Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Απρ 2013

Κάποιος να κλείσει την πόρτα εκεί στο δημαρχείο Σαλαμίνας!!!! Μέρος 2ον

Όταν στις 12 του Μάρτη δημοσιεύαμε την είδηση των «γαλλικών» του άκρως αγανακτισμένου Βαγγέλη Αστράκου που τους βρόντηξε την πόρτα στα μούτρα, κάποιοι εντολοδόχοι μας λοιδόρησαν μας χαρακτήρισαν άλλος μυθομανείς κι άλλος κουτσομπόληδες.
Το ρεζουμέ; Πέρασαν πάνω από 20 μέρες κι ο Βαγγέλης Αστράκος τους έχει ακόμα γυρισμένη την πλάτη απέχοντας από τις δραστηριότητες του.
Το απύθμενο θράσος τους η ανανδρία έφτασε στο σημείο να διαδίδουν ξεδιάντροπα, πως δεν “τρέχει τίποτα” κι απλώς, ο Βαγγέλης είναι άρρωστος γι’ αυτό και απέχει!! Δεν έχουν καν την παλληκαριά να παραδεχτούν ότι ο Βαγγέλης τους… @@@ αγανακτισμένος.
Αν δεν είναι άξιοι να κρατήσουν δίπλα τους έναν Βαγγέλη Αστράκο με την ιστορία του ονόματος του, πως θα πορευτούν το υπόλοιπο της θητείας τους;
Πως θα διαχειριστούν τις επερχόμενες “κρίσεις” που ‘ναι προ των πυλών στο νησί μας; Τι να πω; Ευτυχώς σε 14 μήνες θα απαλλαχτούμε από την πειραματική διακυβέρνηση του νησιού μας από μαθητευόμενους μάγους. Τα παθήματα μαθήματα!!!
 

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/13 23:04

    Ο Βαγγέλης δεν είναι πρόβατο.
    Είναι να μην πάρει ανάποδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/13 23:57

    Ο Βαγγέλης ζωντάνεψε με τον Γιάννη. Αν δεν ήταν ο Γιάννης ψάρεμα θα έκανε στη μεγάλη σκάλα. Τον έκανε και αντιδήμαρχο,του έδωσε τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/4/13 00:04

    Δηλαδή του έκανε χάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/4/13 01:05

    ΔΟΣΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ 4 Ο ΒΑΓΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/4/13 07:47

    Μα@@κα τον Βάγγο ξεχάστε τον σας τέλειωσε
    ΧΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/13 08:42

    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ...ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/4/13 09:10

    η αληθεια ειναι πως καποιοι εκει μεσα τον αστρακο τον ειχαν στο ματι απο την αρχη που εκλεχτηκαν και με πολυ υπομονη του πριονιζαν σιγα σιγα την καρεκλα...περιμενωντας την εκρηξη του λογω του χαρακτηρα του...ουτως η αλλως ο αστρακος παντα ασυμβιβαστος ειναι σαν ανθρωπος....μπραβο του που τους τα εχωσε με την αποχωρηση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/4/13 09:41

    Σιγα τον ανθρωπο που θα ασχολουμαστε μαζι του.Ας παει να γλυψει αυτους που εχουν τις ιχθυοκαλλιεργειες ο προδοτης της σαλαμινας.Και αυτος και ολη η δημοτικη αρχη ειναι για φτυσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/4/13 10:15

    Βαγγέλη πολύ ασυμβίβαστος είσαι. Πρόσεχε μην σου ανέβει η πίεση με τον νταμαρά και εσένα. Κακό πράγμα η συνήθεια και εμείς πρέπει να τους αλλάξουμε αυτούς που ψήφιζαν οι παππούδες μας από συνήθεια επειδή κάποτε είπαν ότι ακολουθούν τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    Η Σαλαμίνα έχει ανάγκη από άτομα άφθαρτα που δεν έχουν ξαναγίνει δήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/4/13 10:36

    ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΕΙΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ 2013 ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΟ ΟΠΙΣΘΩΔΡΟΜΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/4/13 10:43

    Ο ΑΝΔΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΦΕΥΧΕΙ ΤΟ ΧΟΥΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑΟΣ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΗ ΚΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΤΕ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΔΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΔΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/13 13:07

    ORE ARXIPOYSTH 10;43 MONO SOY TA GRAFIS MONO SOY TA DIABAZIS NA EIXES TOYLAXISTON ENOS KOKOROY GNOSI KAI NA MHN EGRAFES ME TA IDIA GRAMATA. O ASTRAKOS RE LAMOGIO ARXIDOGLIFTI TOY TSABARI KSERIS POSA PSIFALAKIA KOYBALISE STO ARXILAMOGIO? 1000 AYTOS.
    900 O MPILIAS
    300 H STAMATIOY
    350 O MPOYTSIS TO SINOLO MAS KANEI 2550 KSERIS TI SIMENI AYTO? OTI TO AFENTIKOYLI SOY TO ARXILAMOGIO O TSABES DEN BGENEI OYTE TRITOS ... TO KATALABES ORE ARXIMALAKA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/4/13 13:25

    KANENAΣ (ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ...ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/4/13 14:32

    ΟΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.
    ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ 100% ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΓΚΟΥΙ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ !! ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΑ.
    ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΚΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/4/13 20:02

    ΠΡΩΤΑ Ο ΚΥΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΘΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ

    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ

    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΑΙΚΙΖΕ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΦΟΥ ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΥΛΙΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

    2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΒΕΖΥΡΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΗ

    Β. ΑΣΤΡΑΚΟΣ

    ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΓΟΥΒΑ ΜΑΤΣΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ


    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ Ο ΠΙΠΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/4/13 21:49

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ 100% ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΓΚΟΥΙ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ !! ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΑ.
    ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΚΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/4/13 22:12

    με μηνα μπουτση θα πατε μπροστα μεγαλη ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/4/13 23:39

    Η Μινα κανει κωλοτουμπες γιατι σ'αυτα ειναι πρωτη προκειμενου να κανει τη δουλεια της.Ενοικια,τσαμπα θερμανση στο σπιτι της απο την Κοινοτητα και το καινουργιο :της στρωσανε το δρομο στο σπιτι της κορης της της Σοφης.Κι εμεις οι ηληθιοι δημοτες να τρεχουμε να τις μαζευουμε ψηφους στις εκλογες και να την βγαλουμε ταχαμου λεει για το καλο του τοπου .Ρε την τσεπη τους κοιτανε ολοι .Αρα και οσα ειχαν ακουστει για το ΚΑΠΗ αληθεια θα ηταν. Δεν παιρνει τα μουτρα της να ξαναζητησει ψηφο,τα κοροιδα μας τελειωσανε ,κοριτσι λαστιχοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/4/13 23:46

    Ο Τσαβαρης αυτον τον καιρο δεν προλαβαινει να μαζευει λαμογια και τραμπουκους κοντα του .Φαινεται πως τα βρισκει σε τιμη ευκαιριας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/4/13 00:10

    ΕΥΤΥΧΩΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/4/13 08:52

    H ΜΙΝΑ εχει θρασος θα ζωντανεψει το ΣΤΑΥΡΟ σιγα σιγα και κοροιδα υπαρχουν πολα γκεκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/4/13 12:23

    Κάτω τα χέρια από τη Μίνα.Πιό ευθύς,πιό καθαρός πιό δραστήριος άνθρωπος απ΄αυτήν δεν υπάρχει.Οι κάτοικοι του Μουλκίου την ευγνωμονούν. Την θέλουμε και πάλι στις επάλξεις και δεν μας ενδιαφέρει με ποιό συνδιασμό θα κατεβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/4/13 14:30

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/4/13 19:40

    Καλή η παρέα φίλε μου 00:10 μετά το φαγητό ,βραδινό και μεσημεριανό με τα χάλια τους, συμφωνώ.Αλλά κι εσύ αγαπητέ 23:46 είναι ακριβώς όπως τα λες .Εχει μαζέψει όντως όλους τους ''προστάτες'' που είναι έτοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν επεισόδια.Αυτόπτες μάρτυρες στο ΚΑΠΗ Αιαντείου περιγράφουν το εξής περιστατικό και τα συμπεράσματα δικά σας. Κάποιος δηλωμένος ''Τσαβαρικός'' με δράση,ονόματι ΓΑΛΥΦΑΛΛΑΚΗΣ χειροδήκησε μέσα στο ΚΑΠΗ πάνω στην Τοπική Κοινοτική σύμβουλο Αιαντείου και μέλος της διοίκησης των ΚΑΠΗ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ , χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα απρεπείς και απαγορευμένες εκφράσεις. Η κα Δημητριάδη στη συνέλευση του ΚΑΠΗ ,στις 3/4/2013 ζήτησε να διαβαστεί έγγραφο διαμαρτυρίας που είχε πρωτοκολλήσει στο δήμο για να ενημερωθούν τα μέλη ποιοί κυκλοφορούν ανάμεσά τους. Φυσικά της αφαιρέθηκε η δυνατότητα να εκφραστεί ενώ ο δήμαρχος μαζί με την κα Μίχα απεχώρησαν δήθεν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.Ο πραγματικός λόγος όμως ήταν ότι έπρεπε να πάρουν θέση , ως ώφειλαν,και να καταδικάσουν το γεγονός,δυσαρεστώντας κατ' αυτόν τον τρόπο ,τον ''μάγκα'' της περιοχής. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ , ΚΥΡΙΟΙ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. Εδώ πρέπει να πούμε ότι άφησαν ασφαλώς ακάλυπτη και αμήχανη την κα Ρούσση . Να θυμήσουμε βέβαια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος σε συνέλευση ''αδειάζει'' την κα Ρούσση , λεγοντάς της ότι είναι το ''χειρότερο''ΚΑΠΗ απ'όλα και ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα ,θα πάρει μέτρα.Τί εννοούσε ο ποιητής,πως θα διώξει την κα Ρούσση; Κι αυτό γιατί ο Τσενόγλου με τη Ρούσση είχαν τις χειρότερες σχέσεις επειδή η Ρούσση δεν προτιμούσε τα πούλμαν του Παπασταμάτη ,επιλογή δημάρχου και Μίχα και συνεργάζεται με τον κο Ανδρέου.Ας φρεσκάρουμε τη μνήμη κι ας θυμίσουμε ότι ο κος Τσενόγλου είναι ο σύζυγος της προέδρου Αιαντείου, ως και: ''καθαριστής καβαλίνων'',πρωτοπαλλήκαρο, φρουτέμπορας κ.λ.π. και προτιμάται φυσικά ''το παιδί για τα κέφια μας'' σε σχέση με τον ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ σύζυγο της κας Ρούσση. Η κα Ρούσση στη συνέχεια έβαλε να μαζέψουν υπογραφές για να ζητήσουν απ'το δήμαρχο να την κρατήσουν. Κυρία Ρούσση,με πολύ σεβασμό στο πρόσωπό σας, επιτρέψτε μου να σας πω ότι και τη δουλειά σας κάνετε πολύ καλά και ανάγκη σας έχουν και καμμία ανάγκη δεν τους έχετε. Η αντιμετώπιση στις περιπτώσεις που μας ΘΙΓΟΥΝ,συγνώμη , αλλά επιβάλλει διαφορετική αντίδραση . Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!!!! Ευχαριστώ για τη φιλοξενία ,συγνώμη αν κούρασα όμως τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη σωστή τους διάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/4/13 23:10

    O AΣΤΡΑΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ.
    ΑΛΛΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΌ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΕΜΠΈΡΔΕΨΕ ΤΟΝ ΡΌΛΟ ΤΟΥ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΉΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗΣΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/4/13 16:58

    mινα μπουτση και ξερω ψωμι κοροιδα ξαφνικος ερωτας με το ΚΑΠΗ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/4/13 15:43

    Ρε ψεύτη 7/4/13 23:10, δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε αυτό που λες. Είναι σε όλους γνωστό ότι η Δημητριάδου κυκλοφοράει με μια κάμερα για να έχει στοιχεία να ρουφιανεύει. Θα είχε σίγουρα βίντεο ή κάτι άλλο. Πάντως είχα ανησυχήσει γιατί η Δημητριάδου δεν είχε κάνει μύνηση την προηγούμενη βδομάδα. Τώρα συνήλθα. Είναι καλά και συνεχίζει το άθλημα της ψευτιάς και ρουφιανιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/4/13 15:44

    **** Λάθος, οψεύτης ειναι 7/4/13 19:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.