Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Δεκ 2012

«Ένοχος ένοχον ου ποιεί», κ. Νάννου


Βιαστικός κι απερίσκεπτος γι’ άλλη μια φορά σπεύδει να ρίξει τις προσωπικές του ευθύνες σ’ άλλους!! Το δυστύχημα είναι πως έτσι δεν κάνεις πολιτική αλλά μικροπολιτική με εφήμερα οφέλη. Γνωρίζεις πως δεν είναι έτσι τα πράγματα προκαλείς και επειδή αρέσκεσαι στις παροιμίες, «…Λαγός την φτέρη έσειε… κακό της κεφαλής του…»
Μη φανταστείς πως δεν θα πάρεις την δέουσα απάντηση από την κα Ρούλα Νάννου... ...
 

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ απόλυτα τις "Ερινύες" που ταλαιπωρούν και φοβίζουν την κ. Νάννου για το πολιτικό έγκλημα που διέπραξε, με το να κυνηγήσει λυσσαλέα δικαστικά (μαζί με τον κ. Μακρή), τον Δήμο Σαλαμίνας, προκειμένου να μην εγκριθεί η Συμπληρωματική Σύμβαση του έργου για την επέκταση της κατασκευής της αποχέτευσης στο κέντρο του νησιού.
   Μια ενέργεια ακατανόητη, που έχει όμως ως
οικονομικά  θύματα τους δημότες, αφού πλέον είναι απόλυτα βέβαιο ότι το "μάρμαρο" θα το πληρώσουν αυτοί και όχι το "ταμείο" του Ταμείου Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο οφείλει μέχρι σήμερα στο έργο περίπου 9εκ.€ 
   Δυστυχώς για άλλη μια φορά η κ. Νάννου συνεχίζει να μην λέει αλήθειες, για άλλη μια φορά η εμπάθεια, η μικροψυχία και η πολιτική ανεντιμότητα κυριάρχησαν στο  κείμενο της, αφού αποκρύπτει σημαντικά γεγονότα, με στόχο να θολώσει τα νερά……
Αγαπητοί συνδημότες:
   Στις 13.2.12. και εν όψη της επιλογής του τρόπου επέκτασης του δικτύου της αποχέτευσης στο κέντρο του νησιού, κάλεσα στο γραφείο μου τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου, αφενός να τους ενημερώσω και αφετέρου να ακούσω τις απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.
Στη σύσκεψη παρευρίσκοντο οι: κ. Ρούλα Νάννου, κ. Στάμ. Μπακαούκας, κ. Γκαβογιάννη Γ, κ. Αστράκος Β, (ενώ απουσίαζαν οι υπόλοιποι επικεφαλής που είχαν κλιθεί)  και ομόφωνα συμφωνήσαμε:
   α. Τρόπος επέκτασης του δικτύου η σύναψης Συμπληρωματικής Σύμβασης και τούτο  διότι θα είχαμε ως στόχο και σοβαρότατο ενδεχόμενο την χρηματοδότηση της Συμπληρωματικής Σύμβασης από τις οφειλές του Ταμείου Συνοχής στο έργο, ύψους περίπου 9εκ.€   και γι’ αυτό το έργο θα ήτο ΔΩΡΕΑΝ για τους χρήστες.
   β. Να διεκδικήσουμε ένα ποσοστό έκπτωσης περίπου 15% και άνω (τελικά πετύχαμε μέση έκπτωση 14%) όταν η έκπτωση της αρχικής σύμβασης ήταν 1%, δηλ. τελικά πετύχαμε έκπτωση 14 φορές περισσότερο από την αρχική σύμβαση εν έτη 2012 ,σε τιμές αρχικής  σύμβασης 2006!!!  
   γ. Την πολύ συντομότερη χρονικά υλοποίηση της επέκτασης της αποχέτευσης.
Με αυτά ως δεδομένα και πολιτικά συμφωνηθέντα η Δημοτική Αρχή προχώρησε στη σύνταξη της Συμπληρωματικής Σύμβασης .
   Όμως λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί στην πορεία ενδεχομένως κάποιος ή κάποιοι, πολιτικά, να «τράβηξαν το αυτί» στην κ. Νάννου και «ω του θαύματος» υπαναχώρησε από τα δημοσίως  συμφωνηθέντα και όχι μόνο καταψήφισε το θέμα στην συνεδρίαση του Δ.Σ. αλλά και το πολέμησε λυσσαλέα,  ερωτώ λοιπόν:
   Υπάρχει κάποιος που δεν αντιλαμβάνεται ότι οι ΜΟΝΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ από αυτήν την  επιλογή της κ. Νάννου και του κ. Μακρή είναι οι δημότες; αφού πλέον το έργο υποχρεωτικά θα γίνει με νέα σύμβαση, άρα απεκόπει οριστικά από την αρχική, που σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα χρήματα του Ταμείου Συνοχής
Υπάρχει κάποιος που δεν αντιλαμβάνεται ότι η μικροψυχία και η πολιτική αντιπαλότητα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την πρακτική τους, αφού ένοιωθαν και νοιώθουν ότι χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους μετά την επιτυχία της σημερινής δημοτικής αρχής να εξασφαλίσει με διεκδίκηση την χρηματοδότηση της αρχικής σύμβασης με 8 εκ.   και  έτσι πλέον το έργο να έχει ολοκληρωθεί και  συνδέονται οι οικίες η μία μετά την άλλη ;
   Επίσης η κ. Νάννου προσπαθεί με αριθμούς και αναφορές που οι δημότες δεν οφείλουν να γνωρίζουν (και οι οποίες έχουν εξηγηθεί πολλάκις  στο Δ.Σ.) να θολώσει περισσότερο τα νερά κάτι που δεν θα το πετύχει και γι' αυτό τη ρωτώ:
   κ. Νάννου πότε ανακαλύψατε ότι η Συμπληρωματική Σύμβαση ως τρόπος επέκτασης της αποχέτευσης ήταν “αμαρτωλή” και απ' ευθείας  ανάθεση; πότε διαπιστώσατε ότι το ποσοστό έκπτωσης ήταν μικρό; πότε θυμηθήκατε την προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών, τότε που δημόσια συμφωνήσατε ή όταν στην συνέχεια ενδεχομένως κάποιος οι κάποιοι σας "έδειξαν τον ορθό δρόμο" που μόνη σας δεν είχατε την δυνατότητα να αντιληφθείτε, και γι' αυτό κατ' αυτούς κακώς είχατε συμφωνήσει;
  Όσον αφορά τις προτάσεις της κ. Νάννου για ένταξη της επέκτασης του έργου της αποχέτευσης σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα εδώ η κ. Νάννου για άλλη μια φορά πιάνεται αδιάβαστη για άλλη μια φορά έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη …..Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζει ότι δήμος ήδη έχει πάρει τις ανάλογες πρωτοβουλίες.
   Όσον αφορά την ένταξη των έργων της αποχέτευσης των Αμπελακίων Αιαντείου στο ΕΣΠΑ και την εκπόνηση - ένταξη της μελέτης για την αποχέτευση των Εργατ. Κατοικιών έγιναν και το γνωρίζει, από την σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία μέσα σε δύο χρόνια ενέταξε έργα δεκάδων εκατομ. € στο ΕΣΠΑ και ΠΕΠ Αττικής και  συνέταξε νέες μελέτες για σημαντικά προβλήματα του τόπου.
   Όμως γι΄αυτό που είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι  είναι  ότι διεκδικήσαμε και πετύχαμε την χρηματοδότηση  με 8εκ. € του εγκαταλελειμμένου στην τύχη του έργου της  αποχέτευσης στο κέντρο του νησιού.
   κ. Νάννου είναι φυσικό να σας φαντάζει δύσκολη η διεκδίκηση γιατί 4 χρόνια στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο δεν διεκδικήσατε τίποτα. Για μας όμως η διεκδίκηση από την εκάστοτε εξουσία είναι τρόπος ζωής , ενώ για σας είναι πρακτική προς διερεύνηση  και γι' αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι θα πετυχαίναμε την χρηματοδότηση της Συμπληρωματικής Σύμβασης ….
Κλείνοντας, κ. Νάννου θέλω να σας τονίσω ότι το νησί μας δεν θέλει και δεν έχει ανάγκη έναν ή μία δήμαρχο άβουλο ον των άνωθεν ή  άλλων εντολών, δεν θέλει έναν ή μία δήμαρχο ετεροδιοικούμενη, θέλει ένα δήμαρχο αγωνιστή, διεκδικητή, ασυμβίβαστο, θέλει μια δημοτική αρχή με δράση, με σχέδιο, με δυνατότητες, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες για το νησί μας στιγμές και αυτά τα έχει                                                         
Γιάννης Τσαβαρής
Δήμαρχος      Σαλαμίνας

* YΣ. Σας παραθέτουμε έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, στο οποίο αποδεικνύεται η προχειρότητα αλλά και η διάθεση της κ. Νάννου να παραπληροφορήσει τους συνδημότες μας, η οποία στην έγγραφη ενημέρωση που διένειμε στους δημότες την 14/12/12 και με τίτλο « Και τα ψέματα έχουν όριο κ. Τσαβαρή» , ανέφερε ότι το Ταμείο Συνοχής  δεν οφείλει υπόλοιπο χρηματοδότησης στο έργο της αποχέτευσης στο κέντρο του νησιού. Στο έγγραφο που σας παραθέτουμε αποδεικνύονται όλοι οι ανωτέρω χαρακτηρισμοί που απέδωσα στην κ. Νάννου.      
   

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/12/12 15:31

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΡΟΥΛΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΗΜΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΎΤΕΡΟ ΓΥΡΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΜΑ .....Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΤΙΜΩΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/12/12 16:05

    Την συμβαση δεν την απέρριψε η ευνομούμενη ελληνική πολιτεία,της οποίας είμαστε μέλος και εμείς σαν δημος;τι νομιζετε οτι ειμαστε συμμορια που θελουμε να ριξουμε τους υπολοίπους ελληνες με οιωνδήποτε τρόπο προκειμένου να ωφεληθούμε εμείς;
    μήπως εχετε πραγματικα παρεξηγήσει και κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια,αλλα τι να πω, αν κρινω απο την τεμπελα και τον φρουτεμπορα που συγχνοτίζεσαι τελευταια ,με όποιον δασκαλο καθίσεις τετοια γραμματα θα μάθεις η κατα το πολυ κουλουριωτικο οτι τα σκατα και το φτυαρι[λερωμένα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/12/12 16:16

    Εργολάβικος συναιτερισμος " Δημος Σαλαμινας" Μαριος - Μανταμ Νανο - Πιπης - Μακρι χερης

    Πάμε όλοι μαζι σύντροφοι για τη μεγάλη κουταλαααααααααααααα.

    Ενωμένοι θα βγαλουμε μέλι που φτάνει για όλους μας


    Θα κάνουμε αγώνα για να μαγειρεψουμε με τη βοήθεια φίλων μας τα νούμερα για τη Τροικα


    Τόσα χρόνια χάσαμε Πολλά

    τώρα ήρθε η ώρα για να αρχίζουμε να τρώμε με δέκα μασελες


    Νεο ξεκίνημα Νέοι Αγώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/12/12 16:53

    Ο «άγνωστος» της λίστας Λαγκάρντ είναι ο … άρχων των εξοπλισμών του Π.Ν.!
    08:50 29/12/2012 - Πηγή: No Comments

    Ο άρχων των προμηθειών του Πολεμικού Ναυτικού ήταν επί πολλά χρόνια ο Ανδρέας Ι.Ρωσσώνης, ο σύζυγος της εξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας Παπακωνσταντίνου, του οποίου το όνομα με τις καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, είχε σβηστεί από την λίστα Λαγκάρντ.

    Ο Α.Ρωσσώνης ένας ψηλός κατάξανθος ευθυτενής τύπος, κλασική εμφάνιση εκπροσώπου «μεγάλου τζακιού» της Ελλάδας, συνεργαζόταν με τον Ι.Μοδιάνο, επί πολλά χρόνια και κυριαρχούσαν στις προμήθειες του Πολεμικού Ναυτικού, έχοντας διάφορες αντιπροσωπείες, αλλά μία απ’όλες ξεχώριζε και ήταν αυτή που είχε δώσει την μεγάλη δύναμη στην εταιρεία τους: Ο ιταλικός οίκος πυροβόλων OTO Melara.

    Δεν υπάρχει πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που να μην έχει επάνω πυροβόλο ΟΤΟ Melara. Φρεγάτες, πυραυλάκατοι, κανονιοφόροι, όλα. Ακόμα και τα αρματαγωγά κλάσης ΙΑΣΩΝ έχουν επάνω πυροβόλα OTO Melara!

    Το 2004 ανέλαβαν την αντιπροσωπεία της κοινοπραξίας Αlenia Westinghouse και προωθούσαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την τορπίλη βαρέως τύπου Blackshark απέναντι στο μεγάλο φαβορί την τορπίλη DM2Α4. Παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν πιστοποίηση η Blackshark, εν τούτοις ο Ρωσσώνης «κτύπησε» την προμήθεια με όλη του την δύναμη και μπορεί να μην την πήρε αλλά «χάλασε» τον διαγωνισμό. Μέχρι σήμερα τα υποβρύχια δεν έχουν τορπίλες…


    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/12/12 18:01

    ΈΦΤΙΑΞΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΠΉΔΗΞΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΚΑΤΆΣΤΡΕΨΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΜΉΝΥΣΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΔΕΝ ΛΕΩ

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ?

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΠΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/12/12 18:09

    ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/12/12 18:09

    Λάμπρο μου έχεις μια αδυναμία. Όταν πονάς με αυτά που πετυχαίνει ο Δήμαρχος το δείχνεις.
    Τι να κάνουμε όμως.... και που να δεις τι σε περιμένει στη δίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/12/12 18:47

    Εσύ ρε μάπα για τη δίκη γιατί χαίρεσαι; που θα σου ανοίξουν την IP;
    Αυτή η δουλειά έχει δυο πόρτες, για να μην πω πολλές, και αυτή του λαμπρου, αλλά και όλων των άλλων εδώ μέσα ,θα ανοίξουμε όλοι και θα το δεις, δεν έχει μόνο ο ένας έννομο συμφέρων έχει και ο άλλος.

    εκεί θα πεσουν γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/12/12 19:01

    Λάμπρο μου έχεις μια αδυναμία. Όταν πονάς με αυτά που πετυχαίνει ο Δήμαρχος το δείχνεις.
    Τι να κάνουμε όμως.... και που να δεις τι σε περιμένει στη δίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/12/12 20:24

    Εσύ ρε μάπα για τη δίκη γιατί χαίρεσαι; που θα σου ανοίξουν την IP;
    Αυτή η δουλειά έχει δυο πόρτες, για να μην πω πολλές, και αυτή του λαμπρου, αλλά και όλων των άλλων εδώ μέσα ,θα ανοίξουμε όλοι και θα το δεις, δεν έχει μόνο ο ένας έννομο συμφέρων έχει και ο άλλος.

    εκεί θα πεσουν γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/12/12 22:54

    Σενιαρισμένη πες του Μπερλουσκόνι να σου πάρει ένα laptop αν και είχατε πάρει από τον Κριτσίκη 100 Η/Υ (ακόμα πληρώνει ο Γιαννάκης) εκεί που κάθεσε στο πορνείο και παίρνεις το απεριτιφ σου (μη χέσω) να επεξεργαζόμαστε λιγάκι γιατί μου λείπεις μου λείπεις πολύ δεν αντέχω τόσες ώρες αναμονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/12/12 22:56

    Είναι και ο διευθύνων - μπροστινός εκεί γιατί ξέρω οι μέτοχοι απουσιάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/12/12 22:58

    Αντε τελείωνε με το απεριτίφ 11.00 η ώρα. Δώσε του Μπερλουσκόνι τα χάπια πάρε και τα δικά σου και μαζέψου έλα να κουβεντιάσουμε σαν καλές φιλεναδίτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/12/12 23:03

    Όσο και να εκτίθεσαι στα μέσα Γιαννάκη πρέπει να ξέρεις ότι την κ. Νάννου ούτε στο μικρό της δακτυλάκι δεν την φτάνεις. Εκείνη εφαρμόζει τον νόμο σε αντίθεση με εσένα που συμπεριφέρεσαι σαν Σικελός, βαφτίζοντας τις παρανομίες σου πολιτικές αποφάσεις. Σου αναγνωρίζω όμως ότι είσαι μέγας, μέγιστος, τεράστιος ....... κωλοτούμπας στο θέμα των νταμαριών. Δεν θα ξεχάσω τα θέατρο που μας έπαιξες προεκλογικά με τον αγώνα σου δήθεν για το περιβάλλον και την συμπεριφορά σου ως δήμαρχος (Τούρλα κλπ). Θεωρώ ότι οι πολιτικοί πρέπει να είναι έντιμοι, ηθικοί και να σέβονται τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης. Εσύ συνεχίζεις να προκαλείς ολισθαίνοντας επικίνδυνα τα πολιτικά πράγματα στο νησί μας. Συνεχίζεις να υποβαθμίζεις το επίπεδό μας και να μας συμπεριφέρεσαι απαξιωτικά. Λυπάμαι για λογαριασμό σου. Το πολιτικός σου τέλος πλησιάζει. Οι έντιμοι συμπατριώτες μου πρέπει να μην σε ακολουθήσουν στα επόμενα σου βήματα. Αυτό το οφείλουν στο νησί. Ας το σκεφτούν όσοι προσπαθείς να "ψήσεις" για να κατέβουν με τον συνδυασμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/12/12 23:46

    Μηνά ξέρεις και τη Τσιτσιλιάνικη μαφία εκτός από την Αραβική; Τη ρέφα ψάχνεις να πάρεις αυτά που έχεις χαλάσει στον δεύτερο γύρο γιαυτό μπήκες και συ στο τρυπάκι της Τούρλας. Αλλά θα σε προλάβει ο Μπερλουσκόνι και συ πάλι θα κλαις τα λεφτά σου.
    Και μη ξεχάσεις το ελικόπτερο για να γράψεις το πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/12/12 23:48

    مينا يعرف المافيا وTsitsilianiki باستثناء اللغة العربية؟ خلال رفايا يبحث للحصول على ما كنت قد أفسد الجولة الثانية ولماذا انضم مجلس Tourlas trypaki. ولكن منع برلسكوني والاتفاقات سوف تبكي مرة أخرى أموالك.
    و لا تنسى الطائرة لكتابة البرنامج

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/12/12 23:50

    Αντε που είσαι σενιαρισμένη ολονυχτία έχετε απόψε ή δεν παίρνει τα χάπια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/12/12 00:01

    Κου κου σε βρήκα από την άλλη μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/12/12 01:00

    Ηρθα ,ναι, δεν μπορούσε ο μπαρμπας, αργήσαμε.
    Εσείς τα κατεβάσατε με τη πρώτη;
    Τι να γινει;αυτη ειναι η διαφορα αναμεσα στην πρωτάρα με την αλανιαρα,
    Ο τυπος πιο πανω εχει δικιο ειναι εξυπνος η μαλλον εξυπνη. ουσιαστικα και σιγα σιγα θα σας ευτελισω μεχρι που θα σας ακυρώσω θα γραφετε και θα σας αναγνωριζουν την τεμπελα ,τον φρουτεμπορα, και σιγα σιγα θα γραφετε και θα γελάνε μαζι σας,αυτο ακριβως θα συμβει,μερα με την μερα σχολιο με το σχολιο,εγω ειμαι ανώνυμος εσείς όμως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/12/12 01:39

    Ένοχος ένοχον ου ποιεί

    Τι να πω;

    Παρά μόνο πως πρόκειται για νομικό αξίωμα που χρησιμοποιούν μόνο οι κατηγορούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/12/12 10:51

    Δεν έχει φιλότιμο αυτός ο άνθρωπος ρε παιδιά. Αντί να κρύβεται που εξευτέλισε το νησί με τις συνεχείς προσφυγές του στην δικαιοσύνη και τις αντίστοιχες αρνήσεις αυτής, έχει το θράσος να βγαίνει και να υψώνει τον τόνο της φωνής του. Να πληρώσουμε όλοι Γιαννάκη. Ναι όλοι, χίλιες φορές αν πρόκειται να εφαρμοστεί ο νόμος. Αλλά πουστιές, λαμογιές, παρανομίες δεν θέλουμε στην Σαλαμίνα. Αυτά να τα κάνεις μακρυά από το νησί μας. Να σεβαστείς τον τόπο αυτόν και την ιστορία του. Εμείς δεν ήμαστε από πάστα ανθρώπων που γονατίζουν μπροστά στο ατομικό τους συμφέρον αδιαφορώντας για το γενικό καλό. Αυτά να τα κάνεις εκεί που σε παίρνει και φυσικά στις συμφωνίες σου με τους νταμαράδες που έχεις εξευτελιστεί πολιτικά τελείως. Εμείς δεν ήμαστε επαίτες. Έχουμε αξιοπρέπεια και σεβόμαστε τους νόμους και απαιτούμε αυτό να κάνεις και εσύ όσο είσαι δήμαρχος εδώ. Άντε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/12/12 21:00

    Συγκάτοικοι είναι αρκετό για να καταλάβουμε την βλακεία μάς που τον ψηφίσαμε μονό που τον βλέπουμε, η γυναίκα που τον στήριξε οικονομικά είναι παραπατάμενη το ίδιο και οι φίλοι του το καλάμι είναι επικίνδυνο γιατί καμιά φορά μπορεί όταν το καβάλας και σε καμιά λάθος τρύπα αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο είναι αδίστακτος αρκετά θέλουμε αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.