντία.
    Τώρα η σειρά σας. Εάν θέλετε το πολιτικό παιγχνίδι να είναι ίσο , πρέπει οι υποψήφιοι Δήμαρχοι αλλά και αυτοί που έχουν διατελέσει να περάσουν μία βόλτα από το ΣΔΟΕ.
    Τότε να δούμε εάν και αυτοί είναι καθαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/10/12 23:06

    Στην προεκλογική περίοδο, γνωστοί - άγνωστοι συκοφάντες (και σήμερα οι ίδιοι είναι),προσπάθησαν με λάσπη να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Τσαβαρή.
    1. Έστειλαν επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης στην εργασία του και παρ΄ολο τον εξονυχιστικό έλεγχο δεν βρήκαν τίποτε.
    2. Οι ίδιοι κύκλοι συκοφαντίας πολιτικοί του αντίπαλοι τον έστειλαν κατηγορούμενο για δήθεν παράβαση καθήκοντος. Και πάλι η αλήθεια έλαμψε αθωος...... Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΣ
    3. Τρεις μήνες πριν από τις εκλογές επιχείρησαν μετάθεση από την υπηρεσία του
    4. Τώρα οι ίδιοι βρώμικοι κύκλοι συκοφαντίας τον έβαλαν σε πλαστή λίστα μαίμου ότι δήθεν τον κυνηγά το ΣΔΟΕ
    Η απάντηση του ΣΔΟΕ είναι το τελειωτικό κτύπημα στους λασπολόγους.
    Αυτοί είστε , αλλά ο λαός σας κατάλαβε.
    Έχετε πανικοβληθεί γιατί χάνετε την εξουσία και μεθοδεύετε κάθε συκοφαντία.
    Τώρα η σειρά σας. Εάν θέλετε το πολιτικό παιγχνίδι να είναι ίσο , πρέπει οι υποψήφιοι Δήμαρχοι αλλά και αυτοί που έχουν διατελέσει να περάσουν μία βόλτα από το ΣΔΟΕ.
    Τότε να δούμε εάν και αυτοί είναι καθαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.