Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Απρ 2013

Πρόταση Σοφρά για συζήτηση «Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης»

ΑΠΟ: Σπύρος Σοφράς
          Αρχηγός  Μείζονος Μειοψηφίας
 
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
 
Σαλαμίνα:   17 Απριλίου 2013
 
ΘΕΜΑ: Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας –  Πολιτιστική                      Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
 
Κυρία Πρόεδρε
Τελευταία παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα, με το σοβαρότατο  αυτό  θέμα, για το οποίο η πρωτοβουλίας των κινήσεων είναι αρμοδιότητα του Δήμου μας, όπως στην εκδήλωση Portnet.gr και  Passport  την 11/4/2013 στον Πειραιά, δελτίο τύπου Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη την 12/4/2013 και δελτίο τύπου, του γραφείου τύπου, του Υπουργού κ. Αρβανιτόπουλου. Κρίνω ότι το θέμα λόγο της σοβαρότητάς του, δεν μπορεί και ούτε εξαντλήθηκε στη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση-ενημέρωση  που το έφερε ο κ. Δήμαρχος στο Συμβούλιο της 15/4, δεδομένου ότι δημιουργήθηκαν  πολλά κενά και αφέθηκαν ασαφή – αδιευκρίνιστα σημεία, κατόπιν τούτων
Παρακαλώ όπως, εφόσον κρίνετε αναγκαίο, την διεξαγωγή εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου με Θέμα «Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», διαφορετικά να το   εισάγετε ως θέμα ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο όποτε προγραμματίσετε, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον κ. Δήμαρχο να φωτίσει περισσότερο το σοβαρότατο αυτό θέμα.   
 
Σπύρος Σοφράς
Αρχηγός Μείζονος Μειοψηφίας
 

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/4/13 20:06

    Έλα Σπυρο που ήσουν 2,5 χρόνια; Ο οικογενειακός σου φίλος νταμαράς μας αφήνει μόνους και αποφάσισες να ξαναβγεις στην πιάτσα; Εμ κακομοίρη μου τώρα είναι αργά. Ο κόσμος σε εχει συνδυάσει με τον λατόμο. Οπότε δεν φτουράς ότι και να λες. Μας απέδειξες πολλά με τις φιλίες σου και τις υποστηρίξεις σου στο νταμαρά.
    Και μην ξεχνάς να σε ακούσουμε και με καμία ανακοίνωση τι έχεις να μας πεις για το μπετόν που χρέωνες τον δήμο επί των ημερών σου. Ο Τσαβαρής το αποκάλυψε και εσύ είπες καταφατικά ότι έτσι είναι. 500 χιλιάδες ευρώ βρε μπαγάσα χρέωσες τον δήμο χωρίς τα έργα να έγιναν με νόμιμες διαδικασίες και έχεις το θράσος να ομιλείς;;;; 500 χιλιάδες πήγαν στον αγγέλου απο τον δήμο επί των ημερών σου; να χαρώ εγώ τα καλά παιδιά της κούλουρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/13 22:26

    Σπύρο επιτέλους βάλε τα πράγματα στη θέση τους για θα μας τρελάνει το λαμόγιο. Τι πανηγυρίζει ο πανύβλακας; Το καπέλωμα από τον δήμο Πειραιά; Ή το καπέλωμα από τον Δημητράκη; Αντιλαμβάνομαι τώρα πως εσύ κάπου το πας, τους έκανες σήμερα κι έκαναν έκτακτη σύσκεψη στελεχών. Το φόβο σου να χουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/13 22:32

    Πιπιλείστε όσο θέλετε την καραμέλα με τον νταμαρα γιατί μόνο αυτό σας απέμεινε .Εχει αποδειχθεί πλέον περίτρανα ποιός είχε φίλο εξ απορρήτων το νταμαρά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τσαβαρή. Το θέμα που βάζει ο Σοφράς είναι άλλο.Και αφορά όλους εγκάθετε αγράμματε. Σε παίρνει να τοποθετηθείς ,ΝΑΙ ή ΟΧΙ, αυτό να μας πεις ,αν κατάλαβες κιόλας, περί τίνος πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/13 23:02

    Κατάλαβα 22:32 ότι κάποιος που βγαίνει σήμερα να πει κάτι είναι αυτός που χρέωνε άλλοτε τον δήμο με φέσια χωρίς όπως ο ίδιος παραδέχθηκε να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Συνεπώς αγράμματος και αμόρφωτος είσαι εσύ το πρόβατο που κάθεσαι να συζητάς με αυτούς που χρέωναν τον τόπο τους χωρίς παραστατικά. Δηλαδή αυτούς που ζημιώναν τον δήμο.
    Τώρα κάνε μία σβούρα γύρω από την καρέκλα και ξανασκέψου ποιον υποστηρίζεις και με τι παρελθόν. ΓΑΠ ε ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/4/13 01:11

    ο Σοφράς θα σας βαλει στη γωνία και μετα δε θα χετε να πειτε τιποτα

    Να μας πειτε ρε ποια πολιτιστικτικη πρωτεύουσα χωρις πρωτα να παρετε τη περιοχη απο τον ΟΛΠ

    Άλλαξατε ρε το πολεοδομικο σχέδιο και δε το ξέρουμε ?

    Ειναι ή οχι βιομηχανική ζώνη ? Που ειναι το σ΄χδιο της νεας δημοτικής αρχής ?


    Εγινε αλλαγη της ζώνης και δε το ξέρουμε ?
    περιμενουμε

    Εχετε υπογεγραμμένο αυτο που ισχυρίζετε ο Ανωμερίτης ?

    Ποτε θα μας παραδωσει τη Κυνοσουρα και τον Αρχαιο λιμένα οπως ισχυριζεστε ? λογιαααααααα

    Ποια ειναι τα σχεδιά σας εφοσον παρουμε πισω τις ιστορικες μας περιοχες ?

    Τι σας εμποδιζει να καταγγειλετε ΟΛΠ ανωμεριτη ? Τι φοβάστε ?


    Σταματήστε να κοροιδευεται το κοσμο.

    Αφου ειστε τοσο ευαισθητοι με τον Πολιτισμό καραθρίστε τουλάχιστον το μνημειο που φτιάξατε και έιναι μεσα σε παλιοχορτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/4/13 09:37

    Δύο είναι οι εχθροί της πολιτικής και του πολιτισμού: ο λαϊκισμός και ο ελιτισμός κ. Σοφρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/4/13 09:47

    Ο Τσαβαρής είναι και τα δύο συν θεατρίνος και παπαρολόγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/4/13 09:54

    Μη φοβάσαι να κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια. Κάνε το άλμα κ. Σοφρά για το καλά της Σαλαμίνας βοήθησε τον Τσαβαρή να έχεις κάτι να πεις στο μπαλκόνι όταν θα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδο. αλλιώς χάθηκες πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/4/13 17:22

    Κύριε Σοφρά ο παράνομος οικογενειακός σας φίλος σήμερα έκανε απόπειρα να λειτουργήσει και τα κατάφερε μόνο για ελάχιστες ώρες. Ωραίες οικογενειακές φιλίες έχετε. Αλλά την επόμενη φορά πριν βγάλετε δημόσια ανακοίνωση για την Τούρλα, βγείτε να καταγγείλετε και μηνύστε τον βιαστή της φύσης και οικογενειακό σας φίλο. Άντε μπράβο που θυμηθήκατε τώρα την Σαλαμίνα όταν είστε συνυπεύθυνος για τα χάλια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/4/13 19:28

    Μηνά εσύ που δεν είσαι οικογενειακός φίλος του νταμαρά , πες μας πόσες μηνύσεις του έχεις κάνει?
    Ο κύριος Σοφράς το έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση πως εμπρός στα συμφέροντα του τόπου δηλαδή της Σαλαμίνας δεν υπολογίζει όχι μόνο φίλους αλλά ούτε ούτε ακόμη και αδελφούς και γονείς. Εσύ φαίνεται κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
    Και κάτι ακόμη όσο ο κύριος Σοφράς ήταν δήμαρχος ο νταμαράς δούλευε με νόμιμες άδειες. Τώρα αν δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο "ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/4/13 20:49

    Εσύ που δεν τραβάς το καζανάκι γιατί είσαι βρωμιάρης γιατί δεν λες τι πρωτοβουλίες και ενέργειες έχει κάνει ο Σοφράς για το νταμάρι στο Μπατσί αυτά τα 2 χρόνια που είναι παράνομος χωρίς άδειες; Δεν έχει ευθύνες ως αντιπολίτευση;
    Επίσης ποιες ενέργειες έκανε ο Σοφράς ως δήμαρχος για να δει αν τηρούνται οι άδειες γιατί προφανώς για να ανακαλεστούν δεν τις τηρούσε. Σύμφωνα με την νομοθεσία ο δήμος έπρεπε να ελέγχει αν γίνεται παράλληλα και αποκατάσταση. Αρα ο τότε δήμαρχος Σοφράς ήταν συνυπεύθυνος για αυτά τα χάλια.
    Τώρα απάντα σε αυτά γιατί η Ρούλα και ανοικτές επιστολές έκανε προς όλους τους υπεύθυνους και στον τύπο έκθεσε το πρόβλημα και οτιδήποτε τις περνούσε από το χέρι το έκανε.
    Έλα απάντα αν αντέχεις ή μήπως η ψαρόσουπα από την Πάχη σου έχει κάτσει βαριά και δεν μπορείς να απαντήσεις; Ξέρεις ποια ψαρόσουπα αυτή με τον νταμαρά που τρώγατε κάθε τρεις και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/4/13 22:28

    Αυτή είναι μομφή πράγματι για την Νάννου, δεν αξίζει γιατί έχει σύζυγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/4/13 22:53

    Γιατί δεν απαντάτε στον κ. Σοφρά για το θέμα που βάζει αλλά ασχολείστε με τον νταμαρά και τον νταμάρι;
    Ο κ. Σοφράς ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί ως θέμα " ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" σε αυτό το θέμα πρέπει να απαντήσετε.
    Ο κ. Σοφράς θέλει να ενημερωθεί και να συζητηθεί το θέμα γιατί κατάλαβε την μεγάλη πολιτική γκάφα που έκανε, όταν πήρε την ομάδα του και αποχώρησε από την αίθουσα. Αφού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ιστορικά και αφού είχε την γενική κατακραυγή και αφού το σπουδαιότερο είδε πλέον ότι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης έχει επίκεντρο τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και το νησί μας ο κ. Σοφράς θέλει να συζητηθεί το θέμα.
    Δεν περίμενε ποτέ ο κ. Σοφράς αλλά και η κα Νάννου ότι η προσπάθεια που άρχισε ο Τσαβαρής πριν από δύο χρόνια δικαιώνεται.
    Πρωθυπουργός, Υπουργός Πολιτισμού Αντιπεριφερειάρχης όλοι μιλούν ότι Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας είναι το επίκενυτρο της Ποιλιτιστικής πρωτεόυσας της Ευρώπης το 2021 και σε αυτή την περίπτωση η Σαλαμίνα θα είναι το κέντρο των εκδηλώσεων.
    Η μεγάλη επιτυχία του Τσαβαρή τάραξε τον κ. Σοφρά που απομωνομένος αυτός και η κ. Νάννου αναζητούν να σώσουν το ανιστόρητο λάθος τους.
    Προσπαθούν να δικαιολγήσουν τα αδικαιολόγητα. Μεγαλύτερο ιστορικό λάθος δεν θα μπορούσαν να κάνουν.
    Μετά από αυτό το ανιστόρητο λάθος ο κ. Σοφράς πεύτει σε νέο πολιτικό λάθος. Στον πανικό του που τον οδήγησε η ενέργειά του ζητά να συζητηθεί πάλι το θέμα και να πει ο Τσαβαρής αυτά που είπε και κείνος έλειπε. Ας ήταν εκεί να τα ακούσει.
    Ο κ. Σοφράς έφυγε από την αίθουσα γιατί δεν είχε ετοιμαστεί χωρίς να καταλάβει με αυτό που είπε ότι εκτίθεται ακόμη περισσότερο. Η ιστορία του νησιού κ. Σοφρά δεν είναι ανάθεση μελέτης σε κάποιον εργολάβο που ήθελε ενημέρωση και διάβασμα.
    Τα λάθη πληρώνονται κ. Σοφρά και πολλές φορές τα πολιτικά λάθη είναι μοιραία. Η αποχώρησή σας από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ακόμη ένα λάθος στη σωρεία πολιτικών λκαθών που έχετε κάνει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/4/13 23:17

    Όχι Γιαννάκη μην ανοίγεσαι πολύ γιατί πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης με 170 στρέμματα επίπεδο οικόπεδο στην Τούρλα που ζητάς δεν στέκει.
    Για να γίνεις Ευρωπαίος πρέπει να έχεις κουλτούρα Ευρωπαίου. Να ντύνεσαι ως Ευρωπαίος, να συμπεριφέρεσαι ως Ευρωπαίος, να μιλάς ως Ευρωπαίος και τέλος να σκέφτεσαι ως Ευρωπαίος. Εσύ στη Σαλαμίνα σκέφτεσαι με γνώμονα τα νταμάρια και την τσέπη σου. Αντε τράβα παρακάτω λοιπόν και άσε μας ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/4/13 23:19

    Η μόνη προσπάθεια του Τσαβαρή που δικαιώνεται είναι οι μυστικές συμφωνίες, οι αδιαφανείς συναλλαγές και το δικηγοριλίκι στον Αγγέλου.
    Εκεί είναι μάνα, στα άλλα πάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/4/13 23:26

    Πολιτιστική πρωτεύουσα με ναυπηγεία, λατομεία, ιχθυοτροφεία, σαπιοκάραβα, υποβάθμιση, σκουπιδότοπους, βρωμιές και παρανομίες δεν γίνεται.
    Ο Τσαβαρής είναι όλο φρου-φρου κι αρώματα. Στην πράξη τζίφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/4/13 23:27

    Πώς λέμε ''ο συνήγορος του πολίτη''; Για τον Τσαβαρή πρέπει να λέμε ''Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΜΑΡΑ''.Ο ''αγώνας'' του τώρα δικαιώνεται. Του ξανάνειξε το νταμάρι από σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/4/13 23:33

    Τι θα πει ξανάνοιξε το νταμάρι;
    Έκλεισε ποτέ;
    Οι μυστικές συμφωνίες εν δράσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπορεί κάποιος από όλους εσάς που σχολιάζεται να μου πει αν γνωρίζει πόσα χρήματα μου έδωσε ο δήμαρχος και μάλιστα τμηματικά 1500-1500-1500

    Εγώ απαντώ ναι …εξοφλήθηκε μια δικαστική απόφαση που εκκρεμούσε από το 2005
    όμως με υπεύθυνη δήλωση μου δεν δέχτηκα τους τόκους που ήταν άνω των 1400.
    Εσείς που διαδίδεται τα διάφορα τέτοια το γνωρίζεται ; λίγο υπομονή γιατί θα γραφτούν πολλά και με όνομα σας το είχα πει πολλές φορές δεν γράφω αλλά αν γράψω θα έχουν όνομα συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/4/13 23:54

    RE PAIDIA APO OTI MAUENO POLA EMFRAGMATA PATHENOYN TELEYTEA STHN OMADA TOY LAMOGIOY RE MPAS KAI TO TELOS SOY LAMOGIO THA EINAI PROORO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/4/13 01:29

    Επειδή βεβαιώθηκα ότι ο κ. Μηνάς Νάννος δεν είναι εκείνος που σχολιάζει και που ορισμένοι νομίζοντας οτι είναι ο ίδιος απευθύνονται σε αυτόν με το όνομά του, πρέπει σε τέτοια περίπτωση οι σχολιαστές στην απάντησή τους να το διευκρινίζουν για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και που καθαρά στοχεύουν στην άδικη σπίλωση του με προφανείς σκοπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/4/13 09:18

    22:53 Γιαννάκη μου φαίνεται ότι η Νάννου σου ΄χει γίνει εφιάλτης.
    Πού κολλάει ωρε γκιαούρη η Νάννου εκεί μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/4/13 09:30

    Σπύρο ο φίλος σου ο νταμαράς από παρανομία σε παρανομία το πάει και θες να σε εμπιστευτούμε όταν έχεις 2,5 χρόνια που το κάνεις τουμπεκί; Αν είναι έτσι οι σωτήρες της Σαλαμίνας τότε ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε. Για πήγαινε μέχρι την Μάνδρα να δεις αν έρχομαι ρε μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/4/13 11:48

    Αντί να κυνηγάτε μάγισσες ΚΑΙ ΧΆΡΙΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΉΠΟΤΕ ΣΤΕΙΡΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, παπαγαλάκια της κακιάς ώρας θυμηθείτε τούτο: επί δημαρχίας Σοφρά το νταμάρι λειτουργούσε ΝΟΜΙΜΑ και απέδιδε ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Από πού προκύπτει ότι στις ΝΟΜΙΜΕΣ συνεργασίες απαγορεύεται η επικοινωνία σε δημόσιους χώρους; Κοιτάξτε καλύτερα τα χάλια του δημάρχου που με το ''καλημέρα'' πήγε και έκλεισε ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ'' με τον Αγγέλου .Και δεν χρειάστηκε να πάει μακριά, μέχρι το νταμάρι πήγε. Αυτή είναι η διαφορά ,κάποιοι τις επαφές τους ,όπου κι αν τις κάνουν, τις κάνουν πάνω στο τραπέζι σε αντίθεση με κάποιους άλλους που όπως οι ίδιοι ομολόγησαν στο δημ. συμβούλιο τις επαφές τους τις έκαναν κάτω απ'το τραπέζι και εις βάρος και το δήμου και του ελληνικού δημοσίου .ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος19/4/13 12:02

    Πέστα χρυσόστομε, γιατί ο Μηνάς νομίζει ότι το έχει πάρει εργολαβία το νταμάρι και τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι.Αν θέλει ο σύζυγος να μην εκθέτει περισσότερο με τις μεθοδεύσεις του την ταλαιπωρημένη Ρούλα ας τα χώνει στον Τσαβαρή ,την καταστροφή του νησιού, που στο κάτω - κάτω της γραφής δεν περνάει δευτερόλεπτο στο δημ. συμβούλιο , κατά κοινή ομολογία που να μην την ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ. Έλεος πια βρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/4/13 12:30

    ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ.ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΠΑΝ Ο ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ (ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΕ ,ΝΑΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ .ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ,ΤΟΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ; ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ;Ε ΡΕ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,Π@@@@@Α
    ΣΤΗΝ Π@@@@@Α ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΡΕ ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος19/4/13 12:56

    Συμφωνω μαζι σου 12:02 για τον τροπο που συμπεριφερεται ο Τσαβαρης στη Ναννου και θα πρεπει να πω εδω αμεροληπτα ,γιατι παρακολουθω αρκετες φορες τα δημ. συμβουλια, οτι ο Σοφρας διακρινεται δια το ηθος και τον τροπο που αντιμετωπιζει την κα Ναννου .Κρινω αδικο και ανηθικο οπως λετε ,μονο για να γινεται αντιπολιτευση ο Μηνας να καταφερεται εναντιον του Σοφρα ,ενω ο δειναστης του ειναι ο Τσαβαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος19/4/13 13:27

    Η Ρούλα χτυπάει εκατό φορές τον Τσαβαρή και μία το Σοφρά, ιδίως για τη στάση του στον Αγγέλου.
    Όλοι κρίνονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος19/4/13 15:19

    Τώρα τα Τσαβαροπαπαγαλάκια προσπαθούν να φέρουν κόντρα Σοφρά-Νάννου και επειδή δεν τους βγαίνει γιατί τα Δημοτικά Συμβούλια τους διαψεύδουν, φτάνουν στο σημείο να υπερασπίζονται δήθεν τον Σοφρά και ότι ο Μηνάς γράφει εναντίον του.

    Μήπως νομίζεται ότι οι Κουλουριώτες κοιμούνται και μόνο η Νάννου ασχολείται με το Νταμάρι και τις άλλες βρωμιές σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς διοικητή α/τ Σαλαμίνας

    Λόγο του ότι είσαι έντιμος και συμφώνα με τις πληροφορίες μου ,θα σου δώσω μια συμβουλή ….

    Όταν σου κάνουν καταγγελία για οικοδομή στα περιστέρια στείλε απευθείας το περιπολικό στο νταμάρι …..

    Λίγο υπομονή και θα μάθεις πολλά χρήσιμα στην σταδιοδρομία σου βλέπεις δεν είσαι ίδιος με τον τροχονόμο!!

    Φαίνεται δεν είσαι κρητικός…. δήμος-τροχαία-Άγγέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος19/4/13 16:10

    Ότι και να γράψετε, θα ρουφάτε τη σκόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος19/4/13 17:06

    mηνα μπουτση ποιος θα την παρει να σοθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος19/4/13 23:48

    Τώρα;;;;;;;;;
    Τι ρωτάς ρε φίλε;
    3 χρόνια της πληρώνει το νοίκι κάτω από το σπίτι της. 3 χρόνια της πληρώνει το ρεύμα του σπιτιού της που είναι από πάνω(έχει κοινό ρολόϊ), 3 χρόνια πληρώνει το πετρέλαιο για να ζεσταίνεται κι αυτή, αφού είναι ένα το δίκτυο του καλοριφέρ. ιατί τα κάνει αυτά, για την ψυχή της μάνας του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος20/4/13 18:49

    Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΜΑΡΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος21/4/13 08:12

    ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΝΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ- ΧΕΡΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.