Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Οκτ 2012

Σήμερα έφυγε ένας φίλος από τα παλιά, Σπύρος ΣΑΡΕΛΑΣ


Εντελώς ξαφνικά, μέσα σε διάστημα ενός / δυο μηνών που μάθαμε πως αδιαθέτησε και η δυσάρεστη είδηση ήρθε σαν αστραπή και μας άφησε κατάπληκτους! Κανείς από μας δεν πίστεψε στην σοβαρότητα της κατάστασης του.

Οι συνδικαλιστικές μας αντιπαραθέσεις μεγάλες, ενίοτε και εκρηκτικές, όμως ο σεβασμός στον αγωνιστή συνδικαλιστή δεδομένος.

Στην αρχή πιστέψαμε πως και σ’ αυτό τον αγώνα θα βγει νικητής δυστυχώς αυτή την φορά ο αγώνας ήταν άνισος. Ας τον θυμόμαστε όλοι όπως τον γνωρίσαμε πρόσχαρο και με το πηγαίο χαμόγελό του και να του ευχηθούμε καλό ταξίδι.

Ο Σπύρος δεν είναι πια κοντά μας ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Σύμφωνα με δήλωση της οικογένειας η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ι. Ναό του Αγ. Δημητρίου την Δευτέρα στις 4:30 το μεσημέρι

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/12 11:23

    ντροπή σας να έχετε το δημοκράτη αγωνιστή Σαρέλα κάτω από τους φασίστες προδότες γερμανοτσολιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/12 20:35

    ντροπή σου διαχειριστή γλύφτη των δοσίλογων εθνοπροδοτών, γλύφτη των νεοναζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/10/12 23:51

    Κύριε Σπυρο,σε αποχαιρετούμε και είμαστε σίγουροι ότι εκεί που θα πας θα τους ζεστάνεις όλους με το χαμόγελό σου, την καλοσύνη σου και την ηρεμία σου.Θα τους γεμίσεις χαρά και αισιοδοξία όπως έκανες στον άσχημο τουτο κόσμο που έζησες 75 ολόκληρα χρόνια.Κουράγιο ας κάνουν οι δικοι σου,η αγαπημένη σου γυναίκα,τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.