Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Δεκ 2012

Η σκιαγράφηση των δημοτικών δρώμενων στο νησί μας


Είν’ αλήθεια πως όλη η αγωνία του δημάρχου δεν είν’ άλλη παρά μόνο αν θα έχει απέναντι του ή όχι στις επόμενες εκλογές τον κ Σοφρά κι αυτό γιατί γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως η διαφορά των 700 ψήφων που του ‘δωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την δημαρχία… έχει απολεσθεί προ πολλού κι είναι απελπιστικά μη αναστρέψιμο το γεγονός.
Ταυτόχρονα, με δική του ευθύνη εκεί που οδήγησε το πολιτικό σκηνικό με τα επαναλαμβανόμενα λάθη του, η εντοπιότητα θα παίξει ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να απαντήσουμε εμείς στον κ Τσαβαρή για το θέμα της αποχέτευσης, αυτό είναι δουλειά του κ Σοφρά κι είμαστε βέβαιοι πως θα το πράξει άμεσα. Το μόνο που θα επιχειρήσουμε είναι να κάνουμε το σκιαγράφημα των επόμενων δημοτικών εκλογών που ‘ναι πραγματικός πειρασμός!
Μέχρι στιγμής μια κι οι ζυμώσεις στο δημοτικό σκηνικό εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν κατά την δική μας άποψη μέχρι το Πάσχα του 2013, στο προσκήνιο υπάρχουν υποψηφιότητες που πολύ δύσκολα μπορεί να τις ανταγωνιστεί ο ήδη «καμένος» κ Τσαβαρής μια κι απώλεσε την έξωθεν καλή μαρτυρία. Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς σε καφενεία, σε ουζερί και σε ταβέρνες δεν ακούς τίποτα άλλο από «σκληρή» κριτική για τον δήμαρχο και για τον εαυτό τους που τον στήριξαν! Ποτέ μέχρι σήμερα νέος δήμαρχος δεν είχε από τον πρώτο χρόνο κιόλας, τόσες μεγάλες απώλειες σε προσωπικούς φίλους και υποστηρικτές! Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τον ίδιο πλέον και να μην βαυκαλίζετε από τους αυλοκόλακες που τον πλημύρισαν από την πρώτη στιγμή πως όλα βαίνουν καλώς!!! Ποτέ δεν φταίει ο γιαλός, δήμαρχε εμείς στραβά αρμενίζουμε…
Ας δούμε όμως ρεαλιστικά την σκιαγράφηση των επόμενων δημοτικών εκλογών:
·         Σπύρος Σοφράς, με δεδομένη την μικρή διαφορά τους, παραμένει η μεγαλύτερη απειλή για τον δήμαρχο μια και η ισχυρή προσωπικότητα του με πείσμα και αποφασιστικότητα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σε κάποιον να τον βγάλει απ’ τον στίβο όσο κι αν το ‘θελε αυτό!
·         Ρούλα Νάννου, ανανεωμένη κι όπως ακούγεται απαγκιστρωμένη από αγκυλώσεις του παρελθόντος, επιδιώκει μέχρι αρχές του ’13 δυναμική επιστροφή στο πολιτικό σκηνικό του δήμου μας με νέα και άξια στελέχη. Μια αρκετά σοβαρή και υπολογίσιμη υποψηφιότητα.
·         Μάριος Τραυλός, Θανάσης Μακρής, ο νεοεμφανιζόμενος και εκκολαπτόμενος συνδυασμός είναι ικανός να απειλήσει κι αυτός τον μέχρι τα χτες παντοδύναμο Τσαβαρή. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η στήριξη Μάριου Τραυλού στ’ Αμπελάκια και Σελήνια έβγαλε τον Τσαβαρή δήμαρχο, το χάος δε μεταξύ τους δεδομένο και εντελώς αγεφύρωτο. Πράγμα που σημαίνει, πως έστω κι αν δεν κατέβει για όποιους λόγους ο Τραυλός, δεδομένο είναι πως θα στηρίξει έμπρακτα κάποιον άλλο συνδυασμό.
·         Η νέα προσωπικότητα, που τελικά δεν είναι και τόσο νέα, (έχει όμως δυναμική) βρίσκετε σε εξέλιξη από οικονομικούς παράγοντες του τόπου που του προτείνουν την κάθοδό του με πλήρη οικονομική και στελεχιακή υποστήριξη. Αν η πρόταση τελικά ευδοκιμήσει θα χάσουν τον ύπνο τους πολλοί….
·         Η υποψηφιότητα του ΚΚΕ, να θεωρηθεί δεδομένη, άλλωστε μέχρι σήμερα το ΚΚΕ της Σαλαμίνας έχει να επιδείξει άξιες και σοβαρές προσωπικότητες χρήσιμες στα δημοτικά μας συμβούλια όπως αυτή του κ. Βασίλη Λεμπέση και τελευταία της κας Γιωργίας Γκαβογιάννη.
·         Ο ΣΥΡΙΖΑ, Σαλαμίνας μέχρι σήμερα δεν έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις του να πιθανολογήσουμε πως δεν θα κάψει προσωπικότητα στα δημοτικά μας πράγματα μια κι ο στόχος είναι οι Βουλευτικές εκλογές.
·         Ακούγονται βεβαίως και κάποια άλλα ονόματα που όμως διαβλέποντας το χοντρό παιχνίδι που θα ακολουθήσει μέχρι στιγμής αποφεύγουν να πουν το μεγάλο ναι, ώστε να μην εκτεθούν και κάψουν το χαρτί τους.
·         Θα υπάρχουν βεβαίως και οι «χρηματοδοτούμενες» υποψηφιότητες αντιπερισπασμού, που στόχο έχουν όχι την εκλογή τους, μια και γνωρίζουν το ανέφικτο της προσπάθειας, αλλά την διάσπαση του όποιου αρραγούς μετώπου προς διευκόλυνση της σημερινής πλειοψηφίας να πάει στην δεύτερη Κυριακή ελπίζοντας στην έκπληξη.
Συνωστισμός, παρατηρείται στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» που κάποιοι από τους προαναφερόμενους υποψηφίους αποζητούν «εμμέσως» την στήριξη τους, με τοποθέτηση υποψηφίων στον συνδυασμό τους κα προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.
Θα χαρούμε να διαβάσουμε και να δούμε και τα δικά σας σχόλια και προβληματισμούς για το αύριο αυτού του τόπου. Ας μην ξεχνάμε δε, πως οι δημαιρεσίες είναι προ των πυλών, οπότε οι δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι μας «άρχοντες» θα πάρουν σάρκα και οστά μια και οι πολλές υποσχέσεις τώρα πια θα ξεμπροστιαστούν.

30 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/12/12 22:26

    Αγαπητέ διαχειριστή,
    αν και για όλους τους υποψήφιους ξεκαθαρίζεις τις απόψεις σου (σεβαστές αλλά μη αποδεκτές), γιατί γιατον Τραυλό αφήνεις να αιωρείται ότι μπορεί να μη κατέβει;
    Να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς με τη φράση "... πως έστω κι αν δεν κατέβει για όποιους λόγους ο Τραυλός,..." .
    Έχεις υποχρέωση να το κάνεις γιατί πολλά ακούγονται τελευταία για τον Τραυλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/12 22:28

    Ποιοι είναι οι "όποιοι λόγοι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/12/12 22:41

    Το βλέπω εγώ εσένα σε τρώει για τον Τραυλό, ξέρω ποια είσαι, στο χωριό μου λένε η πουτάνα θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει. Μονο μαζέψου για δε σε βλέπω καλά τελευταία σε εχω δει και κακό όνειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/12/12 22:50

    Σε πειράζει που δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που θα κατέβει ο Τραυλός για Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/12/12 23:17

    Εντάξει για τη σκιαγράφηση των δημοτικών δρώμενων στο νησί μας.
    Γιατί όμως θέλεις να ξύνεις πληγές και να θυμίζεις τη περίοδο της χρηματιστηριακής φούσκας 1999-2002;
    ΘΥΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/12/12 23:50

    Αχ τι Σεληνιώτες είναι αυτοί, η κρίση κρίση και το πήδημα πήδημα!!!!!!
    Χαμός έγινε πάλι στην αίθουσα διδασκαλίας “ ΦΛΩΡΑΣ“
    Άραγε ποιος μαζεύει τις κ@@@@ες??? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/12/12 06:47

    Ο πρώτος διδάξας το πήδημα Σεληνιώτης είναι.
    Δεν φταίνε οι Σεληνιώτες. Ο αρχηγός (ευτυχώς πρώην) χρόνια τώρα έχει δώσει το παράδειγμα και οι Σεληνιώτες τον ακολουθούν πιστά.
    Και καλά κάνουν.
    Πηδήξτε γιατί χανόμαστε! λέει ο λαός μας.
    ΥΓ: Δεν ξέρω ποιες μαζεύει ο Δήμαρχος αλλά εσύ η αρχικ@@@@α κολλητή του πρώην αρχηγού είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/12/12 08:51

    Καλα ρε μα@@κα τετοια εμπαθεια; Δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις;
    Ασχολεισαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ με τον Τραυλο;
    Η σε πληρωνει τοσο καλα ο Τσαβαρης ξεφτιλα του διφραγκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/12/12 09:05

    Καλά ρε παπάρα τόσα γράφει ο άνθρωπος ο Τραυλός σου έμεινε;
    Δεν σας κάνει εντύπωση η ανάλυση;
    Δεν σας κάνει εντύπωση πως κάποιοι φραγκάτοι προσπαθούν να επιβάλλουν νέο δήμαρχο;
    Δεν σας κάνει εντύπωση που μέσα σε δυο χρόνια χρεοκόπησε η προσωπικότητα του δημάρχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/12/12 10:35

    Ρε πρόεδρε τι τους ταΐζεις στο συσσίτιο παπαρουνόσπορο και έχουν πυρώσει όλοι εκεί κάτω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/12/12 10:51

    Σας πήραμε χαμπάρι και καλά τώρα μαθήματα διδασκαλίας
    Όλα για ψηφοθηρία τα κάνετε αλά στο τέλος θα πάρετε τον πούλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/12/12 12:35

    ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (ΤΡΟΜΑΡΑ) ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/12/12 14:10

    τι εγινε ρε παιδια στην αιθουσα φλωρας?και εμεισ σεληνια μενουμα αλλα δεν πηραμε χαμπαρι τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/12/12 14:21

    Πλακώθηκαν στα μπινελίκια δυο μορφονιές για τα μάτια ενός άντρακλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/12/12 15:45

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΟΚΙΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΧΑΡΑ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/12/12 18:13

    ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΙΑΓΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/12/12 18:41

    Τι λες μανάρι μου πας καλά;;; Βιάγκρα παίρνει ο δικός σας μπας και του κάνει κούκου
    Εσύ μωρή σκατόχοντρη τι παίρνεις και έχεις γίνει σαν τέρας, ραδιενεργά υπόθετα στον πισινό σου βάζεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/12/12 18:47

    Εύ τέτοια βάζεις στον πισινό σου και ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/12/12 18:51

    Δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνει κούκου του δικού μας με σένα ούτε με 10 κουτιά βιάγκρα.
    Μ και ΓΑΜΑτα μανάρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/12/12 19:05

    Κατίνα 8/12/12 18:41 Κουλάρησε γιατί ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Αν κάνεις από τώρα έτσι σκέψου τι έχει να γίνει όταν τα δείτε ΟΛΑ κυριολεκτικά και μεταφορικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/12/12 19:54

    Ότι και να λες μορή απατεώνισσα σε γράφο κανονικά!!!! Πάρε φόρα και κλάσε μας τα αρχ@@ια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/12/12 20:25

    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΝΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/12/12 20:36

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...Α)ΣΟΦΡΑΣ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ!ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ.Β)ΝΑΝΟΥ,ΗΘΕΛΕ ΤΟΤΕ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ.Γ)ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Δ)ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΝΑΙ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,Ε ΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΙΔΩΜΕΝ.Ε)ΠΑΠΑΣΣΑΒΑΣ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ-Χ΄ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ!!!.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ, ΖΟΡΙΚΟΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!!!(ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!! ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΣ!!!)ΑΡΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΝΤΑΡΑ!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΑ!!ΙΔΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ. Ε)Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ!!Ζ)ΤΣΑΒΑΡΗΣ,ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΕΣΙ!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΕΛΛΕ!!!!!!ΑΡΑ ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ,ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Η ΤΩΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΝΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!.ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/12/12 20:40

    ETIMASTITE REMALIA ERXETE O NEOS SINDIASMOS KAI THA SAS PARI KAI TA SOVRAKA!!!! KAI O MPROSTINOS EINAI NEOS OREOS KAI ME ASPRI MPLOUZA ETSI GIA NA SAS DOSO MIA IDEA TO PIOS EINAI O MPROSTINOS..... IPOMONI MEXRI TIN HMERA TON FOTON......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/12/12 21:43

    Αχ τι Σεληνιώτες είναι αυτοί, η κρίση κρίση και το πήδημα πήδημα!!!!!!
    Χαμός έγινε πάλι στην αίθουσα διδασκαλίας “ ΦΛΩΡΑΣ“
    Άραγε ποιος μαζεύει τις καπ@@ες??? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/12/12 21:58

    RE O TSABARHS EXEI FAEI GKOL APO TA APODHTIRIA-O SOFRAS AP THN PROTHERMANSH KAI OSO KAI NA XTIPIOSASTE TREMETE KAI MONO STO ONOMA TOY PIO PETYXIMENOY DHMARXOY POY EXEI PERASH POTE APO TO NHSH.
    PERASTIKA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/12/12 22:42

    8/12/12 21:43 πολύ πεινασμένη σεξουαλικά πρέπει να είσαιγια να ασχολείσαι όλο με τα πηδήματα, τα κλασίματα, τα αρχ@@ια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/12/12 22:44

    κουλάρησε μανάρα μου θα μου πάθεις τίποτα και τι θα κάνω 8/12/12 19:54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/12/12 22:40

    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ?ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.Η ΚΑΤΙΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ Ή ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΑΓΕΛΗ,ΚΙΝΗΜΑ,ΟΜΑΔΑ,ΚΥΚΛΟΥΣ Ή ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ!ΦΙΛΙΚΑ(ΑΚΟΜΑ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/12/12 21:28

    πες τα 2240 αλλά τα ζώα που να ακούσουν.Έχουν πέσει με τα μούτρα στο γκομενιλίκι και στο αρχηγιλίκι βάζοντας μπροστά παιδάκια!Μας έπρηξαν τα αρχ....οι δήθεν και τάχα "ευαισθητοποιημένοι"πολίτες με τα κόλπα και τις πουστιές τους,ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΡΕΕΕΕ!ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.